4.2/5

• Nasi pracownicy

Odziały

Nasi pracownicy

• Ciechanów
Lublin - CashDirector S.A.
Toruń - CashDirector S.A

5. Opinie o CashDirector S.A

Opinie o CashDirector S.A Warszawa

Nie przegap nowości o CashDirector S.A!

23.10.2023 13:33

Szanowni Kandydaci i Pracownicy,

z radością witamy Was na stronie CashDirector S.A.! Nasza firma to miejsce, gdzie

kreatywność, zaangażowanie i profesjonalizm tworzą dynamiczne i inspirujące środowisko

pracy.

CashDirector to firma technologiczno-usługowa tworząca systemy księgowe oraz będąca

wiodącym w Polsce dostawcą usług księgowych. Współpracujemy z najbardziej

rozpoznawalnymi, kluczowymi na polskim rynku bankami – dostarczamy nowoczesną

technologię do zarządzania księgowością i finansami firmy, w większości zintegrowaną z

bankowym rachunkiem firmowym oraz dedykowane wsparcie ekspertów księgowych. Wśród

naszych partnerów znajduje się 6 wiodących banków, firmy z branży ubezpieczeniowej,

telekomunikacyjnej, e-commerce oraz medialnej. Wraz z mBankiem tworzymy Ogólnopolską

Sieć Certyfikowanych Biur Rachunkowych (OSCBR), która już zgromadziła ponad 2000 biur

księgowych. W tym roku OSCBR otrzymała tytuł „Marki Godnej Zaufania 2023” w kategorii

Wirtualna Księgowość. W poprzednich latach CashDirector uzyskał wyróżnienia m.in. na

Efma, WebSummit i FinTech Digital Congres.

CashDirector tworzą ludzie z rozmaitymi kompetencjami i doświadczeniem, którzy wspólnie

dążą do osiągnięcia sukcesu. Stawiamy na pasjonatów, którzy chcą rozwijać swoją karierę w

dziedzinie finansów, księgowości i rozwoju oprogramowania, na różnych poziomach działań

naszej firmy. Dzięki wyjątkowemu zaangażowaniu naszych pracowników, umacniamy swoją

pozycję na rynku. Dlatego jesteśmy wdzięczni za ich wkład w naszą wspólnotę oraz

osiągnięcia, które razem zdobywamy i chętnie wspólnie celebrujemy sukcesy.

Jeśli chcecie być częścią naszego zespołu i pomagać naszym Klientom w realizowaniu ich

celów finansowych, zachęcamy Was do zgłaszania się do nas na stanowiska pracy.

Oferujemy atrakcyjne warunki zatrudnienia oraz możliwości rozwoju zawodowego i

osobistego.

Dostrzegamy potencjał i zdolności każdego pracownika, bez względu na wiek i pochodzenie.

Chętnie uczymy zawodu młodych i początkujących. Dajemy szanse i pomagamy kształtować

umiejętności zawodowe, inspirujemy, dzielimy się dobrymi praktykami współpracy z

klientami, uczymy komunikacji i radzenia sobie z wyzwaniami. Dla bardziej doświadczonym

członków zespołów prowadzimy Akademię Managera, w ramach której liderzy zespołów

podnoszą swoje kompetencje menedżerskie.

Dziękujemy za wszystkie pozostawione komentarze, które są dla nas wyznacznikiem

właściwych dróg i motywacją do ulepszania organizacji pracy w naszej firmie.

Do zobaczenia na rozmowie kwalifikacyjnej i w pracy!

Z wyrazami szacunku

Zespół CashDirector S.A.

Ktoś

22.06.2026 09:20

Odradzam pracę w tym miejscu. Atmosfera w zespole pozostawia wiele do życzenia, a sposób zarządzania budzi sporo zastrzeżeń. Managerka kontaktuje się prywatnie z pracownikami i sprawia wrażenie, że bardziej ceni osoby przekazujące informacje o innych niż tych, którzy po prostu rzetelnie wykonują swoje obowiązki. Praca jest bardzo obciążająca. Gdy brakuje kontaktów, pracownicy są zmuszani do wykonywania ankiet lub wielokrotnego dzwonienia do tych samych osób, które często są już zirytowane liczbą telefonów i odkładają słuchawkę. Trudno mówić o komforcie pracy w takich warunkach. W ostatnim czasie z firmy odeszło wiele osób, co również daje do myślenia. Na odprawach często można usłyszeć, ile managerka robi dla zespołu, jednak przedstawiane jest to w sposób, jakby pracownicy mieli być za to szczególnie wdzięczni. Tymczasem większość osób oczekuje po prostu profesjonalnego podejścia i szacunku. Dodatkowo grafik nie jest sprawiedliwy dla wszystkich. Zdarza się pracować w święta, piątki i niedziele, podczas gdy niektóre osoby wydają się mieć szczególne przywileje i są traktowane inaczej niż reszta zespołu. Jeżeli zależy komuś na dobrej atmosferze, przejrzystych zasadach i równym traktowaniu pracowników, warto dobrze przemyśleć aplikowanie do tej firmy. Poza tym jeżeli liczycie na wypłatę na czas to grubo możecie się rozczarować

22.06.2026 11:43

Dziękujemy za opinię. Zależy nam na rzetelnym i uczciwym dialogu, dlatego odnosimy się do tego wpisu z dużą uwagą. Po przeanalizowaniu treści opinii mamy jednak poważne wątpliwości, czy dotyczy ona naszej firmy. Opisane sytuacje nie znajdują potwierdzenia w sposobie organizacji pracy w naszej organizacji, a część zarzutów jest niezgodna ze stanem faktycznym. Dotyczy to w szczególności kwestii terminowości wypłat - wynagrodzenia w naszej firmie są realizowane terminowo. Jeżeli autorka lub autor opinii rzeczywiście był(a) związany(a) z naszą firmą, prosimy o bezpośredni kontakt i przekazanie szczegółów sprawy. Aby zapewnić możliwie komfortową i dyskretną formę zgłoszenia, zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z Asystentką Zarządu pod adresem: [email protected]. Jesteśmy otwarci na rozmowę i wyjaśnienie wszelkich nieporozumień, ale zależy nam, aby opierać się na konkretnych, możliwych do zweryfikowania informacjach.

Ktoś

22.06.2026 17:55

Dotyczy waszej firmy człowiek wie gdzie pracował

24.03.2026 18:29

To była dość dziwna rekrutacja, ostatecznie nie podjęłam współpracy. Zaczyna sie od telefonu od hr, Pani bardzo miła i konkretna. Kolejny etap to mail z trzema testami wiedzy. Generalnie nic nie wnosi, nie jest nawet przez nikogo weryfikowane (potwierdzone z firmą). Później jest spotkanie z dyrektorką oddziału, tu wychodzą kwiatki organizacyjne. Trzeba mieć swój sprzęt, ubezpieczenie, działalność. Praca na enova ale z dedykowanym ich specjalnym programem dodatkowym. I tu ciekawe....zanim zaczniesz orace to już musisz znać oba programy - enova i ten ichniejszy. Jak to zrobić? Dostajesz dostep do bazy wiedzy, testów itd. MUSISZ przejść przez wszystko zanim zaczniesz prace, czyli poświęcasz swoj prywatny czas. Pani na rozmowie mówiła ze cała ta baza wiedzy to około pół roku nauki... Także zaczynasz zanim masz jeszcze umowę, nikt ci nie płaci za to, musisz zorganizować sobie zaplecze techniczne.

25.03.2026 12:13

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Zależy nam na transparentności procesu rekrutacyjnego, dlatego chcielibyśmy doprecyzować kilka kwestii. Proces rekrutacji w naszej firmie rzeczywiście obejmuje rozmowę telefoniczną oraz testy wiedzy — są one dla nas istotnym elementem oceny kompetencji i na ich podstawie podejmujemy decyzje o zaproszeniu do kolejnych etapów. Współpracę oferujemy w różnych formach (zarówno UoP, jak i B2B), przy czym w przypadku współpracy B2B standardowo wymagane jest ubezpieczenie ze względu na charakter pracy z klientami. Jednocześnie zapewniamy niezbędne narzędzia do pracy, w tym sprzęt służbowy (laptop oraz telefon). Obsługa kadrowa naszych klientów odbywa się w systemie enova oraz w płatniku. Nie wymagamy znajomości dodatkowych, wewnętrznych narzędzi przed rozpoczęciem współpracy — wszelkie dostępy oraz materiały wdrożeniowe przekazujemy dopiero po jej rozpoczęciu. Zatrudniamy WYŁĄCZNIE doświadczone osoby na stanowiska kadrowe, dlatego proces rekrutacyjny koncentruje się na weryfikacji wiedzy i praktycznych umiejętności, które są niezbędne w codziennej pracy. Przykro nam, że proces został przedstawiony w inny sposób.

Tom

09.04.2026 16:34

testy na maila, dobre, po 30 latach pracy i praktyce z podmiotami posiadającymi oddziały zagraniczne. Niestety teraz mamy takie czasy. Ja w moim biurze koszty na pokrycie kosztów stałych to kasa przynajmniej z 15 podmiotów w tym 2 pełne, 5 ogólne zasady i reszta ryczałtowcy. Czyli taki dodatkowy wolontariat do etatu w konkretnej spółce gdzie dopiero zarabia się na życie. Nie zamierzam orać z 50 podmiotami płacącymi 149,99 m-c za najniższą krajową.

25.03.2026 18:49

Cześć, jakie firma oferuje wynagrodzenie dla ksiegowych/samodzielnych księgowych w tym momencie? Ile klientów na osobe? Wyrabiacie sie w 8 godzin?
    PIT25

12.01.2026 15:05

Witam. Czy może ktoś napisać jak wygląd współpraca z tą firmą, samemu trzeba pozyskiwać klientów czy dostaje się bazę, jak wygląda kwestia wynagrodzenia ?

31.12.2025 13:43

07.01.2026 12:26

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Współpraca w modelu B2B w CashDirector opiera się na jasno określonych zasadach, opisanych w umowie. Wynagrodzenie jest uzależnione od liczby obsługiwanych klientów, co oznacza, że poziom zarobków zależy od zakresu faktycznie realizowanej współpracy. Przydział klientów odbywa sie natomiast zgodnie ze zgloszonym przez ksiegowych zapotrzebowaniem. Procedury są standardowym elementem zapewnienia jakości i bezpieczeństwa obsługi klientów. Kwestie związane z rozliczeniami, zwrotem sprzętu czy formalnym zakończeniem współpracy realizowane są zgodnie z zapisami umownymi i nie są przedmiotem publicznych komentarzy. Rozumiemy, że nie każdy model współpracy będzie odpowiedni dla wszystkich – dziękujemy za podzielenie się swoją perspektywą.

19.09.2025 20:09

Bardzo ciężko zbudować bazę klientów niestety. Zniechęca to do pozostania w tej pracy. Mam wrażenie że jako pracownik jestem sam a firma daje mało specjalistycznych szkoleń
    Zainteresowany

30.10.2025 13:14

a jak zarobki i etap wdrożeniowy ?
    qwerty

16.09.2025 15:30

Firma w ramach rekrutacji nawet nie raczy poświęcić kandydatowi choćby 15 sekundowej rozmowy telefonicznej tylko od razu wysyła żądanie nagrania na video odpowiedzi na ich pytania rekrutacyjne w określonym terminie. Oczywiście następnie kontakt się urywa. Nie polecam aplikowania nikomu, kto nie chce tracić czasu. Typowy januszex zarządzany w słowiańskim stylu.

17.09.2025 09:44

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Rozumiemy, że proces rekrutacyjny w formie wideo nie każdemu może odpowiadać. W naszej organizacji testujemy ten model obecnie wyłącznie w wąskim gronie – w rekrutacjach do zespołu IT. Dzięki temu możemy sprawniej zapoznać się z kandydatami i umawiać się na rozmowy indywidualne tylko z tymi osobami, których profil najlepiej odpowiada wymaganiom stanowiska. Doceniamy czas i zaangażowanie wszystkich aplikujących oraz rekrutujących, stale pracujemy nad tym, aby proces był jak najbardziej przejrzysty i przyjazny. Każdy głos kandydatów jest dla nas cenną wskazówką do dalszych usprawnień.
    klientka firmy

15.09.2025 21:17

Współpracowałam z firmą CashDirector S.A. i jest godna polecenia i warta zaufania!! Księgowość na wysokim poziomie !! Polecam!!

23.07.2025 21:58

Pracuje kilka miesięcy jako księgowa. Uważam, że jest to praca dla osob z szerokim zasobem wiedzy. Mam kilka lat doświadczenia i uważam że osoba która pracuje rok czy dwa nie poradzi sobie z liczbą klientów która realizuje przychodowosc. Budowa portfela klientów była ciężka i długa ale jak już się zbuduje to jest ok, jest też dużo innych premii. Ja nie narzekam, firma ma wady ale ma też dużo zalet. Jestem wdzięczna, że tam pracuje bo mam doświadczenie w pracy w biurze u typowego Janusza…Wszystko jest tak jak piszą inni - są benefity, forma współpracy dowolna ale zgaduje że to zależy od doświadczenia danej osoby. Czuję się szanowana w tej pracy i mam fajny zespół :)
    Dorota

05.04.2023 09:35

Hej, mam pytanie, można z nimi współpracować na zasadzie b2b?
    noway

06.08.2024 12:15

a co mogą mieć do powiedzenia a propos umowy, przecież wszędzie to tak samo wyglada

17.06.2025 11:35

Umowa może być dowolna - UoP, zlecenie, B2B. Firma nie narzuca jaka ma być, pracownik mówi jaka mu najbardziej pasuje. To nie jest mikro biuro Pana Janusza, który musi zminimalizować koszty i ryzyko, że pracownik się nie sprawdzi, więc "na wszelki wypadek" da zlecenie na początek. Jak ktoś ma status studenta, to najczęściej sam chce zlecenie i nie jest to ryzykowne, bo nikogo się nie wyrzuca z dnia na dzień. Pracownicy na zleceniu są traktowani praktycznie tak samo jak na UoP

18.10.2024 13:35

Cześć, wiecie coś o jakichś benefitach w tej firmie? Każdy dostaje kartę Multisport? Dodatkowe ubezpieczenie itp?
    Minnie

20.11.2024 07:43

Chodzi o jakieś darmowe szkolenia dla pracowników, które są opłacane przez pracodawcę?

17.06.2025 11:21

Jest Multisport dofinansowany, jest ubezpieczenie grupowe - oczywiście obie te rzeczy dla chętnych, nikt nie wciska siłą. Są szkolenia wewnętrzne, czasem też zewnętrzne, do tego co miesiąc raport zmian podatkowych. Ludzie świetni, zawsze można o coś zapytać, poprosić o pomoc, więc nie jest się zostawionym samemu sobie.
    Me

27.06.2024 12:39

Cześć, czy długo trzeba czekać na odpowiedź w sprawie rekrutacji po rozmowie?
    Figa

26.09.2024 16:05

Tylko czy ono zapewni ci pracę? Raaaczej nie ;)
    elix

22.11.2024 15:10

na pewno warto spełniać wszystkie wymienione warunki z oferty, a z resztą i tak się nie da nic zrobić

27.04.2023 08:08

sza

04.06.2024 09:24

czekajcie o co chodzi? chyba ucięło jakiś komentarz możecie powiedzieć o co chodzi z tym trybem hybrydowym?

11.09.2024 10:29

Można pracować zdalnie, hybrydowo i stacjonarnie. Pracownik na rozmowie rekrutacyjnej mówi, jak mu odpowiada i trafia do zespołu, który pracuje tak samo lub podobnie - w Warszawie są zespoły księgowe w każdym trybie pracy.
    Fenny

20.04.2023 16:32

Firma jest polska czy zagraniczna? Oferują umowę o pracę?
    olx

22.02.2024 14:23

ja pracuję ponad rok i były już dwa szkolenia od kiedy się zatrudniłam
    hbc

11.03.2024 13:05

czyli tak średnio jest co pół roku szkolenie, czy zdarza się częściej?
    Stass

18.08.2022 12:36

Szukają wyłącznie doświadczonych osób, czy tacy jak ja z niewielkim doświadczeniem też mają szansę na przyjęcie w szeregi?
    Komik

26.09.2023 10:06

Długo się czeka na decyzję czy dostało się staż?
    naruto

23.11.2023 00:20

na pewno na czas odpowiedzi wpływa też to ile mają kandydatów, co ile te rozmowy przeprowadzają itd

23.10.2023 13:37

Wywiad

❓ Przedstaw się proszę i opowiedz trochę o swojej roli w firmie CashDirector.
    ✅ Jestem Karolina i pracuję w CashDirector jako Manager Oddziału warszawskiego
    zespołu księgowości. Moje główne zadanie to zarządzanie zespołem księgowym i
    wspieranie go w taki sposób, by mógł efektywnie pomagać naszym Klientom w zarządzaniu
    ich finansami.
    ❓ To odpowiedzialna funkcja. Jak pracodawca wspiera Ciebie i Twój zespół w realizowaniu
    Waszych codziennych zadań?
    ✅ Przede wszystkim struktura organizacyjna w CashDirector sprzyja realizacji wspólnych
    celów i skutecznemu rozwiązywaniu problemów. Jako manager mam dużą autonomię w
    podejmowaniu decyzji, ponieważ to ja jestem najbliżej zespołu i najczęściej najlepiej
    orientuję się w danej sytuacji. Jednak zawsze, gdy potrzebuję pomocy, rady czy
    jakiejkolwiek formy wsparcia, wiem, że mam się do kogo zwrócić i wspólnie poradzimy sobie
    z wyzwaniami.
    ❓ Jakie korzyści i wartości dodane firma oferuje swoim pracownikom?
    ✅ Nasza firma przeszła w ostatnim czasie niesamowity rozwój. Bardzo miło obserwować,
    że wraz z nią rozwinęło się wiele osób, które pracowały na ten sukces. Rozkwitło wiele
    karier i to jest bardzo motywujące. CashDirector to miejsce, gdzie doceniana jest
    proaktywna postawa, sumienna realizacja obowiązków, ale także koleżeńskie podejście do
    współpracowników.
    ❓Jakie rodzaje projektów i wyzwań można spotkać w CashDirector?
    ✅ Obsługujemy Klientów o różnych potrzebach, więc nasi pracownicy mają możliwość
    realizować różnorodne projekty. W zespołach księgowych świadczymy dedykowane
    wsparcie księgowe, wdrażamy nowe rozwiązania finansowe, jesteśmy częścią sukcesu
    biznesowego naszych Klientów, a więc bardzo ważnym filarem firmy.
    ❓ Kto jest idealnym kandydatem na pracownika CashDirector? Jakie cechy i umiejętności
    są cenione w Waszym zespole?
    ✅Doceniamy różnorodność i poszukujemy kandydatów z różnymi umiejętnościami i
    doświadczeniem. Od początkujących, ambitnych ludzi po takich, którzy mogą nazwać się już
    ekspertami. Ważne jest zaangażowanie, chęć ciągłej nauki i doskonalenia swoich
    umiejętności. W pracy z Klientami i współpracownikami liczymy na komunikatywność i
    empatię.
    ❓ Wiem, że CashDirector ma oddziały w kilku miastach w Polsce, m. in. Warszawie,
    Lublinie i Toruniu. W jaki sposób firma dba o jedność i dobrą kooperację wszystkich
    zespołów?
    ✅ Mamy możliwość odwiedzać inne oddziały, by spędzić zwykły dzień pracy ze
    współpracownikami z innego miasta. Oprócz tego organizowane są spotkania integracyjne,
    podczas których spędzamy czas na wspólnej zabawie, co zbliża nas do siebie i oddziałuje
    pozytywnie na wspólną pracę.
    ❓ Czy są jakieś konkretne cele, które są szczególnie ważne dla CashDirector jako firmy?
    ✅ Tak, jesteśmy zorientowani na Klienta i dążymy do dostarczania rozwiązań, które
    przynoszą realną wartość naszym Klientom. Oferujemy unikalną formę księgowości, która
    spełnia wszystkie wymogi prawno-podatkowe, ale także dba o bieżący dostęp Klienta do
    informacji o finansach jego firmy. Udostępniamy także intuicyjną platformę, która usprawnia
    tę współpracę - ułatwia naszym pracownikom codzienne zadania a Klientom prowadzenie
    firmy. Nasz cel to również promowanie uczciwości, etyki biznesu oraz ciągłego doskonalenia
    wiedzy naszych pracowników.
    ❓ Na koniec, co uważasz za najważniejszą rzecz, którą kandydaci na pracowników powinni
    wiedzieć o CashDirector, zanim podejmą decyzję o dołączeniu do Waszego zespołu?
    ✅ Chcielibyśmy, aby kandydaci wiedzieli, że CashDirector to miejsce, gdzie można
    uczestniczyć w interesujących projektach finansowych i doradczych. Nasza firma to
    społeczność profesjonalistów z pasją do finansów i jeśli podzielacie tę pasję, to jesteśmy
    miejscem, w którym możecie się rozwijać.
    xxx

16.07.2023 01:44

Hejka. Czy ktoś życzliwy móglby napisać coś wiecej o tej firmie i kadrze zarządzajacej? chciałabym jeszcze to zweryfikować przed podjeciem ostatecznej decyzji jesli chodzi o wspolprace. Rekrutuje się do kadr. Co sadzicie o tej firmie ( Warszawa - budynek Medicover al. Jerozolimskie 96). Prosze o kazde komentarze.
    Paulina Wysocka

17.06.2023 22:06

Pani Anita z Torunia jest moja księgowa od przeszło roku. To jest jedyną osobą w moim życiu, której jestem pewna. Mam spokojną głowę, bo wiem,że moje finanse US, Zusy i wszystko są załatwione. Do tego jest przemiła, pomocną osobą i nigdy w życiu bym nie zmieniła Pani Anity na inną księgową. Medal dla tej Pani, dziękuję jej z całego serca.
    milczek

20.06.2023 14:52

też kojarzę z tym, że od strony pracownika, rzeczywiście super kobieta i do tego bardzo profesjonalna
    Mona

19.12.2022 11:45

Firma nie jest zła. Pracuje się ogólnie dość dobrze, wiadomo, że nie jest idealnie, ale z ludźmi się nawet dogaduję. Jest spoko, ale zawsze może być lepiej. Mimo to nie narzekam jakoś szczególnie, mało gdzie można rozwinąć się w tym zawodzie praktycznie od zera, bez większego doświadczenia, czy studiów kierunkowych, więc dla mnie to mega plus.
    riwo

10.01.2023 14:43

no ale jakieś pojecie musisz mieć przecież, technikum czy coś, tak mi się przynajmniej wydaje
    pouy

28.04.2023 10:15

A pracują też doświadczone osoby od których można się czegoś więcej nauczyć czy raczej sami młodzi?

06.03.2023 10:16

Jakie są mocne strony pracodawcy CashDirector S.A?
    arrko

11.04.2023 09:23

okej, a co do ludzi, jak oceniasz z perspektywy czasu swoje wdrożenie? pomocni czy bardziej każdy się skupia na swojej robocie i tak wiesz..?

19.04.2023 13:28

ja z doświadczeniem już zaczynałam, wiec nie potrzebowałam jakiegoś specjalnego wdrożenia, ale ogólnie to jak coś nie wiedziałam, to bezproblemowo mi ktoś podpowiedział i raczej dość pozytywne odczucia mam co do współpracowników

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CashDirector S.A?

Kontakt - CashDirector S.A

Al. Jerozolimskie 96 00-807 Warszawa

Branża główna: Content marketing
    Mick

19.01.2023 17:30

Pracuje się też w weekendy?

17.02.2023 14:36

Dobra, wiem o co chodzi. No zależy od tempa pracy też dużo, tak sądze.
    kosmo

03.03.2023 15:01

No na bank plus w zasadzie to i od miesiąca to zależy..
    Bari

25.01.2023 12:26

Są obecnie jakieś oferty do Warszawy?
    firo

03.02.2023 12:45

patrzyłeś czy coś nie ma na ich stronie ewentualnie na pracuj?
    Tryy

12.01.2023 15:42

Czy często zdarzają się tutaj nadgodziny?
    bangg

18.01.2023 15:01

to trza po 8 robić :)
    TYiJA

19.01.2023 23:22

NIe ma szans - nie wyrobisz się

17.12.2021 17:25

Czy pensja w wysokości 4900 w mieście Opole jest możliwa? Ile zarabiacie, pracując jako Księgowa?
    logiczna

04.01.2023 14:54

wiadomo, że nikt :) bo i po co, jak to się ustala na rozmowie rekrutacyjnej
    logiczna

04.01.2023 14:56

normalnie.

27.07.2022 09:17

Macie możliwość pracy zdalnej? Jak to wygląda? Czy bardziej hybryda?
    juliette

12.12.2022 15:43

ktoś wie czy są jakieś oferty stażowe teraz dostępne, w sensie no pewnie takie, które się by zaczynały po nowym roku, ale mają już otwarte rekrutacje? czy można się samemu zgłaszać w dowolnym czasie?
    cor

13.12.2022 13:24

ja bym na twoim miejscu się z nimi bezpośrednio kontaktowała jak ci zależy na konkretnym terminie
    uop

14.11.2022 09:04

można liczyć tutaj na umowę o prace? czy wolą dawać zlecenia?
    żenowia

07.12.2022 10:36

Alicjo, a ile dotychczas zarabiałaś?
    żenowia

07.12.2022 10:38

oczywiście to było pytanie retoryczne.. nikt raczej nie będzie się spowiadał ile ma na wypłatę, pytaj w rekrutacji jak już :)

27.09.2021 12:46

Jak się pracuje z ludźmi z CashDirector S.A?
    rink

27.09.2022 11:37

ale ponad rok jakoś, może tym razem tu zostanie ten wpis
    atmo

10.11.2022 09:10

mi się dobrze pracuje, ludzie wiadomo, że są różni, ale dogaduje się z każdym bez problemu

04.05.2022 10:19

Czy w firmie CashDirector S.A są regularne szkolenia pracownicze?
    Bobi

04.11.2022 14:43

z jakich dziedzin? takie ogólne poszerzanie kompetencji czy coś bardziej w stylu, że jak wejdzie nowy przepis to robią z tego szkolenie?
    browni

07.11.2022 13:29

no jak wejdzie coś nowego, to mi się wydaję, że doszkalają wszystkich, ale też się chętnie dowiem o te dodatkowe, jeśli się zdarzają
    technik

27.10.2022 11:11

hej, czy po technikum ekonomicznym można tu aplikować? czy jednak trzeba mieć wykształcenie wyższe?
    Si

02.11.2022 08:40

Nie wydaje mi się, aby to było niezbędne. Aplikować jak najbardziej można. Czy odpowiedzą na aplikacje, to już druga sprawa, ale czemu by nie spróbować
    where

02.11.2022 09:23

nie ma specjalnie znaczenia co skończyłaś - aby tylko cicho siedzieć i klikać w klientów, na awans mają tylko szanse wybitni pochlebcy, ale jak lubisz być niewidoczny i nie narazisz się liderce (szczególnie w oddziale pod Lublinem) to możesz być zadowolony/a
    Luna

18.07.2022 09:11

Ile etapów ma rekrutacja?
    już_nie_chcę

21.09.2022 23:58

kiedyś przepytywała mnie 1 osobowa komisja w osobie pani (ponoć liderka zespołu) - żaden profesjonalizm z zakresu HR, - jak się później dowiedziałam to jej pierwsza praca w księgowości od 3 lat, wcześniej podobno drobnym handlem się zajmowała - i na szczęście się nie dostałam...uff!!!
    aaa

25.10.2022 11:30

To chyba nie w tej firmie lub nie w tym oddziale. Nie kojarzę, by był tu ktoś choć trochę pasujący do opisu. Oddział warszawskie nie jest duży, więc nietrudno zweryfikować.

04.10.2022 17:35

CashDirector S.A poszukuje pracownika na stanowisko Specjalista ds. Kadr i Płac. Aplikowałeś na ofertę i wiesz, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Napisz, co sądzisz o spotkaniu z przedstawicielami firmy. Przekazane przez Ciebie informacje mogą ułatwić decyzję osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
    Anni

05.10.2022 10:51

Gdzie widzisz taką ofertę?

26.09.2022 15:48

Ile można zarobić na stanowisku Specjalista ds. Marketingu w firmie CashDirector S.A w miejscowości Warszawa?

28.09.2022 15:43

a ile być chciał?
    Nick1

17.08.2022 22:06

Pracowałem w firmie przez miesiąc, bardzo polecam, miła i przyjazna atmosfera, szkolenia nt. bieżących zmian w prawie
    kamo

30.08.2022 14:40

pytam, bo mnie właśnie interesowałby taki krótszy staż, a nie praca na stałe, przyjmują tu takie osoby?
    burata

01.09.2022 13:02

Pewnie jakieś praktyki ze studiów albo staż, ale też chętnie się dowiem

27.07.2022 09:18

I czy są jakieś spoko szkolenia dla nowych z niewielkim doświadczeniem? Zależy mi na dobrym wdrożeniu

11.08.2022 14:35

Jesteś zadowolony ze szkoleń?

17.08.2022 14:49

Tak, uczą wszystkiego co najpotrzebniejsze
    naszczesciebyłyklient

21.02.2022 21:00

Firma fatalna, jak zwykle początki ok, później masakra, mam kontrakt B2B, moja firma to jedna faktura sprzedażowa w miesiącu i cztery kosztowe, a i tak w systemie mBanku mam totalny bałagan, za taką usługę płacę około 200 zł, jest to w 100 % obsługa zdalna, księgowa wszystkie dokumenty dostaje max do 5 dnia miesiąca, "nie polecam" to mało powiedziane, proszę omijać szerokim łukiem i ostrzegać innych o takiej tragicznej firmy, oczywiście już mam nowego księgowego :)
    Mateusz

17.01.2022 16:53

Totalna porażka. Brak kompetencji. Zmiana księgowych prowadzących średnio raz na miesiąc. Odbębniają po łebkach robotę. Po zmianie księgowości na inną rzetelną - miesiąc walczyliśmy, aby wszystko sprostować i okazało się, że cashdirector nie dopilnował wielu spraw przez co groziły mi kary ze strony urzędu skarbowego. Totalna porażka. Nie wspominam o naliczeniach bezpodstawnych, które są u nich jak żmije, które wysysają pieniądze od klienta. A to ten papierek 30 zł, a ten 50, a to to to tamto i mimo abonamentu to plus kilka stów miesięcznie coś co powinno być w ramach abonamentu. Nie polecam!
    Gabriela

03.01.2022 21:03

Bardzo cenię sobie współpracę z P. Julią Galkowską. Jest zawsze pomocna i przystępnie tłumaczy zawiłości księgowości.
    Piotr1966

12.11.2021 17:36

Bardzo dobra wspolpraca z ta firma mam super prowadzaca P.Slesicka bez problemow zawsze pomocna i zero problemow z ta ksiegowa pod wzgledem komikacj Poleca z pelna odpowiedzialnoscia jestem klijentem .troche problemow z morganizerm ale juz naprawione

07.03.2021 11:09

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w CashDirector S.A?
    Maciek

13.05.2021 21:02

Pytanie powinno brzmieć czy są płatne nadgodziny

08.05.2020 10:59

Czy zdarzają się nadgodziny w CashDirector S.A?
    Nieważne

08.06.2020 13:28

Nadgodziny się nie zdarzają, one są na stałe wpisane w charakter tej pracy. W każdym z działów pracy jest tak dużo, że nie sposób jej wykonać w podstawowym czasie pracy. Pracodawcy z góry zakładają, że pracownik wykona powierzone zadanie jeśli zostanie po pracy. Efekt jest taki że zostają wszyscy, w niektórych momentach miesiąca pracuje się do późnych godzin nocnych. Życie prywatne albo nie istnieje albo komuś wystarczy nocowanie w domu. Nadgodziny nie są płatne, można je rozliczyć odbierając wolne, ale większość osób nie odbiera wszystkich nadgodzin, bo chcąc coś dokończyć pracują w domu za darmo. Pracując w tej firmie musisz się pogodzić z tym że nie pracujesz tylko 8h. Jeśli chcesz zarobić więcej niż minimalne wymaganie do dobierasz sobie pracy i obowiązków, zarabiasz trochę więcej, ale praca staje się niekończącym maratonem. Jeśli dodatkowo jesteś mało asertywna osoba możesz spodziewać się telefonów od przełożonych wieczorami i w weekendy, bo jak twierdzą oczekują zaangażowania. W tej firmie zaangażowanie jest mylone z niewolnictwem.
    ona

16.03.2021 18:36

W końcu ktoś przedstawił to tak jak jest w rzeczywistości. Teraz dojdą lojalki po 2000 zł i jesteś uwiązany jak pies przy budzie na krótkim łańcuchu.

Zostaw merytoryczną opinię o CashDirector S.A