Jlm trans Rzeszow
3 22 6 1

Opinie o Jlm trans Rzeszow

Człowiek bezdomny

Moje sugestie dla Jlm trans Rzeszow: Polecić mogę tą firmę, - spedytorzy ogarnięci cały czas z tobą w kontakcie, ścigają aby koła się kręciły, - karty na do-tankowanie jest i z 10E na trasę, - robota głównie z giełdy, zachodnia i dolna Eu choć coś padło bo baza hiszpańska wróciła do pl a Hiszpan się mercem wozi :/ - samochody po części się kupy trzymają poza spadającym piachem z samochodu bo może z 10 razy w roku może myją - strona techniczna kuleje i najgorzej wypada w tej firmie jak i człowiek choć ładnie się prezentuje w niej - robota tam jest na czas poza wypłatą o którą się trzeba dopominać - stawki takie jak w całym Podkarpaciu i trzeba się liczyć z tym że ciężko jest zjechać do 2 tyg, nie mówię tutaj o podwójnych obsadach bo idzie wrócić ale zasiedzieć się nie można w domu. - Połowa kierowców to zagraniczni amerykanie, Sama głowa firmy to bardzo miły człowiek i do pogadania choć złapałem go na niejednym kłamstwie, trzyma swoją elitę pod wachlarzem obronnym a kierowcy to da się odczuć że to murzyni albo kilof do pracy. - na temat obciążeń kierowców wypowiem się i je obalę bo ich nie ma we firmie, nie raz się zdziwiłem że osoba która jest połączeniem kierownicy z pedałami w szoferce, jeszcze by weszła tak daleko właścicielowi że by mógł zapomnieć co to mydło i nie domagająca się wyjaśnień i nie zgodzenia się z tym aby były jakieś potrącenia i czy są właściwe Lubię atmosferę w Jlm trans Rzeszow za: Samochód spalił 32litry i było OK:)

anonymous

Ja też polecam. jestem na pauzie 45 godzin. także tego płatne wszystko 100%. szukam dobrych firm , szukałem firm sugerując sie po opisach na forum tylko że nikt nie pisze na forach dobrze. wszyscy są źli, wszystkie firmy beee. wkoncu kolega mi mówi idź zobacz do jlm , i jest ok , wiadomo trza wysyłac coc chwile jakies tam raporty ale baza w Polsce , teraz baza w hiszpani elegancko kawka , można pogadać jak z człowiekiem .ogolnie jesrt ok .

Transport I Rekreacja
@anonymous 23.06.2018 01:16

Gdzie masz baze w Hiszpanii JLM ????????????

Cc
@Transport I Rekreacja 08.09.2018 01:47

Słyszałem o tej wielkiej bazie mały pokoik 10 chłopa śpi w jednym pokoju (usunięte przez administratora)

Transport I Rekreacja
@Cc 29.09.2018 17:56

Kłamiesz , bo zadnej drugiej bazy nie ma (usunięte przez administratora)

rudy

uwaga na ta firmę (usunięte przez administratora) zatrudniają teraz na działalności boja się sadów (usunięte przez administratora) obciążenia kierowców to normalka

rudy
@rudy 07.10.2018 19:35

Firma JLM w ciągu 8 lat działalności miała 1 pozew sądowy (usunięte przez administratora) Pan ten pozywał wiele firm, które podobno go krzywdziły. Jest to informatyk z zawodu , który zrobił sobie prawo jazy C+E i stał się najlepszym recenzorem branży transportowej.... Firma JLM wstawiła się na rozprawę sądową, ale też pisarz "rudy", "nnn" , roki" itd nie miał odwagi przyjść. Prokuratura Polska dostaje zgłoszenie o recenzorach polskiej przedsiębiorczości, którzy nie wiadomo z czyich poleceń próbują zwalczać Polskich małych i średnich przedsiębiorców. Kim jest rudy? Kimk jest nnn? kim jest konkurencja?

rudy

Lubię atmosferę w Jlm trans Rzeszow za: zarząd

P....

Firma solidna ...Spedytorzy pelen szacun super wspolpraca , oby tak dalej daje 5 gwiazdek. .

Nnn
@P.... 10.09.2018 11:36

Super będzie jak się dowiesz ile Cię (usunięte przez administratora)niewyjdziesz z podziwu naprawdę .kadrowa (usunięte przez administratora) ma pełne ręce roboty z wypisywania świadectw pracy .

Nnn
@Nnn 13.09.2018 16:17

Firma napisała na forum ze nie będzie przyjmować bez doświadczenia a dalej przyjmuje każdego czyżby brak jeleni firma znana na całym Podkarpaciu zła opinia płynie ta firma to szkółka jazdy biorą byle Bolka

admin
@Nnn 13.09.2018 16:24

(usunięte przez administratora)"Nnn"(usunięte przez administratora) Przyjęty do JLM jako właśnie byle Bolek- jak się okazuje. Zwolniony ostatnio za swoje wysokie kompetencje, więc wylewa swoje całe umiejętności na forum ekskluzywnego forum gowork :).

Cc
@admin 22.09.2018 22:19

Oglądając to forum wszyscy są nieudacznikami pytanie to poco ich przyjmujecie wnikliwa weryfikacja potrzebna .każdy nieudacznik a dajecie auto każdemu żeby tylko auto jechało nieważne wiek doświadczenie byle auto wyjechało w dobrej firmie jest stałą ekipa a w jlm non stop rotacja .może czas się przyznać że trzeba być uczciwym to może zaprojektować

Xyz

Mija rok, aw firmie dalej kongo bongo.

Ricky

solidna polska firma, profesjonalni kierowcy, wyjazdy i powroty do Rzeszowa.

Roki
@Ricky 02.07.2018 21:41

Jak ktoś uważa ze to solidna firma życzę mu powodzenia jesli lubi być (usunięte przez administratora)

Polak

A mi się dobrze pracuje w JLm :). to co ustalone mam wypłata na czas. umowa o pracę, warunki są dobre. firma godna polecenia.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

To nie (usunięte przez administratora) i żadna inna osoba tylko ja jestem właścicielem firmy i jestem odpowiedzialny za jej politykę i strategię biznesową. Jeśli masz(usunięte przez administratora) coś mądrego do powiedzenia to zapraszam. Chyba, że wolisz żebym cie sam sprowadził tam gdzie twoje miejsce.

Laki

Prośba do administratora żeby nie usuwal prawdziwych komentarzy mówiących prawdę o firmie

Sebastian

@zabi Obrażanie innych osób na forum jest niezgodne z regulaminem, taki wpis może zostać usunięty. Twoje zarzuty wobec firmy Jlm trans Rzeszow są poważne i wypadałoby je uzasadnić. Czy możesz opisać jakąś sytuację ze swojej pracy, która by to potwierdzała? Kandydaci szukają wiarygodnych opinii.

Krol
@Sebastian 02.05.2018 09:25

Zabi ma rację to prawda trzeba nazywać żeczy po imieniu myślę że dana sytuacja nic ci nie powie na tyłu (usunięte przez administratora) kierowców nie boję się tych słów zapraszam do sądu mogę wziąść wydruk z konta jak wypłata moja była przelewa w ratach z głupim tłumaczeniami dzięki temu forum wiem że jest nas dużo zresztą poznałem kilka ofiar tej firmy. Powtarzam Zabi nikogo nie obraża trzeba nazywać po imieniu

Sebastian

@Krol Napisałeś, że w tej pracy nie liczą się z ludźmi. Czy możesz wskazać na konkretnych przykładach sytuacje, które potwierdziłyby Twoje zdanie? Czy dobrze Ci się współpracowało z przełożonymi i kolegami z zespołu? Pozostałych użytkowników proszę o zachowanie dobrego stylu w rozmowie z innymi użytkownikami. Wszelkie obraźliwe wpisy są niezgodne z regulaminem forum będą moderowane. Forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawcy, a nie na tematy prywatne. Dlatego proszę każdego o spokojne, uargumentowane wpisy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Trafisz przed sąd Paweł. i ta twoja karma wróci do ciebie. wstydzisz się własnego imienia i nazwiska?. mam obawy że nie jesteś świadomy tego co robisz. dla mnie to forum jest zakmnięte. (usunięte przez administratora)

Irek

Słyszałem o firmie dobrze. Mam pytanie czy potrzebują ludzi?

Maniuś
@Irek 24.03.2018 20:03

na lepa mieriuo krecilem co moje pauzy. poznalem kolege z jlm. to chyba z tej firmy co piszecie. Mówił żebym se poczytał bo ktoś tu pisze dużo i sam moge napisac. moja firma w tamtym roku zbnkrutowala. ale jak se przypomne ile i jak pracowali spedytorzy akierowcy co robili. to byla caly czas wojna i kłotnia i firmy nie ma. a ja szukam pracy(usunięte przez administratora) nigdy przez 11 lat nie miałem wypadki i wpadki. wiem czego chce i idę do jlm . za tydzien napisze co mi sie udalo wynegocjowac. są podobno dobrzy. sprawdzę pozdro

pozdro
@Maniuś 24.03.2018 21:30

Wynegocjujesz napewno dużo,a tak wogóle to Ty chyba furmanką wcześniej jezdziłeś a nie ciężarówką.

Był sobie drajwer...

Pracowałem w jlmie dwa lata, i narzekałem... na trasy bo dużo przerzutów po ue, na płace bo chciałem zarabiać więcej, na auta bo srednie kabiny. Odszedłem bo czułem się niedoceniony i chciałem zarabiać więcej. Miną rok, pracuje w pod rzeszowskiej firmie gdzie mi obiecano eldorado. Jak jest? już dzwoniłem do jlmu czy nie potrzebują kierowców. O jlm napiszę tyle, tabor ok, (usunięte przez administratora) płaca? mi płacili, bez szału ale ale płacili i z tym problemu nie było. Trochę upierdliwi, każą pilnować wyposażenia, ciśnienia w kołach, tankować adblu itd, a od tego powinien być pracownik techniczny, ja mam jechać a nie pilnować ciśnienia w kole. Żadnych przegięć, czas pracy kiero przestrzegany, to nie jest firma gdzie tarczki idą przez okno. Czy polecę? chciałbym wrócić ale narazie nie potrzebują, chyba tyle w temacie. Pozdrawiam

BP

Tak czytam to forum i zastanawiam się nad jedną rzeczą,co to są za kierowcy którzy chwalą lub zamierzają iść do firmy która nie płaci za urlop nie mówiąc już o chorobowym chociaż ja nie korzystałem z tego ale wiem że były problemy z tym.Firma JLM nie jest złą firmą ale mam porównanie bo tam pracowałem dość długi czas,oczywiście była propozycja żeby pozostać.Ja idąc do innej firmy dostałem o 20 procent większą stawkę(dniówkę)od stawki jlm-u ,nie mówiąc już o urlopie płatnym czy chorobowym a skończywszy na takich podstawowych rzeczach jak narzędzia czy ubranie robocze.Tak że panowie zastanówcie się,bo wydaje mi się że takie rzeczy są też ważne jeśli jest się prawdziwym profesjonalistą w tym zawodzie.A tak na marginesie to czytając niektórych to panowie ręce opadają i tutaj jest też odpowiedź do mojego pytania.To taka dygresja.

ricky

witam. zatudniłem się w JLM bo warunki otrzymałem najlepsze z tych wszystkich ofert które mialem. auto dostalem 2 letnie ale wiem że większość to auta nowe ale moze dostanę wkrótce nową scanię, bo słyszałem że firma idzie w scanie w tym roku. pare miesięcy jeżdże kasa zawsze wypłacona a od kwietnia mam miec więcej. szefo mówił żeby polecać do firmy tylko doświadczonych kierowców lub młodych zdolnych. firma ma duży potencjał i plany i planuje zakupy nowyh aut , scanii w końu :). w ostatniej firmie której już chyba nie ma, niezapłącili mi za 1,5 miecha. a tu zawsze wszystko zaplacone. wiem że nowi kierowcy to nie konkurencia bo firma chce 20 nowych aut w tym roku. ja polecam szczeże.

Pracowałem
@ricky 24.03.2018 19:40

Hahaha

Jacek

koledzy ja szukam firmy, gdzie w naszej okolicy dostac dobrą prace. słyszałem dobrze o firmie jLM. polecał mi kolega. a tu widzę różne wiadomości. ja też bylem obciążany za szkody częsciowo i uczylem sie pare miesiecy. ale szukam firmy, która doceni juz moje 7 letnie doswiadczenie w transporcie po europie. czy mozna info na maila. nie chcę ani złośliwych maili ani tych zbyt słodkich. proszę o info o faktycznie najlepszej firmie w okolicy rzeszowa. jacek1981r@wp.pl

Były pracownik

A więc tak,może i ja też coś napiszę o JLM-ie,przepracowałem tam ponad dwa lata a zaczynałem bez doświadczenia.Jazda kiedyś była tylko w podwójnych obsa.i nie było zle jak się ktoś dograł z drugą osobą.Dużo Hiszpanii się robiło,cukier z Francji na ES,do francji (usunięte przez administratora) kto w temacie to wie. Pieniądze zawsze się zgadzały tak jak było ustalone wcześniej,zawsze szło się dogadać (usunięte przez administratora).Żadnych obciążeń wziętych z powietrza nie było,przynajmniej ja nie doświadczyłem tego.Dlatego śmieszą mnie niektóre wypowiedzi że ktoś jest zdziwiony że go obciążyli za urwane lusterko na bramkach,jak urwałeś to płać i tyle w temacie.Na minus to brak płatnego urlopu,jak pieniądze zrobili na konto to podstawa była chyba do 10-go a reszta to już różnie często trzeba było dopytywać.Ogólnie firma była kiedyś(było 5 aut) dobrą firmą dla złapania doświadczenia,nie wiem jak teraz jest.Szkoda było na początku nawet odchodzić ale na ten moment nie żałuję.pozdrawiam.

polak

JLM solidna porządna firma. dla dobrych pracowników idealna.(usunięte przez administratora)

Tu ziemia

Szefo ma racje. ja tez bym nie jezdzil w tej firmie gdyby było źle. nie przejmować się jedziemy dalej razem. a tu nie warto wchodzic i i czytac te brednie (usunięte przez administratora). JLm ok . zawsze mozna sie probowac dogadac, jak sie nie da to zmieniasz firme. do sądu tez mozesz pójsc. i żyj chłopie a nie karm sie nienawiscią któa cie je od środka i tracisz poczucie kim jestes . powodzenia i zdrowia.

Marek właściciel JLM

Witam wszystkich forowiczów. I tych piszących dobrze o mojej firmie i tych co mają drobne uwagi. Jestem właścicielem firmy JLM. Budowałem tą firmę od podstaw i mam zamiar ją dalej skutecznie rozwijać. Dziękuję wszystkim za uwagi zamieszczone na tym forum. Gdybym chciał, aby wszystkie negatywne wpisy zniknęły bardzo szybko to informuję, ze kosztuje to 400 zł miesięcznie opłaty i wtedy to ja staję się administratorem, który ocenia jaki wpis zostawić a jaki skasować. Gdybym chciał sprawdzić kto dokonuje tych brzydkich ubliżających wpisów, niestety niektóre łamiące prawo to tez bez problemu odpowiednie służby dostają ode mnie wskazówki i docierają do bohatera Roki czy luzaka Laki, ale to się tez wiąże z procesem i zapewne stosownym wyrokiem. Chcę jednak nadmienić, że błąd w JLM polegał niestety na tym, że przyjęto kilku kierowców bez sprawdzenia umiejętności, przeszłości i referencji. To już się nie powtórzy. Ci kierowcy, którym inne firmy nie dały pracy zaproponowali, ze będą jeździć za niskie stawki, a firma JLm się zgodziła. Jaki tego skutek i wniosek: - firma JLM postanowiłą zwolnić kierowców, którzy nie wiele wiedzieli o tym zawodzie i przyniesli dużo strat dla firmy. -firma JLM postanowiła podnieść stawki dla wszystkich dobrych kierowców oraz wprowadzić dodatkowe premie. -firma JLM postanowiła przyjmować kierowców bardziej doświadczonych i proponując już na starcie wyższe wynagrodzenia. Cel firmy JLM Trans to: dalsza rozbudowa floty, nowe kontrakty, podnoszenie standardów i warunków pracy dla wszystkich pracowników. Ale też proszę zrozumieć, że jesli trafi się osoba , która oszukuje pracodawcę i wyrządza więcej szkody niż pożytku - musimy jak najszybciej zareagować. Wiem, że to boli - i czasami taka osoba z bólu podszywa się pod bohatera typu Roki i smaruje nieładnie. Ale to dalej świadczy o profesjonalizmie danej osoby. Roki to ikona kina, odważny, ambitny facet, który wytrwałą pracą i poświęceniem uzyskał uznanie i pozytywną sławę. Nasz Roki to raczej przeciwnie... Jesli Roki czy Laki chcesz zmienaiać pozytywnie świat to rób to inteligentniej. Jeśli chcesz pomóc rynkowi transportowemu i doradzać to rób to inteligentnie bo przecież chyba jesteś inteligentny albo chcesz być inteligentny. Ja mogę przed świętami zorganizować spotkanie dla wszystkich naszych kierowców i zapraszam na wykład, będziecie mogli się wykazać. Jeśli chcesz przekazać wskazówkę nowym kierowcom to zorganizuję spotkanie dla nowych kierowców. Jeśli chcesz coś do firmy JLM przekazać to jestem do dyspozycji. Jesli ktoś cię skrzywdził niesłusznie to na pewno również zareaguję . telefon jest włączony. a ja mogę się umówić w dowolnym miejscu. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam i zapraszam profesjonalistów do naszej firmy.

Marek właściciel JLM
@Marek właściciel JLM 15.03.2018 10:11

Proszę zauważyć jak jest polityka portalu. kwota 400 zł moze sprawić, ze wszyscy kierowcy chcący poczytać o dowolnej firmie będa czytać tylko i wyłącznie to, co dana firma chce, aby kierowca przeczytał. MOżna wtedy faktycznie zmanipulować pracowników i zachęcić ich do pracy tam, gdzie jest niby wszystko "super".

Byly
@Marek właściciel JLM 15.03.2018 10:11

Odajcie tym wszystkim kierowcom kasę która została wzięta nie słusznie (usunięte przez administratora). jest nas kilku .numery kont macie i wszystko w temacie pozdrawiam Panie M

Marek właściciel JLM
@Byly 15.03.2018 20:09

Mam na imię Marek , a nie M. zapraszam do biura na rozmowę wszystko wyjaśnimy. NIe masz imienia czy się go wstydzisz? Były podnieść głowę wyjdź spod kołdry i przyjdź na spotkanie. Nie bój się. pozdrawiam Marek

Draiwer

Roki prośba mam podaj mi lepszą firmę w rzeszowie albo w okolicy. jesli to forum ma czemuś słurzyć to niech słurzy. szukam po forach i wszyscy pisza że wszedzie jest źle. a ja jestem w jlm i moje zdanie jestem pozytywne, jak sie zmieni to napisze. ale narazie nie narzekam, bo wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma. a mnie denerwują tacy co przychodzą do firm za pół stawki aby tylko robote złapac a trudno im zlapac za pelną stawke bo brakuje doswiadczenia. zaniżają stawki co denrwuje takich jak ja. bo ja chce dobrą robote robić i dobrze za to zarobić. ogólnie w jlm ok. pozdro

Nnn
@Draiwer 14.03.2018 17:56

Nieslyszalem żeby jlm dobrze płacili w moim przypadku było tak ze zawsze brakowało na wypłatę kasy i to dzwonienie i proszenie o swoje to była norma w tej firmie

Roki
@Draiwer 14.03.2018 17:56

Skoro jest tak dobrze czego kierowcy się zwalniają i na olx non stop jest ogłoszenie w dobrej firmie niema przyjęć Ani zwolnień a tu co rotacja największa na Podkarpaciu .szefostwo nie może skasować tego forum to pisze pozytywne komentarze podrzywaja się zależy im na opini sami ja zepsuli teraz zbierają tego rzniwo

nnn
@Nnn 14.03.2018 19:19

bo to transport koledzy i dlaczego udajecie zdziwionych ze taka rotacja, pokazcie gdzie nie ma, kazdy z nas kilka firm zaliczyl to juz o czyms swiadczy, branze jak produkcja fabryki transport sklepy zawsze cechowaly duze rotacje, to specyfika tych branz i przestancie mielic jedno i to samo ze w jlm jest innaczej niz w innych firmach a wy dlaczego opusciliscie swoje poprzednie firmy? smialo niech kazdy napisze jak znalazl sie w jlm? czyzby ta firma przed tez byla be

ROKI LAKI itd

Roki LAKI itp na tym forum.jak zwal tak zwal jedna i ta sama osoba co zmienia nick Tak czytam i mysle dlaczego pan nie zalozysz dzialalnosci, jestes panem u siebie nikt nie (usunięte przez administratora). Co cie hamuje? zamiast eksperymentowac po firmach i cierpiec cale zycie odrazu na swoim dzialac mozna. Odpowiedzialnosci sie pan boisz czy doswiadczenia i wiedzy brak ale innym sie wytyka...krowa co duzo ryczy malo mleka daje...ot tyle co do tych komentarzy, powodzenia w karierze kierowcy ale cos mi sie wydaje ze kariery pan w tym zawodzie nie zrobisz...zaduzo jadu jak na jedna osobe

draiwer

cześć koledzy. ja jeździłem(usunięte przez administratora) 3 lata a mam dużo blizej do rzeszowa. i okazało się ze warunki dostalem lepsze niz tam. ale mysle ze moze nie wolno pisać ze tu jest dobrze, bo po co. jak sie zrobi dobra opinie to przyciągnie to innych kolegów z konkurencji. wiec nikt nie ma interesu żeby pisac dobrze. ja tu jak przyszłem to nie z czytania internetu. tylko polecił mnie ktos kto jeździ i wie jak jest. Ale jak jakis laki, rambo czy inny kolega ma lepszą firmę w rzeszowie to napiszcie koledzy proszę. gdzie jest lepie, ile placą? bo ja slyszalem różne opinie o róznych, najwiecej sie mówi przeciez zle. ale jezdze już dosc długo w róznych firmach i mam swoje zdanie.

Wściekła pięść węża

Masakra , jak wróciłem z trasy ostatnio to zostałem strasznie źle potraktowany w firmie JLM Trans , na początku było mało kawy w kawie następnie nie było papieru toaletowego kiedy zaczynałem robić 2,wypłaty nie dostałem do ręki bo poszła na konto przelewem, a tak na serio, luzujcie majty, nie pasuje wam taka praca i płaca to zmień inny dziad trans będzie lepszy , zatrudniasz się na okres próbny potem akceptujesz warunki albo je negocjujesz, nie rozumiem po co ten płacz i zal, jeżeli jesteś pewny że firma Cię oszukala to są sposoby i instytucje które Ci w tym pomogą, ale jeżeli pojechałaś w trasę i wróciłeś zestawem bez lusterek i rozbitymi lampami o chłodni już nie wspomnę bo widziałem pół roczną naczepą tak mocno zniszczona że teraz wstyd to ciągnąć po Unii ,to nie wiem czy powinien mieć ktos pretensje do firmy lub szefa czy tam spedytora i nie (usunięte przez administratora) mi tu że po co zatrudniać kogoś kto nie ma doświadczenia, po prostu nie każdy się do tego nadaje(usunięte przez administratora)jeżeli oczekujesz szacunku najpierw sam go okaz .

Roadcasterka
@Wściekła pięść węża 10.03.2018 21:15

Ale tu nikomu nie chodzi że specjalnie się rozwala ale różnie bywa na drodze, a skoro uważasz że powinni cię za wszystko obciążać to ok :) a pobieranie twojej kasy z wypłat na poczet kontroli w firmie za przegieca tacho też są ok? A tak zapomnialam że tobie nigdy się nie przydarza

Wściekła pięść węża
@Roadcasterka 11.03.2018 09:09

Miałem uszkodzenia , nikt mnie nie obciążyl , nikt nie zabrał mi żadnych pieniędzy na poczet jakiejś kontroli , piszesz takie bzdury bez żadnego pokrycia i składu , po co przeciagac tacho? Jak Ci ktoś karze i to robisz to naprawdę jesteś posłuszny(usunięte przez administratora)

Wściekła pięść węża

Only Truck Driver , widać tutaj tylko ostrzeżenia, uwagi i hipokryzja

Nnn

Żenada żeby szef podszywal się na forum

anonim

(usunięte przez administratora)

Dominotruck

Jo myślę, że trza mieć orientacje w terenie zeby sie tu wypowiadac. chyba ze to jakis pseudo pudelek transportowy. Jo wole tu jeździć i jestem mi z tym dobrze. wolołbym żecz oczywista jechać na 2 dni i 5 siedzieć w domu, ale stawka jak za transport międzynarodowy. Nie ma nigdzie cuduw kolego. ale wybór jest, można przecie działalnosc założyć i wtedy bedziesz mial mniejszą odpowiedzialnosc.... ja jezdzę w JLM i nie mam powodów żeby to zmienić. Flota nowa, spedytorzy są w porządku B i T. Jo żadnych problemów nie mam. pracuje i zarabiam. slyszołem ze sie tu pisze, że to jakaś taka moda teraz. no to i ja dopisuje od siebie. JLM ok.

Obecny szofer

Dla mnie (usunięte przez administratora)spedytor pełny profesjonalizm. A kilku juz spedytorów przerobiłem w swojej karierze :). (usunięte przez administratora)Firma ok. polecam.

Prawda

Boli was to że nieda się usunąć tego forum to jedyny sposób żeby ostrzec innych kierowcow praca W jlm strata czasu i kasy

Laki

Zamiast pisać durnowate kawały (usunięte przez administratora)kierowcom

Zostaw opinię o Jlm trans Rzeszow - Rzeszów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jlm trans Rzeszow