Jlm trans Rzeszow

Rzeszów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 20 ocen.

Jlm trans Rzeszow
3 20

Opinie o Jlm trans Rzeszow

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jlm trans Rzeszow

polak

firma w dalszym ciagu okrada kierowcow oszusci i zlodzisje szczegolnosci asia kobieta bez ambicni

   
Oj
@Marek 11.06.2018 12:54

Ciekawe kto napisał biznes plan dla firmy żeby oszukiwać kierowców. Miało się tak dużo zmienić daj ciągle szukacie kierowców ciągle jest ogłoszenie na olx

   
Laki

Prośba do administratora żeby nie usuwal prawdziwych komentarzy mówiących prawdę o firmie

   
Sebastian

@zabi Obrażanie innych osób na forum jest niezgodne z regulaminem, taki wpis może zostać usunięty. Twoje zarzuty wobec firmy Jlm trans Rzeszow są poważne i wypadałoby je uzasadnić. Czy możesz opisać jakąś sytuację ze swojej pracy, która by to potwierdzała? Kandydaci szukają wiarygodnych opinii.

   
Krol
@Sebastian 02.05.2018 09:25

Zabi ma rację to prawda trzeba nazywać żeczy po imieniu myślę że dana sytuacja nic ci nie powie na tyłu oszukanyCh kierowców nie boję się tych słów zapraszam do sądu mogę wziąść wydruk z konta jak wypłata moja była przelewa w ratach z głupim tłumaczeniami dzięki temu forum wiem że jest nas dużo zresztą poznałem kilka ofiar tej firmy. Powtarzam Zabi nikogo nie obraża trzeba nazywać po imieniu

   
Rudy

Czytając te komentarze widze że ludzie wyznała się na firmie jlm miałem problemy z wypłatą i to od pierwszego miesiąca potem poznałem innych kierowców i oni to samo firma chce zatuszować temat dlatego podszywaja się na tym forum pani Asia tak namieszala że pan Marek teraz rozmawia z kierowcami opinie zepsuła szybko ale naprawić to będzie trudno ogłoszenie na olx.pl jest kilka miesięcy szczególnie nietolerancji firmy matacze i kretacze i (usunięte przez administratora)

   
Rino

Uwaga na tą firmę bardzo lubią nieplacic kasy obciążają za wszystko totalna porażka to zwykli (usunięte przez administratora) i zlodzieje

   
cyc

w tej firmie pracuja sami (usunięte przez administratora)ktorzy daja sie okradac .a sia kradnie kierowcow w bialy dzien potem pretesje

   
Sebastian

@Krol Napisałeś, że w tej pracy nie liczą się z ludźmi. Czy możesz wskazać na konkretnych przykładach sytuacje, które potwierdziłyby Twoje zdanie? Czy dobrze Ci się współpracowało z przełożonymi i kolegami z zespołu? Pozostałych użytkowników proszę o zachowanie dobrego stylu w rozmowie z innymi użytkownikami. Wszelkie obraźliwe wpisy są niezgodne z regulaminem forum będą moderowane. Forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawcy, a nie na tematy prywatne. Dlatego proszę każdego o spokojne, uargumentowane wpisy.

   
Andrzej

Włącza się agresor panie Marku? Czyli ostatnimi słowami potwierdza pan słuszność moich twierdzeń czyli pokazał pan autentyczność i wiarygodność swojej firmy. Szanowny panie Marku wielu kierowców oszukała pana spółka i wielu twierdzi że nie warto z panem rozmawiać i unosi się honorem i na tym traci. Wolność internetu pozwala nam na wyrażanie swoich opinii i pisania prawdy o takich jak wy. Pokazał pan w swoim ostatnim poście kulturę jaką pan prezentuje i cieszę się, że mój kolega odmówił takiego spotkania na które zapraszaliscie wielu kierowców bo z tego co wszyscy widzimy skończyło by się wyrzuceniem za drzwi i obrażanie. Chętnie pomogę Pawłowi i wielu byłych kierowców też chociażby dobrym słowem bo pora pańskiej spółce pokazać że czasy zastraszania oraz wykorzystywania biednych ludzi się skończyły. Bardzo ładnie pan odpowiedział na zadane pytanie. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Zna pan taką zasadę? Kij zawsze ma dwa końce.. Życzę powodzenia szanowny zarządzie Jlm do zobaczenia w sądzie

   
Krol
@Andrzej 29.03.2018 12:59

W tej firmie nie liczą się z ludźmi. Żeby ich tylko okraść są bezszczelni

   
Andrzej

Witam. Przeczytałem post pana Marka i ręce mi opadły.. Zachwalanie jaka to wspaniała firma jest bzdurą, proszę panie Marku odpowiedzieć mi na jedno pytanie. Chodzą po firmie plotki że jakiś kierowca złapał mandat i zapłacił karta Alior. Z tego co mi wiadomo pana siostra namawiała tego kierowcę do łamania prawa czyż nie tak to było? Szkoda że w załączniku nie można dodać nagrania z takiej rozmowy. Szanowny zarządzie spółki JLM forum służy do przekazywania informacji prawdziwych na temat danej firmy. Proszę nie oszukiwać ludzi bredniami jaka to jest wspaniała firma. Jak pan wytłumaczy fakt, że niby nie rzekomo zapłacony mandat kartą kredytową Alior trafił do właściciela (kierowcy) z monitem do opłacenia? Czyli publicznie mogę nazwać Pana oszustem i (usunięte przez administratora) Szanowni kierowcy takich jak spółka JLM znajdziecie na peczki. Panie (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora) dorabianie się na naiwnych ludziach jest bardzo nie etyczne i pora żeby wasz zakochany w sobie nosek utrzeć. Z tego co mi wiadomo 3 kierowców złożyło wniosek do sądu. Firma która pozwala sobie na sprawy sądowe jest po prostu dnem. Po prostu (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) bo skoro nie wypłacana jest delegacja w całości na którą się umawiamy na samym początku to inaczej takich ludzi nie można nazwać...

   
Marek
@Andrzej 27.03.2018 09:59

Trafisz przed sąd Paweł. i ta twoja karma wróci do ciebie. wstydzisz się własnego imienia i nazwiska?. mam obawy że nie jesteś świadomy tego co robisz. dla mnie to forum jest zakmnięte. i pisz sobie dupku co chcesz.

   
Irek

Słyszałem o firmie dobrze. Mam pytanie czy potrzebują ludzi?

   
pozdro
@Maniuś 24.03.2018 21:30

Wynegocjujesz napewno dużo,a tak wogóle to Ty chyba furmanką wcześniej jezdziłeś a nie ciężarówką.

   
BP

Tak czytam to forum i zastanawiam się nad jedną rzeczą,co to są za kierowcy którzy chwalą lub zamierzają iść do firmy która nie płaci za urlop nie mówiąc już o chorobowym chociaż ja nie korzystałem z tego ale wiem że były problemy z tym.Firma JLM nie jest złą firmą ale mam porównanie bo tam pracowałem dość długi czas,oczywiście była propozycja żeby pozostać.Ja idąc do innej firmy dostałem o 20 procent większą stawkę(dniówkę)od stawki jlm-u ,nie mówiąc już o urlopie płatnym czy chorobowym a skończywszy na takich podstawowych rzeczach jak narzędzia czy ubranie robocze.Tak że panowie zastanówcie się,bo wydaje mi się że takie rzeczy są też ważne jeśli jest się prawdziwym profesjonalistą w tym zawodzie.A tak na marginesie to czytając niektórych to panowie ręce opadają i tutaj jest też odpowiedź do mojego pytania.To taka dygresja.

   
Krol
@BP 25.03.2018 08:46

Te dobre opinie pisze marek Asia i przydupas tumus

   
Był sobie drajwer...

Pracowałem w jlmie dwa lata, i narzekałem... na trasy bo dużo przerzutów po ue, na płace bo chciałem zarabiać więcej, na auta bo srednie kabiny. Odszedłem bo czułem się niedoceniony i chciałem zarabiać więcej. Miną rok, pracuje w pod rzeszowskiej firmie gdzie mi obiecano eldorado. Jak jest? już dzwoniłem do jlmu czy nie potrzebują kierowców. O jlm napiszę tyle, tabor ok, (omijając starego dafa i niebieską renie) płaca? mi płacili, bez szału ale ale płacili i z tym problemu nie było. Trochę upierdliwi, każą pilnować wyposażenia, ciśnienia w kołach, tankować adblu itd, a od tego powinien być pracownik techniczny, ja mam jechać a nie pilnować ciśnienia w kole. Żadnych przegięć, czas pracy kiero przestrzegany, to nie jest firma gdzie tarczki idą przez okno. Czy polecę? chciałbym wrócić ale narazie nie potrzebują, chyba tyle w temacie. Pozdrawiam

   
Prawnik

Ta firma to jedno wielkie dziadostwo nie płacą w terminie. brak urlopu. Chorobowe nie płacą wcale żadnych świadczeń ratują się odpisują na tym forum żenada. Prowadząc taka politykę że okrada się kierowców trzeba liczyć się konsekwencjami takimi jak brak kierowców panie Asia zrobiła tyle złego dla tej firmy potwierdza to kierowcy. Uwaga dają do podpisania imblanko za urlopy za milog. Obciążają za wszystko mają ubezpieczony tabor biorą dwa razy kasę raz z ubezpieczeniem a drugi raz od kierowców czysty biznes. Szczerze nie polecam tej firmy . Problemy z wypłatą miałem of pierwszego miesiąca pisze to z pełną odpowiedzialnoscia

   
Sędzia.
@Prawnik 23.03.2018 19:34

wyrok: jesteś cieniasem i nie nazywaj się prawnikiem, bo tyle błędów prawno-formalnych nawet przedszkolak nie robi. Asia zrobiła dużo dobrego dla firmy eliminując kiepiskich szoferów, którzy za chwile podszywają sie pod cienkich prawników :). asdres IP dziś dużo załatwi. powodzenia :) wyrok jest dla ciebie negatywny prawniku. kieruję cie na ciężkie roboty w kamieniołomach a póxniej dopiero od nowa na kurs B, a później może C+E.

   
ricky

witam. zatudniłem się w JLM bo warunki otrzymałem najlepsze z tych wszystkich ofert które mialem. auto dostalem 2 letnie ale wiem że większość to auta nowe ale moze dostanę wkrótce nową scanię, bo słyszałem że firma idzie w scanie w tym roku. pare miesięcy jeżdże kasa zawsze wypłacona a od kwietnia mam miec więcej. szefo mówił żeby polecać do firmy tylko doświadczonych kierowców lub młodych zdolnych. firma ma duży potencjał i plany i planuje zakupy nowyh aut , scanii w końu :). w ostatniej firmie której już chyba nie ma, niezapłącili mi za 1,5 miecha. a tu zawsze wszystko zaplacone. wiem że nowi kierowcy to nie konkurencia bo firma chce 20 nowych aut w tym roku. ja polecam szczeże.

   
Pracowałem
@ricky 24.03.2018 19:40

Hahaha

   
Jacek

koledzy ja szukam firmy, gdzie w naszej okolicy dostac dobrą prace. słyszałem dobrze o firmie jLM. polecał mi kolega. a tu widzę różne wiadomości. ja też bylem obciążany za szkody częsciowo i uczylem sie pare miesiecy. ale szukam firmy, która doceni juz moje 7 letnie doswiadczenie w transporcie po europie. czy mozna info na maila. nie chcę ani złośliwych maili ani tych zbyt słodkich. proszę o info o faktycznie najlepszej firmie w okolicy rzeszowa. [email protected]

   
Były pracownik

A więc tak,może i ja też coś napiszę o JLM-ie,przepracowałem tam ponad dwa lata a zaczynałem bez doświadczenia.Jazda kiedyś była tylko w podwójnych obsa.i nie było zle jak się ktoś dograł z drugą osobą.Dużo Hiszpanii się robiło,cukier z Francji na ES,do francji p.Warmińska kto w temacie to wie. Pieniądze zawsze się zgadzały tak jak było ustalone wcześniej,zawsze szło się dogadać z p.Markiem.Żadnych obciążeń wziętych z powietrza nie było,przynajmniej ja nie doświadczyłem tego.Dlatego śmieszą mnie niektóre wypowiedzi że ktoś jest zdziwiony że go obciążyli za urwane lusterko na bramkach,jak urwałeś to płać i tyle w temacie.Na minus to brak płatnego urlopu,jak pieniądze zrobili na konto to podstawa była chyba do 10-go a reszta to już różnie często trzeba było dopytywać.Ogólnie firma była kiedyś(było 5 aut) dobrą firmą dla złapania doświadczenia,nie wiem jak teraz jest.Szkoda było na początku nawet odchodzić ale na ten moment nie żałuję.pozdrawiam.

   
polak

JLM solidna porządna firma. dla dobrych pracowników idealna. Nie wskazana dla nieudaczników.

   
polak

zlodzieje okradaja kierowcoa

   
polak

jlm trans to firma z tradycjami zeby okradac kierowcow uwaga na ty h oszustow

   
Tu ziemia

Szefo ma racje. ja tez bym nie jezdzil w tej firmie gdyby było źle. nie przejmować się jedziemy dalej razem. a tu nie warto wchodzic i i czytac te brednie zakompleksionego nieudacznika. JLm ok . zawsze mozna sie probowac dogadac, jak sie nie da to zmieniasz firme. do sądu tez mozesz pójsc. i żyj chłopie a nie karm sie nienawiscią któa cie je od środka i tracisz poczucie kim jestes . powodzenia i zdrowia.

   
bzyk

prawda jest taka ze okradaliscie kierowcow i przyszedl na to kres piszecie ze kierowcy zanizali stawki a starym kierowcom jak chcieli wiecej kazaliscie sie zwalniac mysle ze nie umiecie sie przyznac do bledu duzej mierze to zasluga asi .to forum pokazalo oblicze firmy jaka jest ciagle okradanie z wyplat liczne bezprawne obciazanie za wszystko i wy teraz macie czelnosc narzekac na kierowcow poco zatrudniacie bez doswiadczenia bo niema kto jechac.czego mozna sie spodziewac .mareczku ciekawe co na to forum twoi kontracheci mysle ze dalo ci to do myslenia my kierowcy zjednoczylismy sie i bedziemy ostrzegac innych przed jlm

   
Marek właściciel JLM

Witam wszystkich forowiczów. I tych piszących dobrze o mojej firmie i tych co mają drobne uwagi. Jestem właścicielem firmy JLM. Budowałem tą firmę od podstaw i mam zamiar ją dalej skutecznie rozwijać. Dziękuję wszystkim za uwagi zamieszczone na tym forum. Gdybym chciał, aby wszystkie negatywne wpisy zniknęły bardzo szybko to informuję, ze kosztuje to 400 zł miesięcznie opłaty i wtedy to ja staję się administratorem, który ocenia jaki wpis zostawić a jaki skasować. Gdybym chciał sprawdzić kto dokonuje tych brzydkich ubliżających wpisów, niestety niektóre łamiące prawo to tez bez problemu odpowiednie służby dostają ode mnie wskazówki i docierają do bohatera Roki czy luzaka Laki, ale to się tez wiąże z procesem i zapewne stosownym wyrokiem. Chcę jednak nadmienić, że błąd w JLM polegał niestety na tym, że przyjęto kilku kierowców bez sprawdzenia umiejętności, przeszłości i referencji. To już się nie powtórzy. Ci kierowcy, którym inne firmy nie dały pracy zaproponowali, ze będą jeździć za niskie stawki, a firma JLm się zgodziła. Jaki tego skutek i wniosek: - firma JLM postanowiłą zwolnić kierowców, którzy nie wiele wiedzieli o tym zawodzie i przyniesli dużo strat dla firmy. -firma JLM postanowiła podnieść stawki dla wszystkich dobrych kierowców oraz wprowadzić dodatkowe premie. -firma JLM postanowiła przyjmować kierowców bardziej doświadczonych i proponując już na starcie wyższe wynagrodzenia. Cel firmy JLM Trans to: dalsza rozbudowa floty, nowe kontrakty, podnoszenie standardów i warunków pracy dla wszystkich pracowników. Ale też proszę zrozumieć, że jesli trafi się osoba , która oszukuje pracodawcę i wyrządza więcej szkody niż pożytku - musimy jak najszybciej zareagować. Wiem, że to boli - i czasami taka osoba z bólu podszywa się pod bohatera typu Roki i smaruje nieładnie. Ale to dalej świadczy o profesjonalizmie danej osoby. Roki to ikona kina, odważny, ambitny facet, który wytrwałą pracą i poświęceniem uzyskał uznanie i pozytywną sławę. Nasz Roki to raczej przeciwnie... Jesli Roki czy Laki chcesz zmienaiać pozytywnie świat to rób to inteligentniej. Jeśli chcesz pomóc rynkowi transportowemu i doradzać to rób to inteligentnie bo przecież chyba jesteś inteligentny albo chcesz być inteligentny. Ja mogę przed świętami zorganizować spotkanie dla wszystkich naszych kierowców i zapraszam na wykład, będziecie mogli się wykazać. Jeśli chcesz przekazać wskazówkę nowym kierowcom to zorganizuję spotkanie dla nowych kierowców. Jeśli chcesz coś do firmy JLM przekazać to jestem do dyspozycji. Jesli ktoś cię skrzywdził niesłusznie to na pewno również zareaguję . telefon jest włączony. a ja mogę się umówić w dowolnym miejscu. Tylko prośba o zakończenie tej błazeniady, za usunięcie której portal chce ode mnie 400zł. Pozdrawiam i zapraszam profesjonalistów do naszej firmy.

   
Marek właściciel JLM
@Byly 15.03.2018 20:09

Mam na imię Marek , a nie M. zapraszam do biura na rozmowę wszystko wyjaśnimy. NIe masz imienia czy się go wstydzisz? Były podnieść głowę wyjdź spod kołdry i przyjdź na spotkanie. Nie bój się. pozdrawiam Marek

   
man500

na forum, patologia nie odbiega od śmiesznego ''pysznego'' zarządu oraz częścią 'pysznym' zarządem obsługującą tabor/flotę, panem Tomusiem w którym jest potencjał, ale nie tędy droga Tomeczku, ptfuuuu. z CZYSTYM sumieniem dziwie sie, bo Szef jest jeden, a kierowców ilu w bam bam zrobiłeś jest wielu, karma wraca. Szef nie jest najwżniejszy w tej firmie, tylko MY. Utrzymujemy szefostwo i m.in Ciebie, nie bedzie nas, nie będzie Ciebie,a szef sobie poradzi przyjdzie moment że nie bedziesz jemu już potrzebny. Powoli nabieracie pokory. Kaśka, juz nie pracuje, chwała Panie! Ładna, fakt ale spedytorować może rowerami w wypożyczalni nie znając sie nad podstawowej topografi,tachu. Bartek, nie współpracowałem, większość chwaliła. Pani ze wschodu, no brawo ładna. Stara sie coś ogarniać temat ale ktoś wywiera na niej dużą presje przez co za daleko nie zajedzie. Szefostwo, cuda na kiju uśmiechy, obiecanki, wydzwaniają do kierowców aby nie odchodzili, itp itd, a tak typowy dziad. Tabor w miarę spoko, brakuje doposażenia, trójkąt, klucze- podstawy na trasę po europie!!! Transport nie jedno godzinna pielgrzymka po Rzeszowie, ani zabawa w piaskownicy!!! Moim zdaniem, wszyscy którzy pracują za biurkiem powinni sie po kolei wybrać na minimum 3tyg w trase z kierowcą i najlepiej jak by robili za nawigacje, aby jak najwiecej ujebami jechać od p. Marka,p Joanne oraz spedytorów do pani księgowej. kasa wyrównana, uszkodzeń na powierzonym mi taborze, naszczęście brak. Nie polecam. Były pracownik

   
Man500
@Dominotruck 13.03.2018 23:03

Hmmm jaki system tam sobie wolisz. Ale 250zl dniowni na przezutach po całej Europie to nie 2500netto na konto +60euro dniówki i co 2 week w domu na 4-5 dni."weekend, czyli piatek, sobota, niedziela" spedytorki mi nie piszą ze mam 2 opcje, zostaje w trasie, albo ściaga mnie na 24 i spowrotem. W JLM świąt kościelnych i państwowych nie ma. A weekend dla kierowcy trwa od wtorku do max, piątku. Co jak co ale profesjonalnie od strony szefostwa JLM to nie wygląda ani ciut.

   
Draiwer

Roki prośba mam podaj mi lepszą firmę w rzeszowie albo w okolicy. jesli to forum ma czemuś słurzyć to niech słurzy. szukam po forach i wszyscy pisza że wszedzie jest źle. a ja jestem w jlm i moje zdanie jestem pozytywne, jak sie zmieni to napisze. ale narazie nie narzekam, bo wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma. a mnie denerwują tacy co przychodzą do firm za pół stawki aby tylko robote złapac a trudno im zlapac za pelną stawke bo brakuje doswiadczenia. zaniżają stawki co denrwuje takich jak ja. bo ja chce dobrą robote robić i dobrze za to zarobić. ogólnie w jlm ok. pozdro

   
nnn
@Nnn 14.03.2018 19:19

bo to transport koledzy i dlaczego udajecie zdziwionych ze taka rotacja, pokazcie gdzie nie ma, kazdy z nas kilka firm zaliczyl to juz o czyms swiadczy, branze jak produkcja fabryki transport sklepy zawsze cechowaly duze rotacje, to specyfika tych branz i przestancie mielic jedno i to samo ze w jlm jest innaczej niz w innych firmach a wy dlaczego opusciliscie swoje poprzednie firmy? smialo niech kazdy napisze jak znalazl sie w jlm? czyzby ta firma przed tez byla be

   
ROKI LAKI itd

Roki LAKI itp na tym forum.jak zwal tak zwal jedna i ta sama osoba co zmienia nick Tak czytam i mysle dlaczego pan nie zalozysz dzialalnosci, jestes panem u siebie nikt nie okradnie. Co cie hamuje? zamiast eksperymentowac po firmach i cierpiec cale zycie odrazu na swoim dzialac mozna. Odpowiedzialnosci sie pan boisz czy doswiadczenia i wiedzy brak ale innym sie wytyka...krowa co duzo ryczy malo mleka daje...ot tyle co do tych komentarzy, powodzenia w karierze kierowcy ale cos mi sie wydaje ze kariery pan w tym zawodzie nie zrobisz...zaduzo jadu jak na jedna osobe

   
draiwer

cześć koledzy. ja jeździłem u ślązaka 3 lata a mam dużo blizej do rzeszowa. i okazało się ze warunki dostalem lepsze niz tam. ale mysle ze moze nie wolno pisać ze tu jest dobrze, bo po co. jak sie zrobi dobra opinie to przyciągnie to innych kolegów z konkurencji. wiec nikt nie ma interesu żeby pisac dobrze. ja tu jak przyszłem to nie z czytania internetu. tylko polecił mnie ktos kto jeździ i wie jak jest. Ale jak jakis laki, rambo czy inny kolega ma lepszą firmę w rzeszowie to napiszcie koledzy proszę. gdzie jest lepie, ile placą? bo ja slyszalem różne opinie o róznych, najwiecej sie mówi przeciez zle. ale jezdze już dosc długo w róznych firmach i mam swoje zdanie.

   
Roki
@draiwer 14.03.2018 07:27

Pracowałem jlm gorszym kolchozie nie robiłem wszystkie opinie dobre pisze jlm sam na siebie nieznam nikogo kto niebylby kładziony a takie bajki ze pracuje kilka lat dobre były by do kabaretu. Niesa się skasować forum to piszą bzdury dam jlm bardzo duża rotacja

   
Wściekła pięść węża

Masakra , jak wróciłem z trasy ostatnio to zostałem strasznie źle potraktowany w firmie JLM Trans , na początku było mało kawy w kawie następnie nie było papieru toaletowego kiedy zaczynałem robić 2,wypłaty nie dostałem do ręki bo poszła na konto przelewem, a tak na serio, luzujcie majty, nie pasuje wam taka praca i płaca to zmień inny dziad trans będzie lepszy , zatrudniasz się na okres próbny potem akceptujesz warunki albo je negocjujesz, nie rozumiem po co ten płacz i zal, jeżeli jesteś pewny że firma Cię oszukala to są sposoby i instytucje które Ci w tym pomogą, ale jeżeli pojechałaś w trasę i wróciłeś zestawem bez lusterek i rozbitymi lampami o chłodni już nie wspomnę bo widziałem pół roczną naczepą tak mocno zniszczona że teraz wstyd to ciągnąć po Unii ,to nie wiem czy powinien mieć ktos pretensje do firmy lub szefa czy tam spedytora i nie pierdo... mi tu że po co zatrudniać kogoś kto nie ma doświadczenia, po prostu nie każdy się do tego nadaje , to forum powstało dla zemsty i zawiści przez typowego Polskiego cebulka, ide z tego forum ponieważ poziom wypowiedzi i sugesti ostrzegania innych jest porównywalne do gimbazy , na koniec jeżeli oczekujesz szacunku najpierw sam go okaz .

   
Nnn

Żenada żeby szef podszywal się na forum

   
Obecny szofer

Dla mnie Tomek spedytor pełny profesjonalizm. A kilku juz spedytorów przerobiłem w swojej karierze :). Bartek też słyszałem dobre opinie. Firma ok. polecam.

   
Dzień

Widzę że jlm wypowiada się na forum widocznie brakuje kierowców

   
WISI MI CYCEK
@Ziomek 11.03.2018 21:04

ładnie to wygląda ze będziecie okradać kierowców .słyszałem ze krucho z kierowcami o firmie fama poszła ze nie płacicie podobno poszły pozwy sadowe .jedyny profesjonalista w tej firmie to Bartek .TOMUS NADAJE SIĘ SPRZEDAWAĆ PAPIER TOALETOWY NA DOŁOWEJ

   
SUPER

Siedza Polak, Amerykanin i Japonczyk w saunie. 120 stopni. Goraco jak cholera. Nagle japonczyk unosi dlon, przystawia kciuk do ucha, maly palec do ust i mowi jak do telefonu: - Sprzedac! Sprzedac wszystko ! Po chwili amerykanin robi to samo. Polak się pyta: - Eee, panowie, co wy robicie ? Japonczyk odpowiada: - Sluchaj stary: Ja mam firme, handluje, prowadze interesy, no i wlasnie sprzedalem pakiet akcji. Polak: - Ale jak? Japonczyk: - Sluchaj - w kciuku mam sluchawke, w palcu mikrofon i korzystam z tego jak z telefonu! Amerykanin przytakuje. Polak: - Acha.... Temperatura 130 stopni. Goraco jak w piecu, panowie się poca.. marazm.. Nagle Japonczyk ni stad ni zowad krzyczy: - Kupic! Kupic wszystko ! Amerykanin i Polak patrza się na niego jak na idiote i pytaja co jest. Ten odpowiada: - Panowie... mowilem juz ze mam firme, no i wlasnie kupilem pakiet akcji. - Ale jak ?!? Japonczyk: - W uchu mam sluchawke, w gardle mikrofon.. - Aaaaaacha.. Temperatura 140 stopni.. goraco... panowie nie wytrzymuja, juz chca wychodzic, wtem nagle Polak wstaje, kuca i nadyma się jak do sraki i krzyczy: - Uwaga panowie!!! Fax idzie !!!!

   

Zostaw opinię o Jlm trans Rzeszow - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jlm trans Rzeszow