no i jeszcze jedno, pączek korzysta z transportu zewnętrznego + 3gr do 1m3 fajnie..., może dojedzie...., a może nie?, Kliencie poczekasz to się może dowiesz jak sobie o Tobie przypomni na co nie licz :( amatorka total
nie polecam!, podczas pierwszej "rozmowy" z carem było że..., no coś jest nie tak. Po szybkim okresie 2 tyg., wszyscy w dziale wiedzieliśmy że pączek, to dobry "agent 007", atmosfera podejrzliwości, braku zaufania i szacunku. Po za tym wszystkim uważajcie jak pączek wstanie lewą nogą, jak czujecie że jest coś nie tak..., nie dajcie pączkowi szansy na zajumanie tego i tamtego..., tłusty chętnie poprzytula a i tak się powysypuje na terminach jak ZAWSZE. Najbardziej badziewna amatorska z definicji nazywana "hurtownia palif", z zabranickiej w bloku 7 piętrowym na parterze tam ich miejsce, i taka jest prawda! NIE POECAM !!!! nawet wrogowi.
Słyszał ktoś czy firma potrzebuje teraz nowych ludzi? Jaką umowę firma proponuje?
Firma jak każda inna. Robić trzeba. Kasa w miarę ale mogłoby być więcej. Zobaczymy co będzie dalej.
Jakim pracodawcą w Waszej opinii jest OI - OIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ? Czy w firmie tej zachodzą jakieś istotne zmiany dotyczące jej pracowników? Również kilka słów o sytuacji u tego pracodawcy będą ważne dla osób zastanawiających się nad współpracą z tą firmą.
jest bardzo przeciętnie. Polecam firme pisała osoba z wewnątrz jak to najczęściej bywa. Reszta za później, za jakiś czas...
polecam firme
Jak się pracuje w Oi Oil Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Oi Oil Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Oi Oil Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!