GS MASKIN AS
2 46 6 1

Opinie o GS MASKIN AS

Krystyna

@Doswiadczony, czego dotyczy Twoja wypowiedź? Jest ona opinią o pracy w firmie GS MASKIN AS, czy może dotyczy zupełnie czegoś innego? Jak widzisz takie jedno słowo, rodzi wiele pytań, dlatego zachęcam, abyś sprecyzował, co konkretnie chciałeś przekazać swoim komentarzem.

Doświadczony
@Krystyna 16.10.2018 11:42

Porażka na całej lini. Firma organizacja w firmie, porażka z urlopami, porażka z wypłatami itp, o(usunięte przez administratora)

Bob
@Krystyna 16.10.2018 11:42

Ciekawe ile pseudo Krystyna wzięła łapówki za niewyświetlania moich komentarzy na temat GS Maskin. Moje komentarze nie łamały w żaden sposób regulaminu go work.

Bob
@Doświadczony 16.10.2018 14:16

Zapomniałeś dodać o płatnej delegacji, praca po całym terenie Norwegi a miejsce zatrudnienia FLØRO KOMUNE, sprawa do wyjaśnienia.

Bob
@Krystyna 16.10.2018 11:42

Znowu po upływie 2 dni moje komentarze na temat tej firmy usowacie! Czy w regulaminie jest zabronione pisanie jakie dostaje się warunki na umówię a jakie są spełniane w zeczywistosci przez szefa firmy? Czy jest to zabronione?

Doswiadczony

Porazka

Krystyna

@Bob, jestem moderatorką tego forum, dlatego dbam o to, aby regulamin, o którym wspomniałam, był odpowiednio przestrzegany. Pamiętaj również o tym, aby na forum publicznym podawać informację zgodne z prawdą. Zachęcam do dalszej dyskusji na temat pracy w firmie GS MASKIN AS.

Krystyna

@Bob, @anonymous, nie prawda, ponieważ, jak już wcześniej pisałam, administrator może usuwać opinie, które są niezgodne z regulaminem. Często dzieje się tak, że zapominamy o tym jak wyglądają zasady forum, na którym piszemy, tym bardziej, że przeważnie opinie negatywne są pisane pod wpływem emocji i niekoniecznie słownictwo w nich zawarte jest zgodne z zasadami. W przypadku jakichś wątpliwości można skontaktować się z administracją forum.

Bob
@Krystyna 01.10.2018 12:34

A Ty krystyna to kim jesteś ze tak dobrze znasz regulamin tej strony, i nie zasłaniaj się regulaminem bo jedno jest pewne, przed wykupieniem reklamy przez firmę GS komentarze o tej firmie nie były filtrowane w ten sposób, tylko cała prawdę o tej firmie można było przeczytać tutaj!

Krystyna

@Niko, dlaczego nie polecasz pracy w firmie GS MASKIN AS? Twoja wypowiedź nie została w żaden sposób uzasadniona ani poparta przykładami, które potwierdzają Twoją opinię. Chciałabym poznać jakie, zarówno pozytywne jak i negatywne, masz wrażenia związane z pracą w firmie GS MASKIN AS. Uzasadnij swoją opinię.

Kris
@Krystyna 18.09.2018 13:42

Dlatego że każdą negatywną wypowiedź na temat GS MASKIN szybko i sprawnie usuwacie . Ja podzielam zdanie kolegi ze pozytywnego na temat tej firmy nie jestem w stanie powiedzieć.

Bob
@Kris 25.09.2018 06:31

Taka prawda i dlatego żadnego negatywu nikt tutaj nie zamieści. Przed wykupieniem reklamy były same negatywy!

anonymous
@Krystyna 18.09.2018 13:42

Moja wypowiedź została częściowo usunięta.

Krystyna

@Kris, wypowiedzi mogą być usunięte przez administratora forum z uwagi na to, iż łamią zasady regulaminu, który obowiązuje na forum gowork.pl. Przed dodaniem opinii na temat pracy w firmie GS MASKIN AS warto zapoznać się z regulaminem, aby na przyszłość takie sytuacje nie występowały https://www.gowork.pl/regulamin

Niko

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie (usunięte przez administratora)

umowa o prace

Czy umowa o pracę z norweskim pracodawcą jest od samego początku? Czy ktoś się orientuje?

anonymous
@umowa o prace 09.08.2018 23:03

tak umowe podpisujesz z norweskim pracodawcą

Krystyna

@umowa o prace, rozważasz podjęcie zatrudnienia za pośrednictwem firmy GS MASKIN AS? W chwili obecnej firma GS MASKIN AS poszukuje pracowników na kilka wolnych stanowisk https://www.gowork.pl/praca/gs-maskin-as;pr Czy ktoś z Was rozważa złożenie aplikacji na któreś z powyższych stanowisk?

Krystyna

@Nierób, pytałam czy pracujesz w GS-MASKIN AS bo opinie na temat pracy często różnią się, w zależności od tego czy wypowiada się obecny czy były pracownik firmy. Inne informacje ma także osoba, która osobiście nie pracowała w firmie a jej opinia opiera się na relacjach osób trzecich, dlatego to pozornie nic nie znaczące pytanie jest tak istotne. Dziękuję, że podzieliłeś się z nami swoimi spostrzeżeniami. Twoja opinia bardzo pomoże osobom, które planują podjąć zatrudnienie w GS-MASKIN AS. Czy w przyszłości, myślałeś o tym by aplikować do firmy GS-MASKIN AS?

Krystyna

@Nierób, czy pracujesz aktualnie w GS-MASKIN AS? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami dotyczącymi możliwości rozwoju w firmie? @Obserwator, czy jesteś pracownikiem firmy? Wiedz także, że na forum GoWork.pl usuwane są tylko i wyłącznie opinie łamiące regulamin. Regulamin serwisu musiał zaakceptować każdy użytkownik, który napisał daną opinię, jednak niektóre osoby mimo to zamieszczają treści niedozwolone jak na przykład: wulgaryzmy, niestosowne epitety dotyczące współpracowników, użytkowników forum i pracodawców. Każda, nawet ta negatywna opinia nie zostanie usunięta jeśli będzie zgodna z regulaminem. Dla usystematyzowania Twojej wiedzy podaje link: https://www.gowork.pl/regulamin .

Nierób
@Krystyna 29.05.2018 17:10

Krysiu jesteś strasznie dociekliwa:) To czy pracuje czy nie pracuje nie ma związku z tematem. Ale podzielę się z Tobą moją opinią, czemu nie bo znam firmę. Praca jest ciężka z kilku powodów: z powodu warunków pogodowych norweskich, z powodu nieustannej tułaczki ponieważ to praca po całym obszarze nie tylko tam, gdzie siedziba firmy, z powodu pracy z polakami:D To tyle na temat negatywów. Właściciel w porządku, sprzęt zadbany, roboty dużo. Polecam każdemu, kto nie boi się ruszyć dupska w teren i spróbować czegoś nowego. Co do płacy - zadowalająca. Możliwość rozwoju? A co tu się rozwijać. Brać koparkę czy też piłę i za.......................lać!

Nierób

Jak jesteś dobry to zarobisz kupę forsy. Jak jesteś cienki jak (usunięte przez administratora) węża i nie masz ambicji to nie licz na cuda ani w GS ani gdzieś indziej.

Tomasz

Jeśli komuś zależy na pracy to misi tego pilnować! Nikt za niego tego nie będzie robił!

Administrator

Posiadacie jakieś najnowsze informacje dotyczące GS MASKIN AS? Dajcie znać, jak aktualnie wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Zenek

Widziałem ofertę pracy dla operatora koparki. Podpowiedzcie coś w tym temacie.

Czekam

Od stycznia szukacie pracowników , obiecaliście pracę w kwietniu , ale wy dalej szukacie ludzi , o pracy cisza . To jest niepoważne .(usunięte przez administratora)

GS MASKIN AS
pracodawca
@Czekam 18.04.2018 08:29

W tej sytuacji prosimy o kontakt. Dane kontaktowe do firmy znajduja sie za stronie. Dla informacji firma jeszcze nie rozpoczela w pelni sezonu z powodu warunkow pogodowych.

Irek

Chciałbym dostać się do pracy w firmie. Podpowiedzcie co mam zrobić?

Wróżka
@Irek 23.03.2018 17:20

Proste - złożyć CV. (usunięte przez administratora)

Wróżka
@Irek 23.03.2018 17:20

Zapoznać się z opiniami na innymi portalach.

Wróżka
@Irek 23.03.2018 17:20

Zapoznać się z niezależnymi opiniami.

Darek od koparek
@Irek 23.03.2018 17:20

Na początek wystarczy , że kupisz bilet w obie strony ... po miesiącu pracy zrozumiesz czemu . Firma ma problem ze znalezieniem pracowników na ten sezon jak myślisz czemu ? Podpowiem jaka płaca taka praca .

grzegorz ,m

witam pracowałem wtej firmie in[ nie narzekałem kto chce zarobić to polecam ,wiadomo na początku trzeba przeżyć pirwszy miesiąc bo troche ciężko nikt za darmo nic nie daje ,pani powinna uswiadomić nowego pracownika dokładnie że musi mieć kase i jedzenie na pierwszy miesiąc pracy ,apózniej już leci jak z płatka ,ja pracowałem ale otrzymałem lepszą propozycje i dlatego zrezygnowałem pozdrawiam wszystkich starych i nowych

Zainteresowany

Witam serdecznie . Proszę o opinie na temat warunków mieszkaniowych oferowanych przez GS MASKIN AS . Jaki standard ? Pokoje w Kontenerach czy hotel pracowniczy ? Jest dostęp do internetu , lodówka i zamrażarka ,internet , media ? Ogólnie chce wiedzieć jak to wygląda na miejscu . Z tego co zaobserwowałem w Norwegii , baraki są jedynie do dyspozycji w godzinach pracy , a tutaj mowa o tym że pracownicy tam muszą mieszkać po pracy . To absurd . Jeżeli ktoś może przedstawić sytuacje z góry dziękuje .

Obserwator
@Zainteresowany 26.02.2018 18:21

Można wszystkiego domyślę się po tym jak dbają o pozytywne wpisy na swój temat. Jeszcze kiedyś było ponad 40 opinii negatywnych. Dzisiaj pozostały opinie dodane przez kolegę Przemka, który ewidentnie dwoi się i troi żeby przysłużyć się firmie. Prawda jest inna opinie, które opisują prawdę będą usuwane a przez, to że firma GS Maskin wykupiła reklamę na portalu i jest górą na prawdą. (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Harry

Proszę o jakiś kontakt

anonim

(usunięte przez administratora)

Harry

Bardzo chętnie się dołączę

Przemek

W odniesieniu do wszystkich przeczytanych opinii trudno uwierzyć w to co jest tutaj napisane. Pracowałem w tej firmie (przez miesiąc) i tak naprawdę wszystko co zostało mi przekazane podczas rozmowy telefonicznej to było tak na miejscu. Nie rozumiem opinii, że ktoś otrzymał darowiznę (usunięte przez administratora) koron za miesiąc (bo tyle przepracował). Z mojej wiedzy podczas rozmowy rekrutacyjnej jest jasno powiedziane, iż za I miesiąc pracy otrzymuje się wynagrodzenie (usunięte przez administratora)koron (niezależnie od ilości przepracowanych w tym miesiącu godzin) a dopiero później przechodzi się na stawkę godzinową. Co do wypłaty wynagrodzenia to również nie miałem z tym żadnego problemu i od żadnego pracownika, z którym rozmawiałem podczas pracy w tej firmie nie usłyszałem żeby były problemy z wypłatami. Co do kierowcy autobusu to chyba został poinformowany o fakcie pracy fizycznie po przewiezieniu ludzi na projekt. Podczas mojej pracy każdy zarówno kierowca jak i operator w momencie kiedy nie miał pracy na swój sprzęt pracował fizycznie. W związku z warunkami w jakich mieszkałem to również nie mogę narzekać. Dostęp do łazienki, kuchni a jeżeli chodzi o porządek w pokojach to jak każdy dba tak ma. Reasumując całość po przeczytaniu opinii wydaje mi się, że albo osoby niezadowolone nie potrafią słuchać ze zrozumieniem tego co jest im przekazywane podczas rozmowy rekrutacyjnej albo sami nie wiedzą czego chcą. Pozdrawiam.

Przemek

Skoro tak jest w umowie to dlaczego tak nie pracowałeś??W sobotę możesz iść do pracy ale nie musisz nikt cię do tego nie zmusza. (usunięte przez administratora) Nie możesz wypowiadać się na temat warunków w jakich ja mieszkałem bo nie wiesz jakie to były warunki a nawet gdybyś wiedział to i tak ci nie pomoże bo tak naprawdę to od człowieka zależy czego od życia chce i jakie ma wymagania. Ja pojechałem tam do pracy i warunki w jakich mieszkałem były dla mnie satysfakcjonujące. Były łazienki w których można było spokojnie się wykąpać oraz kuchnie, w których można było przygotować sobie coś do jedzenia. A powiedz mi jakie wyszło ci wynagrodzenie za kolejny miesiąc przy 250 godzinach pracy?? Tak więc jak chcesz narzekać to najpierw słuchaj jakie warunki i proponują a następnie patrz na umowę jaką podpisujesz. Tyle w twojej kwestii. Jeżeli chciałeś zarabiać więcej lub pracować na innych warunkach to mogłeś zatrudnić się w innej firmie.

Przemek

Panowie z całym szacunkiem ale każdy dorosły człowiek umie liczyć. Jeżeli ktoś ci oferuje (usunięte przez administratora)tysięcy koron brutto za I miesiąc i od tego musisz odjąć podatek zakwaterowanie i wyżywienie to faktycznie wiele nie zostaje. Tyle tylko, że każdy o ty wiem przed przyjazdem i podpisaniem umowy. Jeżeli podpisuje umowę na w/w warunkach to jest świadom tego co robi. Gdyby te warunki nie były dla niego satysfakcjonujące to po co przyjeżdża do Norwegii pracuje przez miesiąc wraca do Polski i później narzeka i marudzi.

Ryszard
@Przemek 15.02.2018 20:06

Przemek wyżej napisałes ,ze miesiąc pracowales .Podobnie jak Koparek .Czemu pytasz go o kolejny miesiąc i wynagrodzenie skoro po miesiącu zrezygnowaliscie lub nie podpisano z wami umowy .Na tym forum brak wiarygodnej osoby .Przemek pisze pewnie z firmy a Koparek został zwolniony za to ze nie odpowiadaly mu warunki .

Przemek

Kolego Przemek to nie jest nikt z biura tylko pracownik z budowy. Dla twojej informacji wróciłem po miesiącu ponieważ miałem taką możliwość i nie zawsze człowiek wytrzymuje psychicznie bez rodziny. Jeżeli chcesz komentować czyjąś wypowiedź to najpierw się upewnij czy stwierdzenie "nic nie zostaje" użyte przez ciebie a "wiele nie zostaje" użyte prze zemnie mają takie samo znaczenia. W moim mniemaniu nie mają. Jeżeli chodzi o pytanie o kolejne miesiące wypłat to tylko dla potwierdzenia faktu, że zgodnie z tym co zostało ci przekazane w kolejnym miesiącach przy rozliczeniu godzinowym zarobisz około (usunięte przez administratora)tys. koron brutto. (usunięte przez administratora)

Przemek

Jeżeli twierdzisz że rekomenduje firmę GS Maskin to proszę cię bardzo o wskazanie miejsca w moich wpisach w którym jest napisane że polecam lub też rekomenduje w/w firmę. Ja poprostu pisze to co mnie spotkało i jak ma się rzeczywistość spotkana na miejscu do tego co zostało mi przekazane podczas rozmowy telefonicznej. Jeżeli chodzi o kwotę "około" (usunięte przez administratora)tysiące koron to jasno napisałem że jest to kwota za przepracowane 250 godzin za stawkę (usunięte przez administratora)koron brutto.

Inspektor Gadget
@Przemek 16.02.2018 20:18

A tym czasem za 160 h +40 nadgodzin w uczciwej firmie ,gdzie jest atmosfera , warunki mieszkaniowe takie źe moge żone ,przyjaciół zaprosic i pokazac cząstke pięknego kraju dostaje do ręki na czysto 11 tysięcy zł (usunięte przez administratora)

Ciekawy

Prowadzona jest rekrutacja na 2018 rok .Praca od kwietnia , maja .Opinie tutaj negatywne i ciekawe czy warto jest poważnie traktować ofertę pracy .Może ktoś doradzi uczciwie ?

Harry
@Ciekawy 13.02.2018 11:16

Nie rób tego będziesz żałować...

Andrzej

Affgan napisz mi na piv. andrzejmielewski@onet.pl jakie masz zamiary co do tej firmy bo sam zastanawiam sie zlozyc cv . Moze masz wiecej informacji .Andrzej

Harry

Czekam z niecierpliwością w razie czego proszę o kontakt

Koparek

Pracowałem w firmie GS Maskin jako operator koparki. Poszukiwali operatorów z uprawnieniami kat.1 i 2. Na miejscu okazało się, że pojemność łyżki w koparkach jest 1,2 łopaty. (usunięte przez administratora)

Affgan

Mam zamiar złożyć CV do w.w. firmy. Sądząc po opiniach to raczej cudów nie mam sie co spodziewać. Ktos ma jakies aktualne info o warunkach zatrudnienia/pracy w firmie GS MASKIN AS?

anonim

(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o GS MASKIN AS - Florø

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GS MASKIN AS