Maxstal
3 30 6 1

Opinie o Maxstal

Filtruj opinie po kryteriach:

Lin
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ludzie demolują życie innym ludziom, ale tylko dlatego, że są przez nich zapraszani i wpuszczani. Są nieracjonalni i psychotyczni jedynie dlatego, że dostają na to pozwolenie.

Pomocna?
Big Brother
Nazwa działu: Dział Utrzymania ruchu
 Opinia

Będzie Ci się wydawało że bajka SĄSIEDZI jest bajką. Kiedy zobaczysz fachoFców takich jak PAT i MAT zrozumiesz że to nie bajka a dokument.

Pomocna?
Magda
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Czemu ten burak jest czerwony :)

Pomocna?
123 przegrałeś Ty
 Opinia

witam ! na temat tej firmy można by napisać obszerną książkę wszystkie zasady i przepisy cały pier.... kodeks pracy można śmiało wyrzucić do kosza tam nie ma zasad nie ma przepisów jest tylko kłamstwo i wyzysk!!!brak jakichkolwiek perspektyw rozwojowych brak możliwości satysfakcji z wykonanej pracy nikt Was tam nie doceni patologia do tego stopnia ze kierownicy zabraniają zgłaszać wypadków w pracy a jeśli już coś poważnego to bezwzględnie na wszystko zawsze wina pracownika. NIe do zrozumienia jest to ale w tej firmie wszystko jest możliwe wszystko dla pracodawcy nic dla pracownika , który tak naprawdę tyra na ten cały (usunięte przez administratora) w (usunięte przez administratora) co do płac również są dziwne sytuacje nie ma możliwości uczciwie zarobić czy robisz czy leżysz masz te same pieniądze tylko że leża tylko dziobaki i lizidupy zal mi każdego kto tam pracuje i nie polecam nikomu !!!

Pomocna?
Poszukiwacz
 Opinia
@123 przegrałeś Ty 23.08.2018 13:23

Możecie wypowiedzieć się na temat Maxstal odział Częstochowa mam zamiar tam iść do pracy ??

Pomocna?
TakNie
wierny
 Opinia
@123 przegrałeś Ty 23.08.2018 13:23

chyba firmy pomyliłeś to w maxstalu jest niemożliwe

Pomocna?
TakNie
Zofia
 Opinia
@wierny 22.11.2018 10:49

Jeśli masz inne zdanie na ten temat, może zechcesz się nim z nami podzielić? Jak pracuje Ci się w Maxstalu? Bo jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy?

Pomocna?
TakNie
Jasiu
 Opinia

A jakbyście mieli porównać ? Lepszy Sambud czy Maxstal?

Pomocna?
TakNie
Pijawka
 Opinia
@Jasiu 29.08.2018 11:41

To samo

Pomocna?
bik
 Opinia
@Jasiu 29.08.2018 11:41

jeden grajdołek

Pomocna?
TakNie
Zofia
 Opinia
@bik 01.10.2018 12:28

Proszę byśmy wstrzymali się z publikowaniem nazw innych zakładów pracy. Takie komentarze mogą być uznane przez użytkowników forum jako działania konkurencji. Każde przedsiębiorstwo ma indywidualne warunki zatrudnienia i porównywanie ich nie jest przedmiotem dyskusji na tym forum. W bieżącym wątku rozmawiamy o pracy w Maxstalu. Jeśli chcecie podzielić się z nami informacjami na temat tego przedsiębiorstwa, czekamy na Wasze opinie.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Masmix
 Opinia

Co za (usunięte przez administratora) to dodaje, pewnie ktoś z bióra. Nie polecam.

Pomocna?
TakNie
Barrack
 Opinia

A co tam Ciekawego w MAXSTALU?????

Pomocna?
TakNie
Nel
 Opinia

Tak. Na magazynie, ale niektórzy się wyłamują z zapisów i dłużej chorują.

Pomocna?
TakNie
Masmix
 Opinia

Firma nie potrzebuje kolejnego lesera i bumelanta.

Pomocna?
TakNie
Niepociotek
 Opinia

W SB2 królują pociotki a w Maxstalu to nie wiem. Zatem na pociotki radzę uważać

Pomocna?
TakNie
Da się, da.
 Opinia

https://m.olx.pl/oferta/operator-lasera-wycinarki-laserowej-trumpf-krakow-CID4-IDsMgGp.html

Pomocna?
Kaznodzieja
 Opinia

Popeliniarze, bardzo proszę wziąć się do pracy - bo robicie tyle co pod siebie a nie dla dobra wszystkich zainteresowanych tym aby było dobrze. W tej grze to nie Wy się liczycie bo tylko w dziobie jesteście najlepsi a nie w swoich profesjach. PRL z Was chyba nigdy nie wyjdzie jak jak i słoma z butów(tylko kraść ile się da...) Niestety dobrze zarabiają nie tylko uczciwi ale i (usunięte przez administratora) tylko oczywiście szacunek ma się do tych pierwszych bo drugich to najlepiej było by kastrować...

Pomocna?
Szurołap
 Opinia

Prawda strasznie musi boleć skoro się tak rzucasz a to Cię zdradza.

Pomocna?
maxstal
 Opinia
@Szurołap 07.07.2018 21:00

HE HE ty patrz lepiej czy cie żona nie obrabia zzzzz kimś????

Pomocna?
TakNie
Hahhah
 Opinia
@maxstal 11.07.2018 21:21

Jąkasz ssię?

Pomocna?
TakNie
Wolny Człowiek
 Opinia

Ważne info dla Maxstalu! Panowie M.Sz., M.B. i M.U. i rzecz jasna żelowy Kris K. tak "pięknie" wymienieni w poście z dnia 16.06.2018 godz. 21:47 są znowu do wzięcia. Szybko, szybko może jeszcze zdążycie ich złapać jak jadą jedną taksówką. Zapewne chętnie zrobią "porządki" w waszym firmowym ogródku" "Serdecznie polecamy, S2

Pomocna?
Papiesz
 Opinia
@Wolny Człowiek 05.07.2018 00:40

a od nas głodek niedługo odejdzie, wczoraj był w s2!!!

Pomocna?
TakNie
Pozdrawiam serdecznie M. G.
 Opinia
@Papiesz 05.07.2018 12:52

Głódek nigdzie nie odchodzi :) #potwierdzoneinfo

Pomocna?
blee
 Opinia
@Pozdrawiam serdecznie M. G. 05.07.2018 16:26

Odchodzi , podziekowali juz panu lukaszowi w s2

Pomocna?
TakNie
kQ
 Opinia
@blee 05.07.2018 20:04

maxstal już rozmawia z szymanczykiem i baranem!

Pomocna?
TakNie
Nareszcie! !!!
 Opinia
@Papiesz 05.07.2018 12:52

A głodek to się ślizga na wazelinie jak serfer na desce ciekawe komu tym razem wejdzie w (usunięte przez administratora) żeby coś osiągnąć a poza tym nikt go w firmie nie trawi wiec sajonara ....

Pomocna?
Więc
 Opinia
@blee 05.07.2018 20:04

Nikt mu nie podziękował

Pomocna?
TakNie
M.G Fan
 Opinia
@Więc 08.07.2018 07:52

to on za niedlugo bedzie dziekowal

Pomocna?
Maxstal
 Opinia

Szanowni Panstwo, Doceniamy wszystkie, nawet te najbardziej krytyczne i zlosliwe, komentarze na nasz temat. Zwracamy sie jednak z prosba by pod nazwa Maxstal unikac wpisow nie dotyczacych naszej firmy. Z gory dziekujemy za zrozumienie Maxstal sp. z o.o.

Pomocna?
Sadzonki s2
 Opinia

My stala sie juz nie zajmujemy, od dzis sadzimy drzewa zapraszamy s2!

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Bako
 Opinia

Ktoś nie potrafi nawet poprawnie pisać?

Pomocna?
TakNie
S2 krk
 Opinia

Witam maxstalowiczow, nie wiem jak u was bo w s2 masakra nie przychodzcie nawet jesli propozycje macie.... Nie wiem jak u was zarobkowo ale na pewno lepiej niz u nas, cos czuje ze firma pojdzie w pierony za rzadami qklicza...

Pomocna?
Emo warzywniak
 Opinia
@S2 krk 08.05.2018 13:32

Nie mamy po co do was iść, są lepsze oferty już od maxstalu albo na takim samym poziomie :) a atmosfera wszędzie podobna, liczy się kasa.

Pomocna?
Bogdan
 Opinia

Godziny nadliczbowe są dodatkowo płatne w zależności od warunków jakie zostały opisane w umowie pomiędzy pracodawcą a pracownikiem. Pytanie jak wygląda to w firmie Maxtal? Jeśli tutaj godziny nadliczbowe nie są płatne, to najwidoczniej umowa tego nie przewiduje, tak sądzę. A można liczyć na dodatkowe benefity?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Bogdan 21.04.2018 22:09

Benefity, co to takiego? Nie znamy pojęcia takiego w tej firmie.

Pomocna?
TakNie
Stalprodukt
 Opinia

A przecież chłopaki od nas tam poszli i tak zachwalaja ....ze taka dobra kasa i żeby się już tu nie wrócili. ...podobno po 35zl na h...to że 6 tys na miesiąc. ....czego więcej chcieć? ????

Pomocna?
Za hajs z maxa baluj
 Opinia
@Stalprodukt 04.03.2018 16:27

A nadgodziny jeszcze płatne 100% + premia 30%. W 10 to lekkim (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Licyfer
 Opinia
@Stalprodukt 04.03.2018 16:27

Każdy widzi ile się zarabia a nikt nie widzi ile się pracuje w bardzo ciężkich i nie zdrowych warunkach , chłopaki się tam nieźle napracuja

Pomocna?
Bako
 Opinia
@Stalprodukt 04.03.2018 16:27

Panowie STP nie płaci tak wielkich pieniędzy, bzdury ktoś pisze?

Pomocna?
Akuku
 Opinia

https://bezprawnik.pl/jak-zadbac-o-pracownikow-raport/amp/

Pomocna?
Mig
 Opinia

Szmery bajery.

Pomocna?
TakNie
Yeah
 Opinia
@Mig 10.03.2018 04:35

Kręcone bajery.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Apap
 Opinia

U tu się z głowaboli musze zgodzic najgorsza robota na magazynie , zapiernicz zapiernicz zapiernicz a i tak ci powiedza że nic nie robisz i za dużo zarabiasz . A kierownik szkoda słów do wydawania rekawiczek i szukania kręgów się nadaje jeszcze ,bo jezeli chodzi o załatwienie lub poparcie pracownika zero .

Pomocna?
Mariusz
 Opinia

Witam mam oferte pracy w danej firmie , ma ktos jakies opinie na temat firmy ? Prezes mily tak jak i pan Piotr , kasa dosc fajna i teraz mam wątpliwości czy Maxstal czy Mittal

Pomocna?
TakNie
Efekt motyla
 Opinia
@Mariusz 16.11.2017 18:26

Sprawdź ofertę Sambudu :)

Pomocna?
TakNie
emo warzywniak
 Opinia
@Efekt motyla 31.01.2018 16:48

nie, nie sprawdzaj, z szatni do stanowiska pracy jest 1253 kroki i można zmoknąć, a na produkcji śmierdzi chłodziwem :) Maxstal nie jest może pracodawcą roku, ale zarobić się da, a chyba o to chodzi, prawda?

Pomocna?
Efekt motyla
 Opinia
@emo warzywniak 31.01.2018 21:06

W sambudzie po okresie próbnym zarobisz 2700 na łapę, zawsze możesz sprawdzić maxstal i pójść do sambudu, wszędzie biorą z otwartymi rękami bo mało ludzi chce pracować w takim (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Teletubisie
 Opinia
@Efekt motyla 01.02.2018 15:18

2700 po okresie próbnym ? Haha, chyba że okres próbny to dla ciebie 10 lat przepracowanych i umiejętność operowania przynajmniej jedną maszyna to się zgadzam.

Pomocna?
Anonim
 Opinia

Witam czy ktoś pracował kiedyś lub pracuje w firmie Maxstal ? Wybieram sie tam niebawem na rozmowe i szukam jakichś opininna temat firmy

Pomocna?
Psychol
 Opinia
@Anonim 15.11.2017 23:51

Praca ciężka ale mozna nieźle zarobic. Do roboty gonią strasznie, ale nie jest tak źle kwestia przyzwyczajenia, może za dlugo tu pracuje.

Pomocna?

Zostaw opinię o Maxstal - Krąków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maxstal

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.