Layopi Games LLC

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 57 ocen.

Layopi Games LLC
2 57

Opinie o Layopi Games LLC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Layopi Games LLC

Wiktor

Zastanawiająca jest ta cisza na forum.

   
Zenek

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

   
Mirosław

@Whiskas Na forum GoWork.pl rozmawiamy na temat warunków pracy w firmie Layopi Games. Nie opisujemy w tym miejscu prywatnych zachowań pracowników oraz ich spraw osobistych. @Jestem robotem Twoja wypowiedź jest pozytywna, ale jest zarazem bardzo krótka. Czy możesz napisać, co najbardziej podoba Ci się w pracy dla firmy Layopi? Czy projekty, które realizuje firma są wymagające?

   
Jestem robotem

Fajna firma, brałbym!

   
Mirosław

@anonymous Na jakim stanowisku pracujesz w firmie Layopi Games? Czy może jesteś jej byłym pracownikiem? Twoje zdanie na temat tej firmy nie jest jednoznacznie, inni użytkownicy chcieliby poznać Twoją opinię. Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej, czy udało Ci się rozwiązać wszystkie zadania rekrutacyjne?

   
Kek2

A co to w ogóle są te layopi ?

   
Mirosław

@NICK Rozwiń proszę swoją krytyczną wypowiedź na temat firmy Layopi Games. Dlaczego określiłeś to słowem katastrofa? Czy możesz napisać coś więcej o tym jak wygląda biuro i jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna? Dlaczego nie zdecydowałeś się związać z tą firmą? @Sivvy a czemu podziękujesz firmie Gowork.pl? W czym przeszkadza Ci portal? Pozostałym użytkownikom przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie poglądów i opinii dotyczących pracodawcy, a nie prywatnych spraw pracowników. Wpisy niemerytoryczne, które nie odnoszą się do pracodawcy będą usuwane.

   
anonymous
@Mirosław 28.03.2018 09:57

hahahahaha no z wypowiedzi Sivvy wywnioskowalem, ze koles zapoznal sie z opiniami i je zweryfikowal xD ale widac Mirosław nie zrozumiał xD

   
Sivvy

to ja muszę podziękować za istnienie takiej strony jak gowork. Byłem, widziałem, uprzednio zapoznałem się z komentarzami tutaj. Mogę pokusić się o skonstruowanie kilku wniosków i porównanie ich z tym co tutaj przeczytałem. Samo studio wydało mi się bardzo fajnie stworzone pod względem stanowisk pracy (dotychczas pracowałem na dużo gorszych sprzętach) i generalnie na tym spostrzeżeniu to co dobre się kończy. Do rzeczy: - sama rozmowa o pracę była przeprowadzona w możliwie najbardziej amatorskim stylu, gdzie mnie jako jakiegoś tam specjalistę uderzył brak jakichkolwiek treści merytorycznych, pytań technicznych, tutaj ogromny minus z rozmowy wywnioskowałem, że studio nie ma żadnego ogarniętego project managera/ producenta, nie ma żadnej myśli prowadzenia i zarządzania projektem, gdzie cele i estymacje nie istnieją, nie wspominając o innych dokumentach projektowych - co za tym idzie, brak dokumentacji technologicznej, brak systemu zarządzania przekłada się w mojej ocenie na brak merytorycznej i technicznej wiedzy w zakresie tworzenia gry. Sumując - ocena końcowa jest taka dla mnie, że jest to może dobre miejsce na chwilę żeby sobie przeczekać. Ja szukam czegoś innego, nie mogę niestety polecić tego miejsca profesjonalistom. Powodzenia mimo wszystko

   
anonymous
@DoSivvy 28.03.2018 12:29

to chyba od niedawna "macie", jak ja tam pracowalem to nie bylo takowej. do niedawna nie bylo, wiec ciekawe co sie pozmienialo

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Chwalisz się czy żalisz?
@anonymous 09.03.2018 09:31

Jeżeli było tak, jak mówisz, to trochę smutne, że znarkotyzowany człowiek, który siedział 2h dziennie przy kompie nadal MIAŻDŻYŁ tych samozwańczych pseudoartystów. Na koniec dnia(usunięte przez administratora)to kogo boli, kto ile i w jakim stanie pracuje, jeżeli wyniki pracy mówią same za siebie. Jak tacy mocni w gębie jesteście, to dawajcie pokażcie wyniki pracy. Czekamy na gameplay z wypiekami na twarzy :)

   
Artur Marcin Szymczak

Zjarany nie zjarany swoja robote zrobilem z wynikiem zadowalajacym :).. ktora do dzisiaj wykorzystujecie na stronie :) To "Rzeczy" zrobione przeze mnie i jednego artyste w 2016 roku. Na waszym tle to w ogole kozak nad kozaki i wiem ,ze do takiej jakosci nie dobijecie. Mialem okazje zobaczyc pare dni temu jak wyglada status cutscen , oswietlenia , dialogow po tym jak juz Nas nie bylo. I bede bil brawa jesli sprzedacie 10 kopii tego czegos :) okrutnie widac ze nie macie bladego pojecia o tym co robicie i jedynie ciagniecie kase od goscia ktory chyba nie zdaje sobie z tego sprawy. Tyle ode mnie. Szkoda mi czasu na przepychanki w internetach. Na zamknietych forach szargacie moim nazwiskiem, ale zaden nie jest na tyle odwazny zeby sie tu podpisac. UP Yours! Czekam na premiere CZEGOKOLWIEK :)

   
Szymczor

IDZIESZ SMOOOLIĆ? O.o

   
Szymczak Artur
@Szymczor 09.03.2018 09:34

Mowi sie SMALIC!

   
zzzzz

Miałem nieprzyjemność pracować tam przez jakiś czas, (usunięte przez administratora) prezes, który tylko topi hajs w czymś na czym się nie zna, i cg sup z przejaranym łbem (x Ogólny burdel i kompletny brak zarządzania.

   
cg sup z przejaranym lbem
@anonymous 09.03.2018 11:08

Poczekaj! Bo nadymione tu tak , ze nie widze komentarzy..

   
anonymous

https://www.youtube.com/watch?v=3qukBkM9kos !

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Nick
@Nick 10.02.2018 18:27

CDP, PI, Juice i masa innych, elo

   
Pershing_GameDevu

Ale wszyscy macie ból (usunięte przez administratora) śmiechu warte ;)

   
Nick
@Pershing_GameDevu 05.02.2018 11:20

Spojrz na projekt. I powiedz kogo bedzie bolec za jakis czas :)

   
Smak_Pełen_Cydru

Merytorycznie polecam https://img3.dmty.pl//uploads/201306/1370885065_lmbnhy_600.jpg

   
Robo
@PogromcaZielarzy 13.11.2017 20:14

Merytorycznie to tam nie było przede wszystkim producenta, który by trzymał z pyski towarzystwo. Boss, który o kierownictwie i produkcji wie tyle co ja o chemii molekularnej. (przynajmniej w 2017 roku do czasu jak tam robiłem to wyglądało to bardziej jak towarzystwo, które się dobrze bawi a nic nie robi). Nie polecam nigdy nikomu. Koleś supervisor/3D gen. wie tyle o filmie co mój brat chodzący do podstawówki o astronomii, zero wiedzy na temat kadrowania, ujęć, zebrał wokół siebie kółeczko adoratorów, którzy swoją wiedzę biorą bodaj z jutjuba. Już nie wspomnę o niejasnej strukturze finansowania, braku jakimkolwiek systemie zarządzania projektami. Żałuje straconego czasu i nerwów w 2017 i oby kolejny był lepszy.

   
Owca

Pomyśleć, że firma zapowiadała się świetnie. Świetny producent, który ratował wszelkie nieudolności a potem, równia pochyła. Nie polecam absolutnie nikomu tej firmy. Niekompetencja goni niekompetencje

   
merytoryczniej

http://lmgtfy.com/?q=zarzadzanie+projektem+poradnik+PL+chomikuj

   
Pablo Lesscobar

Pracodawca to tylko businessman-wannabe. Brak partykularnej wiedzy i doświadczenia czy choćby odrobiny logicznego myślenia do prowadzenia tego typu firmy. Słabe stawki albo bezsensowny jego podział na pracowników, nieadekwatny do jakości i ilości pracy indywidualnych pracowników. Brak obiecanych podwyżek. Inny pakiet kłamstw dla każdego pracownika. Brak game designera i art directora, którzy mają pojęcie o współczesnych projektach, grach, filmach i animacjach. Zabieranie sprzętu i softu pracownikom pod ich nieobecność. Projekt, który jest zaledwie embrionalnej fazie bycia wannabe współczesych gier action adventure. Brak pipeline'u. Brak pipeline'u. BRAK PIPELINE'U. Leadzi, którzy nie wiedzą co należy do ich obowiązków, co wynika z ich braku wiedzy i kompetencji potrzebnych do funkcjonowania na danym stanowisku. Artyści na outsource nie dostają pieniędzy za wykonaną, zaakceptowaną i wykorzystaną pracę, w czasie, gdy pracodawca przestaje odpisywac na maila MIESIĄCAMI. Nie pozdrawiam :)

   
Worker

Po prostu nie polecam a nawet odradzam. Bez pozdrowień, były pracownik.

   

Zostaw opinię o Layopi Games LLC - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Layopi Games LLC