Rok temu firma szukała księgowej zajmującej się wspólnotami mieszkaniowymi. Nie ukrywam, ze to akurat mój konic, dlatego chciałam was podpytać, czy nie macie informacji na temat zbliżających się przyjęć tutaj do firmy? Właśnie do działu Księgowości? Jak atmosfera w zespole, czy pracujecie hybrydowo? Nadgodziny się zdarzają, czy raczej nie? Wynagrodzenie jest rynkowe? :) Pytań trochę mam, ale liczę, że mi pomożecie.
Z tego co wiem, aktualnie nie ma prowadzonego naboru do działu księgowości ale zawsze można spróbować przesyłając CV na sekretariat@holc.waw.pl Jeśli chodzi o pytania, atmosfera rodzinna, ludzie fajni. Praca jest raczej stacjonarna ale jest kilka osób w systemie hybrydowym. Nadgodziny nie są narzucane, raczej jak ktoś zostaje po godzinach to na własne życzenie - wszystko zależy od organizacji własnej pracy. Pracodawca jest życiowy i wyrozumiały. Wynagrodzenie rynkowe, słowem zdecydowanie warto, aplikuj! :)
Praktykantów przyjmujemy cały rok, nie ma specjalnych naborów. Na praktyki również konieczne jest CV, bo podpisywana jest umowa o praktyki.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Holc i Wspólnicy Sp.j.?
Jakie są mocne strony pracodawcy Holc i Wspólnicy Sp.j.?
Tak, pieniądze na czas, ludzie super i pracujemy nad owocowymi czwartkami ;) Generalnie polecam!
@XYZ z tym czwartkami to był żart. Jeśli chcesz więcej informacji złóż cv - być może zostaniesz poproszony na spotkanie. Dziwi też pytanie o model zarządzania, ani pracownicy ani pracodawca nie będą podawać na portalach tego typu know-how firmy.
Znajoma mi powiedziała, że oni stosują jakiś rumuński model zarządzania, czy to prawda? co to znaczy?
Czy jest możliwość pracy w Holc i Wspólnicy Sp.j. na część etatu?
najgorszy zarządca z jakim miałem do czynienia. Nie polecam!
Szanowny poziomie lub poziomko. Jeżeli już ileś razy zmieniałaś/zmieniałeś pracodawcę to może powód jest w tobie ? Ja z pracy u tego zarządcy jestem zadowolony.
Czy Holc i Wspólnicy Sp.j. organizuje staże dla studentów?
Zalety:wynagrodzenie zawsze na czas miła atmosfera w pracy-bardzo pomocni pracownicy zawsze starają się pomóc nowej osobie, dogodna lokalizacja blisko stacji PKP, wady:kiepskie zarobki, pracownicy zatrudnieni na tych samych stanowiskach i wykonywujacy zbliżona ilość pracy mają bardzo duża rozbieżność wynagrodzenia, ciężko uzyskać jakąkolwiek podwyżkę pensji chyba że jesteś ulubieńcem dyrekcji lub prezesa, brak należytej pomocy że strony dyrekcji lub prezesa w razie problemów, brak szkoleń zewnętrznych lub ich obecność tylko dla wybranych pracowników, czasem możesz oberwać - dostać reprymende za inna osobę bo jesteś w pobliżu dyrekcji i ma akurat zły chumor, bardzo niski poziom wiedzy i zaangazowania u zatrudnionych u Holca administratorow moim zdaniem 80 procent administratorow jest do wymiany. Niezrozumiała ilość administratorow zatrudnionych u Holca w porównaniu z innymi stanowiskami, niektórzy administratorzy mają tylko po jednej wspólnocie lub dwóch a i tak nie dają rady w należyty/dobry sposób wypełniać swoich obowiązków.najlepiej i najdłużej pracują tam osoby które lubią '' lizać (usunięte przez administratora) '' dyrekcji i prezesowi i im najlepiej się pracuje bo dyrekcja i prezes to lubią... Jak nie należysz do takich osób to pewnie długo w tej firmie nie popracujesz...
Dobry wpis, niby świetni, pomocni ludzie i atmosfera a jednak większość lizusów i do zwolnienia. Chyba autor - skądinąd mi znany - ma przerost formy nad treścią bo niby taki mądry (wszystkich by pozwalniał) a jednak niedoceniony finansowo i stanowiskowo…. Powodzenia w innych firmach, pewnie jeszcze będziesz autorem niejednego podobnego wpisu.
wyrzucił bym pół tych adminstratorów, nie mają o niczym pojecia. nie wiem kto tam byl pomocny, raczej wszyscy podkładają swinie,
Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Holc i Wspólnicy Sp.j.?
Jak najdalej, szukajcie innych zarządców niż macie sie na nich zdecydować. Szczerze Wam radzimy. W Wraszawie zreszta nie ciesza sie dobrą opinia.
Czy w Holc i Wspólnicy Sp.j. są szkolenia zewnętrzne?
Czy jest szansa dla osoby z mała niepełnosprawnością umysłową? Pozdrawiam.
Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Holc i Wspólnicy Sp.j.?
Czy Holc i Wspólnicy Sp.j. ma ściśle ustalone godziny pracy?
Życzliwi profesjonaliści :-) Takiej firmy to ze świeca szukać a i tak by nie znalazł...
Ja też nie pracowałem w tej firmie i jej nie znam ale nie polecam. Niby mieszkam w Krakowie i ich tam nie ma ale gdyby jednak kiedyś tu zaistnieli na pewno mieliby zły stosunek do klienta i do pracownika.
Pan Ironiczny dobrze podkreśla to, co w wypowiedziach innych się znalazło: nie znam się ale się wypowiem. Ja tam cenię bardzo tego pracodawcę - znam, pracuję i polecam a Ci co piszą źle cóż, pozostaje się jedynie domyślać skąd są.
nie jestem pracownikiem holc, ale nie podoba mi sie ich podejście do klienta.(usunięte przez administratora)
Ja współpracuję z Holcem i jego współpracownikami od 10 lat , to są bardzo porządni i kulturalni ludzie. Pana Holca znam osobiście i jest człowiek o bardzo wysokiej kulturze osobistej który zanim kogokolwiek zwolni to da mu 17 upomnień i 4 szanse wyratowania się z opresji . Jeżeli kogokolwiek zwolnił to świadzcy tylko źle o tym człowieku co u Holca pracował ( w skrócie : musiał to być albo totalny nieudacznik, albo pijaczyna albo kompletny malkontent . Znam wiele firm administrujących i wiem co piszę.
Ja także pracowałam w tej firmie kilka lat. Indywidualne podejście do pracownika, czas dla każdego jeśli trzeba. Docenianie wg zasług rzecz jasna ;) Szczerze, bez owijania i wymysłów czy kombinacji. Bardzo polecam tego pracodawcę, czasem sama żałuję, że odeszłam :P
Pracowałem w firmie sześć lat. Nigdy nie miałem najmniejszego starcia z kierownictwem i nawet o jeden dzień spòźnionej pensji. Praca stresująca bo z klientami ale na pewno nie z powodu firmy. Ludzie - super.
Jak się pracuje w Holc i Wspólnicy Sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Holc i Wspólnicy Sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.