Hahahah mnie rozbawił ten stary wpis o udawaniu pracy. Ale z drugiej strony... znaczy no czy obecnie tak jest że raczej się nie pracuje ale udaje? Bo wtedy co płacą pensję normalnie czy jakieś postojowe?
Szkoda czasu marne warunki .Słabe maszyny CNC nie wspominając o braku narzędzi skrawających. (usunięte przez administratora)i bezczelne zachowania szefostwa.W zimę zimno w lato upał .Nie polecam są lepsze firmy które proponują lepsze pieniądze i mają lepsze narzedzia
Nie jest źle czy zrobisz dobrze detal czy źle to i tak jest dobrze .Wkleją łożysko i po problemie. I można sobie wypić nic z tego nie robią.Jesli ktoś lubi poudawać że pracuje odnajdzie się.
Firma Rafał Korzeniewski RK Technology prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Elektryk Automatyk, Wołomin - Październik 2024
Czy pracujesz w firmie Rafał Korzeniewski RK Technology lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Rafał Korzeniewski RK Technology?
Zobacz opinie na temat firmy Rafał Korzeniewski RK Technology tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.