Szukam pracy na jakie zarobki moge liczyć?
Udana współpraca, miła atmosfera
Może opowiesz coś więcej o tej współpracy. fajnie, że udana, ale może coś napiszesz konkretniejszego? :))
Polecam
Polecam mieszalnię farb i Pana Roberta, który potrafi fachowo doradzić niezdecydowanej kobiecie :)

Polecam
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dobrze zaopatrzony sklep
Bardzo miła obsługa, Panie znają się na rzeczy. Na tle konkurencji wyróżniają się pozytywnie.
Jak z praca na magazynie? Jest wymagająca ?
Nie jest to ciężka praca.,wystarczy chcieć nauczyć się podstaw budowlanki Są dni luźniejsze a niekiedy jest ciężko Ale ogólnie na plus
Jestem mile zaskoczony wiedzą Pań jakie tam pracują i atmosferą jaka tam panuje Jedyny minus to Panowie....Zafuczani, żujący oscentacyjnie gumę i wogóle ne pasujący do całości...Jakby za karę...Reszta na baaardzoooo duży plus Magazyn bardzo ok i pomocny A ja od siebie kłaniam się i polecam współpracę z Justyną ,Bogusią oraz panem Rysiem
Mega pozytywni ludzie, super dziewczyny na sprzedaży Doradzają i pomogą Gorzej z Panami... Nie pierwszy raz zauważyłam że udają ze nie widzą klientów w kolejkach Zawsze miło wracam choć dom już dawno stoi
Podejście do klienta na słabym poziomie..sprzedawcy nie uprzejmi nie wyszkoleni do swojej roli zapomnieli ze to klient jest sprite.
@SUPER Możesz podpowiedzieć więcej informacji? Mam zamiar aplikować i każda byłaby przydatna
SUPER
hej mam pytanie czy ktoś pracował w Handlobudzie w Mszanej? Jak wygląda praca? czy każdy zajmuje się wszystkim czy każdy ma jakąś "działkę", za którą jest odpowiedzialny? Jakie zarobki są? Jaka atmosfera? Będę wdzięczna za opinię
Dziwi mnie, że na forum jest tak mało opinii i wpisów na temat tej firmy. Ktoś z Was wie może, czy aktualnie poszukują może nowych pracowników? Rozważam aplikowanie.
Z tego co wiem nie jest źle :-)yb
z tego co wiem to nie jest źle :P
czemu nikt tu nic nie pisze czy mam rozumieć że jest dobrze?
Jak się pracuje w Handlobud Tadeusz Wojciechowski?
Zobacz opinie na temat firmy Handlobud Tadeusz Wojciechowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Handlobud Tadeusz Wojciechowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!