Czy Butrans-Poznań Materiały Budowlane Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
tu ktoś pytał o kasę na produkcji ale cisza... mnie to by interesowała sytuacja magazynierów, bo to oni zajmują się też załadunkiem u kontrahenta, tak? w googlach ich w ostatnim czasie chwalą i jestem ciekawa jak ich wynagradzają tutaj za pracę. Do tego chwalą także doradców i obsługę, to wiadomo ile mniej więcej osób jest tu zatrudnionych i na jakich warunkach? Ogłoszeń nie widziałam ostatnio, więc to stały skład?
Pani Sylwio, nasza firma jest stabilna i transparentna, jednak nie zawsze zaglądamy na portale typu gowork. Zdecydowanie wolimy zająć się tematami produkcyjnymi. Jeżeli ma Pani jakieś pytania to zapraszamy pod nr 604-128-086 lub proszę pisać na adres pr@butrans.pl lub jeżeli to możliwe odwiedzić nas w siedzibie zlokalizowanej przy ul. Gnieźnieńskiej 63 w Poznaniu, odpowiemy na wszelkie pytania. Pozdrawiamy serdecznie.
jakie zarobki na produkcji
Muszę się nie zgodzić z moim przedmówcą ! A przynajmniej naprostować parę kwestii. Faktycznie firma zatrudnia dużą ilość osób zarobki niezłe dla fizycznych w porównaniu z innymi firmami aczkolwiek nie mam co wychodzić przed szereg bo dobrych pracowników się nie docenia są równi i równiejsi samo nazwisko potrafi zdziałać cuda przy naliczaniu wypłaty. Waruki pracy produkcyjnych pozostawiają dużo do życzenia a ich poprawa powinna stać się priorytetem w dążeniu do doskonałości firmy. Zarobki w biurach bardzo zróżnicowanie z czego to wynika?! odpowiedzi na to pytanie najwidoczniej nie zna sam Zarząd. Atmosfera hmm... nie narzekam choć zdania bywają podzielone jednak kolejnej rodzinnej firmy będę się wystrzgać zgrzyty rodzine potrafią odbić niekiedy swoje piętno na szeregowych pracownikach. Firma działa prężnie jednak już nigdy nie będzie jak za panowania św. pamięci A.B. który prócz tego że wymagał potrafił również nagrodzić swoich pracowników choćby 13nastkami teraz można jedynie liczyć na
Jak się pracuje w Butrans-Poznań Materiały Budowlane Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Butrans-Poznań Materiały Budowlane Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.