Polecam serdecznie firmę atrakcyjne wynagrodzenie
Polecam firmę szybkie usługi dobre wykonanie fach a także dokładność pozdrawiam
Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Spawacz w firmie Usługi Ślusarsko-Budowlane Art-Met Robert Kalinowski. Czy mogę liczyć na 4800 , jeśli chcę pracować na Spawacz?
Polecam firmę
Firma tragiczna Wlasciciel Robert woli lans w Facebooku niż wywiązać się ze zlecenia które przyjął. Nie ma kadry nie odbiera telefonów kłamie jak już odbierze telefon Nie polecam zdecydowanie
Witam właśnie jutro wybieram się na policję i zgłoszę ten wpis z oszczerstwami do prokuratury nie tylko co do mojej osoby prywatnej oraz prowadzonej działalności i wtedy się okaże czy to niezadowolony klient.
W sumie to nie wiadomo czy te poniższe opinie są pisane przez klientów czy przez pracowników. Mi zależy żeby się dowiedzieć jak się tam pracuje. Faktycznie czuć profesjonalne podejście od strony szefostwa?
Czy grafik dopasowany jest do studentów ?
W ocenach same jedynki na prawie 200 głosów, ale na forum pracowników pełno zadowolonych KLIENTÓW :) Trollować też trzeba umieć.
Konkretny szef firmy ,człowiek profesjonalny . Polecam w 100%
Polecam firmę Pana Kalinowskiego.
Interesy z tą firmą to czysta przyjemnośc.Pan miły, konkretny a usługi na wysokim poziomie.Wysoki standard wykonania.Polecam!!!
Polecam firmę szybka realizacja ,pełen profesjonalizm w odpowiedniej cenie ,miły kontakt...
Firma godna polecenia!!!!! Polecam
Jak się pracuje w Usługi Ślusarsko-Budowlane Art-Met Robert Kalinowski?
Zobacz opinie na temat firmy Usługi Ślusarsko-Budowlane Art-Met Robert Kalinowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Usługi Ślusarsko-Budowlane Art-Met Robert Kalinowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!