Paweł K-i (Obecny pracownik kompostowni GWDA Piła) uderzył mnie dwa razy mocno w głowe i popchnoł jak siedziałem na siedzeniu pasażera a także jak schodziłem że schudek ćiągnika , powiedział głośno darł sie agresywnie że nigdy nie będe jeżdził ćiągnikiem , to zdarzenie ten incydent miał miejsce jak stanęliśmy ćiągnikiem na śniadanie po czym poszliśmy po kanapki i tam tak bardzo mocno mnie popchnoł na szawke do przebierania gdzie przez siłe sie mocno zgieła , na wytłumaczenie winna osoba w tej sprawie czyli Paweł K-i powiedział że nigdy nie dostane ćiągnika " Tylko on będzie nim ,pracował jeżdził " również ta osoba powiedziała mi że załatwi mnie że nigdy nie będe tu pracował ponieważ ma on bardzo duże , chody znajomości w biurze że jest (usunięte przez administratora)Prezesa Tomasza W , powiedział także że jego ćioćia tam w biurze pracuje , teraz to już mam niestety bardzo przykrą odpowiedz dlaczego Kierownik Karol U oraz Prezes Tomasz W, wysłali na kurs ładowarki teleskopowej oczywiście (przez UDT) właśnie Pawła K-i po znajomości ćiotki i że jest przydupasem u kierownika Karola U i Prezesa Tomasza W , mało tego trzeba wyrażenie zaznaczyć przypomnieć że ja pierwszy zapisałem sie u (Karola U) na kurs ładowarki teleskopowej przez Urząd Dozoru Technicznego i Kierownik Karol U powiedział mi jednoznacznie że Prezes Tomasz W , wyśle mnie na kurs ładowarki teleskopowej a niestety wyszło całkiem inaczej na nie moją korzyść , obecni pracownicy Tomasz Sz , Roman R , Sławek J , Ilona J oraz Michał T wiedzieli doskonale ale mi tego nie powiedzieli specjalnie żebym nigdy nie dowiedział sie całej prawdy że kierownik Karol U oraz Prezes Tomasz W , pchają na kurs ładowarki teleskopowej swojego najlepszego (usunięte przez administratora) pupila Pawła Ksyckiego który wogule nie ma pojęcia o zaśilaniu , sterowaniu i jeżdzie ładowarką , niestety Paweł K-i co mnie pobił w pracy i jeszcze wysłali go na kurs ładowarki to wogule nie do pomyślenia jest jakie chore dziwne rzeczy dzieją sie teraz na kompostowni strach pomyśleć. Mój kolega z pracy Michał T powiedział że Celowo Kierownik Karol U oraz Prezes Tomasz W , wysłali Pawła K , na kurs ładowarki teleskopowej żebym ja sie wogule nie rozwijał w pracy a przedewszystkim żeby sie mnie pozbyć z pracy na Kompostowni raz na zawsze i nikt mi nie powie że jest inaczej bo jest tak jak przedstawiłem a nie inaczej .Powracając do tematu bardzo ważnego , zostało naruszone w pracy przestępstwo za które grozi absolutnie zwolnienie dyscyplinarne Pawła K-i i właśnie tego czynu dopuśćił sie Paweł K-i który mnie pobił w pracy widział to zdarzenie Michał T oraz Tomek K. Kluczowymi osobami w tym procederze , zdarzeniu którym była przedstawiona powyższa sytuacja to oczywiście Karol U oraz Karina Cz .