Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Sądrożyce

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 1 ocen.

Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe
1 1 6 1

Opinie o Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Aleksandra

@anonymous, dziękuję za sprecyzowania i szczegółowy opis, jak to wszystko wyglądało. Wiesz może, czy również firma Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ma jakieś zobowiązania względem byłych bądź obecnych pracowników tej firmy? Masz jakieś informacje o tym, jak pracowało się w tej firmie w czasach, kiedy to wszystko się działo?

Aleksandra

@Marcin Dziewonski,@Oszukany, przykro mi, że spotkały Was nieprzyjemności związane z firmą Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe. Czy na forum są osoby, które w tym okresie pracowały w firmie Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe i mogą wypowiedzieć się, jak wyglądały te zdarzenia z poziomu osoby zatrudnionej w tej firmie? Ktoś wie, dlaczego to wszystko tak się potoczyło?

anonymous
@Aleksandra 18.09.2018 11:54

Witam Mariusz nie płacił pracownikom ściągał zaliczki od klientów nie robił schodów a pieniądze przewalał na imprezy i wczasy. Wszystko i na temat banka pękła, a teraz ludzie będą składali pozew przeciwko niemu zbiorowy z kodeksu karnego. Przykre ale w dzisiejszych czasach niech nikt nie liczy że się mu upiecze. Jest ponad 20 osób oszukanych na schodach jak również dostawcach materiałów drewna szklarze, kowale artystyczni i wiele innych

Marcin Dziewonski

Uniknać skasował 8tys zaliczki i tyle ponad rok bez kontaktu polecam omijac

Marcin Dziewonski
@Marcin Dziewonski 01.09.2018 21:34

Szczegolowo to wział zaliczke w kwocie 8000zł potem odkładał termin wykonania z miesiaca na miesiac po drodze spotkały go wszystkie możliwe nieszczescia minął ponad rok straszyłem sądem ale nic go nie rusza....schody mam wykonane przez inna firme a pozew w drodze i niech nie mysli że mu odpuszcze bo rok temu jak oszczedzałem na schody za 17.000zł to na urlopie moja rodzina nie była a on wręcz przeciwnie korzystał z polskiego morza za moje pieniadze. Długa historia zmieniane numery telefonow wypytywanie ludzi w Twardogorze.....na szczescie mieszkam nie daleko wiec zna historie takze innych jak kowal i szklarz.....ktorym leci pieniążki.....taki typ.

Oszukany
@Marcin Dziewonski 07.09.2018 15:33

Witam Mnie naciągnął na podobną sumę. Mam kontakt z jeszcze jedną osobą telefoniczny i chyba będzie pozew z Kodeksu Karnego. On nic nie ma żadnej kasy wiec nie ściągniemy, ale przynajmniej go do pierdla wsadzimy. Mój adres mailowy wojteks11@vp.pl

Aleksandra

@Marcin Dziewonski, możesz bliżej opisać swoje doświadczenia związane z firmą Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe? Zleciłeś wykonanie pracy tej firmie i praca nie została do końca wykonana? Przedstawiciel firmy wyjaśniał może, dlaczego tak się stało? Zachęcam Cie, abyś szczegółowo przedstawił wspomnianą kwestię.

Aleksandra

@Lukas, błędnie interpretujesz moją osobę, ponieważ nie jestem związana w żaden sposób z firmą Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe. Uczestniczę jedynie w dyskusji, aby była prowadzona na tematy związane z pracą w tej firmie, dlatego tak szczegółowo dopytuję różnych szczegółów związanych z firmą, której dotyczy wątek.

Aleksandra

Drodzy pokrzywdzeni, czy planujecie złożenie jakiegoś pozwu zbiorowego w celu wyegzekwowania należnych kwot od firmy Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe? A może, firma ma zamiar wykonać ustalone przez Państwa wraz z pracodawcą szczegóły zlecenia? Jak myślicie, są jeszcze szansę na załatwienie sprawy polubownie? Zachęcam do wypowiedzi w tym temacie.

Lukas
@Aleksandra 24.07.2018 14:47

Pani Aleksandro ....a może raczej pani Katarzyno lub Mariuszu my tylko chcemy nasze schody lub zwrot pieniędzy. Jest nas dużo, sami zresztą wiedzie i z każdym dniem jest coraz szerszy odzew od ludzi pokrzywdzonych przez Państwa. Pamiętajcie nie jesteście anonimowi w Twardogórze, ludzie chętnie pokazują Was palcami i wskazują miejsca Waszego pobytu. W Sądrożycach nie ma już zakładu a opłaty za najem to koszt 6000 zł za niezapłacony wynajem hali. W Tarnogórze również ludzie chętnie wskazują kolejne adresy. Na ul Przyjaciół Żołnierza 8 też nic nie ma. Żadna produkcja się nie odbywa nawet nie ma tam złamanej Deski. Możecie dalej naciągać ludzi i handlować w sklepie na ul Krótkiej, ale to i tak nie zmienia faktu , że jesteście nie rzetelną firmą wyłudzającą wysokie zaliczki. Czas zakończyć ten proceder.

Lukasz

Zlodziej.....zbiera zaliczki i znika....mozna "po googlowac" pana Mariusza i wyjdzie szydlo z worka... UNIKAC zgadzam sie z TarANN szkoda ze w listopadzie nie zobaczylem tej opini, teraz jestem 5 tys w plecy....a pan Leszek jest 8 tys w plecy: https://www.cylex-polska.pl/firmy/pw-schody-mariusz-schneider-10941034.html

Wojciech
@Lukasz 27.06.2018 13:05

No ja jestem 9000 zł w plecy i rok ze schodami. Proszę o kontakt osoby pokrzywdzone. Mój tel 724 2145 131. Trzeba odzyskać nasze pieniądze.

hedwis
@Wojciech 23.07.2018 14:03

proszę o kontakt do mnie bo nr, który pan podał jest zły, mój nr 604350638

Wojciech
@Lukasz 27.06.2018 13:05

Mój nr 724 145 131 Wojciech

Aleksandra

@Nieznajomy, o czym konkretnie piszesz? Możesz uzasadnić to co napisałeś na temat firmy Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe? W chwili obecnej Twoje twierdzenia zawarte w komentarzu, który dodałeś na forum nie mają żadnego odniesienia do rzeczywistości, dlatego proszę Cię o wyjaśnienie Twojego wpisu.

Nieznajomy

Zatrudniają ludzi i płacą grosze,i na czarno zatrudniaja, już tyle osób się u tych Państwa Schneiderow przewinęło że szok, a opinie maja negatywna w miejscu zamieszkania

Nieznajomy

Pan Mariusz tak jak jego żona robią w ciula ludzi, unikać szerokim łukiem.

Aleksandra

@Lukasz, czy możesz swoją wypowiedź na temat opinii o pracy w firmie Schneider Mariusz Schody przedstawić w sposób bardziej szczegółowy? Czy Twoja opinia jest z poziomu niezadowolonego klienta korzystającego z usług tej firmy, czy może pracownika? Napisz ,proszę, coś więcej na temat sytuacji, którą przedstawiłeś w swoim komentarzu.

Administrator

Czy warto zainteresować się firmą Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe jako pracodawcą?

admin

Znasz dobrze firmę Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe jako pracownik lub jako klient? Wiesz coś o niej produktach, usługach? Czekamy na Twoją opinię.

Sob
@admin 10.11.2015 14:03

Niestety nie dotrzymuje terminów, przypisuje to "nieszczęściom" które nieustannie na niego spadają - tylko on ma problemy, a inni są od nich wolni :) Nie polecam i przestrzegam

????
@Sob 21.08.2017 10:43

Uciekać od tego pana. Najgorsze co nam się w życiu przytrafiło. Czeka nas sprawa w sądzie w sprawie przywłaszczonej zaliczki. Oczywiście schodów od 9 miesięcy nie zrobił.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

anonymous

Polecam, schody piękne, solidne wykonanie, nic się z nimi nie dzieje, minus za opóźnienie w realizacji, ale finalnie można to wybaczyć bo ostateczny efekt robi wrażenie:)

TarAnn

Potwierdzam, unikać jak ognia, niedotrzymywanie wszystkich możliwych terminów to tylko drobiazg, jakość/trwałość schodów katastrofalna, męczarnia, wykonane schody do wyrzucenia po roku i zamontowane nowe kupione u solidnego Wykonawcy.

Mariusz
@TarAnn 20.09.2017 16:07

Mam problem z pracownikiem który umila mi posty , wykonuję schody od 20 lat . były małe uszczerbki w schodach bo to jest wykonywane ze zwykłych desek które musimy kupić . Bardzo proszę o kontakt z tą osobą która to napisała , obiecuję naprawię schody , proszę tylko o kontakt , Jestem Przedsiębiorcą od nastu lat o żadnym kliencie który mi nie wyregulował należności nic nie pisałem. Więc proszę nie pisać o mnie złych rzeczy .

Zostaw opinię o Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Sądrożyce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schneider Mariusz Schody Przedsiębiorstwo Wielobranżowe