Pisalo tu kiedys o kasie na raty. to juz przeszlosc i nie trzeba czekac na swoje?
Lol
23.10.2025 13:11
Z tego co widać to są tylko pozytywne komentarze od osób z rodziny reszta komentarzy osób które pracowały i poznały pracodawcę wiedzą jak jest naprawdę . Ja mogę powiedzieć że nie wypłacili mi mojego wynagrodzenia podstawowego a kadrowa nawet nie potrafiła wyliczyć akordu co jest banalnie proste . W każdym bądź razie nie polecam tego pracodawcy
16.10.2025 19:50
Lucek
17.10.2025 13:13
Wspolczuje jak serio miałeś zaleganie z kasa. a jak to było wyjaśniane? Firma pada?
21.10.2025 10:42
Panie Karolu, proszę darować sobie codzienne wpisywanie komentarzy w formie anonimowych opinii podszywając się pod różne nieistniejące osobistości. Jeśli jednak tak bardzo zależy Panu na zepsuciu reputacji firmy zalecam, aby przytoczył Pan konkretne sytuacje, które miały miejsce w rzeczywistości do których mogę się odnieść, a nie Pańskie wymysły i podpisał je swoim nazwiskiem - zdecydowanie byłoby to bardziej rzetelne i możliwe do weryfikacji. Pozdrawiam.
Nie polecam. Nie dotrzymuje terminów , nie odbiera telefonów
Były 2
18.03.2025 13:50
Nie polecam pracodawcy, niesłowny, najlepiej robić a na wypłatę pieniędzy ma zawsze czas i oczywiście w ratach, oczekuje od pracownika żeby góry przenosił a w zamian od siebie nie daje nic.
były
13.04.2024 11:17
(usunięte przez administratora).W ciągu miesiąca stracił całą załogę .Brak wykfalifikowanych instalatorów jak i ekipy wiercącej (usunięte przez administratora) wszystkich na kasę byle jemu stan konta się zgadzał .Nie polecam tego pracodawcy chyba że lubicie pracować na czarno i otrzymywać kasę wypracowaną w ratach .
20.02.2025 09:53
Opinii pisanych przez byłych, wspólnie wspierających się w pracowników, którzy jawnie okradli własnego pracodawcę na tysiące złotych, jak również sprzętu służbowego nie można uznać za rzetelne. "Cała ekipa" to raptem 3 osoby, kompletnie nienadające się do sztuk instalatorskich i wiertniczych, po których trzeba było poprawiać i wstydzić się za ich niewiedzę, bezczelne zachowanie na budowie i ukraińskie bluzgi. Nikt z Panami nie chciał pracować. Pracownicy posiadają umowy, tak jak również Ty drogi pracowniku posiadałeś, więc "praca na czarno" jest pomówieniem mijającym się z prawdą. Po Panach do tej pory niesmak pozostał, niemniej jednak w przeciwieństwie do Panów nie będziemy tak pełni zawiści i życzymy powodzenia na nowej drodze kariery, mam nadzieję, że już nikogo nie oszukacie. A mojemu pracodawcy, życzę żeby smród po Panach się wywietrzył.
Zostaw merytoryczną opinię o ARTUR OSTROWSKI Eko-INVEST