Firma mega nie w porządku. ODRADZAM!
Firma wyceniła drzwi wg naszych potrzeb, miała wszystkie parametry na mailu. Po wycenie wielokrotnie mailowo i telefonicznie potwierdzaliśmy każdy szczegół zamówienia czy wszystko się zgadza. Pewnie przytakiwali, (jak się później okazało) bez sprawdzenia tego o co pytamy. Po pomiarach na miejscu, dopracowaniu wszelkich szczegółów montera drzwi z ekipą remontującą u nas, odnośnie przygotowania otworów drzwiowych, oraz wykonania tych prac po stronie naszej ekipy, łącznie z odpowiednim ułożeniem płytek, dostajemy maila, że firma w wycenie uwzględniła inny model drzwi i anulują nasze zamówienie. A jak nie chcemy anulowania, to musimy dopłacić 3500 zł. Nie pomogły żadne tłumaczenia, że już prace po naszej stronie są za dalece zaawansowane i nie możemy teraz przerwać, bo trzeba część łazienki i wc, kuć ponownie i przebudowywać, to są koszta pracy ekipy, materiałów i straconego czasu. Firma nie widzi, żadnego problemu w tym, że się wycofała. Nawet nie zaproponowali jakiegoś kompromisu czy innego rozwiązania. Po prostu umywają ręce! A my zostaliśmy na lodzie.