Pracownicy - jesteście zadowoleni z kasy? Myślę żeby się tutaj zatrudnić bo u mnie ciężko o podwyżkę. Dajcie znać czy warto ze względu na kasę
Nie wiem jak z mieszkaniami, ale miałem wątpliwą przyjemność pracować w biurowcu Millenium Tałer na Strzegomskiej, którego Descont był inwestorem. Zaraz po wprowadzeniu się tam pierwsza ulewa spowodowała zalanie piwnic na prawie metr i przeciekanie okien. Dopiero po tym rozkopali wokół i coś tam zrobili, może jakieś dreny, nie pamiętam. Klimatyzacja do niczego, chyba nie wymieniali filtrów, czy co tam się z tym robi, o 15-16 ledwo już się dało wytrzymać. Windy co chwilę się psuły, a były tylko 3 na cały budynek (10 pięter). Jak wygląda na zewnątrz po 5 latach od wybudowania - to polecam się przejechać - obdrapane ściany, schodzące farby. Generalnie były to kiepskie warunki. tomek
Co ty za głupoty opowiadasz! Też tu pracuję od początku i pierwsze słyszę o zalaniu piwnic na metr. Klima u nas chłodzi jak wściekła i nie ma z nią problemu. Ciągle gdybasz "chyba dreny", "chyba filtrów nie wymieniali", a mi się wydaje że chyba pomyliłeś lokalizację bo budynki mają 12 pięter.
budują z nijakich materałów, szukanie kosztów na całego, nie polecam mieszkań u tego dewelopera.
Mieszkania to puszki rezonansowe, uważajcie lepiej i nastawić się na to że będzie słychać sąsiada gdy chodzi i byle stuki, nawet dwa mieszkania dalej. Żelbetowe ściany to zmora! Szkoda pieniędzy. Poza tym, firma jest nie profesjonalna, nie wywiazuje sie z umow i obietnic. Porazka
Problem, to obsluga posprzedazowa. Usunięcie usterki na kupionym mieszkaniu to wielki problem. Brak kontaktu z ludźmi kompetentnym. Kontakt jedynie z osobami, które nie wiedzą i nie rozumieją co mówią, nie szanują czasu i pieniędzy klienta. Klient juz zapłacił, to niech teraz jeździ jak glupi.
przewalacze, osiedle grafitowe postawione ze słabych materiałów, parę lat i sie bedzie sypało, wiem bo pracowałem tam jaki kierownik budowy. szkoda tych ludzi którzy wydają na to kasę !
Polecam
@ja dlaczego nie polecasz?
dobra jakosc mieszkania, bezproblematyczna obsługa
Miałeś doświadczenie w pracy w firmie Descont Developer Sp. z o.o.? Pomóż innym znaleźć pracę i podziel się swoją opinią.