nie polecam tego wykonawcy, o ile okna super, montaż ok, parapety za 400zł tak sobie wieje spod okien to serwis, naprawa pogwarancyjna i kontakt tragedia. Okna Iglo Energy założone 29 pażdziernika 2020r. teraz okazało się że w obu skrzydłach po 1 okuciu antywłam. założone 2cm wyżej na które nie zachodził stand. trzpień blokujący skrzydło /nie grzybek/, pomyłka? fuszerka? wykonawca raz odebrał telefon po 2 dniach przyszła ekipa bez wcześniejszego kontaktu pod moją nieobecność obniżyła okucie ale tylko w jednym skrzydle drugiego skrzydła nie poprawjając. Po naprawie klamka zamiast być ust. pionowo nie domykała okna i zostawała odchylona w bok. Kilkukrotne próby nawiązania kontaktu tel. i sms w celu wykonania pogwarancyjnej poprawki pozostały bez echa brak kontaktu! właściciel odpisał sms cyt. "czy pan myśli że nie mamy co robić? jak byli Panowie to trzeba było sprawdzić przy nich" lub "postaram się wysłać chłopaków w piątek "oczywiście nie umawjając ze mną terminu i nie podsyłając. Naprawe w lutym 2023 zgłosiłem do Drutexu na reklamacje czekam na wynik.