lama23.08.2017 20:02
Ostrzegam przed nieuczciwą firmą budowlaną , której właścicielem jest Pan Jerzy Machowski. Można popaść w poważne kłopoty finansowe jeżeli nie ustalicie Państwo ceny na samym początku , ponieważ Pan Mundek oszukuje ludzi podając cenę wyjściową , ale nie wspomina o dodatkowych kosztach. Jeżeli przychodzi do zapłaty cena za metr wykonanej usługi wzrasta dwu a nawet trzykrotnie . Za każdą czynność liczy sobie osobno np. malowanie ścian 5zł ,ale dwa razy to już 10 zł ale Pan Mundek twierdzi , że maluje za 5zł. Tak samo szpachlowanie tynkowanie, przecieranie papierem ściernym itp. Następne koszty to wnoszenie płytek do budynku, zamiatanie śmieci , których pozostawia po sobie tyle, że trudno się uporać ze syfem , który po sobie pozostawia, bo nie ma nawet zwykłego odkurzacza. Pracuje w żółwim tempie , trudno się doczekać końca , ale za taką kasę musi naciągnąć dniówek . Po konsultacji z innymi firmami i pracownikami zostaliśmy wyśmiani , że tak daliśmy się oszukać . Nie doczekawszy się końca tej babraniny trzeba było zakasać rękawy i robić samemu pracę za którą pieniążki wziął Pan Mundek. Dodam , że wykonanie prac i wiedza Pana M. na tematy budowlane pozostawia wiele do życzenia . Proszę się poważnie zastanowić nad korzystaniem z usług , bo jest tyle uczciwych firm na rynku i można zrobić remont lepiej i taniej.