Ja również miałam zaszczyt pracować w tej firmie, tak jak ktoś pisze tam niżej- cały zespół który dowodzi powinien iść niestety do wymiany. Od brygadzistów po sama Panią kierownik. Nikt nie dąży w tej firmie do zmian czy poprawy, wszyscy mają swoje wizje doskonałości. Kierownik nie motywuje do pracy, nie ma pomysłów na zmiany, nie potrafi zarządzać zespołem, nie planuje produkcji jak trzeba wiecznie czegoś nie ma albo jest za późno wykonane, wiecznie nic nie wie. Nikt nie ponosi odpowiedzialności za błędy które popełnia.Brygadziści to samo wiedza tylko jak pakować produkty a nie maja pojęcia o niczym innym co mogło by wnieść coś do firmy. Pracodawca jest zaślepiony i nie widzi tego by Iść do przodu i się rozwijać nie wystarczy wybudować hale ale również pomyśleć o dobrym zespole który będzie rozwijać firmę. Firma to ludzie, wiec im więcej ludzi którzy pracują bo musza to firma dalej będzie stać w miejscu. Kwestia czasu aż konkurencja wejdzie na sieciówki które obsługują i będzie krucho. Atmosfera w pracy również pozostawia wiele do życzenia, wszyscy są nakręceni by tylko komuś zrobić pod pióro i się dowartościować i powiedzieć to czy tamto na każdego, tak jest na Jasnej- jedynie gdzie atmosfera jest w porządku to na oddziale firmy w Kokotowie- z tego co słyszałam to tam pracują fajni ludzie no i pozytywnie nastawiony do życia Magazynier