Polecam tego pracodawce jak ktoś szuka pracy na ciągnik siodłowy świeżo po zdobyciu uprawnień, idealna praca na start. Jest to moja pierwsza praca na ciągniku siodłowym i bardzo dużo się nauczyłem, co bardzo zawdzięczam kolegom z firmy za wszelką pomoc i pracodawcy. Zależało mi na pracy w dzień, z codziennymi powrotami do domu, z wolnymi weekendami. Bardzo też lubię jeździć więc praca ta jest dla mnie idealna, jeżdżę po sąsiednich województwach i jestem zadowolony, czuję, że jestem za kierownicą spełniony i cieszę się, że w każdy nastepny dzień bogatszy o nowe doświadczenia. Jeśli masz problem z aktywnością fizyczną, boisz się otwierania zamykania plandeki, dachu w naczepie, przerasta Cię spinanie i zabezpieczanie towaru, bo myślisz, że tylko będziesz jeździł to sorry, zła droga, musisz zrobić kat. D
Widzę że szefuncio, wielki boss polskiego transportu z wypizdowa legowa wielkiego dba o reputacje w necie. Premie dostałeś za to ze to napisałeś? Pochwal sie ile, bo ja za mniej niz 500 bym sie nie osmieszal haha Szkoda tylko że jest problem z wypłatą pensji, bo z tego co widze to trzeba sie dopraszac na kolanach o wyplate. umowa o prace to chyba jakas widmo, bo ja jej nie widzialem ani tym bardziej nie dostalem. Naczepa firanka i nie nastawiaj sie ze bedziesz od czasu do czasu tylne drzwi otwieral bo 99% to ladunki ladowane z boku, takze zapier**ol gwarantowany, brakuje tylko jeszcze paleciaka i mozna je**ac az do osrania. Dniowka 300 zł za zap**rdol 12-15 godzinny, czasami nawet tacho przegiete, bo raczej nikt nie chce spac w smierdzacej i brudnej ciezarowce, a do bazy jakos trzeba wrocic. "idealna praca na start" hahah . Ładunki to np odpady makulatury, odpady adr, budowy itp, takze bardzo czysciutka robota hahah, niechciane resztki z gieldy idealne dla takich dziadtransow, przyjezdzasz do domu caly ujeb**y od piasku, blota, a w nosie pelno pylu. Fajna sprawa. Nie wspomnie o jakis sms o tresci "musicie sprawdzic waznosc przeglodów, gasnic, tacho tego i tamtego ... bo mandaty sa bardzo drogie i ja ich nie zamierzam placić" HAHAHA Szefuncio Mistrz . Dziad trans jakich wiele. Nie polecam, trzymajcie sie od niego na kilometr.
Mula
09.03.2021 20:20
Bieda trans ,auta przedpotopowe
Jacek
15.09.2020 21:14
Jak wyglada praca u bystrzaka? Codzienne powroty do domu? Kasa na czas?
Dzięki za wszystkie odpowiedzi