Kołoczek ITS Sp. K.
4 3 6 1

Opinie o Kołoczek ITS Sp. K.

Koko

Wiecznie tylko narzekacie auta mata nowe wypłaty na czas weekendy w doma palety wozita do skupu bo z chopcami z lajkonika dogadani czego wam jeszcze brakuje ?

man
@Koko 09.01.2019 15:21

proponuje nazwiska podaj deblu jesteś za głupi i za pazerny na takie tematy.pewnie nawet szkoda ci na wodę i z kranu pijesz.żeby tylko ktoś zaradniejszy nie miał lepiej ..zawistny dzbanie!

Bolek
@man 10.01.2019 11:41

Za 2 miesiące przyjdzie 5 nowych volvo zestawów w tym 3 plandeki nowa robota się szykuje pozdrawiam

Man
@Bolek 10.01.2019 19:05

Nowa robota z tym dyspozytorem?nie sądzę!

Lelo
@Koko 09.01.2019 15:21

Kokusiu drogi!! ile twoja matka musiała śniegu zjeść żeby takiego bałwana urodzić? Trzeba być skończonym kretynem, żeby takie rzeczy na forum pisać. Czytając te twoje wypociny, zaczynam się zastanawiać nad zmianą branży, bo teraz do transportu trafiają ludzie co raz głupsi i nieudacznicy życiowi. No ale jak się nie jest inteligentnym ani pracowitym to też jest sposób zeby się władzy przypodobac. Jak już nie masz odwagi się podpisać, to przynajmniej mógłbyś zdradzić z jakiej wsi pochodzą ludzie używających słów typu "mata, wozita", bo na pewno nie z miasta.

Kierowca Piotrek

A mnie się wydaje, że jak komuś nie chce się pracować to zawsze będzie szukał dziury w całym. Jeździłem w innych firmach i też zawsze można było się do czegoś przyczepić, jak nie do spedytora (Artur jest faktycznie do bani i lepiej żeby na mnie nie trafił w knajpie, gdy będę po drinku) to do starego taboru, albo upartych właścicieli (z gatunku; daliśmy ci robotę to milcz i tyraj) Moim skromnym zdaniem firma zasługuje na dobrą opinię i ode mnie zawsze taką dostanie.

Hanka

Co Wy to narzekocie? Auta mocie nowe, sie wejrzicie wiela tam kafli mocie... To jako to z Wami je? Wilijo my synkom zrobili i dali narzekajom. Łukasz jako to je?

Dla chudego

Chudy to pochwal sie teraz po 5 miesiacach pracy w tej firmie jak tam z twoimi weekendami w domu,bo cos mi sie wydaje ze chyba na ten weekend nie zjedziesz (super sie tam masz,wekend w trasie a w poniedzialek wigilia). Widzisz ja mowilem zebys sie po 2 latach pochwalil jak tam jest a tu prosze : miną 5 miesiac i juz cie docenili. BRAWO TY !

Hanka
@Dla chudego 22.12.2018 14:54

Te forum to taki drugi Garbsen !

Tak pajacyk

W tej pseudo firmie dostaje się premie za nie pyskowanie dyspozytor. Unikać firmy !!!!

Xxx
@Tak pajacyk 03.12.2018 03:56

Kazdy najezdza na niego jak sie spotka z kierowcami a jak przyjdzie co do czego to siedza cicho Najbardziej mnie wkur.... ze sa takie (usunięte przez administratora) w firmie co dostaja super powroty na kraj np. palety juz nie wspomnę o takim Łuka..... ten to ciagle placze a historie takie wymysla zebt tyklo byc szybko w domu widocznie z dyspozytorem maja b.dobre kontakty zreszta swoj swojego znajdzie.

Zzzz
@Xxx 04.12.2018 07:34

Zz

Zzzz
@Xxx 04.12.2018 07:34

Co za dziecinada jaja i broda ogolic i do przeczkola posłać jak stare baby kumpli obgadywać na forum jak ci sie nie podoba i tak w tej firmie jest tak zle to zapraszam do innych firm gdzie mają idealnego spedytora i szefa . PAMIETAJCIE PANOWIE ZEBY DOGADYWAĆ INNYCH TRZEBA BYĆ SAMEMU W PORZĄDKU W TRANSORCIE MIĘDZYNARODOWYM NA POWROTY ZAKŁADA SIĘ WIELE CZYNNIKÓW KOLEGO DROGI TY CHYBASZ PROBLEM ZE SOBĄ IDZ POROZMAWIAJ Z TYM PANEM KIEROWNIKIEM TWIERDZISZ ZE JESTEŚ TAKI ODWAŻNY TO SOBIE W OCZY POPACZYCIE I POGADACIE O PROBLEMACH JAKIE CIE NURTUJĄ A NIE OBGADYWAC I OPLUWAĆ FIRME I LUDZI KTÓRZY W NIE PRACUJĄ MIE NA TYLE ODEAGI ANONIMOWY BOHATERZE BO TA NIEDOBRA FIRMA DAJE CI ZAROBEK A NIESRAJ W SWOJE GNIAZDO A NA PEWNO TE FORUM CI NIE POMOŻE TYLKO ZASZKODZI

man
@Zzzz 14.12.2018 13:46

Łukasz dej se spokój na tak na przyszłość to się podpisz czego się wstydzić?.

man
@Zzzz 14.12.2018 13:46

Ci co mieli coś do powiedzenia to już tam nie pracują .może parę normalnych gosci tam zostało.reszta to figuranci.

fan
@Zzzz 14.12.2018 13:46

aleś poleciał rec kin.

Aktualny kierowca
@Zzzz 14.12.2018 13:46

Łukasz popraw te bledy w tej twojej dlugiej wypowiedzi.Teraz juz wiem czemu do kierownika nie piszesz smsow tylko dzwonisz (bo z tych twoich analfabetgcznych tresci i tak nic by nie zrozumial).

man
@Zzzz 14.12.2018 13:46

w transporcie międzynarodowym ? a ty pracujesz Łukasz w takim transporcie?ty jeszcze nic o takim transporcie nie wiesz! ta firma w której pracujesz uratowała ci zycie bo jakbyś miał pracować w transporcie międzynarodowym to byś się zaplakol synku.

Aktualny kierowca
@Zzzz 14.12.2018 13:46

Piszesz o "anonimowym bohaterze"a sam nie masz odwagi sie podpisac.Z drugiej strony jednak nie musisz sie podpisywac bo i tak wszyscy wiedza kto ty jestes.

kiko
@Zzzz 14.12.2018 13:46

Ty akurat najbardziej nie (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo! Wścibskie telefony i obgadywanie to dla Ciebie chleb powszedni!

Sierra

Gdy pracowałem w tej firmie to prawdą jest, że 90% kierowców ciągle marudziło. Na załadunkach, na rozładunkach, w biurze przy pisaniu urlopowki w niedzielę wieczór (dla niektórych też jest to ogromny problem,że trzeba sobie wydrukować papier). Standardowe pytania "kaj jedziesz? Góra?dół ?" Zmierzam do tego, że większość kierowców sama stwarza sobie problemy. Jeśli chodzi o robotę to robota jak robota. Jeśli komuś nie przeszkadzają wyjazdy w niedzielę, i zjazdy w soboty (nie jest tak zawsze,czasami weekend już od czwartku ) i jeśli komuś zależy przede wszystkim na pracy a nie wiszeniu na telefonach z tzw "kolegami z firmy " to jak najbardziej polecam. Pieniądze zawsze na czas, sprzęt dobry, atmosfera tragiczna przez takich ludzi jak na tym forum tragiczna.

Volvo

Prosze o szczera odpowiedź na pytanie : jak pracuje sie w firmie Kołoczek i jaka tam jest atmosfera bo slyszalwm ze jes super ale chce poznac opinie kierowcy ktory tam pracuje lub pracowal.

tomi
@Volvo 17.11.2018 15:27

Masz tu 1 miejsce załadunku w kraju, 4 miejsca zrzutu w niemczech, na powrót do kraju może z 10 miejsc które musisz poznać, i z 4 miejsca zrzutu w pl, czasem trafia się austria, tam też pewnie z 5 miejsc do poznania. Pieniądze na czas, a praca na ciężarówce jak wszędzie, czasem skończysz w sobote po południu, czasem w czwartek rano. Po prostu transport.

Obcy 4

W ostatnim okresie duzo sie zmieniło na rynku pracy wiele firm zmieniło zupełnie nastawienie do kierowców (prócz jednej oczywiście )przede wszystkim szacunek zrozumienie ,kto w porę to dostrzegł i ma odrobinę honoru godności to nie będzie sie poniżal "pomimo nowych zestawów"co dziś nie jest żadnym argumentem i wyznacznikiem są inne priorytety ważniejsze ale to duzo zależy od kierowcy czy woli pracować w spokoju i kulturze czy zamiecie i chaosie.

Obcy 4

Tak naprawdę to w firmie zostało trzech w porządku chłopaków dobrych kolegów dobrych kierowców ,ale i na nich czas przyjdzie ,ponadto jak wierzysz w siebie i swoja wiedzę i umiejętności nie boisz sie nowych kierunków to szkoda czasu marnowac i cofać sie w rozwoju i przede wszystkim szkoda nerwów bo głowę Ci poryja strasznie a wszystko to sie odbija na bliskich więc nie warto chyba .

Marek
@Obcy 4 15.12.2018 12:16

Brawo podpisuję się pod Tym!!

Marek
@Obcy 4 15.12.2018 12:16

Widzę ze ktoś ma mózg i rację.!!!

Chudy!

pracuje od 4 miesiecy, weekend jestem w domu, auto przypisane, kasa ok- jak mowili na poczatku tak jest,robota prosta w porownaniu co robilem w poprzedniej firmie to przedszkole.. wiec niewiem skad takie opinie, ale slyszalem od kumpli ze bylo paru starych „parkingowych celebrytow” ktorzy nie mogli sie dogadac bo zawsze wiedzieli wszystko lepiej..ja wykonuje polecenia dyspozytora i nie mam z nim klopotu. Pozdro

Aktualny kierowca
@Chudy! 24.11.2018 10:47

Weekendy w domu... Zjazd w sobote a wyjazd w niedziele,chyba jestes kilka godzin weekendu w domu chciales napisac.No chyba ze masz takie super uklady z kierownikiem to pewnie tak jest bo zeczywiscie bardzo czesto te same auta we czwartek na bazie stoja juz umyte do wyjazdu.

Aktualny kierowca
@Chudy! 24.11.2018 10:47

Jeszcze jedno.przez pierwsze kilka miesiecy kazdy ma super,do pierwszej sytuacji kiedy bedziesz cos ty potrzebowal ,wtedy juz nie bedziesz taki super

1234
@Chudy! 24.11.2018 10:47

O jej fachowiec i tak kopa w (usunięte przez administratora) dostaniesz w odpowiednim momencie.

5678
@1234 24.11.2018 18:53

Daj spokój chudemu.niech sie cieszy,ale niech wyrazi tez swoja opinie za rok lub 2 jak juz pozna firme lepiej

go

pan dyspo to rzeznik każdemu zryje psyche zal sral pal dali srali ciemniak nawet nie potrafi być czlowiekiem.minus nawet zerem nie jest.

Fack

Byle guwno przez u otwarte i tyle caly komentarz na temat tej zjebanej firmy.

byly

jak szukasz kasyi miłej atmosfery to zły adres .kasa taka jak wszedzie w regionie chyba że zalapiesz się na premie za trzymanie buzi i nie pyskowanie dyspo .ten koleś to kat totalne słabe ogniwo tej firmy.!kierowca w its to numer na szfce chyba że dopasuje się do tych co słodko pierdza szefostwu .masz szansę dostać młynek do pieprzu w nagrodę na koniec roku.nikomukogo choć trochę lubię nie polecałbym.!

Zbigniew
@byly 17.11.2018 15:43

Z tego co piszesz to pracodawca oferuje premie, Czy są one uznaniowe za osiągnięcie dobrych wyników? Nie jesteś zadowolony z kontaktów z dyspozytorem. Zastanawiałeś się co mógłbyś zrobić, żeby poprawić te relacje? Jakiego rodzaju umowy są podpisywane z pracownikiem? Stabilne zatrudnieni to ważny aspekt pracy. Firma prowadzi stronę http://www.koloczek.pl/ Niestety nie ma na niej żadnych ofert rekrutacyjnych. Piszcie, jeśli pracodawca zacznie zatrudniać pracowników.

Sylwek
@Zbigniew 22.11.2018 08:21

Zbigniew,ty jestes zainteresowany czy nie podoba ci sie ze byly kierowca opisal jak jest naprawdę.Dziwne jakies te twoje pytania.

lukasz
@Zbigniew 22.11.2018 08:21

tak uznaniowe jak pan dyspo uzna że mu nie podpadles w tym miesiacu to dostaniesz do lapy.

lukasz
@Zbigniew 22.11.2018 08:21

poprawić relację z dyspo można tylko w jeden sposób po prostu się zwolnić i dać sobie z nim spokój.w sumie może i na niego przyjdzie czas ......

Volvo
@lukasz 22.11.2018 18:41

To mi wybiliscie Panowie te firme z glowy a mialem nadzieje ze to fajna firma.Slyszalem tez ze dyspozytor jes pusty jak bęben ale myslalem ze to klamstwo.dzieki za opinie,pomogly podjac mi decyzje.

Szofer

Ile można zarobić. Może By podjechał popytać o robotę. Zestawy młode. Może By się załapał.

Max
@Szofer 26.09.2018 14:09

Idz i spróbuj.

Obcy 4

Robota w miarę dobra i fakt auta nowe ze spedytorem ciezko się dogadać to największy minus szefostwo młode ambitne często unoszą się honorem ale na spokojnie idzie się dogadać kasa mogła by być nieco wyższa ogólna ocena dobra

Aktualny kierowca
@Obcy 4 24.09.2018 12:59

Zgadzam sie w 100 %. Ale caly czas mnie to boli bo szefostwo bardzo dobrze o tym wie ale nic CHCA Z TYM ZROBIC. widocznie pan NIEWIEM ma olbrzymi wplyw na to co mogą młodzi z tą firmą zrobic.

Brak słów
@Obcy 4 24.09.2018 12:59

Obcy4 zgadzam sie co do zarobkow

Aktualny (jeszcze) kierowca

WITAM. Z dnia na dzien coraz gorzej.Jakieś marne podwyżki ktore zpowodowane są lawinowymi zwolnieniami kierowcow,a co naj gorsze szefostwo sie tym szczyci jacy to oni sa dobrzy dla nas,cytat "my ci dajemy a ty nie chcesz" hahaha... Pan WITAM lub pan NIE WIEM doprowadzi te firme do upadku,a duzo juz nie brakuje.ODRADZAM pracy w tej firmie.

Brak słów
@Aktualny (jeszcze) kierowca 14.09.2018 21:00

Moze ten sam Pan byl spedytorem firmy Koltrans i ja wykonczyl tak jak robi z firma Koloczek.

Aktualny (jeszcze) kierowca

Ta baza to juz wygląda jak nie potrzebna stajnia. Konie w kazdym kącie stoją bo nie ma nimi kto powozic hahaha. TA DALEJ !!!

Zbigniew

@Isabela Alonso, przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Jeśli masz do dodania jakąś opinię o firmie zrób to. Pomoże to innym osobom poszukującym pracy.

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób obszerny o firmie Kołoczek ITS Sp. K.? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym użytkownikom w uzyskaniu informacji o firmie.

Radek
@Administrator 09.04.2018 13:10

A po co jak usuwaciw negatywne ?

Aktualny kierowca

Ogolnie firma jest ok,robota fajna.Kamil z Marcinem dobrze sobie radza ale Pan Stanislaw powinien im dac wieksze pole do popisu bo oni na prawde wiedza co robia.Natomiast Pan "witam"... na niego brak skali zeby go ocenic,gdyby nie ten Pan Artur to do firmy Koloczek trudno byloby sie dostac.Wszyscy ktorzy sie zwalniaja podaja jawnie ze z powodu spedytora (nie z powodu zarobkow) a szefostwo tego nie widzi albo raczej nie chce widziec,ale firme pomimo tego jednego wybryku oceniam na duzy plus.

????

Kazdy madry jest tu jeśli mam problem ide do szefostwa wszystko idzie zalatwic. Pan A. nie wypowiadam sie na jego temat. Musiałby kiedy pojechac w trase i posmakowac tego chleba. Firme oceniam na plusa i polecam. W kazdej pracy jest stres i robic trzeba. Nic nie jest za darmo a jak sie ma dwie lewe to wszystko przeszkadza i szuka sie dziury w calym.

Szofer

Nie prawda. Na koniec 2016 były bony do wybrania wiec jeśli chcesz pisać to pisz prawde,,, auta nowe wekendy w domu a ciśnienie jest ale tomwszedzie, ważne że pełny legal. Pozdro truckersi !

majstersztyk

Oj Koloczek Koloczek jak ty mi w tym momencie zaimponowales tym usunięciem negatywnych komentarzy dziecinada pełna gęba jak dzieci z przedszkola,alebo nie lepiej jak pan Arrur ktory czuje sie urażony bo ktos mu prawde w twarz mowi ;(. A tak na powaznie panowie omijać ta firme nic dobrego was tu nie spotka po kilkunastu latach pracy na swieta dostaniecie wywieszke do wejsccia na firme "Wesołych Swiat chlopy" i nic wiecej . Tragedia jak ich malo ale jak ktos lubi kabaret to polecam ;))

trw

Widze ze Koloczki dojscia maja wszedzie ze nawet negatywne opinie sie usuwa ;)

asdfgh

Nie polecam tej firmy ,dla ludzi o mocnych nerwach

34

Trafiła kosa na kamień

Lebel

Witam, pracowalem Poszedlem Na stacjonarny transport po 5 latach Firma ok kasa na czas Auta nowki Robic trzeba jak wszedzie Szefostwo normalne mozna wszystko zalatwic ugodowo. Takze Polecam

Zostaw opinię o Kołoczek ITS Sp. K. - Bełsznica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kołoczek ITS Sp. K.