Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Rybarzowice
  5. Opinie o WMW Sp. z o.o.

Opinie o WMW Rybarzowice

ReviewUserIconBenzyna95

22.07.2019 23:38

Witam , pracuje długi okres w firmie, zarobki dobre, szefowie w porządku wobec drugiego człowieka , wyrozumiali i pomocni :) Polecam firmę i nie zgadzam się z wieloma opiniami :) trzeba brać poprawkę na poirytowanych pracowników, którzy maja wyższe wymagania niż doświadczenie i zaangażowanie :)

16.08.2019 15:23

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo miło jest nam czytać takie komentarze, bo to oznacza, że w swoich działaniach idziemy w dobrym kierunku. Szanowni Państwo, prosimy pamiętać, że jesteśmy otwarci na każdą informację zwrotną odnośnie naszej firmy. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: [email protected].
    ReviewUserIconKrzysztof Jarzyna ze Szczecina

17.10.2019 20:13

No chyba w biurze. Pozdrawiam.

ReviewUserIconMiły Pan

20.12.2024 11:20

Jeśli chcecie stać po parkingach za free po kilka h niekiedy nawet i dni bo "nie ma ładunku" to można składać papiery. Szefostwo doceni że pracownik (usunięte przez administratora) za darmo i stoi nie wiadomo gdzie. Tu nikt nie liczy się z czasem prywatnym kierowcy, masz robić ile wlezie bo koszty :D A @pracodawca udaje miłego żeby kierowca myślał że mu na nim zależy.

ReviewUserIconArek_B.

21.06.2024 13:20

Tutaj mogę jedynie potwierdzić pozytywne opinie kontaktu z Szefem i wypłata i dbanie o samochody wszystko na najwyższym poziomie. Lecz odwrotnie o osobach zlecających pracę bo innaczej nie można nazwać. Brak szacunku do kierowcy a o jego prywatny czas już wogole. Najlepiej jazda od niedzieli do niedzieli z postojami w weekend bo się nie opłaca i czekamy

ReviewUserIconPan z Rybnika

02.06.2024 08:07

W mojej poprzedniej pracy zaczęły się kwasy, więc zacząłem szukać innej pracy. Trafiłem do WMW. Auta w miarę świeże, warunki dobre, o 30 zł na dniówce wyżej niż w poprzedniej firmie. Super, wszystko mi pasowało. W swojej poprzedniej firmie składam więc wypowiedzenie. W wyznaczonym terminie dzwonię do WMW. Najpierw nie mogę się dodzwonić. Potem mam zadzwonić, ale po tygodniu (bo wyniknęły pewne niespodziewane okoliczności, ale "tak, tak, wszystko nadal aktualne", tylko przesunie się o kolejny tydzień). Po kolejnym tygodniu (będąc na wypowiedzeniu) dzwonię już trochę poirytowany i niespokojny, po czym dowiaduje się, że owszem, mogą mnie przyjąć, ale na stawce o 50 zł dziennie niższej niż uzgadnialiśmy (czyli w sumie nawet na gorszej niż miałem dotychczas). Nie skorzystałem, w poprzedniej firmie już wypowiedzenia cofnąć nie mogłem, bo był już kierowca na moje miejsce i taka to była moja przygoda z WMW. Innymi słowy z dnia na dzień zostałem na lodzie i musiałem szukać na szybko innej pracy. Teoretycznie mogłem się zgodzić na te 50 zł mniej dniówki, ale jeśli już ktoś na początku współpracy stosuje takie sztuczki, to na dobrą, poważną i uczciwą współpracę raczej się nie zapowiada

ReviewUserIconH700

03.02.2024 15:10

Omijajcie firmę dużym łukiem firma beznadziejna dużo obiecują przy rozmowie a później traktują kierowcę jak śmiecia nie polecam pracować tam jako kierowca.pozdrawiam

11.05.2023 21:21

Witam wszystkich tych nowych i starych kierowców jeszcze aktywnych w WMW !!! Tak czytam te wszystkie negatywne opinie i powiem szczerze jestem pod wrażeniem, pracuje tu i nie narzekam pozdrawiam tych wszystkich malkontentów. 1. Udając się na początku zatrudnienia i ustalając warunki pracy i płacy, to albo podpisuję umowę z firmą albo nie. 2. Jeżeli w trakcie pracy warunki umowy ulegają zmianie to idę i rozmawiam z pryncypałem jakie są powody. A powody mogą być różne, nie raz bez winy pracodawcy czy logistyki (tak właśnie jest w transporcie ) Są kierowcy którzy pracują długo w tej firmie i szacunek dla nich ( widocznie potrafią się dogadać i mają jaja ) Pracowałem w wielu firmach wszędzie są plusy i minusy, ale lepiej mieć swojego wroga niż obcego !!! Ktoś kto potrafi "jeździć" i ma jaja to polecam tą firme !!! Jak macie pytania to walcie obiektywnie odpowiem na wszystkie.

12.05.2023 23:57

Witam Warunki pracy w Polsce a zagranicą, nie ma żadnego porównania, stawka jest o wiele mniejsza u nas tz. w Polsce. Jeżeli Twój mąż pracował zagranicą to doskonale wie jaka jest różnica ! Czy można negocjować stawkę, wszędzie czeba to robić !!!
    ReviewUserIconPytanie

12.05.2023 10:34

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu WMW Sp. z o.o.?

12.05.2023 13:11

Warunki !? Chyba nic się nie zmieniło, jak wszędzie, czyli prawo jazdy, karta kierowcy , najlepiej zadzwonić do źródła, bo nie wiem czy są przyjęcia !
    ReviewUserIconAndrzej

24.02.2023 06:51

Niestety ustalenia na temat czasu pracy (system pracy) stawki nie są do końca przestrzegane dlatego również wielu kierowców podziękowało w tym ja. Pod innymi względami wporzadku
    ReviewUserIconSzybki

18.02.2023 10:09

Pracuje już od jakiegoś czasu firma przeciętna ma plusy ma minus… jak wszędzie… Zawsze można ściągnąć stulejke Mac… jak nasz as gregor wtedy trochę lepiej
    ReviewUserIconNick

30.01.2023 23:12

Witam Napisze pare slow na temat rozmowy kwalifikacyjnej, niestety podziekowalem bo nie odpowiadalo mi pare istotnych szczegolow. Co drugi weekend w domu i jezdzisz tak jak ci zagraja zero samowolki w sensie majac dwie drogi wybierasz ichna. Szkola a po chwili dowiadujesz sie ze nie szkola bo kierowcy odchodza zaraz po szkoleniu. Moje odczucia mieszane jak kto chce to furtka otwarta ogloszenie co jakis czas odswieżane. Pozdr Nick
    ReviewUserIconBartek

11.02.2023 01:07

Samochody myje obsluga myjni, naprawia serwis - trudno mi sobie wyobrazic, aby sam kierowca myj zestaw i cokolwiek w nim naprawial. Chyba, ze za tym idzie stanowisko i wynagrodzenie /np. mechanik-kierowca/. Co do tankowanie i wyznaczanie kierowcy drogi - zgoda. A teraz pytanie do pracodawcy: jak wyglada sprawa wynagrodzenia, bo mozna znalezc tutaj opinie, ze jest to "kilometrowka" - prawnie zakazana? I jakie narzedzie pracy pracodawca zapewnia pracownikowi, bo rozumiem, ze zatrudnienie jest na podstawie Umowy o prace, a nie jakies Umowy zlecenia czy dzialalnosci gospodarcze?
    ReviewUserIconBenek

23.12.2022 10:01

Na forum prawdy Ci nikt nie powie. Poszukaj kogos kto tam dluzej pracuje, bedziesz mial swieze info.
    ReviewUserIconDarula

31.08.2022 18:55

Co tam u ptoka jak teraz płaci?? Dalej z km?? Dalej dniówki nie ma??
    ReviewUserIconIgo

01.09.2022 08:26

Poprawilo sie. Mozesz wybrac.
    ReviewUserIconDar

04.05.2022 17:43

U ptoka to nie robota… opony (usunięte przez administratora) do ASO to nawet filtry swoje woza chińskie… firma się kończy…. Chłop zatrzymał się w czasie w 2005r
    ReviewUserIconPytanie

27.12.2021 13:59

Jakie są mocne strony pracodawcy WMW Sp. z o.o.?
    ReviewUserIconS

01.01.2022 23:03

Ne polecam pracowat tam

27.02.2021 15:27

ReviewUserIconKierowca

01.01.2022 22:51

Co??? Tu nie licz nawet na place jak na umowie
    ReviewUserIconWmw

18.03.2021 18:48

Powiem tak na początku super po paru miesiącach wyzysk i wszystko zle jezdzili obaj wiec powinni szanować prace ludzi którzy na nich robią. Nie ma morm pracy brak możliwości planowania wolnego pieniądze ok chodz po odliczeniu mandatów czasem dramat a sami cisna o czas tyle
    ReviewUserIconSebo

27.10.2020 16:26

Kiedyś szukając kierowcy pisali nazwę firmy. Od kilku tygodni już jej nie ma w ogłoszeniach, chyba się jej wstydzą nawet pracownicy biurowi. O czymś to świadczy...
    ReviewUserIconRozwojowy

03.07.2020 23:38

Witam, Czy firma poszukuje bądź była by zainteresowana zatrudnić studenta logistyki ?
    ReviewUserIconWeekend w trasie

17.10.2019 20:35

Weekendy w domu nie istnieją. Wystarczy zapytać kierowców czy są w domu w weekend. Podobno do świąt znów maja się kierowcy zwalniać, więc chyba zostanie przewaga kolegów z Ukrainy.. No chyba że wyjadą do Niemiec. Myślę że gdyby podejście szefów do kierowców było inne, to naprawdę mieli by zgrany zespół i nikt by nie myślał o zwolnieniu.
    ReviewUserIcon"P"

01.11.2019 18:16

Najtrafniejsze i adekwatne do pracy i płacy ; ...jnia z grzybniąxd
    ReviewUserIconTo i 24

24.09.2019 13:19

Powiem tak przepracowalem tam trochę życia niby kasa na czas ale jak spojrzę wstecz to mogę powiedzieć że był to zmarnowany czas tyle weekendów poza domem ze Az człowiek jest sam zły ma siebie za to że był taki głupi szkoda czasu na tą firme

24.09.2019 15:20

Dziękujemy za opinię. Transport, szczególnie daleko dystansowy jest specyficzną branżą, w której praca łączy się z wyjazdami mogącymi przedłużyć się o weekend. Zarówno kandydaci, jak i pracownicy są tego świadomi. Staramy się zapewniać odpowiednie wynagrodzenie finansowe, które może rekompensować czas w trasie. Dziękujemy za dotychczasową współpracę i życzymy dalszych sukcesów zawodowych.
    ReviewUserIconKamil

18.09.2019 23:25

Pracowałem kilka lat. Dobrze wspominam współpracę jak z jednym tak i z drugim szefem. Wynagrodzenie zawsze na czas, samochody bardzo zadbane i serwisowane na bieżąco. Ogólnie polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w WMW?

Kontakt - WMW Sp. z o.o.

Żywiecka 980 43-378 Rybarzowice

Branże: Transport i spedycja

ReviewUserIconNick

14.08.2019 12:16

Juz wiecie kto to pisal?haha
    ReviewUserIconEtylina 98

23.07.2019 17:00

Witam ktoś tu głodne kawałki piesze
    ReviewUserIconMaximus45

06.07.2019 11:04

Chciałem podzielić się z wami moja opinia. Niezrozumiałe jest to, że Firma pozwala na odejście starych pracowników, wyznajac zasadę " Nie ten, to inny".. Nie mam nic do Ukraińców, ale wiadomo.. Tam gdzie oni są, to nie może być dobrze, dobra firma, trzyma sobie stałych i pewnych pracowników i nie pozwala tak łatwo odejść.. Ale cóż.. Szefostwo fajne tylko do pogadania i zartowania. (usunięte przez administratora) Co do pieniędzy, to fakt że są wypłacane w terminie.. (usunięte przez administratora) Ogólnie jeśli chodzi o szefów, to przy żartobliwej rozmowie uśmiechnięci i weseli, (usunięte przez administratora)Ciągłe dokładnie pracy bez jakiejkolwiek rekompensaty.. Ludzie! Bądźcie ludźmi..! Nie jesteśmy robotami i też mamy swoje rodziny.. P.s Kierowca powinien wyjeżdżać dumny z Firmy z której wyjeżdża, a nie żyć w stresie, co go czeka. (usunięte przez administratora)pracy jest wiele i to "Ty" sobie sam stawiasz warunki, jakie Ci odpowiadają.. Pozdrawiam, mam nadzieję że nikogo nie urazilem, napisałem tylko prawdę. Pozdrawiam.

09.07.2019 12:05

Dzień dobry, dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Praca kierowcy w transporcie miedzynarodowym jest trudna i często stresująca. Właśnie dlatego staramy się dbać o atmosferę wewnątrz firmy. Nie jest prawdą, że panuje zasada jak nie ten to inny. Decyzje o rozstaniu z danym pracownikiem nie są łatwe dla pracodawcy i podyktowane są konkretnymi powodami. Dodamy, że w takich sytuacjach zawsze stawiamy na dialog i próbujemy dość do porozumienia np. proponując inna prace. Zatrudniamy kierowców niezależnie od ich pochodzenia, poglądów politycznych, czy religii. W procesie decyzyjnym liczą się dla nas przede wszystkim kompetencje, zaangażowanie oraz motywacja do pracy. Jeśli masz jeszcze jakieś uwagi odnośnie funkcjonowania naszej firmy- zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: [email protected]. Pozdrawiamy.
    ReviewUserIconMaximus45

06.07.2019 11:13

Dlaczego moja opinia została usunięta?

12.03.2019 10:09

Pracuje już od paru lat non stop w trasie. (usunięte przez administratora)

12.03.2019 10:13

Grzesiek nie mogę się z tobą zgodzić. Też tam pracuje. Szefowi nie są źli. Co do roboty to masz racie 6 zaladunkow w fr. I pomału wymagany język białoruski
    ReviewUserIconMaximus

06.07.2019 10:33

To chyba jesteś zdesperowany. Szef Ci zapłacił za ciepłe słowa o firmie?
    ReviewUserIconJoker12cm

30.04.2019 12:07

Powiem tak pracowałem tam jakis czas (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora). Częste weekendy poza domem, trzymają zawsze do końca np:: wiedza w piątek wieczorem ze będziesz się ładował w Pon a powie Ci dopiero w Niedziele wieczorem gdzie sklepy pozamykane a rano się ładujesz i wyjeżdzasz.. (usunięte przez administratora), czyli liczy tak żeby trasa była najkrótsza kiedy są jakieś np objazdy chce żeby to pisać gdzie on jest i ile km nadrobiłes czy bawisz się w księgowość podczas jazdy a i tak kiedy przyjdzie się rozliczyć to co trasę (usunięte przez administratora) i te ich normy spalania...... firma nie jest warta porządnego kierowcy
    ReviewUserIconDiesel

27.04.2019 04:41

Długo by pisać. Karma powraca i... kierowcy odchodzą, pozostali również. Widocznie miarka się przebrała!(usunięte przez administratora) Troszkę doświadczenia nabrało ale zapomnięli dojrzeć i stać się mężczyznami. (usunięte przez administratora). No i Białorusini i Ukraińcy, którzy nie marudzą tylko jeżdżą by na chleb zarobić i trochę grosza do domu przywieźć. To nie jest dobre miejsce ani dla szanującego się, doświadczonego, dobrego kierowcy ani dla dyspozytora. Mocną stroną są: wypłaty na czas - szkoda, że niewystarczające i nie godne. (usunięte przez administratora). Cóż... Brak elementarnej kindersztuby, ogłady i dobrego wychowania wychodzi. (usunięte przez administratora) to stawka na busa po kraju, nie dla kierowcy ciężarówki w międzynarodówce. I jeszcze słynna już postać (usunięte przez administratora) Ech. Szkoda życia, nerwów i czasu dla zwracania sobie głowy tą firmą.
    ReviewUserIconE.H.

29.04.2019 16:44

Wydaje mi się, że poznaję odwagę cywilną tego dżentelmena, pouczającego wszystkich i widzącego błędy wszystkich poza swoimi, przecież wina zawsze leży poza nim. Nieodkryty i niedoceniony, niepoznany. Żałuję, że tak krótko dane nam było pracować i nie mogłam się więcej nauczyć. Taka osoba może być tylko jedna: idealna kindersztuba, wysoka kultura osobista, wszechstronna wiedza, ech długo by pisać. Żadna z miernot nie jest w stanie docenić takiego człowieka z tak światłym umysłem. Uwaga! JAK SIĘ MIERZY SWOJĄ MIARĄ, TO SWOJE CECHY PRZYPISUJE SIĘ INNYM: chytrość-pazerność, fałsz, bycie dużym niedojrzałym chłopcem, niedouczenie, poniżanie innych, brak elementarnej ogłady, ech dużo by pisać. Brak honoru i klasy. I jeszcze poniżanie tych, którym się niewiarygodnie wchodziło … bez wazeliny. Każdy jest panem/panią swojego losu.
    ReviewUserIconDon wasyl

29.04.2019 17:13

Nie ma to jak przegadywanki w internecie (usunięte przez administratora)i byłego spedytora który akurat kawał dobrej roboty robił A oni go stracili
    ReviewUserIconJarek c

24.04.2019 08:54

Nie ma jak to w hradec kralove święta spędzić 300 km od domu
    ReviewUserIconRudy rydz

24.04.2019 10:06

Uspokój sie dziecko, taka to praca, ze jak ci braknie czasu przed domem, stoisz. Jak bys zostal lekarzem to moglbys robic non stop.
    ReviewUserIconTruck

18.04.2019 16:18

Witam widzę że o firmie ostatnio zrobiło się głośno więc i ja wyrażę swoją opinię.. Pracuje w firmie już od dłuższego czasu lecz pomału mam zamiar odejść. Ostatnio w firmie zaczynają się masowe zwolnienia (usunięte przez administratora) Ostatnio po kilku zwolnieniach była śmieszna podwyżka za weekend (usunięte przez administratora) która w życiu nie była poza granicą Śląska. Absurd nie polecam firmy nie jest warta dobrego kierowcy. (usunięte przez administratora) i w tej firmie zasada weekend w domu nie istnieje. PS zgodzę się z opinią kolegi na temat kierowcy(usunięte przez administratora)strasznie fałszywy i ciężki gość. Pozdrawiam

12.04.2019 15:03

ReviewUserIconTracker

12.04.2019 15:06

Zgadzam się z tym gość już raz się zwalniał pare lat temu i wrócił z podkulonym ogonem wiec szef robi z nim co chce

12.04.2019 12:11

Nie polecam. Firma dramat. Ogólnie gość w domu jesteś. Szefowie cwaniaki

12.03.2019 10:16

Dodam jeszcze że przychodząc jako nowy kierowca masz płatne (usunięte przez administratora). Załadunek Wien (usunięte przez administratora) tira kartonami. Ogólnie banda.
    ReviewUserIconKoyot

24.03.2019 23:16

Witam.Pracuję w WMW parę lat i nigdy nie miałem problemów z wypłatą i dogadaniem się na tematy związane z pracą. Jest stabilnie. Firma działa bardzo dobrze. Zainteresowanym polecam.Praca kierowcy nie jest łatwa i nie dla każdego więc kto szuka innych wrażeń to niech sobie da spokój. Proszę bardzo internautów żeby się nie podszywali pod moje imię bo to nie ładnie. (usunięte przez administratora) Z poważaniem (usunięte przez administratora)????
    ReviewUserIconKam21

26.01.2018 00:11

Powiem tak w miarę uczciwa firma kasa nie jest zła ale jak popatrzeć na robotę jaka się tam robi to mała .szefowie troche cwaniakują ale idzie ich znieść
    ReviewUserIconKiero

27.12.2018 23:02

Robota jak robota szefowie w porządku wszystko idzie załatwić wolne urlopy weekendy itp polecam pracowałem parę lat więc wiem co mówię
    ReviewUserIconDr pfeffer

19.10.2016 15:44

Jednym słowem porażka!! Firma typu DziadTrans (bez przesadzania(. Całkowicie nie polecam, omijać WMW szerokim łukiem!!!!!!!
    ReviewUserIconBayern

23.01.2016 12:50

Praca w WMW to istny kierat, na magazynie pracuję się po 9 godzin, z czego ta jedna godzina jest bezpłatna, sam system wynagrodzeń jest nie jasny i nie zrozumiały dla pracownika, ale to wina osoby, która myśli, że zna się na prawie pracy i prowadzeniu działu kadr. Cała pracę na magazynie wykonuję się ręczne, głównie jest to praca związana z wybieraniem mebli, które są zajebiś.... ciężkie i po całym dniu takiego jeban…. bo pracą tego nazwać nie można człowiek ma dosyć , w tym miejscu poleciłbym aby szefostwo zajrzało do kodeksu pracy i wczytało się dokładnie w punkt który mówi o tym ile pracownik może dźwigać w ciągu dnia. Najśmieszniejsze w tym całym burdelu jest to, że przyjmujesz się do pracy jako magazynier a wykonujesz jak się okazuje naprawy w samochodach ciężarowych, bo szefostwo jest na tyle skąpe, że wychodzą z założenia, że po co przepłacać skoro tania siła robocza zrobi to za darmo. Najlepsze jest to, że najczęściej nie ma się pojęcia o takich naprawach, ale i tak trzeba je wykonywać, a spróbuj coś spierd... to wtedy szef bez zastanowienia z uśmiechem na twarzy cię obciąży choć sam zleca ci pracę do której nie masz odpowiedniego przygotowania, wiedzy i narzędzi, ale tak to jest jak myśli się nie o dobru pracownika tylko o napchaniu własnego portfela kasą a to wszystko po to aby utrzymać wysoki standard życia kosztem pracownika oczywiście który na to wszystko musi w WMW zapierd…. Dlaczego tak wiele ludzi stamtąd odchodzi bo każdy ma swoją godność i nie będzie dawał się upodlić i wykorzystywać prostakom , którzy powinni uderzyć się w pierś i zacząć szanować ludzi którzy tam pracują bo to oni tworzą zysk firmy i dzięki nim cały ten syf jeszcze jako tako funkcjonuje. Na koniec dodam, że miałem szefa Maćka za dorosłego człowieka, ale jego zachowanie jest godne pożałowania, niektórzy ludzie jak widać nigdy nie dorastają. Nie polecam pracy w tej firmie, szkoda tracić zdrowie i nerwy na pracę w której nikt cię nie doceni.
    ReviewUserIconKierowca

05.12.2015 17:32

Edek jest dobry pewnie włazi w dupę szefostwu bez wazeliny i myśli że tą opinią zmieni złe oblicze tej firmy. Szefostwo tej firmy to banda cwaniaków która tylko patrzy jak zapełnić własne kieszenie kosztem kierowcy. A szew Maciek to dzieciak któremu powinno się dać zabawki do ręki a nie powierzyć prowadzenie firmy transportowej. Ale tak to jest jak się chce zarobić, wydając przy tym jak najmniej pieniędzy, a fakt że kierowca musi się o wszystko prosić i jeździć niesprawnym samochodem to już żenada nie polecam.
    ReviewUserIconBayern

20.11.2015 20:46

Praca w WMW to istny kierat, na magazynie pracuję się po 9 godzin, z czego ta jedna godzina jest bezpłatna, sam system wynagrodzeń jest nie jasny i nie zrozumiały dla pracownika, ale to wina osoby, która myśli, że zna się na prawie pracy i prowadzeniu działu kadr. Cała pracę na magazynie wykonuję się ręczne, głównie jest to praca związana z wybieraniem mebli, które są zajebiś.... ciężkie i po całym dniu takiego jeban…. bo pracą tego nazwać nie można człowiek ma dosyć , w tym miejscu poleciłbym aby szefostwo zajrzało do kodeksu pracy i wczytało się dokładnie w punkt który mówi o tym ile pracownik może dźwigać w ciągu dnia. Najśmieszniejsze w tym całym burdelu jest to, że przyjmujesz się do pracy jako magazynier a wykonujesz jak się okazuje naprawy w samochodach ciężarowych, bo szefostwo jest na tyle skąpe, że wychodzą z założenia, że po co przepłacać skoro tania siła robocza zrobi to za darmo. Najlepsze jest to, że najczęściej nie ma się pojęcia o takich naprawach, ale i tak trzeba je wykonywać, a spróbuj coś spierd... to wtedy szef bez zastanowienia z uśmiechem na twarzy cię obciąży choć sam zleca ci pracę do której nie masz odpowiedniego przygotowania, wiedzy i narzędzi, ale tak to jest jak myśli się nie o dobru pracownika tylko o napchaniu własnego portfela kasą a to wszystko po to aby utrzymać wysoki standard życia kosztem pracownika oczywiście który na to wszystko musi w WMW zapierd…. Dlaczego tak wiele ludzi stamtąd odchodzi bo każdy ma swoją godność i nie będzie dawał się upodlić i wykorzystywać prostakom , którzy powinni uderzyć się w pierś i zacząć szanować ludzi którzy tam pracują bo to oni tworzą zysk firmy i dzięki nim cały ten syf jeszcze jako tako funkcjonuje. Na koniec dodam, że miałem jednego z szefów tej firmy za dorosłego człowieka, ale jego zachowanie jest godne pożałowania, niektórzy ludzie jak widać nigdy nie dorastają. Nie polecam pracy w tej firmie, szkoda tracić zdrowia i nerwów na pracę w której nikt cię nie doceni.
    ReviewUserIconEdek coś mi się wydaję że jesteś jednym z szefów t

16.11.2015 19:38

Edek coś mi się wydaję że jesteś jednym z szefów tej pseudo firmy, a poza tym dlaczego jest tam tak duża rotacja kierowców o czymś to świadczy. Dobra firma dba o pracowników i stara się ich zatrzymać, bo każdy wie że rotacja niczemu dobremu nie służy ale jak widać szefostwo wyznaje zasadę nie ten to inny, dlatego jest tam takie bagno w które nikt nie chcę brnąć zbyt głęboko.

06.11.2015 14:04

ReviewUserIconEdek

11.11.2015 18:25

Pewnie przepracowałeś tam 2 tygodnie i uważasz że zjadłeś wszystkie rozumy. Praca kierowcy to niestety ciężka robota. Ja pracuje tam pare lat i nigdy nie miałem problemów z wypłatą. Zawsze na czas i stawka zgodna z umową.
    ReviewUserIconjan niezbędny

29.01.2015 07:05

Boże... tego nawet praca nazwać nie można... i azda samochodem to dla kierowcy udreka, obiecują cuda i na obietnicy sie kończy. Uwalaja kilometry za nic, i z wyplaty uwala za byle glupotę. Szok że ta firma istnieje.. Magazyn to istna udreka. Magazyniezy wzywani po byle pierdołe, koszenie trawy, zbieranie smieci albo poprostu po to bo tak sie zadzwoniło. Magazyn pracuje 24h na dobe warto wspomniec że magazynierów bylo tylko 2. Szok nie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o WMW Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o WMW Sp. z o.o.!