3.6/5

• Janiszew
  • Sadków-Górki
  • Bielicha
  • Klwatka Szlachecka
Kielce - Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o.
Kraków - Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o.

3. Opinie o pracodawcach Radom
  5. Opinie o Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o.

Opinie o Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o. Radom

Nie przegap nowości o Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o.!

Tomek

23.07.2021 20:41

Super obsługa przez Pana Pawła Romelczyka. Po serwisowaniu w Lublinie (Kalinówka) będę klientem w Radomiu. A kawa espresso z automatu w poczekalni najlepsza jaką piłem z automatów. Żadna lura tylko 100% kawy.
    Tomek

05.08.2021 06:57

Owszem wydaje sie że “mily” gość ale sprawdz dobrze fakturę bo lubi dorzucić sobie “male co nieco”
    Wojtek_jaruzelski

18.02.2021 12:07

Pracownik z 15.02.2021- co masz na mysli? Na plus?

09.01.2021 21:26

@Ozdrowieniec to jest problem z wypłatami ?

11.01.2021 13:26

@Ozdrowieniec my też chętnie się dowiemy co miał Pan na myśli :)
    Aga

29.12.2020 18:52

Witam czy poszukujecie blacharz samochodowego? POSZUKUJĘ PRACY
    Ozdrowieniec

04.01.2021 20:17

Tak, ale wypłata w naturze bo COVID jest
    Aga

29.12.2020 18:54

Witam poszukuję pracy blacharz samochodowy?
    Zbyszek

29.09.2020 13:49

Firma wbrew panującej powszechnej opinii nie jest szczytem marzeń wielu młodych ludzi. Na tym forum ktoś już poruszył zakres obowiązków pracownika i dostał odpowiedz od Firmy Romanowski że jego obowiązki są przedstawiane przed podpisaniem umowy. W rzeczywistości mija się to z prawdą bo jak wszyscy wiemy prywatny pracodawca stawia na maksymalne wykorzystanie pracownika i nie zależy mu na komforcie pracy swoich podwładnych. Plany sprzedażowe są wysokie mimo braku dostępności samochodów. Sprzedaż samochodu za wszelką cenę nikogo nie interesuje że nic z tego nie zarobi handlowiec liczy się ogólny wynik, najlepiej jak żaden z handlowców nie zrobi planu a plan stacji jest zrealizowany. A najlepsze jest to że na rozmowie rekrutacyjnej Kierownik opowiada Ci o dziale call center który ma ci umawiać spotkania a Handlowiec u Niego jest tylko od sprzedawania że nawet samochodów nie musi wydawać. To pierwsze niby jest i nic poza tym to drugie działa nawet przyzwoicie tylko wtedy gdy nie ma kilku wydań naraz co w oddziale Kieleckim się zdarza. Podsumowując w Kielcach można robić coś mniej stresującego i lepiej dochodowego.
    Girli

27.08.2020 19:25

Świetnie
    Pek

19.08.2020 08:32

Na rozmowie kwalifikacyjnej z Kierownikiem dostajesz ogólny zarys twojego stanowiska. I myślisz że lepiej nie mogłeś trafić. Twój zakres obowiązków który dostajesz na początku jakimś sposobem cały czas rośnie w przeciwieństwie do twojej pensji. W firmie spychologia jest na porządku dziennym. A propo kontaktu z Kierownikiem - masakra, uważa się za nadczłowieka a pracownika ma za nic. Także sugeruje się zastanowić przed podpisaniem kwita...
    Qwe

15.08.2019 19:32

Jestem byłym pracownikiem toyota Romanowski i mam nie miłe wspomnienia z pracy
    Qwe

15.08.2020 19:00

atmosfera w pracy była fatalna kontakt z kierownikiem do bani odczucie tylko kasa aby się zgadzała oraz naciąganie klientów przy przeglądach na różne podzespoły do samochodu.

17.08.2020 10:53

Witaj, jesteśmy zmartwieni Pańską opinią. Poprosimy o informację w której stacji Pan pracował.
    J

12.08.2020 14:22

J

26.06.2020 12:45

Szanowni Państwo,

serdecznie witamy wszystkie osoby szukające informacji na temat Toyota Romanowski. Chcemy, aby otrzymywali Państwo jedynie rzetelne informacje dotyczące funkcjonowania naszej firmy, dlatego zdecydowaliśmy się założyć oficjalny profil w serwisie GoWork.pl. Będziemy starali się odpowiadać na wszelkie pytania i na bieżąco informować o aktualności z życia naszej firmy. A dzieje się dużo. W chwili obecnej mamy 3 oddziały Toyoty: w Radomiu, Kielcach i Krakowie oraz 1 oddział Lexusa w Krakowie. Wkrótce otwieramy kolejny wspaniały oddział ale o tym wkrótce...:)
    Serdecznie pozdrawiamy,
    Toyota Romanowski
    Anna

18.05.2020 17:38

Radom- czy może ktoś napisać o obecnej sytuacji panującej w firmie? Dlaczego co jakiś czas jest publikowana w sieci oferta pracy na stanowisko Recepcjonistka? Czyżby była tam taka rotacja? Będę wdzięczna za odpowiedź.

28.05.2020 18:08

Tak jest duża rotacja. Recepcjonistki są zwalniane bądź same odchodzą.

24.06.2020 15:01

Szanowna Pani Anno, ostatni raz zatrudniana była osoba na stanowisko Recepcjonistka w kwietniu 2019 roku po tym jak jej poprzedniczka dostała awans i objęła inne stanowisko :) Pozdrawiamy, Toyota Romanowski
    Krzysztof

23.06.2019 17:57

Może ktoś z pracowników napisze kilka informacji o pracy ?
    Ewa

02.08.2019 12:56

Witam, o którym salonie Pan mówi?
    Arek

16.12.2019 08:27

Podejrzewam że Kraków

Kontakt - Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o.

Kielecka 68/70 26-600 Radom

REGON:140203186

Branża główna: Salony i sprzedaż samochodów

14.11.2019 09:41

Jak długo czekaliście na odzew z Autoryzowana Stacja Obsługi M.Romanowski sp.j.? Oddzwaniają zawsze?
    Odpowiedź

16.12.2019 08:25

Ja czekałam 2 miesiące
    jacek

23.11.2019 08:13

Pan kierownik serwisu.PROFESJONALIZM 100 prcent.Miło przyjechać do Tego serwisu.Dziękuję.
    Dmytro

20.11.2019 19:35

A ja mysle tak opinie bylych pracownikow to opinie ludzi rozgoryczonych utratom pracy w dobrej firmie. Nie wpisujcie dyrdymałuw. Stefan to ze raz na czas krzyk jak w wojsku na mobilizacyje zalogi to daleko do mobingu. Pieniodze na rachunek mam zawsze na czas. Moja opinia jest klar. Urlop wybieram i dostaje. Przelozeni dogadani a załoga prima sort
    Stefan from radom

17.11.2019 12:27

ASO MR Kraków ... i widzę że Państwo już opublikowaliscie cała prawdę o tym miejscu. Mogę potwierdzić. Dodatkowo dodam również, że 'stara załoga od Nowaka' urządziła sobie serwis po swojemu i pojawił się mix z szyldem "INTER CAR ROMANOSki". Mieszanka stricte wybuchowa. Nawet ludzie z centrali Toyota W-wa zaczynają dostrzegać kabaret, który tu grają. Ostrzegam potencjalnych chętnych - na rozmowie obiecują nawet pewne miejsce w raju. Pierwszy tydzień pracy na obiekcie puszki po sardynce to jak Runmageddon w Kryspinowie. Potem zgodnie z przysłowiem: "człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja". Atmosfera śmierdzi mobbingiem. Darcie ryja obecne i wszedobylskie. Spóźnienia z przelewam sięgają nawet 5 dni. Praca przed i po godzinach za free. Kierownictwo poproszone o pomoc udaje ze NIE MA CZASU siedząc na smartfonie. Walczysz o przetrwanie.. a po 8 + 1 godzinach z ulga opuszczasz ta stajnie augiasza.
    Mts

13.11.2019 15:52

Toyota Romanowski Krakow. Dramat, omijać szerokim łukiem. Wielkie obietnice ze strony pracodawcy a potem musisz siedzieć 4 soboty w pracy.. Hitem jest brak wypłat w terminie i jeszcze (usunięte przez administratora) wmawia, że to zgodnie z regulaminem po czym w bezczelny sposób się rozłącza. Ogólnie firma może robić dobra wrażenie przed klientem ale to tylko zasługa osób tam pracujących a nie rządzących bo ci swoich pracowników mają w (usunięte przez administratora)
    kr

04.03.2017 06:59

nikt ci tyle nie da co ci romanowska obieca , ha, ha, ha :-))))
    Damnic

31.10.2019 12:43

Zgadzam się w 100% , obieca a nie da
    Pablo

10.01.2019 12:00

Bardzo źle mi sie kojarzy ta firma. Chciałem kiedyś kupić auto z rynku wtórnego marki toyota i umówiłem sie na sprawdzenie w serwisie tego auta. Przyjechałem do serwisu, panowie wzięli go na sprawdzenie po czym opowiedzieli mi o tym aucie o historii jego-w sumie o wszystkich tych rzeczach wiedziałem.Nastepnie usilnie mnie namawiali na nie kupowanie tego auta tylko żeby kupić od nich auto po okazyjnej cenie.Pan był bardzo natarczywy-wiadomo pewnie dostał by prowizje od sprzedaży. Dlatego uważam, ze jest to bardzo nieprofesjonalne i żenujące zachowanie. Nikomu tego salonu nie polecę , zreszta słyszałem od znajomych o różnych dziwnych praktykach w tym salonie . Moje sugestie dla Toyota ASO Sp.j. M.Romanowski: M Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć myśleć

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o.?

18.07.2018 20:14

Rotacja mechanikow potężna-powód wiadomy.
    Filip

08.12.2018 12:14

A jak wygladaja staze dla studentow? Ktos mi mowil ze maja. Czy warto tak isc po doswiadczenie?
    Rozgoryczon

20.09.2018 22:48

Potwierdzam Oszukują klientów! np ich komis sprzedał jako pewniaka (notabene w programie PEWNE AUTO :( ) auto po kolizji, skutki której pewno sami usuwali lecz tak niechlujnie (więc widać jak traktują i personel), że później co chwilę wychodziły bardzo poważne kwiatki. Również NIE POLECAM !!!

24.05.2018 20:32

Znów szukają mechaników...cos za czesto .Cóż l"legendarna" lipa. Na OLX szukają . znajdą Zdzicha spod sklepu...Coraz trudniej o frajerów. Dziwi fakt ,ze Ukrainców nie szukają ?
    Tomasz

16.04.2018 13:20

Dziękujemy za wszystkie dotychczasowe opinie na temat pracy w firmie Toyota ASO. Czy są tu osoby, które zatrudniają się obecnie w tym przedsiębiorstwie? Powiedzcie, jakie są warunki w firmie? Czy pracownicy mogą liczyć na bony świąteczne, mają w ciągu dnia zapewniony posiłek?
    Hhh

11.05.2018 23:30

Posiłek masz jak sobie przyniesiesz albo zamówisz. O bonach zapomnij
    marko

05.04.2017 22:49

Obóz pracy ?!
    Tenon

09.03.2017 23:09

Ostatnio na portalu OLX ,szukają mechaników, blacharzy...nie idzie się dopchać?

14.02.2017 21:36

Widać ,zę porządna firma, bo ciągle szuka mechaników...Pewnie kuszą super warunkami pracy i "gigantyczną" pensją?

Zostaw merytoryczną opinię o Toyota & Lexus Romanowski Sp. z o. o.