DJCHEM CHEMICALS POLAND S.A

Wołomin

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 148 ocen.

Opinie o DJCHEM CHEMICALS POLAND S.A

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DJCHEM CHEMICALS POLAND S.A

ja też pracownik

ja-piszesz NIC NA ŚWIĘTA...W TYM ROKU REKORDOWE DOCHODY...JAK CO ROKU...NIC!! może nie miałeś wpływu na te rekordowe dochody. Ja dostałem. A może ci kasiurę podpierdzielił/a z konta twoja połowa. Proponuję kontakt "Detektywi w akcji".

Hans
@ja też pracownik 06.01.2016 23:13
ja-piszesz NIC NA ŚWIĘTA...W TYM ROKU REKORDOWE DOCHODY...JAK CO ROKU...NIC!! może nie miałeś wpływu na te rekordowe dochody. J...

Zalosne jest to ze wszelkie komentarze "broniące" firmy pisze zarząd. Zarząd czyli banda leserów,nic nie robiących, na ktorych my wszyscy pracujemy. Tylko oni sa w stanie zaklinac swiat i mowic ze czarne jest biale.

ja też pracownik
@Hans 27.11.2017 23:23
Zalosne jest to ze wszelkie komentarze "broniące" firmy pisze zarząd. Zarząd czyli banda leserów,nic nie robiących, n...

@Hans. My wszyscy, czyli ty i kto jeszcze. W Djchem nie ma przymusu pracy podobnie jak i w innych firmach. Możesz pracować w innej. A jeśli pracujesz dla " bandy leserów, nic nie robiących" to uciekaj jak najszybciej - po co się męczysz.

pracownik

"tik tak" to fajnie ,że tak dobrze oceniłeś naszą firmę. Ja pracuję tu kilka lat i wiem , że zasady , które wprowadza Szef Produkcji na polecenie Pana Prezesa są konieczne dla naszego bezpieczeństwa . Dzięki nim jesteśmy zdrowi.Dzięki nim nigdy nie było wypadku. Co do wynagrodzenia i terminowości jego wypłacania,to naprawdę są dobre i terminowe. To co pisali poprzednicy to bzdura. To pisali albo Ci co nigdy tu nie pracowali , albo Ci co nam zazdroszczą ,że tu pracujemy. Djchem to lider na świecie produktów do opon i wiem ,że produkty sprzedają się dziś jak " świeże bułeczki" do największych firm produkujących opony na świecie. Jak się zdecydujesz nie będziesz żałować , jeśli będziesz chciał oczywiście dobrze pracować. Mój ojciec mówił mi zawsze jak byłem dzieckiem - jeśli twoja firma będzie dobrze zarabiała na Twojej pracy a Ty będziesz najlepszy w swojej dziedzinie , będzie zabiegać o twoje względy. I ja staram się to robić.

Hans
@pracownik 13.04.2014 21:57
"tik tak" to fajnie ,że tak dobrze oceniłeś naszą firmę. Ja pracuję tu kilka lat i wiem , że zasady , które wprowadza...

Firma ma w (usunięte przez administratora) dobrych pracownikow. Nie szanuje ludzi, wyzywa ich. Wiekszosc tych najlepszych pracownikow dawno zrezygnowala. W ich miejsca wciaz sa poszukiwani nowi. Tylko jakos chętnych brak.

Bystrzak
@Hans 27.11.2017 23:35
Firma ma w (usunięte przez administratora) dobrych pracownikow. Nie szanuje ludzi, wyzywa ich. Wiekszosc tych najlepszych prac...

Jakoś nie widać ogłoszeń, sam bym aplikował bo dużo się można nauczyć od Pana Domagały. Cieszę się że właśnie zwalniasz etat Hans

Chemik

Śmieszy mnie patronat Pana Prezesa nad nową klasą chemiczną w LO na Sasina. Stypendia, zajęcia w nowoczesnych laboratoriach firmy, jedyna taka klasa w okolicy. Hahaha. Te kilka akapitów powracających w różnych kombinacjach w lokalnych gazetach to piękny PR, bo do SD & CSR to bardzo daleko. Więcej dobrego byłoby ze stworzenia takiej klasy w technikum, np. technik-analityk (choć taka jest niedaleko w Warszawie), czy tak jak robi to Synthos czy BASF technik-technolog, mechanik. To fach w ręku i świadectwa potwierdzające kwalifikacje. Jakoś wątpię, żeby z tej wdzięczności za stypendium w LO ludzie pracowali u Pana Prezesa dożywotnio. A może o to właśnie chodzi, żeby mieć pracownika w garści? Jak wiemy uprawnień do kształcenia zawodowego nikt tu nie ma i czarno widzę, żeby pogodzić pracę w DJChem z uzupełnieniem kwalifikacji w Płocku czy Radomiu. O studiach zapomnij- będziesz tu za mądry. Zresztą, gdyby na tym zależało Prezesowi, chodziłby po uczelniach jak przedstawiciele NUCO- z dobrym skutkiem. Czego się obawia? Czy jego dział R+D+I istnieje tylko na papierze? Zakładów chemicznych i produkcyjnych kilka w okolicy jest, spójrzmy odrobinę dalej niż czubek własnego nosa, wszak na tym polega społeczna odpowiedzialność biznesu. Liczę na rozsądek młodego pokolenia. To wszystko jest robione na kolanie. PS Kalendarz DJChem - antymistrzostwo. Więcej zasad BHP nie dało się złamać.

Też chemik
@Chemik 01.07.2017 14:34
Śmieszy mnie patronat Pana Prezesa nad nową klasą chemiczną w LO na Sasina. Stypendia, zajęcia w nowoczesnych laboratoriach fir...

No i co?. Klasa chemiczna w LO na Sasina powstała. Zarząd DJCHEM bezinteresownie wskrzesza profil nauczania technicznego. Watro było szczekać?. Chemik- pokaż co ty potrafisz.

Inny chemik
@Też chemik 02.09.2017 22:58
No i co?. Klasa chemiczna w LO na Sasina powstała. Zarząd DJCHEM bezinteresownie wskrzesza profil nauczania technicznego. Watr...

Pozdrawiamy Pana Bogdana. "profil nauczania technicznego"??? w LO. To nie technikum czy szkoła zawodowa, w LO nie ma czasu na naukę zawodu. Prosimy nie agitować.

gryza

Ile może zarobić Aparatowy Produkcji ?

ciekawski
@fidel 28.05.2017 09:11
ok. 4500 netto z nocami

Mi zaproponowano jako aparaturowy 2300 brutto przez okres próbny trzymiesięczny, a jak będzie oki to po tym okresie 2300 brutto plus premia 700 brutto. Pytanie: w którym momencie dostaniesz 4500 jako aparaturowy i to jeszcze netto (ile lat musi zlecieć?)...? a 2300 brutto to wiesz ile jest? i pytanie bom z tych co pracy się nie boją i nie są roszczeniowi, a w ostatniej pracy to nawet daleko mi poszło być (menadżer jako) ale żyję w demokratycznym kraju i mam prawo wyboru i własnego i miejsca pracy - jak żem ja miałbym być zmotywowany by móc zaistnieć w tej firmie z pierwszych dni miesięcy lat za 2300 brutto do momentu 4500 netto?

Waldek z Cargo
@ciekawski 25.06.2017 21:56
Mi zaproponowano jako aparaturowy 2300 brutto przez okres próbny trzymiesięczny, a jak będzie oki to po tym okresie 2300 brutto...

Słabo płacą. W ogłoszeniu podają od 4000 do 6000 brutto. 2300 brutto za pracę w nocki i po 12h w piątek, Świątek i niedzielę to słabo. Na byle jakim magazynie dają 2000 netto na początek . To chyba lepiej już w biedronce lub Lidlu płacą. A Ty codziennie masz kontakt z chemią. No ale ktoś na te Lexusy przed firma musi zarobić.

Free

Paradoksem firmy jest to że do pracy zatrudniani są ludzie nie mający pojęcia o chemii częstą sytuacją było ze aparatowy tłumaczył mistrzowi co sie dzieje! Porażka!!!

franek

Magazyniera na razie nie szukają @yt ale są inne oferty u nich na stronie internetowej. Jeśli masz jakieś wykształcenie techniczne nawet średnie to można załapać się na elektryka czy mechanika a jak wyższe z chemii to i mistrza produkcji szukają

Taa

Żeby u nich pracować trzeba najpierw nauczyć się pisać...

ja też pracownik

Uczestniczyłem w ćwiczeniach ratowniczych w zakładzie. Wielki szacunek dla kolegów i strażaków.

ja

NIC NA ŚWIETA... W TYM ROKU REKORDOWE DOCHODY... JAK CO ROKU... NIC!!

xyz

Byłem tam zatrudniony na okresie próbnym i sam zrezygnowałem. Firma dno... Beznadziejna atmosfera, ciężka i niebezpieczna praca, niewysokie zarobki. Nie polecam nikomu !!!!!!

so true...

Djchem to zaawansowane technologie, podpisywane intratne umowy z zagranicznymi i polskimi firmami.To wszystko prawda. Jednak pod tą piękną otoczką kryje się pracodawca który nie szanuje pracownika ani jego czasu wolnego. Owszem oferuje umowę o prace, co w dzisiejszych czasach znaczy wiele. Stawka na umowie nie jest za wysoka, na całość wynagrodzenia składają sie różnego rodzaju dodatki i premie uznaniowe. Czyli nigdy nie wiesz ile dostaniesz, jest to czystą loterią i prawdopodobnie widzi mi się osób przydzielających premie. Bardzo łatwo za to stracić premie w ramach kary.... W zamian oczekuje się od pracownika pracy w nadgodzinach za które nie wypłacają pieniędzy a oddają wolne gdy im to pasuje. Bardzo źle widziane są zwolnienia lekarskie czy tzw dni wolne na żądanie. Na halach pojawia sie coraz więcej kamer, oficjalnie w celu zwiększenia bezpieczeństwa a tak naprawdę jest to pełna inwigilacja pracownika. Praca w trybie zmianowym czyli jak Ci wypadnie tak pracujesz : nocne zmiany, weekendy, święta. Pracownicy na halach mają styczność z "cięzką" chemią, która jest niebezpieczna dla człowieka bez odpowiedniego ubioru. Pracodawca zapewnia odpowiednie kombinezony, przydział to 3 sztuki kombinezonu na miesiąc. Na takim kombinezonie widnieje informacja, ze po jednorazowym użyciu należy go wyrzucić lub wyprać. W tej światowej firmie nie robi się ani jednego ani drugiego. Zostawiasz kombinezon w szatni a na następnej zmianie znowu zakładasz. Maski z filtrami są wspólne dla pracowników, czyli zakładasz maskę po innym pracowniku. Tak właśnie dba się o bezpieczeństwo w Djchem'ie. Praca dla osób mocno zdesperowanych, którym nie przeszkadza łamanie praw pracownika i brak poszanowania u pracodawcy.

hipcio
@so true... 17.10.2015 21:39
Djchem to zaawansowane technologie, podpisywane intratne umowy z zagranicznymi i polskimi firmami.To wszystko prawda. Jednak po...

To niestety prawda.

Paula

Czytalem w Przemysle Chemicznym ze w USA ma powstać jedyna na swiecie technologia syntezy DEHA metoda enzymatyczna z azeotropowaniem etanolu. Poza tym ja zajmuje się bardziej ambitnymi rzeczami-biomateriałami. Mysle ze prezes mogl się bardziej postarać i wybudować lepsze laboratorium a nie takie które jest zawalone tylko chromatografami, czyli kopiuj-wklej

Docent

Paula mylisz się. USA posiada przestarzałą technologię syntezy enzymatycznej DEHYY. DJCHEM opracował technologię z wykorzystaniem nanocząsteczek w przedziale 1,5 - 100 nm. Dzięki nanotechnologii powstaje produkt super jakości z niespotykaną wydajnością. DJCHEM czeka na ostatnią chwilę z uruchomieniem produkcji nową technologią aby stać się monopolistą na rynku światowym. To wszystko dzięki naszemu jak Ty to nazywasz "kantorkowi" i zaangażowaniu ludzi ze średnim wykształceniem. Ciekaw jestem jakie technologie Ty opracowujesz po swoim doktoracie.

new

Paula Twoja wiedza o firmie jak i o syntezie organicznej jest taka sama jak Twoja wiedza o ortografii. Skończ dyskusje przegrywie źyciowy. Wracaj do szarego, poniźej przeciętnego życia i nie próbuj być kimś kim chciałbyś być w internecie.

Paula
@new 14.10.2015 23:26
Paula Twoja wiedza o firmie jak i o syntezie organicznej jest taka sama jak Twoja wiedza o ortografii. Skończ dyskusje przegryw...

DJCHEM to zenująca firma. Wszystkie wysokie stanowiska mają w tej firmie osoby z wyksztalceniem nie wyższym ale srednim. Poza tym DJCHEM może upaść lub dużo stracic bo w USA w przyszlym roku ma być zbudowana instalacja DEHY w której N-tlenek otrzymuje się z trietyloaminy i nadtlenku wodoru nie katalitycznie ale enzymatycznie i produkt nie jest zanieczyszczony. Ma być to linia o wydajności 6000 tys ton rocznie. Poza tym nie będzie tam procesu pirolizy w której wydziela się etylen a ma być azeotropowany etanol

antypaula

Paula. Widać,że twoja wiedza o DJCHEM jest zerowa. Taka sama jest na temat prowadzonych badań. Jeśli chcesz już coś pisać, to pisz, ale najpierw zapoznaj się z tematem. Jeśli jesteś tak wybitnym chemikiem jak krytykiem to zgłoś się do DJCHEMu to sprawdzą twoją wiedzę i umiejętności.

Paula
@antypaula 14.10.2015 18:26
Paula. Widać,że twoja wiedza o DJCHEM jest zerowa. Taka sama jest na temat prowadzonych badań. Jeśli chcesz już coś pisać, to p...

sam jestem po doktoracie z syntezy organicznej i mam na pewno o niebo większą wiedzę chemiczna niż ktokolwiek w tej firmiw

anonim

(usunięte przez administratora)

antypaula

Ciekawy jest twój wpis. Zadam Ci pytanie. Dlaczego opracowywane tam nowe technologie, w tym małym kantorku cieszą się takim zainteresowaniem światowych koncernów chemicznych? Paula może coś więcej napiszesz na temat prowadzonych w tym kantorku badaniach?

Paula
@antypaula 14.10.2015 00:49
Ciekawy jest twój wpis. Zadam Ci pytanie. Dlaczego opracowywane tam nowe technologie, w tym małym kantorku cieszą się takim z...

A co i kiedy zostało tam opracowane, owszem kiedyś przez prezesa i jednego pana z którym ich drogi się rozeszly. Teraz tam naprawdę jest tam sama masowa produkcja, chemik nie ma tam co szukac. Wrzucanie probek na chromatograf to nie jest żadna chemia

ktos

Najgorszy w tej firmie jest szef produkcji Marek W, osoba która kompletnie na niczym się nie zna a upowaznia się do wystawiania oceny innym. Zenujaca osoba, która nic nie wnosi i nic nie robi w tym zakładzie. Najwidooczniej ma jakies układy z prezesura tego zakładu, inaczej nikt by go nie trzymal

jaro

staram się o prace na stanowisko aparatowy ,jakie pieniądze można zarobić

Doxik

Do dobra i uczciwa firma. Dobra kadra, dobrzy pracownicy i dobra atmosfera w pracy. Motywujący system płacowy. Wielka dbałość o bezpieczeństwo. Ogromna wiedza Prezesa.

panna zasada

a napiszcie mi szanowni użytkownicy jak jest z bezpieczeństwem i ogólnie przestrzeganiem bhp w firmie? robiłam już różne rzeczy w branży takiej w różnych zakładach i z niektórych musiała odejść bo nie dbali o zdrowie pracownika w kontekście długoterminowym, a i wypadki się zdarzały. możecie napisać jak jest w przypadku DJCHEM CHEMICALS POLAND S.A ?

anonim

(usunięte przez administratora)

paula

tam nie ma zadnych laboratoriów tylko malutkie laboratorium kantorek w którym prowadzi się si etylko kontrole jakosci

ate

Jak jest teraz nie wiem, ale 14 lat temu było nieciekawie i nieprzyjemnie (O szczegółach nie chcę pisać). Ostatecznie miło wspominam dzień, kiedy się firma ze mną rozstała. Ale znam opinie od kolegów z tamtych lat, kiedy tam byłem. Wypowiadają się że jest jeszcze gorzej. Nigdy więcej DJChem!!!. Omijajcie to miejsce z daleka.

pracownik
@ate 04.06.2014 13:32
Jak jest teraz nie wiem, ale 14 lat temu było nieciekawie i nieprzyjemnie (O szczegółach nie chcę pisać). Ostatecznie miło wspo...

Słuchaj "pieniaczu" 14 lat temu DJCHEM było jeszcze w budowie , a budowały Go zlikwidowane już firma z Pionek i Białegostoku. Mogłeś pracować tylko jako cieć lub kopałeś rowy. Więc wara od DJCHEM-u. Dobrze , że cię wywalili. A twoje informacje od kolegów z tamtych lat , z którymi ponoć pracowałeś to oszustwo.Ci co pracują ponad 12 lat są na wysokich stanowiskach. Zmień więc stronę oszczerco.

tik tak

Niedawno byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w DJ Chemicals. Wrażenia bardzo pozytywne. Nie będę rzucać kwotami co i jak, zaproponowano mi umowę o pracę. Po za tym jak idziesz tam to przechodzisz szereg szkoleń, prowadzi Cię technolog który bierze za szkolenie kasę więc jest w jego interesie żeby przekazać Tobie wiedzę. Pracowałam w innych firmach i muszę przyznać że dbałość o bezpieczeństwo jest bardzo wysokie. Dwa komplety odzieży ochronnej, własna pralnia (zakaz wynoszenia ubrań roboczych do prania w domu), zakaz używania telefonów komórkowych na terenie zakładu. Jeżeli jakieś chemikalia się wyleją to trzeba to zgłosić i nie ma ukrywania bo jest pełen monitoring. A to co się wyleje jest neutralizowane inną substancją. Co do smrodu...to Ci co się wypowiadają to chyba nie mieli do czynienia wcześniej z chemią. Rzeczywiście w fabryce "śmierdzi", ale czemu się dziwić... muszę przyznać że nie jest to jakiś intensywny świeży smród chemikaliów. Jak wejdziesz do czyjegoś domu to też jest charakterystyczny zapach, podobnie jak wejdziesz do laboratorium czy na warsztat samochodowy tam też śmierdzi. Wyrazy uznania dla właściciela, od dwóch lat nie rozmawiałam z człowiekiem który ma wiedzę na tak wysokim poziomie. Po za tym widać duży wkład intelektualny w to co stworzył. Reszta wyszłaby w "praniu", jak zdecydowałabym się tam pracować.

lew

Pracowalem tam dorywczo nie bylo zle. Chcesz pracowac trzeba sie przyzwyczaic. W kazdej firmie zawsze cos komus nie pasuje.

777

Byłem tam 3 lata. Nie polecam

anonim

hej, na jaką umowę zatrudnią w djchem chemicals? zlecenie ani działo mnie nie urządza, tylko umowa z ubezpieczeniem..

pracownik

"Chętny do pracy" . Jeśli poczytasz opinie "tych niezadowolonych "o innych firmach, którym ciągle się wydaje , że najlepiej leżeć od 01 do końca miesiąca i wpadać tylko po wypłatę ,i będziesz brał z nich przykład - to pewne - że zostaniesz bezrobotnym do końca swojego istnienia. Rezygnujesz? A czy zastanowiłeś się - czy Cię przyjmą do pracy u nas? To nie jest bazarek (sic !) .Pokory !!!!! Kolego.

pracownik

Waterllo. To super, że Twoja nowa praca dała Ci oddech - zwłaszcza z powodu niższego o 300 zł wynagrodzenia. Gratulacje za komfort psychiczny jaki zdobyłeś u nowego pracodawcy i wysokie wynagrodzenie . Mam duże wątpliwości, że to tylko 300 zł.bo wiem ile zarabia się w Naszej Firmie. Zastanawiam się tylko - gdzie tak dużo płacą? Daj cynk (...) Może dorobisz coś na pośrednictwie. A jeśli obecnie pracujesz za ok. 1600 zł na szmacie to Ci współczuję.

chętny do pracy

rezygnuje

boss

nie liczy sie pierwsze wrażenie lecz co jest następstwem pózniej...pierwsze wrażenie jak najbardziej ok ale potem po 4 latach już sam nie wiedziałem o co chodzi.wiec jak masz mniej jak 40lat to daj sobie spokój a widzę ze masz zadając tak ograniczone pytania jak wrażenia po pierwszej rozmowie.!!!!!!!!!!(a niby jakie mają być wrażenia z pierwszej rozmowy jak oni non stop potrzebują ludzi?!!!!-zastanów sie nad swoim mało rozwijającym pytaniu dzieciaku ).obudz sie zanim nie jest za pózno.i tak jak kolega napisał jesli masz 2 rece i 2 nogi i jak nie jesteś ograniczony to robote zbajdziesz.odstaw komputer i gry i sie ogarnij człowieku na boga!!!poczytaj opinnie ludzi i idz po rozum do zanim nie jest bedzie za pózno..ave

ostrygi

taaaak, widzę, że nadal trwają niewiele wnoszące rozmowy.. ktoś zadał pytanie, ja je z ciekawości podbijam - Ktoś był może ostatnio na jakiejś rozmowie? Jakie wrażenie odnieśliście po niej? No i czym kuszą na początek?

ZIK ZAG

Nie są obowiązkowe oczywiście ale niestety nie masz innego wyjścia ( usunięte przez administratora ) ci dodatki i musisz być a jak się nie podoba to możesz nie pracować , przerwy ? chłopie do kibla nie ma czasu iść

zik zak

Jak możesz to szukaj coś lepszego , bo tu nawet za nadgodziny nie płaci

anonim

Chyba się zwiną skoro, jedyna-matka-zywicielka (PGNIG) zamknęła oddział Wołomin.

XXX

Witaj Jesteś nowym pracownikiem?

ericson

Firma dno.[usunięte przez moderatora] pracowniczych, [usunięte przez moderatora] Wielki truciciel srodowiska. To mozliwe tylko w Polsce.

enye

Firma porazka na calej linii. Najwiekszy truciciel w woj. mazowieckim, rakotworcze aminy, stalking itd

Kierownictwo

Zainteresowanych pracą i stanem faktycznym zapraszamy do zapoznania się z firmą na miejscu, a niezadowolonych zapraszamy do merytorycznej dyskusji. Firma jest otwarta dla wszystkich.

Chemik
@Kierownictwo 20.03.2012 11:36
Zainteresowanych pracą i stanem faktycznym zapraszamy do zapoznania się z firmą na miejscu, a niezadowolonych zapraszamy do me...

Merytoryczna dyskusja jest taka że to zaścianek i skansen relacji szef-pracownik. Panują tam feudalne stosunki. Fasada super, lexusy na podjazdach. Pierwsze co mnie zabiło to to że nie wejdziesz do firmy z własnym telefonem komórkowym, musisz go zostawić na ochronie. Dlaczego? Bo takie mamy procedury, ponownie dlaczego? Bo tak. i koniec. Żal, jakbym chciał skopiować tajemnice technologiczne to są inne sposoby. Do xero, które stoi w pokoju Pana Prezesa trzeba przychodzić z własnymi kartkami, po zaczęciu tam pracy poprosiłem o podstawowe artykuły piśmiennicze bo nie było. Usłyszałem: złóż wniosek. Kolejny lekki szok. Wniosek na długopis, mazak/zakreślasz i kalkulator, wszystko to może za 100zł111??? Ale nieważne. Zlóż wniosek. Nowy fotel z oparciem przydałby się bo mnie kręgosłup boli od tego zydla rozklekotanego, który tam jest. Riposta: zbyt duże oczekiwania, postawa roszczeniowa. Dodam że firma ma znakomite wyniki finansowe i najzwyczajniej w świecie stać ją na zapewnienie lepszych warunków swoim pracownikom CO I TAK STANOWIŁOBY ułamek procenta rocznego zysku. No ale po co? Jest dobrze. Rozpatrujemy w co by tu jeszcze intratnego zainwestować... Popracowałem tam kilkanaście dni... Zdecydowanie nie polecam

pracownik

Firma jest straszna, nie wiem jak sanepid odbiera ten zaklad, tym ktos powinien sie zainteresowac.

anonim

Wielki szacun dla Pani X zebym wiedział kto ma taka super zone osobiście bym podziekowal pozdrawiam

Pani X

Duma Wołomina ?Dążenie do standardów UE? Nowe technologie ...wszystko na pozór pięknie wygląda a co w środku ? O grozo !!!( usunięte przez administratora ) Przecież tym ludziom się to wszystko należy. Warto chyba o tym pamiętać . Miło było by pracownikom , poczuli by się docenieni mieli by dobre zdanie o szefie jak by za cały rok ciężkiej pracy mogli dostać bony świąteczne czy premię roczną ze sprzedaży . Jeśli każdy będzie milczał nic nie osiągniecie Panowie . Pani X

ktoś

DJ CHEM CHEMICALS POLAND S.A. to bardzo( usunięte przez administratora )Plusem jest na ogól niezła kadra pracownicza poza nielicznymi wyjatkami Nie polecam.

Zostaw opinię o DJCHEM CHEMICALS POLAND S.A - Wołomin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DJCHEM CHEMICALS POLAND S.A