*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Ania
30.07.2023 19:51
Uciekaj z stad szpagatami! (usunięte przez administratora)Dr. (usunięte przez administratora)jest niegrzeczna, nie profesjonalna, arogancka. Bez żadnej wiedzy medycznej / (usunięte przez administratora)pacjent sam jako lekarz wziął sobie antybiotyk! Nie powinna być dentystka! Obraziła pacjenta i śmiała się z jej zębów bez racji. Przy drugiej opini dentysty inny stwierdził ze żeby pacjenta dobre. Dr. (usunięte przez administratora) była makabryczna! Nie radze tam nikomu chodzić! WHAT A NIGHTMARE! WORST DENTIST EVER! (usunięte przez administratora)
Ewa Pieczyńska
03.08.2023 11:54
Szanowna Pani
Z przykrością czytam wystawioną przez Panią ..nie osobiście.. opinię .
Przypomnę tylko ,że weszła Pani do gabinetu na wizytę i od razu zażądała ..dosłownie takiego a nie innego leczenia ..
Poinformowała mnie Pani ,ze jest w Polsce koło 3 tygodni i , ze nie jest Pani zainteresowana tym co próbowałam Pani przekazać.
Dowiedziałam się też ,ze w USA pacjenci przychodzą i leczą się życzeniowo ...i oczekuje Pani takiego postępowania ...
Pani zachowanie i styl już przed wejściem na wizytę poruszył całą rejestracje i obecnych pacjentów w poczekalni.
Problem z jakim Pani się zgłosiła wymagał badania wewnątrzustnego - zobrazowania stanu zębów kamerą wewnątrzustną oraz wykonanie zdjęcia OPG. Jakość wypełnień i wszystkich prac protetycznych -mostów -koron-protez - ich szczelność i trwałość zależą od wielu czynników. Między innymi od tego czy dziąsła i zęby są czyste – bez kamienia i osadu oraz czy zęby ,które mają być okoronowane są bez ubytków próchniczych i stanów zapalnych pod korzeniami .
Dlatego po takim badaniu jamy ustnej często kieruje najpierw na zabieg higienizacji – czyszczenia a dopiero później na zakładanie wypełnień i leczenie protetyczne jakiego oczekuje pacjent
Chce wyraźnie podkreślić, że ja i cały mój zespół nie odstępujemy i pracujemy według określonych procedur i standardów i zawsze staramy się patrzeć na pacjenta holistycznie- całościowo przez pryzmat wielu aspektów.
Nie idę na kompromisy, a to rzeczywiście może się nie podobać.
Moim celem i całego zespołu lekarzy jest zdrowie pacjenta.
Ponieważ nie podjęłam się leczenia jakiego Pani oczekiwała ..oburzona poinformowała Pani rejestrację ,ze wystawi opinię ..
Stąd moja odpowiedz..
Pozdrawiam Panią serdecznie i życzę dużo uśmiechu .
Ewa Pieczyńska -współwłaścicielka ArtDent
Leszcz
20.08.2019 22:05
Porażka nie polecam naprawdę PORAŻKA
admin
22.10.2015 19:53
Jak się pracuje w firmie Artdent S.C. Gabinet Stomatologiczno-Protetyczny ? Można liczyć na szybki awans i jasno określoną ścieżkę kariery? Napisz opinię, pomóż innym znaleźć pracę!