Około maja 2024 roku pilnie szukałam pomocy z zagrożeniem życia (ropień z powikłaniami). Niestety nie przyjęto mnie wykręcając się, że jest ryzyko złamania żuchwy (którego nie było). Pieniążki za konsultację jednak z miłą chęcią przytulono.
30 kwietnia tego roku poszłam ze skierowaniem na CBCT dotyczącym tamtego stanu, bowiem choroba dalej się ciągnie. Powiedziano mi, że odcinkowych CBCT nie robią. Że mają tylko 3 nastawy – szczęka górna, żuchwa i obie jednocześnie.
Pojechałam więc specjalnie truć 4 litery lekarzowi który wystawił to skierowanie by zgodził się na wpis, że całą szczękę zleca. Lekarz kierujący wypisał skierowanie na całą szczękę.
Poszłam ponownie ze skierowaniem do DudekDENT (NIP: 525-157-10-91) i niestety – powiedzieli najpierw, że nie zrobią i pytają się dlaczego nie poszłam gdzie indziej. Odpowiedziałam, że dlatego, że są kamery w gabinecie diagnostyczno-lekarskim. DudekDENT więc wymyślił, że też od tego miesiąca ma kamery w gabinetach lekarskich mimo, że ich tam nie widziałam dziś.
Torpedują moje leczenie. Ja się więc odwdzięczam prawdziwą opinią – słowa lekarza utrwaliłam na dyktafonie.