Patologia co tam się dzieje.. ludzie leczeni na oko żeby jak najwiecej wyciagnąć, nie wypłaca na czas bo NIE MA. Zadłużona u komorników,co chwilę pisma przychodzą. Umawia się na wypłatę i finalnie 2 miesiące do pracy nie przychodzi, co chwilę odwoływanie pacjentów. Jedziesz do pracy a za chwilę do domu żeby finalnie się dowiedzieć że masz być jednak na 15 i pod telefonem 10-22. Mi dała pacjentkę na KWASY z nużencem, dowiedziałam się po fakcie jak musiałam wszystko szorować 3 razy żeby napewno nie zarazić siebie i pacjentów, finalnie wywaliłem wszystko do kosza. Doposażenie gabinetu miesiąc trzeba prosić albo rób na przeterminowanych próbkach. Wycinki też do hist patu wysyłane po terminie, nie raz ludzie z rakiem podstawno-komórkowym czekali 2 miesiące mimo że wynik był wcześniej to trzeba zapłacić szpitalowi za odbiór a nie ma z czego.. Kobieta zaburzona psychicznie, wszyscy pod dyktando jej humorów, potrafi się wyżyć na recepcji za nic. Mnie wypłaciła po 3 miesiącach. Ukradkiem zrywa umowy żebyś nie dostał L4 ani zwrot z ZUSu za chorobowe a po paru miesiącach nagle dzwoni księgowa że masz podpisać 3 umowy o których nie masz pojęcia że zostały zerwane.. Robisz za sanitariuszke nie mając uprawnień, kontrola sanepidu i masz karę a to jest w twoich OBOWIĄZKACH stać przy chirurgu w czwartek. Ludzie tak samo rozpoczynają terapię antybiotykową, ta nie pojawia się w pracy i ma w (usunięte przez administratora) że ludzie pilnie potrzebuja przedłużenie recepty lub wykupić lek. Mi kazała na L4 przyjść z zapaleniem oskrzeli na zabiegi grożąć że mnie zwolni i opiszę wszędzie gdzie się da bo "choroba jest wtedy jak się leży w szpitalu" więc po rentgenie płuc leciałam w strachu do pracy modląc się żeby nie było żadnej kontroli. Omijać szerokim łukiem.. jednej dziewczynie spier**oliła zabieg z jej winy i jeszcze zarobiła wciskając jej że mogło niechcący tak wyjść to jeszcze zarobiła na jej leczeniu. Przy źle zrobionych ustach kasuje masować kosmetologów lub pielęgniarce żeby potem zwalić na Ciebie że to przez Ciebie bo źle rozmasowałaś ( przy tak spie*dolonej migracji ust się tego nie robi) jeśli odmówisz to udrze j*pe przy pacjentach i robisz ciebie kr#tynkę. PA TO LO GIA
Ludzkie pojęcie przechodzi co tam się dzieje. A jak się zwolnisz to nie oddaje wynagrodzenia a tym bardziej za nadgodziny i straszy sądami.