Gabinet Chirurgii Plastycznej lek. med. Krzysztof Czopkiewicz

Adres: ul. Krakowska 32 A, Opole

Gabinet Chirurgii Plastycznej lek. med. Krzysztof Czopkiewicz
5 34 36 5 1

Opinie o Gabinet Chirurgii Plastycznej lek. med. Krzysztof Czopkiewicz

Filtruj opinie po kryteriach:

Janek
 Opinia

Istotnie nie ma lekarza który dogodzi każdemu Pacjentowi. Jestem lekarzem i wiem jak jest w rzeczywistości. Jednak większość jest szczęśliwa, o ile niezadowolona jednostka jest realna. W moim przypadku Veni vidi vici i polecam .

Pomocna?
TakNie
Klinika Czopkiewicz
 Opinia
@Janek 19.06.2019 13:57

Dziękujemy Panie Doktorze za opinię. Cieszy nas ogromnie wciąż powiększające się grono lekarzy zadowolonych z naszych usług i standardów :) Życzymy wszystkiego dobrego ! Pozdrawiamy ciepło. - Klinika Czopkiewicz -

Pomocna?
TakNie
Kamil
 Opinia

Jestem po operacji nosa u Pana (usunięte przez administratora), która miała polegać na prostowaniu i zmniejszeniu całego nosa. (Całkowita korekcja nosa, korekcja przegrody nosa, resekcja i repozycja przegrody nosa, poczwórna osteotomia). Widać minimalną poprawę po lewej stronie nosa, gdzie został ścięty garb z boku kości. Sama część kostna nie wróciła na swoją naturalną pozycję i nadal jest przesunięta w lewą stronę. Nie mogę też niestety powiedzieć nic dobrego o prawej stronie nosa, gdzie kość, chrząstka i czubek nosa tworzą wyraźną krzywiznę. Część chrzęstna i czubek nosa uciekają mocno w prawą stronę. Jeśli chodzi o zmniejszenie nosa mam wrażenie, że część chrzęstna i czubek nosa nie zostały w żaden sposób poprawione. . Nos jest nadal zbyt wysoki i szeroki. Wygląda nieproporcjonalnie. Dodatkowo między częścią kostną, a chrzęstną pojawiło się małe zapadnięcie przez co nos z jednego profilu wygląda na garbaty. Doktor zgodził się to poprawić, lecz zabieg nie przyniósł pożądanego efektu. Funkcje oddechowe nie uległy żadnej poprawie i nadal mam problemy z oddychaniem. Kontrola tydzień po zabiegu odbyła się w poczekalni i trwała 30 sekund. Niepoważne traktowanie. Zdecydowanie odradzam tego chirurga. Po dodaniu opinii dostałem sms od kliniki, w którym grożono mi, że sprawą zajmą się prawnicy.

Pomocna?
Tak1Nie15
Julian
 Opinia
@Kamil 04.06.2019 17:40

Biorąc pod uwagę wypowiedź, wnioskuję iż Pańska operacja była bardzo skomplikowana. Istotnie zakres i specyfikacja zabiegu o którym Pan wspomina świadczy o wyżej wymienionym. Podobnież niczym u Pana wykonany został zabieg u mojej małżonki po wypadku samochodowym. Doktor Czopkiewicz jest wybitnym chirurgiem i człowiekiem niezwykle wysokiej próby. Ubolewam, że tak szlachetny człowiek jak Pan Krzysztof, jak widać musi zderzyć się nawet z taką osobowością tracąc przy tym energię i wielki talent. Wielka szkoda biorąc pod uwagę liczne grono potencjalnych pacjentów potrzebujących wsparcia tegoż lekarza. Z całym szacunkiem życzę wytrwałości szanownemu Panu Doktorowi. Z uszanowaniem Julian

Pomocna?
Tak15Nie1
Kamil
 Opinia
@Julian 04.06.2019 17:59

Operacja jakich profesjonalni chirurdzy rocznie wykonują dziesiątki z wspaniałymi efektami. Niestety o tym zabiegu tego powiedzieć nie można. 99% pozytywnych komentarzy jest fałszywe. Wystarczy popatrzeć na ich marketingową treść.

Pomocna?
Tak1Nie14
Barbara
 Opinia
@Julian 04.06.2019 17:59

Podzielam opinię. Konsultacja długa i szczegółowa. Lekarz godny zaufania. Zdecydowałam się na zabieg. Dziękuje

Pomocna?
Tak8Nie
Janek
 Opinia
@Barbara 09.06.2019 18:53

Istotnie nie ma lekarza który dogodzi każdemu Pacjentowi. Jestem lekarzem i wiem jak jest w rzeczywistości. Jednak większość jest szczęśliwa, o ile niezadowolona jednostka jest realna. W moim przypadku Veni vidi vici i polecam .

Pomocna?
Tak7Nie
Klinika Czopkiewicz
 Opinia
@Kamil 04.06.2019 17:40

Szanowny Panie Kamilu, doprawdy jesteśmy pod wrażeniem Pańskiej kreatywności :) Pozdrawiamy Pana serdecznie i życzymy wszystkiego dobrego. Wszak codziennie staramy się aby każda operacja została wykonana na najwyższym poziomie i starannością. Pełne zadowolenie naszych Pacjentów jest dla nas ogromnym sukcesem. Dziękujemy Państwu za wsparcie i wspaniałe opinie. Pozdrawiamy ciepło. Klinika Czopkiewicz

Pomocna?
Tak5Nie
Kasia
 Opinia

Byłam na operacji nosa u tego Pana i zero poprawy. Jedyne co zostało zrobione to opuchlizna i siniak pod oczami. Nie wiem za co ten człowiek bierze pieniądze..

Pomocna?
TakNie7
Klinika Czopkiewicz
 Opinia
@Kasia 12.06.2019 08:00

Szanowny Panie Kamilu, doprawdy jesteśmy pod wrażeniem Pańskiej kreatywności :) Pozdrawiamy Pana serdecznie i życzymy wszystkiego dobrego. Wszak codziennie staramy się aby każda operacja została wykonana na najwyższym poziomie i starannością. Pełne zadowolenie naszych Pacjentów jest dla nas ogromnym sukcesem. Dziękujemy Państwu za wsparcie i wspaniałe opinie. Pozdrawiamy ciepło. Klinika Czopkiewicz

Pomocna?
Tak8Nie
Janek
 Opinia

Istotnie nie ma lekarza który dogodzi każdemu Pacjentowi. Jestem lekarzem i wiem jak jest w rzeczywistości. Jednak większość jest szczęśliwa, o ile niezadowolona jednostka jest realna. W moim przypadku Veni vidi vici i polecam .

Pomocna?
Tak8Nie
Klinika Czopkiewicz
 Opinia
@Janek 11.06.2019 22:51

Dziękujemy Panie Doktorze za opinię. Cieszy nas ogromnie wciąż powiększające się grono lekarzy zadowolonych z naszych usług i standardów :) Życzymy wszystkiego dobrego ! Pozdrawiamy ciepło. - Klinika Czopkiewicz -

Pomocna?
Tak6Nie
Renata K.
 Opinia

Wszystko super !

Pomocna?
Tak8Nie
Barbara
 Opinia

Nie zawiodłam się. Faktycznie konsultacja była długa i szczegółowa. Lekarz uświadomił mnie , wyjaśnił mi zalety i ryzyko zabiegu. Jestem świadoma i zdeterminowana. Zdecydowałam się na zabieg. Nie mogę się doczekać jupiii :)

Pomocna?
Tak8Nie
Zośka
 Opinia

Tak warto warto ;)) Próbowałam kilka razy, dostałam ładną wiadomość i zgodnie z obietnicą oddzwoniono do mnie. Chwali się kulturę. Fajni ludzie. Polecam

Pomocna?
Tak13Nie
Zośka
 Opinia

Tak warto warto ;)) Próbowałam kilka razy, dostałam ładną wiadomość i zgodnie z obietnicą oddzwoniono do mnie. Chwali się kulturę. Fajni ludzie. Polecam

Pomocna?
Tak13Nie1
Oliwia
 Opinia

Uuufff udało się. Udało mi się dodzwonić :) sporo także dowiedziałam się już od Pani recepcjonistki. Super rozmowa. Umówiłam się na konsultację. Warto było czekać.

Pomocna?
Tak14Nie1
Sławek i Elżbieta
 Opinia

Miałem nos bardzo krzywy i kłopoty z oddychaniem. w młodości ćwiczyłem sztuki walki. Ciągle chrapałem. Dr Czopkiewicz poskładał mój nos, wyrównał i oddycham swobodnie. Jakiś czas później moja dziewczyna chciała zrobić operacje piersi. Pod wpływem grupy na portalu na której chwali sie tylko wybranych lekarzy zrobiła operacje u innego chirurga. Operacja nie była zadowalająca. Na szczęście Dr Czopkiewicz pomógł mojej dziewczynie. To jet rzetelna opinia.

Pomocna?
Tak14Nie1
Majka
 Opinia
@Sławek i Elżbieta 03.06.2019 14:17

Moja przyjaciółka też nabrała się na tej grupie. Dobrze, że Pan porusza ten temat. Jasno widać, że tam promuje się tylko tych którym ta grupa jest dedykowana. Podobno nie można nawet wpisać DOBREJ opinii o innych bo jest się blokowanym.

Pomocna?
Tak15Nie
Julia
 Opinia
@Sławek i Elżbieta 03.06.2019 14:17

Słyszałam. Potwierdzam. Z dala od - krypto - Jedyna rada , idź > poznaj > zapytaj > no właśnie > i co teraz ? ;))

Pomocna?
Tak15Nie
Krystyna W
 Opinia

Dr (usunięte przez administratora)przeprowadził u mnie skomplikowaną redukcję piersi, kilka lat temu. Byłam jeszcze tzw "starą Panną " z racji kompleksów. Dzięki Doktorowi Krzysztofowi Czopkiewicz odzyskałam wiarę w siebie i sens mojego życia. Dziś jestem szczęśliwą mamą i żoną a także jestem 3 miesiące po korekcji nosa u tego samego chirurga. Pan odmienił moje życie Panie Doktorze i to podwójnie , nie wiem jak się Panu odwdzięczyć. Polecam Pana Krzysztofa Czopkiewicza i gratuluję Pacjentom wyboru tak wspaniałego lekarza!!!.

Pomocna?
Tak17Nie1
Marlena
 Opinia

Bardzo dobre odczucia wyniosłam po rozmowie - konsultacji z Dr(usunięte przez administratora) Martwiłam się i denerwowałam, zupełnie niepotrzebnie. Cudowny człowiek. Podpisuje się także pod każda opinią poniżej. Pozdrawiam Klinikę Czopkiewicz i do zobaczenia już niedługo.

Pomocna?
Tak18Nie1
Dominika
 Opinia

Cała wizyta bardzo profesjonalna,wysłuchanie pacjenta,analiza wyników,szczegółowe badanie,postawienie diagnozy,fachowa porada. Moim zdaniem lekarz kompetentny i miły. Polecam !!!

Pomocna?
Tak19Nie1
Klinika Czopkiewicz
 Opinia

Gorąco dziękujemy wszystkim naszym Pacjentom za zaufanie. Codziennie staramy się aby każda operacja została wykonana na najwyższym poziomie. Pełne zadowolenie naszych Pacjentów jest dla nas ogromnym sukcesem. Pozdrawiamy ciepło. Klinika Czopkiewicz

Pomocna?
Tak20Nie1
Kamil
 Opinia

To prawda. Polecam szanownego Pana Doktora. Z uszanowaniem Kamil

Pomocna?
Tak22Nie2
Klinika Czopkiewicz
 Opinia
@Kamil 06.05.2019 10:34

Gorąco dziękujemy wszystkim naszym Pacjentom za zaufanie. Codziennie staramy się aby każda operacja została wykonana na najwyższym poziomie. Pełne zadowolenie naszych Pacjentów jest dla nas ogromnym sukcesem. Pozdrawiamy ciepło. Klinika Czopkiewicz

Pomocna?
Tak21Nie1
Jacek
 Opinia

Urzekła mnie obsługa i treściwa, merytoryczna konsultacja. Z pewnością zdecyduję się w najbliższym możliwym czasie na zabieg.

Pomocna?
Tak24Nie1
Klinika Czopkiewicz
 Opinia
@Jacek 07.05.2019 15:15

Gorąco dziękujemy wszystkim naszym Pacjentom za zaufanie. Codziennie staramy się aby każda operacja została wykonana na najwyższym poziomie. Pełne zadowolenie naszych Pacjentów jest dla nas ogromnym sukcesem. Pozdrawiamy ciepło. Klinika Czopkiewicz

Pomocna?
Tak21Nie1
Wiolka B.
 Opinia

Doskonały chirurg, doskonała obsługa i wspaniały kontakt z Pacjentem począwszy od pierwszej konsultacji po wizytę kontrolną rok po zabiegu. Wszystkie wizyty bezpłatne. Niesamowita atmosfera. Życzę cudnych Pacjentów Panie Doktorze i Wam Pacjentom życzę takich lekarzy jak Dr Czopkiewicz. Gratuluję.

Pomocna?
Tak24Nie1
Maciej
 Opinia

Wspaniały lekarz , chirurg i człowiek. Godny polecenia. Brawo !!!

Pomocna?
Tak25Nie1
Ela
 Opinia

Polecam Dr Czopkiewicz. Cudotwórca ! Świetny chirurg i specjalista. Rzeczowy, konkretny i budzi zaufanie.

Pomocna?
Tak27Nie1
Marta
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Polecam klinikę, korekta nosa odmieniła moje życie, naprawdę. W końcu nabrałam pewności siebie, efekt bardzo dobry, chirurg spełnił moje oczekiwania. Personel miły, wszystko jak należy. Nie pozostaje mi nic innego, jak polecić.

Pomocna?
Tak28Nie1
Jola
 Opinia

Miła i fachowa obsługa!! Bardzo kompetentnie i na temat, problem rozwiązany natychmiast! Uśmiechnięty i miły zespół wzbudza zaufanie!

Pomocna?
Tak28Nie1
Kaśka
 Opinia

Polecam z całego serca Dr Krzysztofa Czopkiewicz. Jestem pod wielkim wrażeniem jego umiejętności, efektu operacji, sposobu w jaki byłam prowadzona od pierwszej konsultacji, przez zabieg aż po wizyty kontrolne po roku. Fantastyczni ludzie! POzdrawiam wszystkich !! Kaśka

Pomocna?
Tak30Nie1
anonymous
 Opinia

Wspaniały Chirurg, kompetentny Cudotwórca. Z całego serca polecam Dr (usunięte przez administratora) i jego Klinikę. Cudowna oprawa , kontakt z Panią (usunięte przez administratora) wzorowy oraz reszta personelu godna polecenia . Jestem bardzo szczęśliwa i wdzięczna. Polecam !!!

Pomocna?
Tak28Nie1
Hanna
 Opinia

Wspaniały chirurg,pobyt w klinice i personel na najwyższym poziomie.Jak najbardziej polecam.Hanna

Pomocna?
Tak28Nie1

Zostaw opinię o Gabinet Chirurgii Plastycznej lek. med. Krzysztof Czopkiewicz - Opole

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej