Niedawno pojawiła się oferta pracy firmy Reprint Robert Pilarczyk. Wiecie może, czy firma wznowi rekrutację na stanowisko Serwisant?
Z tego co czytam to pensja na poziomie najniższej krajowej. Nie za fajnie. To tylko na początek i potem są podwyżki, czy można utknąć z taką wypłatą na dłużej??? Bo to trochę mało motywujące.
@zua a jakieś dodatki, premie ?
Czy to wakacje czy jakiś inny powód przyczynił się do tego spokoju na forum?
Praca z Panem Robertem to czysta przyjemność. Z każdym potrafi się dogadać zrozumieć. Poza tym jest bardzo Pr, zystojny.
@luc mało to znaczy ile ?
szef bardzo wporzadku ale malo placi
Domowa atmosfera i stabilne zatrudnienie jestem zadowolona:)
jak nizej- nie poinformowano o wyniku rekrutacji. stracony czas
Pracodawca nie poinformował o wyniku rekrutacji. Człowiek marnuje czas a potem czeka na odpowiedz. Nie polecam!!
Przyjemnie
Praca spoko. Przyjemna, ale niestety brak rozwoju. Pozdrawiam
Najniższa krajowa, brak mozliwosci jakiejkolwiek choroby bo od razu wylatujesz. nie polecam
Ogólnie nie polecam. Atmosfera sztuczna, szukanie tylko nowych klientów których ciągle mało. Mają dużo drożej niż konkurencja, A co najgorsze wypłata nie w terminie!
Nie polecam