Hotel Unicus
2 1 6 1

Opinie o Hotel Unicus

kasia

Jakie są zarobki jako pokojówka i ogólne warunki, bo szukam pracy i chciałabym złożyć cv? dziękuję za rzetelne informacje

Cziki
@kasia 08.09.2010 10:05

12/14/

Piotr
@Cziki 06.11.2018 08:28

Poszukuje kogoś kto tam pracował lub pracuje

Piotr
@Cziki 06.11.2018 08:28

Poszukuje kogoś kto tam pracował lub pracuje

Bronisław
@Piotr 10.12.2018 18:04

Rozważasz zatrudnienie w Hotel Unicus? Jakie stanowisko pracy Cię zainteresowało? Wiesz może, czy w ogóle hotel potrzebuje nowych pracowników, czy mimo wszystko chciałbyś ubiegać się o pracę w tym miejscu i liczysz na pozytywne rozpatrzenie Twojej kandydatury? Przedstaw, jak wygląda to w Twoim przypadku.

Piotr
@Bronisław 29.12.2018 16:08

Jak się możemy zdzwonić podaj nr lub mail

Bronisław
@Piotr 01.01.2019 21:57

Proszę, abyśmy na pytania odpowiadali na forum, gdyż dzięki temu z naszej dyskusji mogą skorzystać w przyszłości osoby, które będą poszukiwały informacji na temat pracy w firmie Hotel Unicus. Dlatego zachęcam Cię do odpowiedzi, która będzie na pewno pomocna.

Martensy

Dokładnie Restauracja Trattoria Degusti z nim połączona . Na początku tuż po otwarciu zatrudnieni kelnerzy biegają układają stoły krzesła fotele między tarasem restauracja hotelowa a właśnie trattoria tak kilka razy w tygodniu (pominelismy sale konferencyjne 2 ) gdy wszystko na czas się normuje msc 2/3 nadchodzi czas na kolejna bieganinę po schodach i tak w kółko . Niektórzy nie wytrzymują odchodzą inni zostają bo musza zaś gdy wszystko się normuje z balowaniem stolików i nie tylko manager zmienia ekipę dziękując ze byli od początku . Najgorsze jest to ze człowiek jest wykorzystany i wgl nie doceniony po roku współpracy ciężko nam o tym pisać bo pracowało się bardzo dobrze wiadomo były dobre chwile i te gorsze ale brakuje tego miejsca bo nie związaliśmy się z żadna Rest na tak długo jak z ta pomimo tych wszystkich wad .

Martensy2
@Martensy 06.11.2018 08:26

A można poprosić opinię po polsku? Bo z tej niewiele zrozumiałem.

Piotr
@Martensy2 29.11.2018 17:17

Poszukuje kogoś kto tam pracował lub pracuje

Piotr
@Martensy2 29.11.2018 17:17

Poszukuje kogoś kto tam pracował lub pracuje

Zostaw opinię o Hotel Unicus - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Unicus