yyyyy29.05.2017 22:53
Pani Jaworska odpowiedziała na moje ogłoszenie na olx, rozmawiałam z nią przez telefon wydała się normalną osobą z którą można się dogadać. Kiedy wysłałam maila z moimi warunkami(mamy rynek pracownika) która można było negocjować tak by wilk był syty i owca cała, odpisała dziękujemy i życzymy powodzenia. Także też podziękowałam i życzyłam powodzenia.
Tymczasem szuka dalej ludzi do pracy dziś widziałam jej ogłoszenie na kilku stronach. Gdyby się nie oburzyła już bym tam była. Oferuje pokój 3-4 osobowy oraz łazienka też na kilka osób i wyżywienie kiedy i ile się chce. Umowa o pracę nie wiem w jakim rozmiarze, pensja max 2200 netto. Płatna do 10 po przepracowanym miesiącu. Praca 7 dni po 8-10 godzin(7-17). Zaproponowałam 10-12 zł netto za godzinę oraz chciałam mieć 1 dzień wolny i Pani się oburzyła. Być może mój mail się jej nie spodobał choć wg mnie i paru osób nie było w nim niczego co mogło wywołać urazę i oburzenie.
Pensjonat bardzo ładny i zadbany. Miejscowość urokliwa. Praca jako Pokojowa, Praczka, maglowanie pościeli oraz pomoc w kuchni, trzeba naszykować stołówkę i obsłużyć klienta i pozmywać pewnie też wszystko dla 1 osoby za max 2200 netto 7 dni po 8-10 godzin. Na pewno ciężko im będzie kogoś znaleźć na swoich warunkach nawet studenta czy Ukraińca. Trudno mi określić jaki to pracodawca ale dla klienta polecam pensjonat, na pewno żałować nie będą.