Opinie o Naj International Sp. z o.o. w Warszawa

2.7/5
Na podstawie 29 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Naj International Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do pracy w firmie Naj International Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Firmy rekrutacyjne

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Naj International Sp. z o.o. w Warszawa

Administrator Nowy wpis

W Dobroń Naj International Sp. z o.o. prowadzi rekrutację na stanowisko Księgowa. Jeśli brałeś udział w tym procesie, napisz jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna. Może to być cenna informacja dla osób, które złożyły swoją aplikację do firmy.

Franek Nowy wpis

Spoko ze zapewniali brak pupilkowania bo go nie trawie. To kasa i warunki sa teraz ogólnie dobre? Nie wiem na ile o zatrudnienie sie starać w takiej sytuacji

we

firma w której rekrutuje się znajomków. Wiele osób wysyła CV ale oni i tak rekrutują swoich. Proces rekrutacji sztuczny opierający się jedynie na suchych faktach. Wielu kandydatów dlatego nie ma najmniejszych szans. Współpracują głównie z sieciami handlowymi i na ich zlecenie ponieważ są firmą z ich profilu . taka przykrywka. żyłują wynagrodzenia.

Maciej Nowy wpis
@we

Moim zdaniem nie rekrutują znajomków. Z tego co widziałem to każdy ma szansę otrzymania oferty, jeśli posiada wymagane kompetencje.

Magda Nowy wpis

Czy ta firma daje swoim pracownikom szanse na rozwój ? Można awansować, dostawać premie za wykonywanie zadań?

Jakie zadania lub pytania rekrutacyjne otrzymałeś od rekrutera w firmie Naj International Sp. z o.o. na stanowisko Specjalista ds. Logistyki i Transportu? Czy były zgodne z wymaganiami wskazanymi w ogłoszeniu? Kiedy otrzymałeś odpowiedź zwrotną?
Renata

Ja korzystałam z usług tej firmy bardzo dawno temu, i to co ich wyróżniało - to profesjonalizm w pełni tego słowa znaczeniu. Spotkanie rekrutacyjne na stanowisko Gł. Księgowej miało miejsce w 2000 r., jak się okazało do firmy leżącej w przeciwnej części Warszawy, a ja szukałam, ale czegoś w centrum, pracy idealnej. Namówiono mnie na testy psychologiczne. To mnie zaciekawiło, i to nawet bardzo. Testy nie były tendencyjne (jak we wszystkich firmach doradczych w Warszawie w tym czasie) jak się okazało, były takie, gdzie nie było możliwości manipulowania odpowiedziami, pytania "od czapy". Opis otrzymałam chyba 2 dni później. Byłam bardzo zaszokowana tym, co przeczytałam. Dałam się namówić na spotkanie w firmie... Tam po wyjściu z rozmowy od razu zaproponowano mi umowę, pracowałam tam 7 lat... Myślę, że od tego czasu wiele się zmieniło.

Maciej

Byłem stażystą w firmie NAJ International. Bardzo miła atmosfera i świetny zespół :).

Justyna
@Maciej

To bardzo dobrze! Ale nie dziwi fakt, że byłeś zadowolony ze stażu w Naj International. Firma ta posiada bowiem wieloletnie doświadczenie w executive search i rekrutacji dla różnych branż i ma udane, długofalowe relacje z wieloma wiodącymi, międzynarodowymi i polskimi firmami. Udzielałeś się na tym forum już jakiś czas temu, ale może odpowiesz mi na pytanie: czy po odbyciu takiego stażu jest możliwość na stałą pracę w tym miejscu? Jak uważasz?

Maciej
@Justyna

Hej, uważam, że jest. :) Trzeba się na pewno starać, pokazywać zaangażowanie. Nie oczekują od stażysty nie wiadomo czego. Są świadomi, że dana osoba jest w trakcie studiów lub dopiero po studiach. Kluczem do sukcesu jest sumienna praca i bycie wytrwałym, reszty nauczysz się podczas praktyki :)

Justyna
@Maciej

Już myślałam, że zechcesz odpowiedzieć na moje pytanie. A to naprawdę super, że Naj International daje taką szansę młodym osobom. Skoro już zdecydowałeś ponownie się włączyć się do dyskusji o tym pracodawcy to zachęcam Cię, żebyś opowiedział nam o ogólnych warunkach zatrudnienia. Czy oprócz normalnego, comiesięcznego wynagrodzenia możecie tam liczyć na jakieś ekstra premie? Wiesz coś na ten temat?

jacus

Rozmowa wyglądała obiecująco, Pani Katarzyna obiecała włączyć mnie w kilka procesów rekrutacji, obiecała kontakt i tak dalej. No i cisza, pomimo napisania wiadomości o poszukiwaniu pracy. Dużo rozmowy o życiu, o jej sukcesach rekrutacyjnych ale nic poza tym. Na szczęście pomogł mi inny headhunter.

pink

miałem wątpliwą przyjemność być na spotkaniu w tej firmie. Pani konsultantka przerost formy nad treścią, "co to nie ja", "kogo nie zna na rynku i w ogóle. Zero feedback po spotkaniu pomimo deklaracji. Jak dla mnie żenada.

pink

arek

Teraz są też ogłoszenia na Key Account Managera i jak dla mnie to słabo wygląda to ogłoszenie szereg tego co wymagają ale co oferują to już nie napisali

Jakub

przedstawiciel handlowy ds. Nieruchomości(Warszawa) czy ktoś może powiedzieć coś na temat powyższego stanowiska w tej firmie ? jakie warunki ? jak wygląda rekrutacja ?

pozytywnaneutralnanegatywna

Ogólnie jestem zadowolona z usług. Bardzo szybka i sprawna rekrutacja.

pozytywnaneutralnanegatywna

To co mogę o niej powiedzieć to wysokiej jakości usługi, pełny profesjonalizm w tym co robią i przede wszystkim zaangażowanie. Dobra rekrutacja i szybka - to, to czym się kierowałem wybierając tą firmę. Nie zawiodłem się

LuisSeeMore

dziadostwo i lachony mamroczące niewyraźnie formułki. rekrutacja znajomych, propozycje finansowe do bani. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Naj International Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Naj International Sp. z o.o.
  • Aleja Jana Chrystiana Szucha 8
    00-582 Warszawa
  • NIP: 5210090012 KRS: 0000129026
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)