Tragedia z wami Pracownikami. Jak są takimi Cwaniakami to wysłać ich na Granicę niech się wykażą. Aczkolwiek jak właścicielem jest były Pies to nie ma się co dziwić że takie ścierwo tam pracuję
Witam. Szczerze powiem, że gorszej firmy ochroniarskiej swiat nie widzial. Firma zatrudnia chorych trogloytów i bandytów. STANOWCZONODRADZAM WSPOLPRACY.
To jakieś hejty z tym ze niby bandyci tu pracują i bija ludzi na ulicach? :D nie żeby coś ale partner ma tu aplikować i nie chce żeby od razu jakiś szatan w niego wstąpił o ile w ogóle to prawda a nie jakieś żarty
Ziomek co ty piszesz. Ciezko mi uwierzyć bo gdyby tak było to dawno by ich zawinęli… A wolałbym mieć jednak ogarniętych ludzi w robocie
Polecam zapoznać się z materiałami oraz śledzić jak przebiega śledztwo oraz sprawy karne oraz cywilne. śledzić jak szef tej bandyckiej firmy pomaga lub nie swoim pracownikom. Mam nadzieję, że zostaną skazani na bezwzględne pozbawienie wolności bez zawiasów.
Czuję, że hejt się wcześniej wylewał skoro komentarze zdają się być wybrakowane. Jest tu ktoś kto mógłby pozytywnie ocenić warunki pracy? Udaje się wyrobić jakieś premie?
Nic się nie da, jedyne co ci karzą to atakować ludzi na ulicy, i wtedy konsekwencje ponosisz sam, a nie twój przełożony
Większość słyszała o tym filmiku, został zresztą opisany w innym wątku. Tylko skąd pewność, że występuje nakaz, żeby tak się zachowywać? Trudno jest sobie wyobrazić taki zakres zadań na umowie.
Polecam zatrudnić się i sprawdzić. Polecam od razu odkładać pieniądze na adwokata. Bo szef pewnie nie pokryje jak się przekroczy uprawnienia
Zatrudniają bandytów ,wstyd w takiej firmie pracować
Narzekaliście na brak szkoleń. A ktokolwiek mówił na górze, że są potrzebne? Z jakiego zakresu?
Ochrona zatrudnia samych gangsterów którzy duszą i napadają ludzi w biały dzień
Metody jak w (usunięte przez administratora) brak szkoleń, kolesiostwo i faworyzowanie starych pracownikow, odradzam
Zdecydowanie odradzam, panuje tu kolesiostwo i faworyzowanie starych pracowanikow ktorym juz wszystko jedno za ile pracują, cieszą się mogąc poczuć że mają władzę i często z niej korzystają. Zachowania pokazane na filmiku który niedawno obiegł internet nie są odosobnionym przypadkiem, nie zatrudnia się tu ludzi myślących, Ci raczej szybko uciekają z tej (usunięte przez administratora) Nie dziwie się, że akurat pracownikom tej firmy genialnym pomysłem wydało się zaatakować niewinnego przechodnia na publicznym chodniku, metody jak w (usunięte przez administratora) a uswiadomic pracownikom ze czasy sie zmieniły nie ma komu szkolenia to fikcja, zwłaszcza dla tych podstarzałych rambo, składają tylko podpis, że było i tyle. Polecam poszukać lepszej pracy.
W jednej z opinii można przeczytać, że stawka w firmie to 22 zł na godzinę. Do tej pory takie zarobki? Raczej nie brzmią zbyt zachęcająco dla kandydatów.
A odradzasz bo? no słuchaj ja nie zrezygnje z mozliwosci pracy przez twoje jedno slowo chyba troche przesadzasz. jakies argumenty czy coś wymyslasz?
Ale chyba inni ludzie też tam pracują? I nie każdy taki jest. Firma mam nadzieję nie zostawia tego tak sobie i coś z tym robi? ;)
Przechodzić „strach”.. a co z pracą? Jak przejść ciężko to nie wiem jak tam musisz robić. Chyba że wcale nie jest tak źle trochę przesadzasz, ludzie chyba tam pracują?
Jestem głęboko zaniepokojony i oburzony zachowaniem pracowników Security Office Rzeszów. Niedawno natknąłem się na materiał wideo na kanale YouTube Audyt Obywatelski,(usunięte przez administratora)Tego typu zachowanie jest absolutnie nie do przyjęcia i budzi poważne wątpliwości co do standardów etycznych oraz procedur szkoleniowych obowiązujących w tej firmie. Jako klient i członek społeczności, która polega na usługach ochroniarskich dla zapewnienia bezpieczeństwa, oczekuję najwyższych standardów profesjonalizmu i odpowiedzialności. To, co zostało ukazane w tym materiale, stoi w rażącej sprzeczności z tymi oczekiwaniami. Domagam się pilnych i szczegółowych wyjaśnień dotyczących tego incydentu oraz informacji o podjętych działaniach dyscyplinarnych wobec odpowiedzialnych pracowników. Tego rodzaju postępowanie nie tylko narusza prawa jednostki, ale także podważa zaufanie do firmy ochroniarskiej, której zadaniem jest ochrona, a nie wyrządzanie krzywdy. Jestem bardzo rozczarowany i zaniepokojony, że takie incydenty mają miejsce w firmie, która powinna być wzorem bezpieczeństwa i profesjonalizmu. Oczekuję, że Security Office Rzeszów podejmie odpowiednie kroki, aby zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości i przywrócić zaufanie swoich klientów.
Witam. Ma Pan rację, Pracuje już 3 lata jako pracownik ochrony fizycznej, gości podczas interwencji nie powinien naruszyć nietykalności cielesnej osoby która sprawdza czy też kontroluje, a jak na filmie widać szarpał osobę która tylko nagrywała, jeżeli jest kwalifikowanym to powinien stracić wpis, z pracy go pewnie nie wyrzuca, bo widać jaka to firma po innych opiniach osób wcześniej zatrudnionych. Wystarczy że dostanie wniosek karny do sądu i z automatu zostanie ku wstrzymana licencja :). Również posiadam wpis na listę kwalifikowanych pracowników ochrony i stwierdzam że ochroniarz zachował się niestosownie za co poniesie konsekwencje. Pozdrawiam - kwalifikowany pracownik ochrony. :)
nie wiem jak w tej firmie ale w tych co byłem to się mówiło raz: że biorą byle kogo a dwa że nikt z dobrymi kwalifikacjami nie chce pracować za grosze. Moze tutaj tak jest? Frustracja poszła bo warunki nie bardzo?
Sensacje z filmików robicie a wiadomo ze za parę miesięcy temat pewnie całkiem sie zakopie. Powiedzcie lepiej czy jest opcja na poprawę warunków pracy u nich? planują coś?
Widziałem filmik o ktorym piszecie i ale akcja. Ale moze to jednorazowa sprawa i takie rzeczy sie u was z reguly nie dzieja? Teraz o robote trudno nie chce rezygnowac z aplikowania bez pewnosci. A czy myslicie ze beda jakies kosekwencje czy po kosciach sie rozejdzie
Chłopak o firmie mi mówił ze może będzie aplikował a wy o jakichś pobiciach piszecie. będzie na to jakaś stosowna reakcja o ile faktycznie tak było? teraz to chyba jednak mu ich odradze jeśli tak piszecie
Bardzo dużo negatywnych opinii o firmie, w związku z nielegalnymi działaniami pracowników (pobicie przechodnia na publicznym chodniku i pozbawienie go wolności) zostało tu usuniętych. Zapewne ten komentarz również zostanie skasowany. Na szczęście w internecie nic nie ginie. Do potencjalnych pracowników: poszukajcie informacji w internecie na temat zdarzenia. Film możecie obejrzeć na YouTube, na kanale Audyt Obywatelski. Będziecie mieli obraz standardów panujących w firmie i w pełni świadomie będziecie mogli podjąć decyzję czy chcecie tam pracować.
Świetna antyreklama na jednym z kanałów. Pracownicy agresywni, niekompetentni, dno totalne. Mam nadzieję że firma zrobi z tym porządek i się przyzna do błędu. Ogólnie zatrudnianie takich ludźmi świadczy też o tym że nie powinno się współpracować z taką firma. Odradzam
Firma widmo. Dodzwonić się tam nie można żeby zgłosić napad zbirów na mojego syna. Czasy reakcji takie że przyjeżdżają dawno po fakcie. Kompletnie ignorują to to im płaci, ale ponaglenia do zapłaty potrafią wysłać w jeden dzień.

Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Ochrony Mienia i Usług Detektywistycznych Security Office Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Ochrony Mienia i Usług Detektywistycznych Security Office Sp. z o.o.?