Odwiedziłem tą kancelarię raz i trafiłem niefortunnie na notariusz (usunięte przez administratora). Tzw "oddzwierne" lub bardziej panie sprzątające chyba były już od samych drzwi bardzo nieuprzejme w stosunku co do mnie czy innych klientów którzy podobnie jak ja przyszli o 15 min wcześniej z zapytaniem o coś.I najważniejsze były bez maseczek w dobie pandemii koronawirusa. Sama notariusz(usunięte przez administratora) przyjęła mnie bez maseczki choć była za szybą ( ale to nie tłumaczy ogólnych zasad bezpieczeństwa. Przyjęła mnie w recepcji (mogłaby też przyjąć mnie w toalecie bądż w korytarzu ) pomimo że ma swój gabinet a od Pani (usunięte przez administratora)klienci wychodzili z jej gabinetu. To jest szacunek i dbałość dla klienta który przychodzi i wydaje swoje pieniądze na swoje sprawy. U pani (usunięte przez administratora) tego nie było widać i szczerze kultura u tej pani idzie razem z profesjonalizmem bo mimo tego że wytłumaczyłem o co mi chodzi i co chce uzyskać pani notariusz niestety nie potrafiła mi ani podpowiedzieć mimo pytania, lepszych opcji ani lepszych rozwiązań w mojej sprawie. Ponadto co chwile wychodziła do pokoju gdzie urzędują "panie sprzątające" którego to drzwi były otwarte i które to słyszały naszą rozmowe, jak również petentów którzy byli przede mną śmiejąc sie z nich i dziwnie komentując wątek ich sprawy którą załatwiali co jest wielkim nietaktem w stosunku do klienta. Moge sądzić że tak samo było po moim wyjściu z kancelarii. Dlatego nie polecam tej pani (usunięte przez administratora)bo bycie notariuszem to jak przy spowiedzi kultura obycia, szacunek do klienta oraz tajemnica przed osobami trzecimi.. (usunięte przez administratora)