Napiszcie co słychać w firmie bo od roku cisza !
Mnie mieszkanie miał sprzedac .. nic nie zrobił , nawet zdjec dobrych nie umie , a klientow to wabi swoja super obeznana osobom, co to nie potrafi , a nic nie robi - zna sie tylko na liczeniu kasy od innych za nic
Witam, kupuję dom przez pana roberta, mogą państwo napisać w jaki sposób ten pan oszukuje abym nie wciągneła się w jakieś długi. czy kałcie rezerwacyjną wraca w razie czego
jak nie pasuje to po co zawracacie ogon firmie, nikt tam nie ma obowiązku was uszczęśliwiać na siłę . "czy kałcie rezerwacyjną wraca w razie czego" . Kaucja zawsze wraca jak się dotrzymuję umowy . (usunięte przez administratora)
przykro mi to stwierdzać ale pan Robert mnie oszukał w manipulacyjny miły sposób za grosze sprzedane mieszkanie a ja musiałam na własna rękę szukać mieszkania dzięki mojemu wykształconemu synowi Pan Robert zmobilizował się i znalazł w miarę normalne mieszkanie nie polecam
Nikomu nie życzę, żeby tam pracował.Wiele mówią, ile to można zarobić ale paliwo to sobie sam opłacaj. Przemiał ludzi niemały,widziałem listę usuniętych kont na których pracowali poprzednicy.Mają podpisaną umowę z urzędem pracy ,więc koszt pracownika żaden.A przy okazji jeszcze trzeba podpisać umowę,że nie zdradzi się tajemnic działania firmy na kwotę 40.000 zł.Przy zarobkach około 600 zł.na miesiąc.Najgorsze to okłamywanie klientów,a raczej manipulowanie nimi,że niby przyjdziesz z kupującym.Jeżeli chcesz tracić swój czas, być kolejnym półdarmowym parobkiem to zapraszam.
Szkoda, że kiedyś na temat p. [usunięte przez moderatora] wypowiadałaś się w mniej wyrafinowany sposób :)