POWER HOLDING

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o POWER HOLDING Sp. z o.o.

Opinie o POWER HOLDING Kraków

Nie przegap nowości o POWER HOLDING Sp. z o.o.!

25.06.2025 16:12

Halo, tu Ziemia. Gdzie lecisz?

Plaża w Hiszpanii , włoska pizza w Rzymie , a może tajska przygoda na skuterze?
    Super! Ale... co jeśli coś pójdzie nie tak??

Bo choć planujesz tylko przyjemności, życie czasem lubi dorzucić swoje „atrakcje” – zgubiony bagaż czy nagła wizyta u lekarza. No właśnie...

Z nami masz pewność, że nawet na końcu świata ktoś poda Ci pomocną dłoń – a nie tylko rachunek na kilka tysięcy euro.

Wakacje mają być beztroskie, a nie stresujące. Dlatego zanim ruszysz na podbój świata, spakuj coś, czego nie widać – ubezpieczenie podróżne od POWER INSURANCE.

Z nami jesteś bezpieczny, nawet gdy świat mówi „sprawdzam”.

Skontaktuj się z ekspertami POWER INSURANCE, aby poznać szczegóły: [email protected]

25.06.2025 16:11

Nasz CEO @piotr_sakiewicz , w najnowszym artykule @onet_pl jako ekspert kredytowy, któremu ufają Polacy.

W materiale poznasz jego podejście do kredytów „szytych na miarę”, rolę strategii finansowej oraz siłę wsparcia ekspertów w procesie kredytowym.

„Nie chodzi tylko o cenę – chodzi o cel, zdolność i długofalową strategię.” – Piotr Sakiewicz

Zaufanie ponad 2 700 klientów mówi samo za siebie.

Sprawdź artykuł i dowiedz się, dlaczego warto mieć takiego eksperta po swojej stronie.

11.06.2025 16:03

Nowy artykuł w STREFIE NIERUCHOMOŚCI!@piotr_sakiewicz porusza temat, który może realnie wpłynąć na Twój domowy budżet – refinansowanie kredytu hipotecznego.✅ Kiedy warto rozważyć refinansowanie?✅ Na co zwrócić uwagę przy zmianie banku?✅ Jakie są korzyści i ryzyka?Jeśli masz kredyt hipoteczny lub planujesz go wziąć – ten tekst jest dla Ciebie. ?Sprawdź artykuł i daj znać, co sądzisz!Nowe wydanie Strefy Nieruchomości możesz kupić w salonach Empik orazInmedio.@strefanieruchomosci_magazyn #Refinansowanie #KredytHipoteczny #Finanse #StrefaNieruchomości #Nieruchomości #Artykuł #FinanseOsobiste1 dzień
    Emi

11.05.2025 20:55

Dzien dobry wszystkim, Chcialam zapytac jak wyglada z waszej perspektywy praca w tej firmie. Czy od razu po rozpoczeciu pracy dostaje sie oferty czy jest jakas luka czasowa, w ktorej nowy pracownik przechodzi szkolenia i nie ma mozliwosci zarobku? Czytalam ze w wielu biurach nieruchomosci trzeba przygotowac sie np na okres 3 msc bez wyplaty. Czy w ramach umowy zlecenie w tej firmie oferowane sa pakiety medyczne oraz dofinansowania multisport? Z gory bardzo dziekuje za odzpowiedz :)!

12.05.2025 12:31

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za wiadomość i zainteresowanie pracą w naszej agencji! :) W naszej firmie nowi współpracownicy przechodzą kompleksowe, 5-tygodniowe szkolenie wdrożeniowe, które odbywa się równolegle z pierwszymi działaniami zawodowymi – to znaczy, że nie ma żadnej „luki” bez możliwości zarobku. Już od pierwszego dnia możesz zdobywać klientów i realizować transakcje, a tym samym – zarabiać. Rynek nieruchomości rzeczywiście bywa zmienny, dlatego wysokość zarobków zależy od wielu czynników – zaangażowania, dynamiki lokalnego rynku oraz szczęścia. Niektórzy nasi współpracownicy osiągają swoje pierwsze wyniki już w pierwszym miesiącu, inni potrzebują trochę więcej czasu. Niezależnie od tego, cały czas możesz liczyć na nasze wsparcie, mentoring i dostęp do gotowych narzędzi. W naszej firmie nie oferujemy klasycznych benefitów jak prywatna opieka medyczna czy karta Multisport, ponieważ nie oferujemy umowy o pracę – zamiast tego stawiamy na realne korzyści finansowe. Jako grupa POWER HOLDING działająca w branży nieruchomości finansów i ubezpieczeń, oferujemy atrakcyjne dodatkowe wynagrodzenie za polecenie kredytów i ubezpieczeń. :)
    Emi

11.05.2025 22:07

Magda Te

28.07.2024 20:26

Miałam przyjemność współpracować z Power Holding poprzez kontrakt B2B. Praca w terenie to główna część pracy agenta. To ile zarabiamy zależy od ilości sprzedaży i wysokości prowizji. Co do wynagrodzenia - sprawa jest postawiona jasno od początku i wypłata jest na czas. Nie sposób nie wspomnieć o pracy w biurze - atmosfera tam jest bardzo dobra. Zarówno Branch Manager Asia jak i Sylwia (od marketingu) to świetne kobiety i doświadczone w swoim fachu osoby. Za mojej "kadencji" trafiłam na samych pozytywnie zakręconych agentów dla których ważna jest współpraca, nie było wyścigu szczurów. Właściciele firmy często pracują z biura co jest dużym plusem - interesują się co się dzieje w życiu agencji. Bardzo lubiłam wyjścia na miasto - wtedy można się bliżej poznać; bo nie samą pracą żyje człowiek ;) Pozdrawiam cały team ;) Magda Te

29.07.2024 11:15

Droga Magdo, :) Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi pozytywnymi doświadczeniami z pracy w Power Holding! To niezwykle miłe usłyszeć, że atmosfera w naszym biurze oraz współpraca z kolegami i koleżankami przyniosły Ci tyle radości. Zgadzamy się, że wsparcie i dobra energia w zespole to klucz do sukcesu. :) Dziękujemy za Twoje zaangażowanie i za to, że byłaś częścią naszego zespołu. Życzymy Ci wszystkiego najlepszego i zapraszamy do odwiedzin! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Power Holding

11.05.2023 11:47

Czy możliwa jest praca zdalna w firmie POWER HOLDING Sp. z o.o. w przypadku pracy jako Agent Nieruchomości?

17.05.2023 16:21

Dzień dobry, dziękujemy za przesłanie zapytania! Jak najbardziej, praca zdalna jest przez nas respektowana - proponujemy naszym Agentom atrakcyjny wariant hybrydowy, który jest indywidualnie dopasowywany do potrzeb naszych przyszłych współpracowników. Jeśli jesteś zainteresowana/zainteresowany wzięciem udziału w rekrutacji, zachęcamy do przesłania swojego CV na adres: [email protected]

30.01.2023 10:35

Czy można liczyć w POWER HOLDING Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?

13.02.2023 12:01

Dzień dobry, posiadamy dostęp do pakietów medycznych - w zależności od wybranych warunków współpracy, można liczyć na tę formę wsparcia. Pozdrawiamy, Zespół POWER HOLDING

21.10.2022 11:17

Czy w POWER HOLDING Sp. z o.o. zatrudniani są obcokrajowcy?

25.10.2022 14:42

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość! Jesteśmy otwarci na kandydatów zarówno z Polski jak i spoza jej granic. Naszymi kryteriami są przede wszystkim wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, kompetencje miękkie oraz sprzedażowe. Jeśli chciałbyś/chciałabyś dołączyć do naszego Zespołu, zachęcamy do podesłania swojego CV na adres: [email protected]

14.04.2022 11:41

Czy w POWER HOLDING Sp. z o.o. są szkolenia zewnętrzne?

14.04.2022 16:32

Dziękujemy za wiadomość. Bieżące aktualizowanie wiedzy w świadczeniu poszczególnych usług Grupy traktujemy priorytetowo. Wiedza zapewnia nam skuteczność i profesjonalizm. Przykładowo, w kontekście działu nieruchomościowego, są to regularne szkolenia z zakresu sprzedaży nieruchomości inwestycji deweloperskich, czy okresowo organizowane warsztaty dotyczące skutecznych technik negocjacyjnych. Jeśli chciałbyś/chciałabyś poznać więcej szczegółów, zachęcamy do przesłania nam wiadomości na [email protected] - chętnie odpowiemy na wszystkie pytania! Pozdrawiamy, Zespół POWER HOLDING

03.01.2022 11:26

Jaka umowa obowiązuje w POWER HOLDING Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?

04.01.2022 11:20

Witaj, dziękujemy za wiadomość! Domyślamy się, że Twoje pytanie dotyczy współpracy z nami jako Specjalista ds. Nieruchomości:) Jeśli tak, już spieszymy z odpowiedzią - nasi nowi współpracownicy mają dwie możliwości współpracy: na zasadach B2B lub w formie umowy zlecenie. Jeśli chciałbyś/chciałabyś dołączyć do naszego Zespołu w Krakowie, Warszawie lub Katowicach zachęcamy do podesłania swojego CV na adres: [email protected] Na spotkaniu odpowiemy Ci na wszystkie pytania:) Pozdrawiamy! Zespół POWER HOLDING

17.01.2022 13:08

Dzień dobry, wynagrodzenie każdego Agenta warunkuje finalizacja dokonanych przez niego transakcji sprzedaży/wynajmu nieruchomości. Forma tego rodzaju pracy dedykowana jest osobom przedsiębiorczym, którzy chcą mieć dostęp do nielimitowanych możliwości związanych z ich wynagrodzeniem. To właśnie forma B2B daje takie możliwości. Ci, którzy lubią wyzwania, sami potrafią wyznaczać i osiągać cele, mierzą wysoko i mają apetyt na więcej - poczują się jak ryba w wodzie:) Pozdrawiamy, Zespół POWER HOLDING

23.09.2021 14:43

Jakie są warunki zatrudnienia w POWER HOLDING Sp. z o.o.?

07.10.2021 09:31

W kontekście stanowiska Specjalisty ds. Nieruchomości, proponujemy naszym Kandydatom współpracę na zasadach B2B lub w formie umowy zlecenie. Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą pracy: https://pracodawcy.pracuj.pl/power-holding-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia,151372 Oprócz szeregu korzyści, jakie oferujemy naszym Agentom, pozna Pan/Pani zalety tej ciekawej pracy i przekona się, dlaczego warto dołączyć do naszego teamu:) Zachęcamy do aplikowania. Pozdrawiamy, Zespół POWER HOLDING
    Mariusz

02.06.2021 14:48

Miałem do czynienia z działem finansowym Power Finances z tej firmy i bardzo polecam współpracę. Solidni eksperci, bez problemu dostałem kredyt hipoteczny w dobrych warunkach, wszystko sprawnie, kulturalnie. Polecam serdecznie - Mariusz

02.06.2021 14:51

Panie Mariuszu, bardzo dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii. Polecamy się na przyszłość!

05.03.2021 13:57

Czy POWER HOLDING Sp. z o.o. zatrudnia studentów?

02.06.2021 11:09

Wszystko zależy od tego, jaki czas Osoba aplikująca jest gotowa poświęcić na pracę jako Specjalista ds. Nieruchomości:) W zespole mamy kilka osób, które łączą pracę ze studiami - dla chcącego nic trudnego!:) Wszystko zależy od poziomu zaangażowania. Mamy dobrą wiadomość - wciąż ubogacamy nasze zespoły Agentów w Krakowie, Warszawie i Katowicach - zainteresowanych zachęcamy do przesłania swoich CV na adres: [email protected] Pozdrawiamy, Zespół POWER HOLDING
    Iza Zych

15.12.2020 15:17

Dzień dobry, wzięłam udział w rekrutacji na stanowisko pośrednika w sprzedaży nieruchomości w firmie POWER INVEST / oddział w Krakowie. Mimo, że nie udało mi się tym razem ;) i nie zostałam zaproszona do współpracy to z ogromną przyjemnością zostawiam tutaj wpis o przeprowadzonej ze mną rozmowie rekrutacyjnej. Spotkanie było profesjonalne, przeprowadzone w życzliwej niestresującej atmosferze. Poczytałam wcześniej o firmie, jej strukturach, modelu działania. Wyjaśniono mi zasady współpracy i wynagradzania. Polecam takie podejście, nie miałam okazji sprawdzić w praktyce, ale ufam, że naprawdę warto tam aplikować. Jeśli będzie okazja spróbuję kolejny raz na pewno. Życzę powodzenia wszystkim szukającym pracy. Iza Zych
    Krzysztof

23.10.2020 13:11

Rekrutacja na agenta nieruchomości odbyła się w bardzo przyjaznej atmosferze - szczera i otwarta rozmowa, jasne warunki współpracy. Pod koniec rozmowy miałem możliwość zadania swoich pytań - pełen profesjonalizm i szacunek do kandydata. Dziękuję, że są jeszcze miejsca, gdzie dba się o jakość rozmowy kwalifikacyjnej. Wrażenia 5/5.

23.10.2020 13:16

Panie Krzysztofie, dziękujemy za pozytywny feedback. Trzymamy kciuki za pozytywne rozpatrzenie Pana kandydatury:) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół POWER HOLDING
    Gosia

13.07.2020 21:39

Witam serdecznie chciałam zapytać czy jest możliwość pracy u panstwa poniewaz po powrocie do Polski (Warszawa Modlin ) bede chciala od razu potrzebowac pracy . Powrot moj odbędzie sie dopiero 28sierpnia niestety nie dam rady wrocic wcześniej . Proszę o jak najszybsza odpowiedź na mojego e-maila . Dziekuje i pozdrawiam serdecznie Małgorzata

14.07.2020 14:04

W celu zweryfikowania Pani kompetecji pod kątem stanowiska Agenta Nieruchomości, serdecznie zachęcamy do przesłania swojego CV na adres: [email protected] Trzymamy kciuki za pozytywny wynik rekrutacji:) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół POWER HOLDING
    Wiem jak jest

14.05.2020 11:48

Równolegle ze mną pracę w nieruchomościach zaczął mój znajomy, po kilku miesiącach wspólnie uznaliśmy, że w mało jakiej agencji można nabyć takie doświadczenie, jak tu. Dla ludzi, którzy chcą się czegoś nauczyć, a przy tym zarabiać więcej, niż standardowe stawki proponowane dla osoby “zaczynającej zawodową karierę” - polecam.

06.05.2020 16:13

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w POWER HOLDING Sp. z o.o.?

13.05.2020 17:37

Możliwość ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w POWER HOLDING jest analogiczna do procesów funkcjonujących w większości firm - awans uwarunkowany jest przede wszystkim doświadczeniem oraz osiągnięciami zawodowymi takiej Osoby w danym zakresie. Jeśli połączymy to z chęcią objęcia wyższego stanowiska i predyspozycjami do zarządzania zespołem - sukces gwarantowany:) Łączymy pozdrowienia, Zespół POWER HOLDING
    Majka

08.04.2020 14:38

Jestem po wideokonferencji i uważam, że firma ma świetnie ogarnięty proces rekrutacji online. Aplikowałam z portalu pracuj.pl, dostałam powiadomienie na maila o zaproszeniu na wideorozmowę, wysłano mi link, który wystarczyło kliknąć o umówionej godzinie i autumatycznie przekierowało mnie na wideorozmowę. Patrząc na obecne okoliczności firma zachowała pełen profesjonalizm:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w POWER HOLDING?

Kontakt - POWER HOLDING Sp. z o.o.

Aleja Pokoju 1 31-548 Kraków

Branża główna: Agencje i pośrednictwo nieruchomości
    Pytanie o rekrutację

19.03.2020 14:03

Witam, jak wygląda proces rekrutacji w obecnej sytuacji? Jest zawieszony, prowadzone są spotkania czy jak? Widzę na pracuj.pl aktywne ogłoszenie na Eksperta ds. Nieruchomości, chciałabym podesłać CV ale nie wiem, czy rzeczywiście rekrutacja jest prowadzona. Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam, Agata

19.03.2020 14:49

Dzień dobry, rekrutacja wciąż jest prowadzona, jednak w trosce o bezpieczeństwo, przystosowaliśmy cały proces do obecnej sytuacji - pierwszy etap przeprowadzany jest telefonicznie lub za pomocą wideokonferencji. Zachęcamy do przesłania swojego CV na adres [email protected] lub korzystając z portalu pracuj.pl : https://www.pracuj.pl/praca/agent%20nieruchomo%c5%9bci;kw/power%20invest;en Łączymy pozdrowienia, Zespół POWER HOLDING
    Mateusz

18.03.2020 21:30

@kasia czyli raczej jest pare etapów rekrutacji?

19.03.2020 12:34

Ja miałam 2 etapy - na drugim ostatecznie podjęto dezycję (pozytywną:) )

26.01.2020 15:54

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie POWER HOLDING Sp. z o.o.?

24.02.2020 15:24

Zależy o jakim stanowisku mowa:) Jeśli pytasz o rekrutację dot. Specjalisty ds. Nieruchomości, pierwszy etap miał na celu m.in. zbadać moje kompetencje miękkie oraz sprzedażowe. Warto mieć na uwadze, ze osoba na tym stanowisku przede wszystkim ma do czynienia z Klientem - dlatego tak ważne są szeroko rozwinięte umiejętności interpersonalne. Do tego mile widziana jest znajomość topografii miasta - jako Agent dużo pracuje się "w terenie", czasem też doradzamy naszym Klientom, która dzielnica jest najlepsza pod inwestycje mieszkaniowe, gdzie kupić mieszkanie dla siebie i swojej rodziny, które rejony danego miasta są najlepiej skomunikowane itd. Warto również mieć też ogólną wiedzę nt. cen mieszkań/domów. Oczywiście w obu aspektach nikt nie wymagał ode mnie na rozmowie szczegółowej ekspertyzy - zaczynałam w tej branży bez żadnego doświadczenia i tego typu wiedzę nabyłam w praktyce. :)
    wellsee

28.10.2019 12:01

Miałam okazję być w Krakowie na rozmowie kwalifikacyjnej. Przedstawiono mi klarownie wszystkie warunki, rozmowa była na naprawdę wysokim poziomie, a Pani Manager niezwykle uprzejma i pozytywnie nastawiona:) Traktowała rozmówcę jak równy z równym, nie miałam powodów do stresu. Wyniku jeszcze nie znam, ale poziom firmy - pełne 5/5.

17.10.2019 10:02

Jak szefostwo w POWER HOLDING Sp. z o.o.? Spoko traktują ludzi?
    Katarzyna

21.10.2019 10:50

Współpraca z Zarządem jest na bardzo wysokim poziomie.:) Zawsze można liczyć na wsparcie z ich strony i często podkreślają, że są do dyspozycji, są gotowi doradzić, podzielić się doświadczeniem. Gdy zaczynałam tu pracę, reguralnie pytali, czy wszystko ok, czy odpowiada mi atmosfera itd. Niejednokrotnie słyszało się, jak w innych firmach panuje atmosfera w stylu "pracownicy vs szefostwo" a imprezy firmowe polegały na obgadywaniu "wspólnego wroga- szefa". Tutaj zdecydowanie tego nie ma. Dodatkowo doceniają pracę i dobre wyniki agentów - ostatnio po podsumowaniu kwartału zafundowali najlepszemu agentowi skok ze spadochronem - klasa!:) Bardzo cenię sobie z nimi współpracę. Polecam:)
    Aśka

16.09.2019 15:18

Dzień dobry, czy oddział w Warszawie rekrutuje na agenta? Nie mam doświadczenia, ale bardzo chętnie spróbowałabym swoich sił w nieruchomościach - podobno są jakieś szkolenia w tym zakresie? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam, -Joanna

16.09.2019 16:01

Dzień dobry @AŚKA zgadza się, w warszawskim oddziale trwa rekrutacja na Agenta Nieruchomości:) Mamy dobrą wiadomość - brak doświadczenia w tym zawodzie nie uniemożliwia współpracy z nami:) Równie mocno cenimy umiejętności interpersonalne potencjalnych kandydatów. Zachęcamy Cię do podesłania swojego CV na https://www.pracuj.pl/praca/agent-nieruchomosci-specjalista-ds-nieruchomosci-warszawa,oferta,7072994 abyśmy mogli zweryfikować Twoje kompetencje pod kątem agenta nieruchomości. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół POWER INVEST
    Mck

13.09.2019 16:53

Jak dla mnie to bardzo fajna firma, bardzo dobrze wspominam współpracę. Z przyczyn osobistych musiałem na jakiś czas przeprowadzić się do rodzinnego miasta, ale w innym wypadku zdecydowanie chętnie zostałbym w zespole - super atmosfera, naprawdę fajne zarobki (na nie musiało się zapracować, ale uwierzcie - jeśli załapiecie żyłkę handlowca, to pensja jest konkretna). Jeśli ktoś zastanawia się nad aplikowaniem - myślę, że warto:) Ja mam zero zastrzeżeń :)

21.05.2019 14:27

Jestem byłym pracownikiem firmy Power Holding. W firmie jest tu ciągła rotacja pracowników ze względu na warunki i atmosferę pracy. (usunięte przez administratora) Na etapie rekrutacji jest bardzo wiele obietnic, które później są bez pokrycia. (usunięte przez administratora) Odradzam pracę w tej firmie.

06.09.2019 14:12

Pani Izabelo, zgadza się, wysokość zarobków uzależniona jest od ilości sfinalizowanych transakcji w danym miesiącu. Zgodnie z treścią wspomnianego przez Panią ogłoszenia na pracuj.pl - zarobki w naszej firmie są nielimitowane - nie ma górnej półki finansowej, to ambicja Agenta wyznacza wysokość jego płacy. Jeśli chce Pani rozpocząć pracę w tej branży - zachęcamy do wysłania nam swojego CV:) Pozdrawiamy, Zespół POWER HOLDING
    Katarzyna

09.09.2019 17:01

Zgadza się, zarobki w tej branży uzależnione są od sfinalizowanych transakcji. Zdecydowanie polecam ich jako pracodawcę - to uczciwa firma, która jest otwarta zarówno dla już “rozkręconych” w branży nieruchomości, jak i tych początkujących - na wejściu manager zapewnia pełen pakiet szkoleniowy. Kilka osób zaczynało zupełnie od zera - a w tym momencie radzą sobie naprawdę świetnie:)
    Rozbawiony

31.05.2019 15:55

Gdy czytam niektóre komentarze poniżej, to naprawdę chce mi się smiac - weźcie się ludzie do roboty, a nie wylewajcie swoich żali, bo niewystarczajaca “wypłata” jest zawsze wynikiem lenistwa w tej branzy a nie wina firmy...Pisanie “znam kogoś, kto zna kogoś, że pracuje gdzieś”..serio?.... Idźcie na etat jesli chcecie czasem tylko pic kawe w biurze. Ja rowniez mam wieloletnie doswiadczenie w branzy i wiem jedno - jak pracujesz - zarabiasz. Tyle w temacie.
    Dariusz

28.05.2019 13:26

Pracuję w firmie Power Holding. Według mnie atmosfera oraz warunki rozwojowe są na prawdę świetne. Tworzymy zgrany zespół, w którym przyjemnie się pracuje. Każdy z nas może na sobie polegać i liczyć na wzajemną pomoc. Polecam ;)
    Ciekawa

27.03.2019 13:53

Dzień dobry, widzialam, że prowadzona jest rekrutacja na specjalistę ds. nieruchomości - doświadczenie (pochodne) w branży mam (głównie związane z pracą u dewelopera) - czy tego typu doświadczenie wystarczy, aby móc złożyć swoje CV? Czy można liczyć na jakieś szkolenie wdrażające, które uzupełniłoby ewentualne braki?

27.03.2019 14:19

Znajomość rynku pierwotnego w procesie rekrutacji jest jak najbardziej na plus.:) Odpowiadając na drugie pytanie - wszyscy Agenci w naszej firmie mogą liczyć na pełne wsparcie swojego menadżera. Ponadto prowadzimy szkolenia, które uzupełniają na bieżąco wiedzę w zakresie rynku nieruchomości - zatem nic nie stoi na przeszkodzie, aby wysłać nam swoje CV na adres : [email protected] :) Trzymamy kciuki!
    zainteresowany

07.03.2019 16:22

czy firma aktualnie prowadzi jakieś rekrutacje?

07.03.2019 16:51

Zgadza się:) Zachęcamy do wysłania nam swojego CV na adres: [email protected]
    Polecam

03.01.2019 11:36

Pracuję w Power Holding prawie rok i uważam, że to naprawdę godna polecenia firma - młody zespół, zdrowa atmosfera. Wszyscy traktują sie na równi, a gdy ma się jakiś problem - jest na kim polegać. Dla tych, którzy są zmęczeni korpo-życiem polecam tym bardziej - zdecydowanie więcej niezależności i możliwość rozwoju.
    M.

13.11.2018 10:12

W kontekście krakowskiego oddziału, praca jako agent jest naprawdę okej. Nikt nie jest zostawiony samemu sobie, menadżer zawsze trzyma rękę na pulsie, atmosfera jest przyjazna i sprzyja komfortowej pracy, do tego nie ma opcji, by wpaść w męczącą rutynę. Jestem bardzo na tak.
    Dawid

12.10.2018 15:08

Studiuję na Uniwersytecie Ekonomicznym (specjalność Inwestycje i Nieruchomości). Praca jako agent nieruchomości byłaby spójna z moimi zainteresowaniami i myślę, kompetencjami. Obawiam się tylko, czy jako student da się połączyć tę pracę z zajęciami na uczelni? Czy godziny pracy mogą być elastyczne? Zastanawia mnie też kwestia komunikacji - domyślam się, że większość pracy to działanie w terenie - czy mogę podjąć u Państwa pracę nie mając samochodu?

12.10.2018 15:20

Cześć Dawid! Jeśli zależy Ci na elastycznych godzinach pracy, to zawód agenta nieruchomości z pewnością przypadnie Ci do gustu. W tym zawodzie sam wyznaczasz sobie cele i obowiązki i od Ciebie zależy ile czasu poświęcasz. Warto jednak pamiętać, że Twoje poświęcenie przełoży się na wyniki (i przede wszystkim zarobki) w Twojej pracy. Warto dopasować się do potrzeb klienta - czasem poświęcona np. godzina czasu w sobotę na spotkanie, może zaowocować udaną transakcją. Odpowiadając na drugie pytanie - brak samochodu nie jest absolutnie problemem. Rzeczywiście praca agenta wymaga pracy "w terenie", jednak brak samochodu nie wyklucza możliwości sprawnego przemieszczania się po mieście. Zachęcamy do rekrutacji na [email protected] :)
    kandydatka

03.10.2018 14:58

Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Rozmowa bardzo fajna, stres szybko uleciał, Pani Manager bardzo sympatyczna. Jedna z lepszych rozmów, na których byłam. Jestem miło zaskoczona i po rozmowie wiem, że chciałabym tam pracować. Trzymajcie kciuki :)

03.10.2018 15:50

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Trzymamy kciuki za pozytywny wynik rekrutacji:)
    Zadowolony A.

28.09.2018 11:37

W Power Holding pracuję już jakiś czas i nie jest to pierwsza agencja nieruchomości, z którą miałem do czynienia. I powiem jedno- moim zdaniem są tu naprawdę dobre warunki do rozwoju. Panuje tu zdrowa, przyjazna atmosfera, można liczyć na wsparcie i doświadczenie innych agentów i przede wszystkim (tu dobre info dla mniej doświadczonych) wsparcie swojego menadżera. Jeśli ktoś ma przedsiębiorcze podejście do życia, lubi wyzwania a do tego nie jest fanem rutynowego siedzenia w jednym miejscu- niech śmiało aplikuje, bo warto.

03.10.2018 15:49

Dziękujemy za pozytywny komentarz! Opinie naszych współpracowników są dla nas bardzo ważne, dzięki temu wciąż możemy poprawiać jakość naszego środowiska pracy. Zachęcamy zainteresowanych do rekrutacji.

03.07.2018 09:14

doświadczony_agent

25.07.2018 14:44

„Śmieszą mnie takie osoby jak „ofiara”. Przychodzą do firmy gdzie jest wynagrodzenie uzależnione od wyników pracy a chcieliby zarabiać min 5tys nie robiąc nic. Pod słowem mobbing kryje się pewnie normalne wymaganie przełożonego, aby ktoś wziął się w końcu do pracy. A niezadowolenie ze szkoleń to już jest idealny przykład ogólnej niechęci do jakiejkolwiek pracy. Każde szkolenie jest dodatkową wiedzą i zawsze można się czegoś nowego dowiedzieć. To jest akurat na plus firmy. Działam w branży pośrednictwa kilka lat i widzę jak przychodzą roszczeniowe osoby które mają wymagania a nic od siebie nie dają. Następnie wypisują bezsensowne komentarze i psują wizerunek firm. Współpracuje z POWER INVEST i nie mogę złego słowa powiedzieć. Jak komuś chce się ciężko pracować to powinien działać w agencji i będzie zadowolony. Innym proponuje ciepłą posadę na etacie.
    Doswiadczona

17.08.2018 20:21

Pani ,,dyrektor,, ? Wow!
    M.G.

16.08.2018 10:54

Współpracuję z firmą od kilku miesięcy, wcześniej działałem już w branży nieruchomości więc przez porównanie mogę napisać, że firma daje mi wszystkie narzędzia które są niezbędne, żeby zarabiać pieniądze jako pośrednik a to dla mnie jest najważniejsze kryterium. Pierwszą fakturę wystawiłem w drugim miesiącu pracy więc ze swojej strony mogę polecić współpracę z firmą POWER HOLDING. I jeszcze jedno, przeczytałem opinię, że szkolenia dotyczące dodatkowych usług napędzają zysk firmy a nie mój – nie wiem co autor miał na myśli bo ja mam wypłacane wynagrodzenie prowizyjne np. od kredytów.

22.06.2018 18:53

Uważajcie. Niesamowita rotacja pracowników. Dlatego ciągle rekrutują.

Zostaw merytoryczną opinię o POWER HOLDING Sp. z o.o.