Pracowałem w tej firmie 2.5 miesiąca, więcej nie wytrzymałem, praca jest kompletna porażka, szefostwo skąpe, najniższa Krajowa na stanowisku spawacza- ślusarza mówi sama za siebie ,nie ma osoby odpowiadającej za standardy bhp, które w tej firmie są na poziomie zerowym, dla spawaczy występuje jeden odciąg spawalniczy który ledwo odciąga dym ze spawania, o prześwietlenie oczu w tej pracy łatwo, nie ma odgrodzonego stanowiska pracy dla spawacza, jeśli ktoś pracuje przy robocie spawalniczym szczerze współczuje rutynowe prześwietlanie oczu ze względu na nie odpowiednie dostosowanie stanowiska pracy do robota. Na hali znajduje się miliardy kilogramów kurzu, podobno hala nie była sprzątana 10 lat z kurzu co świadczy o tym ze nie ma sprzątania po wykonaniu swojej pracy. Szlifierka w tej pracy to twój najlepszy przyjaciel, najwiecej czasu spędzisz z nia nad czyszczeniem maszyn górniczych ze rdzy oraz ziemi, firma nie posiada zatyczek do uszu, jeśli chcesz okulary do szlifierki to najlepiej kup sobie ponieważ szefostwo ci nowych nie da, tak samo wyglada sytuacja z rękawicami. Jednemu pracownikowi ze starości pękł waż z palnika, dłoń miał cała zdarta skóry. Nie polecam