Themar Import Eksport Sp. z o.o.

Adres: Wyczółki 75, 02-820 Warszawa

NIP: 9510052851 KRS: 0000120316

Themar Import Eksport Sp. z o.o.
1 23 53 5 1

Opinie o Themar Import Eksport Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Gogol
 Opinia

Może firma nie jest wybitna ale czy wszyscy pracownicy są wybitni?

Pomocna?
TakNie
pele
 Opinia
@Gogol 15.06.2019 15:22

Ty na pewno jesteś wybitny, skoro napisałeś taką wypocinę

Pomocna?
TakNie
tomek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gogol 15.06.2019 15:22

dyrektor za to jest wybitny.....haha.

Pomocna?
TakNie
admin
 Opinia

Jeżeli współpracowałeś z firmą Themar Import Eksport Sp. z o.o. dodaj komentarz. Twoje zdanie ma znaczenie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kris
 Opinia
@admin 26.09.2015 07:10

Powiem tak - pracowałem w tej firmie i nie zgadzam się z tymi opiniami. wygląda na to że były kolega ze Śląska robi to co zapowiadał na ostatnich spotkaniach przy wieczornych pogaduszkach z piwkiem. Niestety obiektywnie mówiąc są to bzdury. Firma jest bardzo ok. , spotkania firmowe zawsze miło wspominam bo były super ( w fajnych miejscach i z fajnymi atrakcjami - zawsze na wypasie ). warunki pracy w firmie są bardzo dobre, a cele bardzo przyziemne - jeśli ktoś twierdzi inaczej, po prostu nie nadaje się na PH. Dodam również że osoby zarządzające są bardzo w porządku, mile kulturalne i znające się na rzeczy i posiadający olbrzymią wiedzę - każdy kto uczciwie i obiektywnie chciałby się wypowiedzieć powie to samo.

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawny pracownik
 Opinia
@Kris 24.11.2017 17:35

Widzs ze dyrektor themaru zobaczyl opinie i pisze glupoty aby kolejne naiwne osoby aplikowaly :) powodzenia, nie dajcie sie nabrać

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anty_dyrektor
 Opinia
@Dawny pracownik 26.11.2017 03:56

Też mi się tak wydaje. Bo komentarz krisa to aż nazbyt przejaskrawiony w drugą stronę w stosunku do tego co pisali poprzednicy. Dyrowi już chyba się ulało i stwierdził że będzie robił dobry PIAR. Ja powiem szczerze nie polecam, bo perspektyw na przyszłość żadnych jeśli chodzi o rozwój. Dla osób zaczynających karierę PH proszę bardzo, na start owszem z tym że nie dać sobie dyrowi wleźć na głowę. Bo będzie jeździł po Tobie jak skate na deskorolce. Współczuję mu z całego serca..........kolego żeby zarządzać ludźmi trzeba ich znać i słuchać ich potrzeb.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D.
 Opinia
@Kris 24.11.2017 17:35

Tak, to jest obiektywna opinia. Pozdrawiam D.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D.
 Opinia
@Anty_dyrektor 04.12.2017 00:12

Chodzi oczywiście o opinię Krisa- jest obiektywna. D.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olo
 Opinia
@D. 12.09.2018 18:08

Chodzi Ci o opinię Krisa? Czy może tego anonimowego opuszcza?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olo
 Opinia
@D. 12.09.2018 18:14

Tak też myślałem. Coś mi się wydaje że tyle jadu do innych mogą mieć osoby które mają problem ze sobą. Wtedy wszędzie szukają winy tylko nie u siebie. Pewnie już zmienili kolejną firmę i znowu kogoś opluwają. Ja potwierdzam że firma Themar to dobra firma. Pracujesz rzetelnie, będziesz zadowolony.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fuck PIS. Konstytucja.
 Opinia
@Olo 12.09.2018 18:44

Oj koleżko i tu wyprowadzę Cię z błędu. To nie jad tylko żal do dyrektora bo w pewnym momencie sodówka mu już do głowy uderzyła. Przestał szanować ludzi, wymyślał że czas pracy liczy się jak wchodzisz do pierwszego klienta o 8.00 a kończy się jak wychodzisz o 17.00. Nieważne że musisz dojechać do klienta to już masz gratis. O GPS-ach nie wspomnę założył w wielkiej tajemnicy tylko że coś się jebło i nas nie docenił. Potem siedział z wypiekami przy komputerze i śledził haha kto wpadę zaliczy. A my jak pracowaliśmy tak pracowaliśmy i bękę z gościa mieliśmy jak zaczął wydzwaniać i pytać o której skończyłeś pracę, czy nie za szybko jeździsz. Teraz dyrowi rura zmiękła bo na przestrzeni 2-3 lat zwolniło się około 15osób i ciężko aktualnie znaleźć kogoś konkretnego. Zresztą kasa tam wcale jak to piszecie nie jest dobra. Jest przeciętna. PS. Kolego nie zmieniliśmy kolejnej firmy i nikogo nie opluwamy. Mam kontakt z byłymi pracownikami i zapewniam wszyscy po zmianie pracy pracuje nadal w tej nowej firmie i sobie chwali. Są to korporacje, mniejsze firmy i mamy się dobrze.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D.
 Opinia
@Fuck PIS. Konstytucja. 25.09.2018 22:28

Bzdury same piszesz. Szkoda nawet komentować.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K.
 Opinia
@Fuck PIS. Konstytucja. 25.09.2018 22:28

Głupoty

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olo
 Opinia
@Fuck PIS. Konstytucja. 25.09.2018 22:28

Oj panie Pinokio ze Śląska :)))) coś mi się wydaje że wcale tak kolorowo nie jest i widać że tęskno za Themarem oj tęskno.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D.
 Opinia
@Fuck PIS. Konstytucja. 25.09.2018 22:28

Haa Haa, korporacje gdzie jesteś nikim , to jest to szczęście:)))) to podaj nazwy, poczytamy jak tam jest super , podaj też nazwę firmy tej mniejszjj gdzie ty pracujesz, zobaczymy jak tam jest super . .......

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jolanta
 Opinia
@D. 26.11.2018 21:37

A czy zmieniło się coś na przestrzeni czasu w tej firmie? Można liczyć na konkretne warunki zatrudnienia? Jak to wygląda na dzień obecny? Warto aplikować?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fuck PIS
 Opinia
@D. 24.10.2018 16:49

Ale gdzie bzdury same piszę haha. O godzinach pracy czy o GPS-ach. Haha. Na wszystko mam dowody w razie czego.......hehe. Boli co nie że ludzie tacy źli tylko dyrektor Tomek im zaufał i się przejechał. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fuck PIS
 Opinia
@D. 26.11.2018 21:37

Co ty możesz wiedzieć o korporacji jak całe życie w tej firmie robisz haha. W korporacji w większości rzeczywiście jesteś nikim ale jak jesteś dobry to awansujesz i co najważniejsze masz premię i kasę. To prawie jak w Themar też jesteś nikim a kasę masz h....ą. Po co mam Ci podawać nazwę firmy skoro wiesz i tak kto pisze komentarze. Wklep i poszukaj sobie sam haha. Jak cię spotkam na żywo to powiem Ci to prosto w twarz, a pewnie gdzieś się spotkamy świat jest mały.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
RYCH
 Opinia
@Dawny pracownik 26.11.2017 03:56

Ja też pracowałem w w firmie Themar nie mam najlepszej opinii o tej firmie Matyjas, Teresa słabi ludzie, chętnie porozmawiam z kimś kto w tej firmie pracował .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D.
 Opinia
@Jolanta 29.11.2018 13:04

Nie polecam nic się nie zmieniło. Po zatrudnieniu praca będzie Twoim domem. Brak życia prywatnego. Dużo nadgodzin oczywiscie bezplatnych, żadnych dodatkow... Szkoda zdrowia i czasu na pracę w takich warunkach.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K.
 Opinia
@D. 20.12.2018 20:57

Dodatkowo (usunięte przez administratora)na porządku dziennym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K.
 Opinia

Pracuję w firmie już dłuższy czas i jestem zadowolony. Atmosfera jest bardzo dobra a zasady w firmie z tego co wiem są od dawien dawna takie same. Ktoś na siłę próbuje oczerniać firmę a szczególnie Dyrektora który kiedyś im zaufał i wiele pomógł. Takie to płytkie, nie godne i bez honoru. Ja uważam że Pan Dyrektor jest konkretny i porządny człowiek , tyle w tym temacie. I jeszcze dwa słowa do sympatyków firmy i Dyrektora , dziś Wigilia którą być może i Ty obchodzisz , Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i powodzenia w Nowym Roku.

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
T.
 Opinia
@K. 24.12.2018 11:42

Hej kolego K. Patrząc po godzinie i dacie wpisu obstawiam tylko jedną osobę która publikuje taki wpis, szanownego Pana dyrektora. Czy ktoś chce na siłę oczernić firmę Themar? Nie sądzę bardziej Pana dyrektora który jak miał silną pozycję to nie szanował ludzi. Teraz jak wakatów obsadzić nie może i dostaje świeżynki na wychowanie to się do dupki nalało. I dobrze. Płytkie to było jak Nas nie szanowałeś teraz masz....jak tam sprzedaż idzie bo tak się składa że gadam z byłymi swoimi klientami i dobrej opinii o themar nie mają a to za sprawą nowych nabytków. Patrzę po półkach i nie widzę już asortymentu Themaru co jest grane?? Ja też życzę powodzenia w nowym roku, a te katolickie zabobony Pan se wsadzi....

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marcin
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: zmienić dyrektora handlowego okularnika

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
RYCH
 Opinia

SŁABA FIRMA PRACOWAŁEM W NIEJ KIEDYŚ, TERESKA GODZINAMI ROZMAWIAŁA Z PRZYJACIÓŁKĄ O SWOIM PIESKU .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia

zdecydowanie nie polecam! wyzysk i cudowne obietnice premii uznaniowej, a później jeździsz z towarem w bagażniku -,-

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K.
 Opinia
@pracownik 18.11.2018 10:56

:))))) pracownik..... :))))) i co jeszcze wymyślisz: ))))) pisałeś te bzdury już jako były pracownik, Misiek, PPHU, antydyrektor, itp. - żenada i brak honoru. Ale w internecie do pewnego momentu można być anonimowym to można sobie pohejtować :))))) Hejterzy są biedni umysłowo, finansowo i moralnie. Widać że dalej jesteś cienki Bolek: )))))

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D.
 Opinia
@K. 26.11.2018 19:31

No właśnie, też tak myślę że chyba ten Były czy jak mu tam, żałuje że pracował w fajnej firmie a teraz niestety ma gorzej i kupa problemów na około. Przynajmniej Pinokio może odreagować w internecie.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fuck PIS
 Opinia
@K. 26.11.2018 19:31

Oczywiście mogę sobie pisać co chcę tak jak mówisz do pewnej granicy. A jeśli uważasz że ją przekroczyłem zapraszam do sądu. Mam wszystko udokumentowane tak że możemy się pobawić. Po prostu Cię gościu nie trawię i żałuję że pracowałem w tej firmie bo tylko czas straciłem. Ty za to jesteś mocny tylko w gębie i po drugiej stronie słuchawki a tak na żywca okularniku to tylko za plecami prezesa się chowałeś i tłumaczyłeś że on tak sobie życzył. Sam jesteś cienki bolek....zrobiłeś już studia??

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Misiek
 Opinia
@Fuck PIS 01.12.2018 20:51

Haha dobre. Studia by mu się przydały. Szkoda że wszystko na chłopaka że Śląska idzie a każdy swoje napisal;)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przekażmy sobie znak pokoju.
 Opinia
@Misiek 01.12.2018 21:06

A ja już luz daje bo szkoda mi nerwów. Jaka jest prawda każdy z byłych pracowników wie. Ja osobiście cieszę się że mam to już za sobą i nie muszę się dyrektorka themaru prosić choćby o jeden zasrany dzień urlopu. Niech sobie dalej męczy klientów, on się przecież na wszystkim zna a prezentacji w powerpoincie nie potrafi zrobić, zawsze ktoś mu pisał hehe.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wyzwolony
 Opinia
@pracownik 18.11.2018 10:56

Która firma ma nieaktualne dane swoich handlowcow na swojej stronie internetowej? THEMAR a dlaczego? Od od wielu już lat jest tak potężna rotacja pracowników że zrezygnowali z uzupełniania na bieżąco haha. A ty pseudo dyrektorku bez szkoleń i wiedzy dot zarzadzania za chwilę bedziesz jak lata temu z towarem w busie jeździł i wio w Polskę. Trochę pokory chłopie, z ludźmi trzeba współpracować a nie walczyć. Nie dziękuj, ta lekcje masz za darmo!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia

Pracuje juz tutaj dluzszy czas i brak jakiejkolwiek podwyzki, nie ma spotkan firmowych wiec ludzie sa anonimowi wiec o integracji pracownikow nie ma mowy! Praca jako pierwsza ok ale na dluzsza mete nie polecam przez jedna osobe...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marcin
 Opinia

Pracuje w firmie prawie od roku więc mam już trochę zdania na temat pracy w niej. GPS-y oczywiście są w samochodach ale nigdy nie dostałem żadnej uwagi o szybkości ani o tym jak wykorzystuje samochód do celów prywatnych. Kierownik stanowczy ale sprawiedliwy, jeżeli człowiek się stara to jest i doceniony. Co do czasu pracy i urlopów również nie jest tak źle jak piszą inni w sezonie owszem można wziąść tylko tydzień ale po sezonie już urlop dowolny. Ogólnie praca naprawdę nie jest zła przed rozmową kwalifikacyjną obawiałem się trochę czytając komentarze ale nie żałuję że jednak zrezygnowałem i pracuje w tej firmie.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Marcin 29.10.2018 12:02

To wyraźnie musiało się poprawić w Themar jak byli niedobrzy pracownicy uciekli. Bo jeszcze za moich czasów to z urlopami była bieda. Prosiłeś o tydzień w sezonie i ile musiałeś się nasłuchać, to dobrze że Wam się polepszyło. Mówisz że sprawiedliwy, kurcze aż nie mogę uwierzyć przecież ludzie się nie zmieniają: jego słowa nie ma ludzi niezastąpionych. A ile w tym Themarze tam wyciągacie z tej premii uznaniowej. 4 koła macie chociaż teraz? Bo za Naszych czasów to było mało realne, i te śmieszne założenia, nawet jak teraz mam gorszy dzień i chcę się nakręcić to czytam stare maile z Themaru o pracujących sobotach i założeniach sprzedażowych. Od razu mi lepiej. Działa wam te WWW w tym Themarze bo to już lipa na całego że w XXI wieku strona w przebudowie jest od 2 lat hehehe. Tak jak mówiłem praca na początek nie jest zła, dostaniesz berlingo plus chemię do bagażnika i pełna improwizacja. Jak masz chęci i trochę zaangażowania i nic nie odpyskujesz guru to znajdziesz lepiej. Ogólnie praca na własne ryzyko.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Misiek
 Opinia
@Marcin 29.10.2018 12:02

Panie Marcinie. Ciężko odmówić,, kierownikowi,, skoro prosi o pozytywną opinię na gowork prawda?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krzysztof
 Opinia

Jeśli chcesz dowiedzieć się jak jest naprawdę, zapytaj tych co tam pracują. Poszukaj kontaktu do jakiegoś przedstawiciela i zapytaj. Nie sugeruj się jakimiś anonimowymi paszkwilami jednego czy dwóch frustratów którzy nawet nie mają odwagi się podpisać. Znam firmę Themar i osoby zarządzające. Z całą pewnością jest to bardzo dobra firma .

Pomocna?
Tak17Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marek
 Opinia
@Krzysztof 06.09.2018 22:20

Oj Krzysztof frustratami to byliśmy za czasów pracy w tej firmie, teraz jesteśmy szczęśliwymi ludźmi. Teraz wreszcie możemy się skoncentrować na realnych planach sprzedaży, rozliczać nadgodziny, nie trzymać towaru w samochodzie osobowym itp. Z drugiej strony pewnie masz rację że Themar to dobra firma tylko wszystko zależy jaki jest wspólny mianownik. Jak odniesiesz warunki pracy do typowego prywaciarza który Ci kasę pod stołem wypłaca to W themarze nic takiego nie miało miejsca, zawsze na papierze i na czas. Ale jak weźmiesz pod uwagę osoby zarządzające to nic wspólnego to nie ma z nowoczesnym handlem. Chyba sam nie zaznałeś pracy w dobrych warunkach skoro piszesz że tam jest tak super. I kto tu jest frustratem koleś? Trochę mi szkoda że narzekam na firmę w której pracowałem ale jednocześnie cieszę się że wyrwałem się z tamtąd. I nie muszę oglądać tego okularnika z zadartym noskiem, zresztą co trzeba mu przyznać to sprzedawać on potrafił, taka typowa męczydupa, ale do ludzi to on ręki nie miał.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K.
 Opinia
@Marek 27.09.2018 01:24

Marek :)))))) tak Ci się "polepszyło" że już nie pamiętasz swojego imienia: ))))) Piszesz głupoty pod różnymi Nick a mi. , ale nie masz racji.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K.
 Opinia
@Krzysztof 06.09.2018 22:20

Racja Krzysztof.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawny pracownik
 Opinia

Firma Themar chce na siłe się wybielić, szczególnie wielmożny Dyrektor Handlowy, który ma gdzieś czas pracowników. Walka o tydzień urlopu i odmówienie, bo? Jest sezon - chyba cały rok. Nie polecam tej firmy! Prezes już dawno powinień przejrzeć na oczy, że przez jedną osobę wszyscy odchodzą. Przydałoby się, aby kiedyś inspekcja zainteresowała się godzinami pracy a dokładnie nadgodzinami za które nie ma mowy o zapłacie czy do odbioru, jedynie jest mydlenie oczu o cudownej premi "uznaniowej" zależnej od humorku Dyrektora. Cieszę się, że już nie pracuje w tej firmie. Rekrutacja jest ciagla bo ludzie co chwile odchodza. Warto prześledzić ogłoszenia.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Praciwnikow trzeba szanować!
 Opinia
@Dawny pracownik 25.09.2018 08:36

Zgłoszenie do PIP-u zostało wysłane. Wkrótce przetrzepią dokumenty. Niezłe machlojki z urlopami musiały być skoro były tylko max 5 dniowe i to od października. Nie wspomnę z nie wypłaconymi godzinami za soboty przez pół roku a i niedzielę się zdarzały. Panie prezesie są trzy wyjścia. Zwolnić dyrektora, zdegradować go na magazyniera, lub posłać na dziesiątki szkoleń z zarządzania ludźmi bo jedno nie wystarczy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K K.
 Opinia

Zgadzam się z opinią Krisa i Krzysztofa. Firma jest wiarygodna i uczciwa. Pan Dyrektor jest w porządku nawet bardzo, nie ma się co rozpisywać bo każdy kto go zna doborze to wie i na pewno nie rozwala tej firmy wręcz przeciwnie. Warunki pracy są bardzo dobre. Nie rozumiem tych krzywych tekstów i próby opluwania to zwykła zawiść żal mi tych ludzi i tych co im wtórują - żenada.

Pomocna?
Tak13Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
D.
 Opinia
@K K. 07.09.2018 20:43

Potwierdzam i zgadzam z Tobą , opinią KK i Krisa. Pracuje się bardzo dobrze, warunki pracy, plany spoko i pieniądze też. Powiem krótko, firma jest bardzo dobra, ludzie w firmie zaczynając od magazynu kończąc na zarządzie są życzliwi i pomocni . Nie ma chorej presji i ciśnienia jak w korpo tylko normalna relacja z ludźmi na każdym poziomie. Poziom komunikacji dyrekcji z zespołem jest jak super , kultura i spokój inni mogli by się uczyć - coś o tym wiem. Pozdrawiam D.

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dawny pracownik
 Opinia

Nie polecam tej firmy, nie szanują pracownika ani jego czasu prywatnego. Jak trzeba poświęcić się dla firmy to jak najbardziej, ale żeby firma pomogła pracownikowi to już nie. Jedna osoba rozwaliła ten zakład, a szkoda.

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@dawny pracownik 07.10.2017 16:43

Witam ja też pracowałem w tej firmie masz rację ludzie nie najlepsi do współpracy ciekawy jestem kogo Masz na myśli mówiąc że jedna osoba rozwaliła firmę , ja myślę że było ich więcej taki Matyjas, Tereska od siedmiu boleści. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś wie, jak aktualnie przedstawia się sytuacja Themar Import Eksport Sp. z o.o. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób mieszkających w Warszawa i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
j
 Opinia

Coś mi się wydaje że ta firma idzie ku upadkowi, brak pracowników załatwi tą firmę. Kiedyś pracowałem w podobnej firmie, jak się nie trudno domyśleć - firma zaliczyła upadek bo co ludzie którzy tam pracowali odeszli. Byli to najlepsi specjaliści w swoim fachu na śląsku. Efekt - firma została zamknięta. Z drugiej strony gratuluje wszystkim dyrektorom i kierownikom którzy taki chcą zamknąć tą firmę. Nieźle

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PPHU
 Opinia

Witam! Moja opinia nt. tej firmy to tylko przypuszczenia i obserwacje. Ale powiem Wam że od jakiegoś czasu współpracowałem z tą firmą dopóki w terenie działał przedstawiciel tejże firmy. Aktualnie współpraca chyba zmierza ku końcowi bo kolega się zwolnił a na jego miejsce od jakiegoś czasu nie ma następcy. Kolega jak się zwalniał to wspominał że dzieje się u nich coś niedobrego bo na przestrzeni 2-2,5 roku zwolniło się z terenu 7 osób. To chyba trochę za dużo aby móc powiedzieć że z ludźmi jest coś nie tak. Problem istnieje chyba w zarządzaniu zasobami ludzkimi w tej firmie patrz dyrekcja. No po prostu w normalnej firmie jeśli dzieje się taki exodus to szuka się przyczyny, a tu nic zero reakcji. Osobiście moja współpraca zmierza do końca i jeśli w tej firmie nie zrozumieją starej zasady że handluje się z Przedstawicielem nie z firmą to nie wróżę im przyszłości w dobie tak zmasowanej i zorganizowanej konkurencji.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia

Święta prawda. Kiedyś pracowałem w tej firmie i możecie wierzyć lub nie ale firma nie uczciwa. Na samej górze szczebla siedzą nieudacznicy i krętacze nie uczciwi ludzie zwalniają dobrych i uczciwych pracowników tak jak opisują inni z dnia na dzień. Zarobki to śmiechu warte normy z dupy wyjęte a komunikacja to żenada ogólnie inwigilacja pracowników. Nie polecam tej firmy czasu i zdrowia na nich. Widać jak funkcjonuje po samych rekrutacjach rocznie UPADA Strata czasu .

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pelagia
 Opinia

Kłamstwo Wykorzystywanie pracownika Oto Themar !! 1. Brak urlopow, sezon jest zawsze przez 365 dni w roku. Nie istnieja 10 dniowe. Łamanie prawa pracownika 2. Pieniądze- obiecują do 100% premi. Wypłacają 1/5 z tego w sezonie. Kłamstwo!! 3. Czas pracy- to juz najwiekszy absurd. Najlepiej nie miec zycia rodzinnego. Mile widziane kilkanascie godzin pracy dziennie. 4. Soboty- dwie w miesiącu pracujące. Za DARMO!!! 5. Spotkania firmowe- w weekendy. Oczwiscie nie zapłacone i nie ma możliwosci odbioru tych dni. 6. Co miesieczne cele ktore trzeba zrealizowac- kompletnie z dupy. Nie realne NIGDY!! 7. GPSy zalozone po cichu a dyrektor z satysfakcją od roku podglada nielegalnie pracownikow bez ich zgody. ODRADZAM PRACE W TEJ INSTYTUCJI

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Józek
 Opinia

Niestety tradycja w tej firmie jest nazywanie bylych pracownikow oszustami i złodziejami. Reguła jest jedna...odchodzisz i stajesz sie wrogiem a twoja osoba staje sie antybohaterem w oczach dyrekcji. Jak oni zwalniaja to z dnia na dzien. Nagle, nawet przed samymi Świętami. Jak sam odchodzisz to wielki problem i zdrada majestatu

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Themar Import Eksport Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej