Tex Line

• Świętoszówka
  • Wieszczęta
  • Jaworze

3. Opinie o pracodawcach Międzyrzecze Górne
  5. Opinie o Tex Line Sp. z o.o.

Opinie o Tex Line Międzyrzecze Górne

Nie przegap nowości o Tex Line Sp. z o.o.!

taki jaki

23.01.2016 07:49

fajnie się pracuje można się nauczyć nowego fachu już i tak zanikającego pomału ogólnie jestem na tak a zarobki ile dajesz z siebie takie też masz zarobki

Baron

16.04.2026 16:26

Witam mam pytanie na ile zmian pracuje magazyn za odpowiedź bardzo dziękuję

Tex Line Sp. z o.o.

16.04.2026 16:47

1 zmiana

Zainteresowana

22.01.2026 12:38

Proszę powiedzcie czy jest tam możliwość dojazdu autobusem do pracy czy tylko swój samochód?

Osoba1

11.12.2025 20:32

Witam, chciałbym się dowiedzieć troszkę o pracy na magazynie. Ile osób liczy załoga magazynu? Na ile zmian pracuje magazyn? Jakimi wózkami operują magazynierzy? Co najważniejsze, jaka atmostera panuje na magazynie i ogólnie w firmie? Pozdrawiam :)

Tex Line Sp. z o.o.

26.08.2025 10:07

W trosce o zachowanie dobrego imienia naszej firmy, informujemy, że wszelkie publikowane opinie powinny być zgodne z prawdą, merytoryczne oraz pozbawione treści zniesławiających, obraźliwych i naruszających dobra osobiste przedsiębiorstwa, jego pracowników lub klientów.

Przypominamy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności z kodeksem karnym oraz kodeksem cywilnym, publikowanie fałszywych, obraźliwych lub hejterskich opinii, stanowiących zniesławienie lub naruszenie dóbr osobistych, może skutkować wszczęciem postępowania karnego lub cywilnego wobec ich autorów. W przypadku stwierdzenia naruszeń tego rodzaju, firma podejmie wszelkie konieczne kroki prawne mające na celu ochronę swoich praw oraz renomy.

Apelujemy o odpowiedzialność, rozwagę oraz kulturę wypowiedzi przy wyrażaniu publicznych opinii na temat działalności firmy.
    Bolo

13.08.2025 17:12

Po przeczytaniu opini pana marka przyznam, że postanowiłem troche uważniej popatrzeć jak wyglada codzienna praca naszego (usunięte przez administratora). No i niestety, wiele rzeczy które opisał Marek, po prostu się zgadza. Może nie wszystko jeden do jednego, ale sporo. Co ciekawe, dosłownie w ciągu 1-2 dni od tamtej opinii nagle pojawiło się kilka nowych, bardzo pozytywnych wpisów… przypadek? hmm… może tak, może nie. Ja tam wolę wierzyć, że to naturalna fala sympatii, chociaż czasami łatwiej zrobić akcje poprawy PR w internecie niż faktycznie coś zmienić w swoim podejściu do ludzi ;) (usunięte przez administratora)w moim odczuciu lubi się stawiać w roli wielkiego autorytetu, ale w codziennej współpracy jest raczej ciężko. Współczuję szefom dyskusji z nim. I to nie jest złośliwość, tylko moje odczucie po kilku miesiącach pracy. Może zamiast kombinować z wizerunkiem warto czasem zrobić krok w tył, pomyśleć i zastanowić się, co można zrobić lepiej, bo dobre opinie w necie same się wtedy pojawią, bez takiej dziwnej zbieżności w czasie.

27.07.2025 13:33

Nie zgadzam się z opinią Pana Marka (były pracownik).Pan Łukasz mimo młodego wieku bardzo dobrze sobie radzi z funkcją kierownik, wprowadził duże zmiany na produkcji które nie wszystkim się podobały,ale wyszły na lepsze wiadomo teraz ile czego jest do zrobienia. Jeśli chodzi o podwyżki to pierwszy raz się spotykał żeby kierownik obiecywał podwyżki.Umowe podpisujesz i negocjujesz z zarządem a nie z kierownikiem, kierownik może ewentualnie wyrazić opinię o danym pracowniku.Jesli chodzi o jakieś gadanie na temat szefostwa to zawsze staje po ich stronie,mimo tego że nie zawsze się to podobało na produkcji. Na koniec Funkcja kierownika ,handlowca ,BHP,i czasem magazyniera to robota dla czterech ludzi a pan Łukasz ogarnia to sam.

02.07.2025 09:31

Widzę, że wcześniejszy komentarz o kierowniku zniknął, a szkoda – bo był prawdziwy i wielu się z nim zgadzało. W firmie sporym problemem jest młody (usunięte przez administratora) dużo mówi, dużo obiecuje, ale w praktyce niewiele z tego wynika. Na produkcji potrafi narzekać na szefostwo, śmiać się z decyzji, a potem przed biurem gra najlepszego pracownika. Podlizuje się tam, gdzie mu się opłaca, a ludzi z produkcji traktuje jak tło. Obiecuje podwyżki, zmiany, lepsze warunki – ale to tylko gadanie, żeby dobrze wypaść. Tak naprawdę nic nie załatwia. Ludzie czują, że są ignorowani, a problemy zamiatane pod dywan. Atmosfera coraz gorsza, bo nie ma zaufania. Firma mogłaby być w porządku, ale z takim zarządzaniem ciężko coś zbudować...
    wesola

25.07.2025 12:47

komus bardzo zalezy by lukaszowi zaszkodzic. Wiekszosc zalogi stoi za nim murem, a wiekszosc co Marek pisze jest bzdura. Jest mega dobrym czlowiekiem i ludzie chca dla niego pracowac bo ma do kazdego szacunek, a praca jest zawsze zrobiona bo jest wszystko poukladane

26.07.2025 03:23

Hymm.... Ktoś bardzo się zdenerwował na pana kierownika . Tylko pytanie czy aby słusznie tak psuć komuś opinie . Mam okazję pracować w firmie Tex Line i jest to bardzo miłe miejsce dla ludzi ceniących sobie spokój . Opinia negatywna na pana Łukasza moim zdaniem jest niewłaściwa . Pan Łukasz jak na młodego kierownika radzi sobie bardzo dobrze to w dzisiejszych czasach rzadkość . Osoba wypowiadająca się w ten sposób na pana Łukasza powinna spróbować pracy w innych zakładach , zrobić rozpoznanie w jaki sposób przełożeni potrafią odnosić się do pracowników bez szacunku i czy można na nich liczyć by podeszli do człowieka z serdecznością , potem dodawać opinie . Na pana Łukasza naprawdę z czystym sumieniem można polegać w każdej kwestii , gdy coś cię nurtuje, masz z czymś problem, bez problemu służy pomocą , zawsze w miarę swoich możliwości stara się pomóc na tyle ile to możliwe . O firmie wypowiada się z szacunkiem. Jak na tak młodego człowieka firma powinna być z niego dumna . Spełnia swoje obowiązki z ogromnym poświęceniem. Wie jak rozmawiać z pracownikami by współpraca była jak w najlepszym porządku a atmosfera w pracy miła i bezstresowa , to naprawdę trzeba podkreślić , bo jak wcześniej wspominałam , to rzadkość . Osoba wypowiadająca się w ten sposób ,bardzo musiała być zdenerwowana ,ale nie rozumie że skoro wypowiada się w ten sposób bo coś ją bardzo uraziło że zamieściła taką a nie inną opinię , musi sobie zdać sprawę że jeżeli ktoś w firmie czasem musi przekazać złe wieści to właśnie kierownik jest od tego żeby takie wieści przekazać czy delikatnie zwrócić uwagę i proszę sobie zdać sprawę że wcale do przyjemnych rzeczy to nie należy . Także nie możemy zaraz zmieszać kogoś z błotem bo musi nam albo zwrócić uwagę albo przekazać gorsze wieści , po to jest na tym stanowisku że skoro góra każe to on w pierwszej kolejności musi się dostosować i podjąć odpowiednie kroki w stosunku do danej sytuacji . Co chodzi o mnie , polecam firmę , kierownik Łukasz znajduje się jak najbardziej na odpowiednim stanowisku a opinia na jego osobę jest niezgodna, i nieodpowiednia .

02.07.2025 07:40

Miałem okazję popracować w tej firmie. Na początku wszystko wyglądało obiecująco – firma sprawiała wrażenie stabilnej, a (usunięte przez administratora) wydawał się otwarty i pomocny. Niestety, z czasem zaczęły wychodzić na jaw poważne braki w organizacji, a komunikacja z przełożonym stawała się coraz trudniejsza. (usunięte przez administratora) to osoba, która potrafi dużo i ładnie mówić – obiecuje podwyżki, deklaruje wsparcie, zapowiada zmiany na lepsze. Problem w tym, że w praktyce niewiele z tego wynika. Sprawia wrażenie, że jego głównym celem jest wypadnięcie dobrze w oczach innych – zarówno pracowników, jak i przełożonych – a nie faktyczne rozwiązywanie problemów. Realnie ma bardzo ograniczony wpływ na cokolwiek, choć lubi kreować się na osobę decyzyjną. Coraz więcej osób zauważa też rozbieżność między tym, co mówi, a jak się zachowuje. Niby uprzejmy, ale potrafi za plecami komentować szefostwo czy zrzucać odpowiedzialność na innych. Brakuje mu konkretów, odwagi i zaangażowania w realne potrzeby zespołu. Dużo obiecuje, mało dowozi. Widać, że zależy mu głównie na własnym wizerunku – nie na pracy zespołu. Niestety, przy bliższym poznaniu wypada raczej jako zwykły pracownik bez realnej decyzyjności niż ktoś, kto rzeczywiście zarządza. Nie twierdzę, że wszystko w firmie jest złe – są ludzie, którzy się starają. Ale bez uczciwego, konsekwentnego i odpowiedzialnego kierownictwa trudno mówić o zgranym zespole czy dobrych warunkach pracy
    Pracownik z zamków

24.07.2025 15:15

Akurat kierownik to jedyna osoba z którą można coś załatwić . Pracownikom idzie na rękę praktycznie ze wszystkim. Niestety są osoby , które wymagają od innych cudów ,a same od siebie nie dają zbyt wiele ,a takich osób w firmie trochę jest :) Jestem pracownikiem już 4 rok i nie przypominam sobie sytuacji żeby kierownik odmówił pomocy czy wolnego może zdarzy mu się zapomnieć :D ale mając tyle obowiązków na głowie wcale się nie dziwię . Czasami warto patrzeć dalej niż czubek swojego nosa.
    Rozczarowana

09.07.2024 08:20

Na początku wszystko super lecz duże rozczarowanie firma nie daje szansy nauki przyuczenia nowych pracowników Pracowałam jakiś czas temu .Byłam zadowolona podobało mi się leczy nie miałam szans się wykazać bo przepracowałam tylko 4 dni i zwolnili mnie .(usunięte przez administratora)Szukają pracowników a nie chcą nikogo wyuczyć tak jak powinno być 3 miesiące nauki . Myślę że pracodawca powinien się zastanowić nad tym .Bo akurat miałam chęci nauki i pracy w państwa zakładzie lecz nie dali mi szansy .Jestem bardzo zawiedziona. Pozdrawiam.
    zaczarowana

26.07.2024 19:49

3miesiace nauki? Bez przesady, ale tak po 4dniach wiadomo, że nie można sie w pełnił wykazać.

Kontakt - Tex Line Sp. z o.o.

Międzyrzecze Górne 839 43-392 Międzyrzecze Górne

Zainteresowana

28.08.2023 17:05

Witam. Czy firma prowadzi aktualnie jakieś przyjęcia? Na ile zmian praca na produkcji? Czy praca ciężka fizycznie? Na jaki zarobek można liczyć na start? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Misiek

25.04.2023 20:44

Witam. Chciałbym się zapytać jaka praca jest i za jaką kwotę?

26.10.2022 12:38

Co jaki czas w Tex Line Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
    Gall anonim

09.12.2022 04:53

O podwyżkę można ubiegać się codziennie, ale czy ją dostaniesz? ????????????
    Anita

23.07.2021 10:32

Przesada, można dobrze zarobić tylko to zależy w dużej mierze od nas samych
    Luka

11.08.2021 11:54

Też tak uważam, warunki super, fajna atmosfera bez stresu, a monitoring to normalna sprawa w jakim zakładzie go nie ma?
    Bolo Yang

23.05.2021 00:30

No cóż, wszystko pięknie...Nowoczesna zgodna ze standardami hala produkcyjna, mnóstwo kamer (usunięte przez administratora) chipy do każdego pomieszczenia.(usunięte przez administratora)...Park maszynowy coraz to nowszy i wiecej. Tylko? Tylko dajcie zarobić ludziom, niech tez ich stac bedzie na wczasy, na godne życie. Premii za brak absensji chorobowej i socjalu BRAK !

14.10.2019 19:36

frusi

15.10.2019 23:59

nie

20.01.2019 23:06

Myszka

26.01.2019 10:25

Gdzie to ja napisze: "bezmuzgowie"przez U otwarte to pisało...poza tym zwalniają tych którzy nie nadają się do pracy (czyli sądząc po wpisie Ciebie) A na Twoje miejsce zatrudniają kogoś rozumniejszego
    admin

05.01.2016 13:24

Wiesz coś ciekawego o firmie Tex Line Sp. z o.o.? Dodaj komentarz na forum. Od twojej opinii może zależeć czyjaś kariera.
    Kolo

11.11.2018 00:28

,, Kariera" ?? Jeśli ktoś robi karierę to pnie się po szczeblach zdobywając większe doświadczenie i lepszą pensję!! A tam jak Cię przydzielą na stanowisko to tam zostajesz. A nawet jeśli idziesz na inne to i tak za tą samą pensję!! Bo jak to panowie mówią ,, Tam się nic nie robi"

09.11.2018 18:44

Hm...zastanawia mnie tylko jedno...skoro tak źle to po o tam pracujecie? Ja gdybym w takich warunkach pracował dawno szukałabym czegoś lepszego

05.11.2018 14:51

Nie polecam tej firmy(usunięte przez administratora)Praca dla maszyn a nie ludzi. Oprócz tego brak jakichkolwiek świadczeń, brak socjalnego i innych dodatków. Stołówka z szatnią damską to jedno niezbyt czyste i estetyczne pomieszczenie.(usunięte przez administratora)Na dodatek wszystko to otacza okropny hałas z hali (tkalni). Normy hałasu w tym zakładzie w dużym stopni przedwyższają normy dopuszczalne. Więc jeśli nie chcesz stracić słuchu lepiej zaopatrz się w słuchawki. Brak ogrzewania w zimie zimno jak na zewnątrz, praca w kurtce wskazana. Atmosfera w pracy taka sobie. Praca bardzo monotonna.

Zostaw merytoryczną opinię o Tex Line Sp. z o.o.