Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski

Adres: ul. Wolska 80, Łaskarzew

NIP: 8261860220 REGON: 711791712

Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski
2 3 6 1

Opinie o Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski

Filtruj opinie po kryteriach:

anetka024
 Opinia

Kupiłam buty 9 marca i od tamtego czasu status butów "brak butów". Jak mogłam wybrać numer i za nie zapłacić skoro ich nie ma ??? Na dwa moje maile nawet nie otrzymałam odpowiedzi i nadal czekam . Powinnam dostać informację zwrotną co dalej?To był mój ostatni zakup !!!! Do tej pory byłam bardzo zadowolona ale zmieniam zdanie . Aneta

Pomocna?
aania35
 Opinia

Od lat robię zakupy przez internet i z tak fatalną obsługą jeszcze się nie spotkałam. Nikt nie odbiera telefonów, nie odpisuje na emaile. Zakupiłam 2 pary butów na kwotę przeszło 500 zł zapłaciłam poprzez payu , otrzymałam 1 parę bez żadnej informacji ze strony firmy, że otrzymam tylko 1 pozycję . Fakturę przysłali na obie pozycje. Żenada. Powinny skontrolować tę firmę. Jesli nie otrzymam zwrotu pieniędzy za niewysłane towar zgłoszę sprawę do odpowiednich instytucji Moje sugestie dla Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski: Właściciel niech się zainteresuje jak firma działa i jak pracują pracownicy Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wymiana pracowników na kompetentnych

Pomocna?
Marta
 Opinia

Fatalna obsługa. Przez 2 dni nikt nie odbiera telefonu, nie oddzwania.. Odechciewa się zakupu. Moje sugestie dla Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski: Wymiana pracownikow Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nauczyć ludzi kultury do klienta

Pomocna?
Julia
 Opinia
@Marta 16.10.2018 11:35

Być może był to wynik jakiejś awarii? Jeśli miałaś problem z kontaktem telefonicznym, mogłaś spróbować innej formy kontaktu z firm. Na stronie internetowej Carinii w zakładce Kontakt można znaleźć kilka adresów poczty elektronicznej do różnych działów w firmie. Poniżej przesyłam link: http://carinii.com.pl/kontakt/ Może nie warto oceniać firmy tak surowo na postawie takiej sytuacji?

Pomocna?
MaryWilska
 Opinia
@Julia 05.11.2018 20:03

NIKT nie odpowiada ani na telefony, ani na maile, ani na smsy!!!!

Pomocna?
Julia
 Opinia
@MaryWilska 16.11.2018 11:26

W obecnej sytuacji najskuteczniejszym wyjściem wydaje się osobisty kontakt z firmą. Czy próbowałaś także takiej metody? Jeśli w dalszym ciągu nie skutkuje a zależy Ci na rozwiązaniu tej sytuacji, może warto także zasięgnąć pomocy u rzecznika praw konsumenta?

Pomocna?
TakNie
Klientka
 Opinia
@MaryWilska 16.11.2018 11:26

Potwierdzam. Stosunek tej firmy do klienta to kpina

Pomocna?
Zawiedziony klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Julia 05.11.2018 20:03

Życzę powodzenia, wysłałam parę wiadomości i na odpowiedź chyba nigdy się nie doczekam, kontakt telefoniczny?, hm.. Za którymś razem w końcu się udało, swoje trzeba było odczekać. Zamówiłam sneakersy, dostałam mail z potwierdzeniem zakupu,i niby wszystko ok Ale..... czekałam na przesyłkę parę dni gdy zadzwoniłam z zapytaniem o moją przesyłkę Pani powiedziała że przecież butów tych nie ma ze musiała być jakaś awaria systemu, i że mogę sobie inne zamówić. Myślałam że to poważna firma jednak nie powazne traktowanie klienta zniechęca do kupowania. Nie polecam, inne konkurencyjne firmy DUŻO lepiej dbają o klienta, szybka przesyłka i natychmiastowe odpowiedzi na pytania. A tu.... Tydzień czekam na odpowiedź.... Czekam i czekam i NIC... Jestem szczerze zawiedziona. GORĄCO NIE POLECAM.

Pomocna?
TakNie
Obuwnicza
 Opinia

Wytłumaczcie mi czym sugeruje się ta firma jeśli chce dobrze prosperować handlem obuwniczym? .Przyjmuje się panią z sieciówki wędlin pytającą." coš jeszcze"która ma zero doswiadczenia w tej dziedzinie czyli ,,profesjonalna obsługa klienta"Biznes o który walczy konkurencjä.A firma odrzuca cv z ponad 10 letnim došwiadczeniem sprzedaży z tego samego tronu ,:):)sorry Miałam chėć kupič buty za 700 zł ale obsługa mi nie odpowiada????????????

Pomocna?
Niezadowolona
 Opinia

Kupiłam buty w promocji -30%... paczke otrzymuje 140 Złotych drożej! Naliczone pobranie, w którym owej promocji nie uwzględniono, a na mailu mam fakturę z niższa o wyżej wymienioną kwotą za towar... kpina! I robienie ludzi w balona...

Pomocna?
Julia
 Opinia
@Niezadowolona 27.11.2018 17:22

Czy zgłaszałaś swoją reklamuję bezpośrednio do Carinii? Być może w regulaminie promocji była o tym mowa? Jeśli jeszcze tego nie zgłosiłaś, warto to zrobić i być może wstrzymać się z oceną do czasu oficjalnego rozwiązania sprawy.

Pomocna?
TakNie
Niezadowolona
 Opinia
@Julia 27.11.2018 18:58

Napisałam maile z reklamacja dotycząca zaistniałej sytuacji i nie doczekałam sie odpowiedzi, mam nadzieje, ze firma zachowa klasę i szacunek do klienta i sie do tego ustosunkuje. Telefoniczny kontakt- niemożliwy, przynajmniej dla mnie, bo nie potrafię sie dodzwonić pod numery kontaktowe.

Pomocna?
Julia
 Opinia
@Niezadowolona 28.11.2018 10:39

Dobrze, ze zgłosiłaś swoje uwagi. Miejmy nadzieje, że firma odpowie na Twoją reklamacje. Być może warto ponowić swoją wiadomość?

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia

(usunięte przez administratora) Uwaga!!!! Wysyłają paczki z zawyżonym pobraniem!!!!! Trzymać sie z daleka!!!!!

Pomocna?
Monika
 Opinia

Witam mam do sprzedania nowe krótkie sneakersy z ukrytą koturna roz 36. Okazały się za małe po jednym wyjściu ????i nie mogę raczej zwrócić. monika.sobkiewicz@interia.pl zapraszam wyślę zdjęcia Lubię atmosferę w Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski za: Produkty

Pomocna?
TakNie
Wściekła
 Opinia

Kupiłam buty Carini,wizualnie ok.Natomiast po przymierzeniu okazało się ,ze but jest źle skrojony.Bok jednego jest niższy od drugiego i strasznie uwiera.Na moje nieszczęście kupiłam przez eobuwie-kolejny dramat.Dwa razy mi buty odsyłano-producent nie uznał reklamacji.Przecież to jego wina i niedopatrzenie ,źle skrojony but to nie wada mechaniczna jak mi odpisano.Napisałam do producenta i co? Odesłał mnie do eobuwie.Mało tego -w reklamowanych butach zmieniono obcas ,ze niby całe wymieniono tak dla niepoznaki -jak je odesłałam to powiedzieli ,że nie przyjmują reklamacji ..Jakaś paranoja.Nigdy wiecej ani jeden ani drugi sklep nie zarobi na mnie grosza!!!

Pomocna?
Petra
 Opinia
@Wściekła 24.08.2018 11:44

dokładnie miałam podobną historię, przy trzecim nałożeniu szpilek firmy Carinii, złamał się obcas.Wysłałam buty do reklamacji i 2 razy dostałam odmowną odpowiedź i uzasadnienie,że źle konserwowałam obuwie oraz,że mogą wymienić obcas ponieważ nie jest on najważniejszy w obuwiu , większej bzdury w życiu nie słyszałam.W tej chwili złożyłam sprawę do sądu konsumenckiego przeciwko sklepowi e-obuwie.Radzę innym kupującym na taki sam krok ponieważ oni czują się bezkarni i robią z ludzi (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Mi mega przeszkadza Pani Małgorzata B która uważa się za wielkiego managera a tak naprawdę nie potrafi się wysłowić tylko yyyyy i yyyyy . Jak taka osoba może reprezentować firmę, właściciele to ludzie na poziomie i nie widza tego? Jest wyniosła. Zły wizerunek dla tak fajnie działającej firmy

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@anonymous 08.08.2018 08:56

Jako pracownik firmy uważam że Pani Małgorzata robi dużo dla marki Carinii. Uważam, że jak komuś coś przeszkadza to powinien to powiedzieć w oczy, a nie bzdury wypisywać w internecie. Szkodzi to całej firmie

Pomocna?
Rafał
 Opinia
@anonymous 08.08.2018 08:56

Ja również pracuje w Carinii i nie mogę się zgodzić z komentarzem na temat Malgoski. W mojej ocenie to bardzo miła i sympatyczna dziewczyna. A jeśli Tobie coś przeszkadza to takie sprawy chyba załatwia sie w firmie między sobą a nie wypisujesz głupoty w necie.

Pomocna?
ika
 Opinia
@Rafał 09.08.2018 17:04

Witam. Jeśli pracuje Pan w Carinii, proszę mnie pocieszyć i napisać, że zwracacie kasę za zwrot niepasujących butów. Kontakt bardzo trudny. Pozdrawiam.

Pomocna?
Roman
 Opinia

Pamiętajcie, że forum GoWork.pl nie jest miejscem odpowiednim do przekazywania firmowych plotek i obrażania osób trzecich. Zachęcam do ponownego zapoznania się z regulaminem forum: https://www.gowork.pl/regulamin @Rafał, powiesz nam jaka atmosfera panuje w Carinii? @Pracownik, czy jesteś obecnie pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @anonymous, najważniejsze opinie dotyczą tutaj warunków pracy, zatrudnienia czy atmosfery w Carinii. Nie zniechęcam do aktywności na forum ale pamiętaj, że na tutaj niewiele osób będzie mogło pomóc Ci w rozwiązaniu problemu. Może warto zasygnalizować swoje uwagi osobie, której dotyczy Twoja opinia?

Pomocna?
TakNie
Roman
 Opinia

Jestem ciekaw jak wygląda praca w Carinii w chwili obecnej, niestety nie widzę, żadnej oferty pracy w tym sklepie. Jak można aplikować? Czy jeśli prześlę moje CV bezpośrednio do sekretariatu to będzie brane pod uwagę?

Pomocna?
TakNie
sosna
 Opinia

jaka atmosfera wszyscy zestresowani wymysłami szefa to nie jest zakład warty uwagi salsa skąd ty wiesz że opinia pracownika 1234 to stek kłamstw

Pomocna?
salsa
 Opinia
@sosna 22.04.2018 09:31

Kto tam pracował lub jeszcze pracuje wie o tym doskonale. A opinia pracownika 1234 to opinia zleconea odgórnie.

Pomocna?
TakNie
Salsa
 Opinia

Pracowniku 1234 jeśli jesteś pracownikiem Carinii to nie pisz takich głupot. Przecież wiesz że twoja opinia jest wysłana z palca.

Pomocna?
Roman
 Opinia

Kto jeszcze wypowie się od strony pracownika o Carinii Zakład Produkcji Obuwia? Pamiętajcie, że udzielając merytorycznej odpowiedzi pomagacie innym osobom zainteresowanym pracą w firmie. @Sosna, a jaka panuje atmosfera wśród pracowników firmy?

Pomocna?
TakNie
gawron
 Opinia

o czym ty piszesz pracowniku 1234

Pomocna?
sosna
 Opinia

szef do bani zero szacunku do ludzi terror ze strony pracodawcow

Pomocna?
anonymous
 Opinia

Zero szacunku dla klienta. Od pół roku nie mam butów które reklamowałam bo rozpadły się obcasy. Pełna ignorancja. Nie kupujcie tych butów. Ciężko gdziekolwiek wysłać negatywną opinię

Pomocna?
Pracownik1234
 Opinia

Żeby wyrażać takie opinie trzeba przyjść i popracować jakiś czas.Ja pracuje tu około 3 lat ,z pracy jestem zadowolona oczywiście jaka praca taka płaca. Szefostwo w porządku nie mam zastrzeżeń lepszej pracy nie szukam.Jest mi tu dobrze polecam serdecznie ten zakład

Pomocna?
babjaga@
 Opinia

Praca w Carinii- sześć dni w tygodniu, tydzień urlopu wypoczynkowego, praca na czarno, wypłata z kamizelki, kłótnie przy pracownikach właścicieli firmy,Pani właścicielka porusza w pracy swoje osobiste pretensje do własnego męża, ubliża, poniża go przy całej załodze, żenada. Opóźnienia w wypłacaniu poborów- kto ważniejszy w firmie ten pensję dostaje a inni czekają na swoją tygodniówkę. Jak kasy brak to odbiór w butach. Brak szacunku do pracowników, właściciele czują się jak panowie i władcy w swoim królestwie. Daleko im do pracodawcy roku!!!!!

Pomocna?
Grupa Wsparcia
 Opinia
@babjaga@ 29.11.2017 08:08

Serdecznie dziękujemy za rzetelne informacje dotyczące patologi występującej w Firmie. Nakłaniam nadal osoby które jakikolwiek sposób zostały skrzywdzone przez Właścicieli Carinii bądź społek powiązanych! Z informacji pozyskanych od państwa wystosujemy odpowiednie pisma Do odpowiednich instytucji (KAS,PIP) by sprawiedliwości stało się zadość . Pozdrawiamy Serdecznie Grupa Wsparcia wraz z Sprawiedliwym Detektywem

Pomocna?
Sprawiedliwy Detektyw
 Opinia

Witam serdecznie ,zwracam się z ogromna prośba o kontakt ,obecnych bądź byłych pracowników firmy Carini,w szczególności tych którzy zostali pokrzywdzeni bądź poszkodowani przez panstawa Urawskich. Pozdrawiam Serdecznie -Detektyw Kontakt : 694 702 796

Pomocna?
hana
 Opinia

Zakupiłam pierwszy raz buty Carinii dwie pary: botki khaki z czarnymi paskami i zamszowe botki na obcasie zawiązywane. kupiłam je w cenie promocyjnej po ok 350 zł. Gdyby nie fakt przeceny stwierdziłabym że w żadnym wypadku nie są warte powyżej 400 zł a właściwie nawet powyż. 300 zł. Są to buty zbliżone jakością wykonania do Lasockiego. Podrzędne buty wyglądające ładnie na zdjęciach a w realu widać ubogą ich jakość. Już więcej nie kupię butów tej firmy.

Pomocna?
lala
 Opinia

Nie pracowałam w firmie Carinii, ale sądząc po tym jak moderator strony na facebooku traktuje klienta to cała reszta też musi być "wspaniała". Dodatkowo bezczelnie odpisuje na komentarze umieszczone na forum, a gdy udowadnia się swoje racje to usuwa niewygodne komentarze. Jeśli firma działa tak jak strona na facebooku to zdecydowanie odradzam! zero szacunku do klienta, o którego przychylność powinno się walczyć, a co dopiero dla pracownika...

Pomocna?
Zuza
 Opinia
@lala 15.10.2014 22:05

Zgadzam sie w 100% podejście do klienta jest zerowe. Buty sprzedają i wykonują beznadziejne. Maja dwa miesiące a juz drugi raz na reklamacji, prawie w nich nie chodze w ogóle. A jak zadzwoniłam do działu reklamacji to co ta Pano mówiła to jest kompletny brak szacunku do klienta. Nigdy więcej nie kupie butów tej firmy i nikomu nie bede jej polecać. DNOOOOO !!!

Pomocna?
szewc
 Opinia

Witam, jestem szewcem, który pracuje w firmie już od dłuższego czasu. Osobiście, jestem bardzo zadowolony zarówno z atmosfery, jak i wynagrodzenia. Sam właściciel też jest bardzo życzliwy i zawsze pomoże w potrzebie. Serdecznie polecam

Pomocna?
Długi staż
 Opinia

Witam, jestem pracownikiem z długim stażem. Niestety nie mogę się zgodzić z tym, że w firmie jest zła atmosfera. Pozatym jest ona zależna tak od wszystkich, jak i od każdego z osobna. Więc "dobra atmosfera" nie jest wartością wymierną. Wynagrodzenie - pokaż mi pracodawcę, który płaci takie pieniądze i to w terminie.. Pachnie mi tu rozgoryczeniem po utraconym stanowisku..

Pomocna?
pracownik
 Opinia

Witam, byłem pracownikiem w firmie Carinii i chciałem przestrzec ludzi którzy chcą tam pracować: Praca bez rejestracji. Bardzo słabe wynagrodzenie. Zła atmosfera w pracy i kiepskie warunki socjalne. Proszę również nie wierzyć w to co mówi właściciel bo jest to ściek kłamstw i obietnic bez pokrycia.

Pomocna?

Zostaw opinię o Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski - Łaskarzew

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carinii Zakład Produkcji Obuwia Grzegorz Urawski

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.