Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

KONTAKT

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

5. Opinie o Eurotronic Sp. z o.o.

Opinie o Eurotronic Warszawa

Eurotronic Sp. z o.o.

16.04.2026 11:53

Nie każdą wartość w biznesie da się zapisać w KPI. Czasem buduje się ją… przy wspólnym stole.

Niedawno zespół Eurotronic spotkał się na wielkanocnej kolacji w El Greco. Była to chwila oddechu od projektów, wdrożeń i codziennych wyzwań. Przede wszystkim był to jednak czas na rozmowę, relacje i bycie razem.

To ludzie tworzą jakość. To relacje budują skuteczność.

Dlatego w Eurotronic świadomie inwestujemy nie tylko w technologie, lecz także w zespół.
    News image
    Eurotronic Sp. z o.o.

16.04.2026 11:49

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Twoje doświadczenia nie były w pełni satysfakcjonujące. Chcielibyśmy jednak podkreślić, że nasz zespół dynamicznie się rozwija, a stabilność i długofalowa współpraca są dla nas bardzo ważne. Wielu naszych pracowników jest z nami od parunastu lat, a część współpracuje z Panem Prezesem nieprzerwanie od momentu powstania firmy. To dla nas najlepszy dowód na to, że budujemy środowisko oparte na zaufaniu i wzajemnym szacunku. Realizujemy projekty dla wymagających klientów, co czasami wiąże się z koniecznością elastycznego reagowania na potrzeby organizacji. Staramy się jednak, aby takie zmiany były jak najbardziej transparentne i uwzględniały komfort naszych pracowników.
    ReviewUserIconRafał

22.05.2026 15:44

Pracuję w Eurotronic Sp. z o.o. od kilkunastu lat i ogólnie mam bardzo pozytywne doświadczenia. Na duży plus zasługuje atmosfera. Zespół jest zgrany, ludzie raczej sobie pomagają niż rywalizują, a przełożeni są w porządku i można się z nimi normalnie dogadać. Dużym plusem jest też to, że w firmie decyzje podejmowane są szybko i sprawnie. Nie ma przeciągania tematów tygodniami — jeśli coś trzeba ustalić, to zazwyczaj dzieje się to od razu. To bardzo ułatwia pracę i pozwala skupić się na realizacji zadań. Kolejna rzecz to ciekawe i różnorodne projekty. Nie ma tu monotonii — zadania są zróżnicowane, często wymagają kreatywnego podejścia i dają realną satysfakcję. Dzięki temu można się rozwijać i zdobywać nowe doświadczenia, zamiast w kółko robić to samo. Oczywiście zdarzają się bardziej intensywne okresy, jak to w większości firm, ale ogólnie bilans jest zdecydowanie na plus. Dla osób szukających stabilnej pracy w normalnym środowisku to naprawdę solidne miejsce. Firma cały czas się rozwija i zmiany zdecydowanie idą w dobrą stronę.
    #SpecjalistaDsWdrozen
    ReviewUserIconPracownik

21.04.2026 14:08

Pracuję w Eurotronic kilkanaście lat i mogę powiedzieć, że jest to firma, które daje przede wszystkim poczucie stabilności i bezpieczeństwa. Odkąd rozpocząłem pracę, obserwuję stały jej rozwój. Oczywiście, zdarzają się lepsze i trudniejsze momenty, ale ogólnie bilans wypada zdecydowanie na plus. Atutem zdecydowanie jest atmosfera w zespole. Wiele osób pracuje tutaj równie długo co ja. Firma daje możliwość zdobycia doświadczenia i rozwijania umiejętności przy realizacji różnych projektów dla klientów zarówno krajowych jak i zagranicznych. Mogę polecić Eurotronic osobom, które szukają długoterminowej współpracy i cenią sobie uporządkowane i spokojne środowisko.
    ReviewUserIconinsider

16.04.2026 14:12

Zespół dev pracuje standardowo z Team Lead. Praca jest organizowana pod kątem rozwoju i wsparcia produktów, czasem też na styku z klientami bezpośrednio w projektach. Jest dużo przestrzeni na autonomię, nie widziałem tu nigdy mikrozarządzania z wyższych poziomów, raczej nastawienie na zaufanie i odpowiedzialność. Atmosfera jest bardziej niż dobra. Szkolenia i rozwój, jest na to miejsce, ale faktycznie jest to też kwestia inicjatyw zespołu czy swoich własnych. Firma nie blokuje takich działań. Ma to mieć sens dla firmy, projektów i też jak zauważyłem tego jak twoją rolę w firmie postrzegają na przestrzeni kolejnych miesięcy czy lat.

ReviewUserIconKrzychu

12.05.2026 09:29

Pracuję w Eurotronic od 5 lat jako analityk i mogę szczerze powiedzieć, że to jedno z tych miejsc, gdzie praca naprawdę ma sens. Firma jest dobrze zorganizowana i zarządzana w rozsądny, spokojny sposób — bez zbędnego chaosu i korporacyjnej toksyczności. Duży plus za normalną atmosferę. Nie ma tu sztucznego ciśnienia ani „korpo-gier”, liczy się przede wszystkim to, żeby dobrze zrobić swoją pracę i dowieźć to, co trzeba. Jeśli pojawia się problem, da się go normalnie omówić i rozwiązać, zamiast przerzucać odpowiedzialność. Przez te 5 lat miałem poczucie stabilności, sensu wykonywanej pracy i wpływu na to, co robię. Dzięki 😊

ReviewUserIconPracownikD

01.05.2026 21:26

Jestem pracownikiem z dłuższym stażem w tej firmie. Zaczynałem jak Junior w dziale Consultingu. Teraz już realizuje projekty samodzielnie. Jeżeli masz chęć do pracy i zaangażowanie, możesz dojść do czegoś i być zadowolony z siebie i pracy. Oczywiście nie zawsze jest kolorowo, stresy/ nerwy itp. ale gdzie jest kolorowo zawsze...nie poznałem w innych firmach. Jeżeli szukasz pracy aby iść po najniższej linii oporu, czyli odbębnić swoje - to daj sobie spokój. Czasem trzeba stanąć ponad stan godzin pracy ale nie musisz/ jeśli chcesz, efektem tego jest to że firma widzi takie rzeczy i jesteś doceniany. Widziałem jak ludzie zmieniali pracę aby spróbować czegoś innego i później wracali. Zespół Eurotronic to normalni ludzie, niema rywalizacji, wywyższania się itp. jak korporacjach dlatego też atmosfera jest dużą wartością dodaną w życiu codziennym w pracy.

27.07.2025 13:19

ReviewUserIconBogdan

22.10.2025 16:38

Przede wszystkim współczuję. Mam podobne doświadczenia co do niewypłacalności tej firmy. Polecam założyć sprawę z powództwa cywilnego.

Magnitudo

28.08.2025 17:48

Asystent AI

Ktoś może napisać, jak naprawdę wygląda praca jako Programista SQL w tej firmie? Chodzi mi szczególnie o podróże służbowe i poziom samodzielności – czy jest ich dużo i czy faktycznie wszystko robi się samemu? W ogłoszeniu wymagają rocznego doświadczenia, dobrej znajomości T-SQL i angielskiego oraz gotowości do wyjazdów. Wynagrodzenia nie podają, ale oferują kartę sportową i prywatną opiekę medyczną.
    #ProgramistaSql
    Essentia

18.07.2025 18:09

Asystent AI

Czy ktoś tu już pracuje lub pracował jako Konsultant Wdrożeniowy rozwiązań EAM/CMMS i może napisać, czy wymagania co do doświadczenia we wdrożeniach są rzeczywiście aż tak wyśrubowane? Jak z kasą – szło coś wynegocjować? Wymagają przede wszystkim doświadczenia przy wdrożeniach systemów CMMS, EAM lub ERP jako analityk albo konsultant – bez tego ani rusz. Najfajniej wygląda benefit w postaci pakietu szkoleń technicznych i biznesowych, co dla wielu może być największym plusem tej oferty.
    #SpecjalistaIt
    ReviewUserIconKama

04.02.2025 15:21

Miła i ciekawa rozmowa rekrutacyjna z jedna osobą, dobry kontakt fajna propozycja pracy. Mam nadzieję, że się odezwą
    ReviewUserIconKisiel

27.06.2025 15:09

Minęło 4 miesiące, czy mogę wiedzieć czy się odezwali? Ja miałem rozmowe pare tygodni temu i też naprawde przebiegła bardzo pozytywnie itd.. ale nadal brak odpowiedzi trochę boli :

17.03.2025 11:32

25.06.2025 16:14

To chyba jakieś nie porozumienie, pani w sekretariacie wykazała się dużą cierpliwością przy wszelkich pytaniach z mojej strony.
    Veritas

23.06.2025 18:43

Asystent AI

Była oferta na Specjalistę ds. Administracji, bez podanego wynagrodzenia i na pełen etat na umowie o pracę. Najważniejszym wymogiem wydawała się bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie. Do ciekawszych benefitów należała prywatna opieka medyczna. Możecie napisać czy oczekiwania były zbyt wysokie w stosunku do oferty i czy zarobki odpowiadały wymaganiom przy tej ilości zadań?
    #SpecjalistaDsAdministracji

07.11.2023 06:27

Cześć, szukam informacji na temat pracy w tej firmie. Znalazłem przypadkiem ogłoszenie na konsultanta wdrożeniowego i bardzo mnie zainteresowało bo lokalizacja dla mnie wręcz idealna. Tylko niestety chyba się spóźniłem, bo widnieje info że pracodawca zakończyl zbieranie ofert. Może ktoś wie czy jest jeszcze szansa np. wysłać cv bezpośrednio na adres firmy? Ktoś może powiedzieć coś o pracy na tym stanowisku? :)
    ReviewUserIconMarek z Marek

02.12.2023 15:59

Nie zawracaj sobie głowy tą firmą. Brakuje ludzi do pracy a firma notorycznie podpisuje nowe kontrakty co wiąże się z tym, że spada na Ciebie bardzo dużo pracy. Jeśli nie masz życia prywatnego i pasuje Ci stawka około 90 zł netto / h to możesz próbować, ale odradzam dla zdrowia psychicznego. Bywa bardzo często, że spotkania trwają po 6-8 godzin dziennie a jeszcze trzeba przygotowac materiały po spotkaniu, więc w sumie mamy do 10 godzin pracy dziennie. Pomyślisz zapewne o pieniądzach za nadgodziny, więc już odpowiadam. Na rozmowie rekrutacyjnej powiedzą, że tak oczywiście nawet premie są, ale ludzie, którzy pracują tam od czterech lat nie mogą się doprosić premii. Często gęsto jest tak, że budzą się z projektem na, który podpisali umowy kilka miesięcy wcześniej a potem wszyscy mają się wyrobić w dwa miesiące. Także zarządzanie totalnie leży. Jako ciekawostkę dodam, że wdrożenie nowych pracowników jest na poziomie: "masz tu materiały i czytaj, potem przeklikaj sobie platformę i w przyszłym tygodniu zaczynasz pracę z klientem".
    ReviewUserIconMarek z Marek

06.12.2023 19:22

Tak, jest wyznaczany, ale przy takiej ilości obowiązków niestety nikt nie ma czasu, żeby poświęcić go na odpowiedzi na pytania nowych pracowników. Co do stawki... są bardzo duże rozbieżności w stawkach. Nie wiem czym są one podyktowane (poza oczywiście doświadczeniem). Dziwi mnie fakt, że są ludzie na tych samych stanowiskach a dysproporcje są naprawdę spore. Ludzie na kierowniczych stanowiskach powinien mieć świadomość, że ludzie ze sobą rozmawiają.

22.02.2023 17:31

Rozumiem, że jako kandydat mogłem nie spełniać oczekiwań, ale skoro firma sama z siebie mówi, że się odzewie nawet z negatywną informacją, to biorę to za wiążące.

24.02.2023 09:53

Blisko miesiąc temu. Wrażenie jakby odpytywanie z przygotowanych pytań. Atmosfera ok. Jedna osoba rekrutująca.
    BuildingIcon

O NAS

Zapowiedź profilu firmy Eurotronic Sp. z o.o.

To już ponad 30 lat odkąd Eurotronic konsekwentnie i z pełnym zaangażowaniem buduje swoją pozycję lidera dostarczającego rozwiązania zarządzania majątkiem trwałym. Systemy CMMS/EAM oferowane przez nas wyróżnia funkcjonalność jak i możliwością modyfikacji pod indywidualne potrzeby klienta. Dziś, jesteśmy uważani za jedną z wiodących firm w Polsce dostarczającą rozwiązania informatyczne wspierające w pełni zarządzanie majątkiem trwałym.

Zobacz więcej

01.08.2019 16:42

Nie polecam, utrudniony kontakt, test na kartce papieru to jakaś abstrakcja. Umówiliśmy się na informację zwrotną do 2 dni, po tygodniu zero odpowiedzi, na emaila nikt nie odpowiada. Mała firma, nie polecam.
    ReviewUserIconWojciech

24.03.2020 09:43

Chyba się musiałeś przesłyszeć. Raczej powiedzieli, ze w przeciągu 2 tygodni!
    ReviewUserIconDionizos

22.01.2019 06:11

"Odezwiemy sie w ciagu dwoch tygodni" na rozmowie rekrutacyjnej brzmialo jak obietnica. Niepowazna firma, nie polecam.
    ReviewUserIconcśśś

15.10.2016 13:05

Najważniejsze ejst dla mnie to, że zarobki są adekwatne do powierzanychh obowiązków, a jak dorzucają do tego jeszcze benefity socjalne, to jeszcze lepiej.
    ReviewUserIconZbyszek

15.10.2016 12:36

Co tam słychać w ełrotronik? Pracowałem tam z pół roku, ale nie podobało mi się i się zwolniłem. Jak tam w nowym biurze?
    ReviewUserIconKoza

16.04.2016 10:27

Pootwierali inne firmy pod innymi nazwami w roznych miejscach. I moge potwierdzic, ze szrot totalny. Produkuja widla i powidla :D
    ReviewUserIconłogier

12.08.2017 15:10

nie szrot tylko Szeor - to ich flagowy system, inna sprawa jak toto działa
    ReviewUserIconmarian

31.10.2015 21:49

intrygant - co ty wypisujesz a brednie. Dają śmeciówk i nie trzeba wybrzydzać, bo dadzą ci opiekę medyczną za 50zł. Widać po tym co piszesz i w jaki sposób, że jesteś pracownikiem eurotronic

12.08.2015 02:22

ReviewUserIconpracownik

20.08.2015 11:21

http://eurotronic.net.pl/pl/#/12,kariera Jakoś specjalnie wysilać się nie trzeba żeby znieść :)
    ReviewUserIconWariactw

11.03.2015 00:53

Pomijając fakt, że firma zarejestrowana jest w Warszawie i ma mnóstwo konkurencji - co chyba nikogo nie dziwi - można liczyć na jakieś sensowne bonusy ze strony firmy? Podejrzewam, że na pierwszym miejscu stoi jak najwyższa ilość podpisanych kontraktów, ale czy to jest tylko rola sprzedawcy usług, czy również innych pracowników firmy?
    ReviewUserIconTytyanic

18.02.2015 01:52

Eurotronic to firma dostarczająca rozwiązania informatyczne do zarządzania majątkami trwałymi - obiektami, pojazdami, infrastrukturą. Dodatkowo zaczęli się zajmować monitoringiem i automatyką budynkową, która również wydaje się być działką z szerokimi możliwościami rozwoju. Zastanawiam się na jakie pieniądze może liczyć osoba z doświadczeniem?
    ReviewUserIconfret

31.01.2015 15:17

no to nie pierwszy temat na który trafiłem w poszukiwaniu pracy i gdzie widzę że tylko ludzie pytają a nikt nie odpowiada. Nie wiem czy po prostu pracownicy np. Eurotronic nei mają czasu na udzielanie się tu czy o co chodzi? bo trochę szkoda, bo ja traktuję osobiście wypowiedzi osób obeznanych w temacie za bardzo cenne

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Eurotronic?

HISTORIA FIRMY

Zapowiedź profilu firmy Eurotronic Sp. z o.o.

Początki firmy Eurotronic sięgają 1994 roku, kiedy Krzysztof Tomaszewicz rozpoczął działalność gospodarczą skoncentrowaną wyłącznie na systemach CMMS – wspierających Utrzymanie Ruchu i techniczne zarządzanie majątkiem. Był to czas intensywnego rozwoju rozwiązań dedykowanych służbom technicznym, tworzonych z myślą o ich realnych potrzebach.

Zobacz więcej

ReviewUserIconlerek

29.11.2014 03:48

więcej niestety tutaj pytań niż jakichkolwiek odpowiedzi na nie. Ale trudno no. widocznie pracownicy Eurotronica jeszcze nie dorośli do konwersacji na forum.
    ReviewUserIcondert

13.08.2014 22:26

Ej, prezes ma dalej w garażu tylko lambo, 911 i Astona DBS czy może coś nowego przybyło?
    ReviewUserIconkamil

23.05.2014 16:23

Eurotronic poszukuje do pracy na kilka stanowisk: Konsultant wdrożeniowy, Manager ds. sprzedaży, Manager ds. sprzedaży systemu CRANE i Konsultant SQL, także się rozwijają.
    ReviewUserIconRomek

05.04.2014 14:04

Może niech ktoś, kto niedawno aplikował do Eurotronic w koncu zweryfikuje te testy, bo zaraz zrobi się tu bałagan.
    ReviewUserIconsasza

25.03.2014 22:22

A skąd masz informacje, że takie testy się odbywały? Co to za chory pomysł, żeby był on w wersji papierowej?
    ReviewUserIconanonim2

19.08.2013 21:48

Tak są, musisz nauczyć się trasy Warszawa - Lubin :)
    ReviewUserIconmis

16.08.2013 14:11

Trochę dziwnie postawione pytanie, to tak jak byś na uczelni informatycznej pytał, ile w tej branży można zarobić... Zarobisz tyle, na ile się dogadasz i wykażesz umiejętnościami ;)
    ReviewUserIconbasia

16.07.2013 21:12

tak dostaje - tylko jedna osoba, ta którą zatrudnią

07.06.2013 14:32

Jeżeli tak uważasz, to kompletnie nie znasz tej firmy
    ReviewUserIconbubek

07.06.2013 13:12

Tak się składa, że żaden z was nie wykazał się podstawową wiedzą z SQL, gdzie w ofercie pracy było to zazanaczone. A jeśli dla Ciebie test na kratce to coś nowego, to chyba była pierwsza rozmowa w twoim życiu:)

Kontakt - Eurotronic Sp. z o.o.

UL. JUTRZENKI 137A 02-231 Warszawa

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

ReviewUserIconabcadło

30.05.2013 18:57

Też byłem u nich na rozmowie w sprawie pracy i zgadzam się z tym co napisał gościu. W ramach rekrutacji dają do rozwiązania test z SQL, ale na kartce i bez dostępu do komputera. Otrzymanie informacji zwrotnej czy zwykłego podziękowania za udział w rekrutacji to dla tych ludzi abstrakcja.
    ReviewUserIconanonim2

22.05.2013 13:53

- ile płacą nie mogę napisać bo zabrania mi tego umowa - umowa o pracę na czas nieokreślony - o premię trzeba się prosić samemu
    ReviewUserIcongość

16.04.2013 16:50

nie ma tam żadnego Piotra, który pracuje 12 lat.....
    ReviewUserIconksięgowość

11.03.2016 20:28

A właśnie ze jest
    ReviewUserIconPiotr

24.03.2013 23:34

Pracuję ponad 12 lat w tej firmie i jak czytam takie posty to zastanawiam się kto takie brednie wypisuje, bo raczej nie kompetentni pracownicy firmy.
    ReviewUserIcongościu

10.03.2013 21:27

jeśli ktoś czyta to po zobaczeniu oferty na konsultanta działu wsparcia to niech sobie odpuści byłem w piątek na rozmowie i powiem: nie warto! pracownicy patrzą się na kandydatów jak na kosmitów albo się cieszą jak by zobaczyli dziecko usmarowane czekoladą
    ReviewUserIconchomik

15.10.2012 20:15

omijać szerokim łukiem
    ReviewUserIconwałeczek

10.10.2012 22:25

ogólnie mała firemka, możliwości rozwoju w strukturach nie ma - zdobyć można jedynie doświadczenie w dosyć wąskim zakresie (oczywiście samemu bo szkoleń brak), praca po 10 godzin i główna zasada: wszystko 'dla dobra firmy' jak ktoś lubi takie klimaty to może iść bo płacą nawet dobrze
    ReviewUserIconzara

25.09.2012 22:24

Słaba, prywaciarska firma. Bardzo źle zarządzana, zero szacunku dla pracownika. Nie ma możliwości rozwoju. Odradzam
    ReviewUserIconshive

23.09.2012 12:03

(usunięte przez administratora) , nie polecam nikomu
    ReviewUserIconwalpurg

26.01.2011 15:14

A mi całkiem nieźle tu płacą :)
    ReviewUserIconJanuś

03.04.2017 05:52

tak, a ja uważam że to oszuści , mi od 4 miesięcy nie płacą i skerowałem sprawę do sądu
    ReviewUserIconXoXo

21.08.2017 10:09

Pracuję tutaj już kilka lat i nie przypominam sobie żeby firma komukolwiek zalegała z wypłatą.

Zostaw merytoryczną opinię o Eurotronic Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Eurotronic Sp. z o.o.!

GlobalIcon