To jest opinia dla tych co przeczytali ponoiższe opinie i wybierają się do tej restauracji nie wiem co ci ludzie widzą takiego by się tak zachwycać. Opinię, którą teraz czytacie jest rzetelna i jeśli tam się znajdziecie przyznacie mi rację. Wystrój niektórym może pasować dawny (usunięte przez administratora) dla snobów po prostu miszmasz można to przeżyć ładnie przybrany stół lecz nie to tylko się liczy. byliśmy tam w 9 osób przydzielono nam stół na tarasie z widokiem na korty tenisowe do przeżycia, stół pięknie przybrany trzeba przyznać pod serwetą zgniła decha przybita gwoździami i poklejona taśmą na stole przystawka rolmopsy zachwalane przez właścicielkę oczywiście nie prosiłam o nie cena nie wiadoma bo menu na stronie to zestawy świąteczne na wynos innego nie ma. Krzesła ogrodowe zrobione z metalowych prętów pamiętające wczesny (usunięte przez administratora) ( na jednym z tych krzeseł podarła sobie żona spodnie bo wystawały z niego ostre zadziory), poduszki które dostaliśmy na krzesła były brudne nie wiadomo kiedy prane i czy w ogóle. Menu na kartce przyniósł kelner czy może współwłaściciel nie ważne dosyć miły i zabawny. Przeczytał z kartki kilka potraw nie podając ceny bo przypominam menu jako takiego nie ma i spytał kto co zamawia, zamówiliśmy 9 dań plus zupy podane miseczkach wielkości filiżanek zaś surówka buraczków czytaj Lidl nakładana była przez kelnera z miseczki wszystko czytane z kartki bez podawania cen do tego 4 szklaneczki whisky chivas i 3 lampki wina dzbanek kompoty i jedno piwo oczywiście nie wiedząc ile co kosztuje wstyd raczej pytać przy gościach, których się zaprosiło by nie wyjść na przysłowiowych Szkotów. Na koniec kawa dla wszystkich i tort niby zrobiony przez właścicielkę niby czekoladowy, ale to kwestia smaku bezpłciowy oczywiście bezcenny poprawie 3 godzinach towarzystwo zaczęło się powoli rozchodzić więc poszłam zapłacić i tu niespodzianka, którą mam dla Was przyszłych biesiadników zapłaciła kartą przez terminal 3200 z groszami i to wszystko nie wiadomo za co płaciłam i ile co kosztowało normalny koszmar i (usunięte przez administratora) Przestrzegam więc Was przed tą restauracją.