Jeden wielki (usunięte przez administratora) Z jednej strony kotlety schabowe i wszelkie starsze miesa, ktore sie nie sprzedaja sa sa przerabiane na kartacze lub bigos. Z drugiej strony zatrudnia pracownikow bez umow, bez pozwolen (z Ukrainy) itp nie wyplacajac wynagrodzen. Absolutny brak szacunku do pracownikow i kompletnie olanie restauracji. MASAKRA!!!
ja tez jestem bylym kucharzem pracowalem tam od 2007 do 2016 roku i zapewniam wszystkich ze to co tu jest napisane nadaje sie do prokuratury za oszczerstwa dziwie sie ze pracodawca nie zrobil mu sprawy za znieslawienie i oszczerstwajakie napisal pewnie gosc pil i mu podziekowali nie dziwie sie bo kazda restauracja tak by zrobila A co do produktow zawsze wszystko swierze i nigdy u tych pracodawcow zadnego smierdzacego miesa nigdy nie dostalem co do wynagrodzenia kazdy dostawal na czas wyplate i tu nie mozna pracodawcy nic zarzucic!!!! a co do szacunku to gosc chyba nie wie co to nie obrazajac go bo pracodawcy zawsze przyszli pogadali posmialismy sie jak w rodzinie mozna rzec a ze ten co pisze byly kucharz nie ma jaj by podac imie i nazwisko pewnie chcial rzadzic calym zakladem i tu peszek bo w zadnej pracy zaden pracodawca wyslucha porozmawia ale sobie nie pozwoli zadzic swoim lokalem ja sie podpisuje pod tym co pisze a ty moze zrob to samo oszuscie? moj podpis to nick