Juz tyle tych opini wspaniałych ludzie napisali....
Prosze panstwa i ci ludzie mieli bez apelacyjną racje.
Pizzy , jak stwierdziło moje dziecko , w promieniu kilku osiedli w Krk nie znajdziemy.
Smaczne jedzenie , odpowiednio podane i kilka szczegolów;
Tatar - wprost idealnie podany odp. miesko zmielone szkoda ze nie posiekane ale klasa.
Samemu przyzadzamy na talerzu , fakty sa takie gdzie w wiekszosci dostajemy juz zmiksowany tatar.
Wino grzane... rozmoczone rodzynki z przyprawami zalane goracym winem z pomaranczem ktory czuje juz wino - klasa- nie ma lepszego w Krynicy.
pizza delikatna swierza nie spalona palce lizac i nie tylko ----) .
Zupy ktore z dzieciakiem uwielbiamy pachną... one pachną... i smakują świetnie...
kapusta zasmażana . Generalnie zeby nie przesadzic ,w kilku miejscach smakuja podobnie -bardzo dobrze. Niemniej jednak cala reszta tych wielu czynnikow ktore wplywaja na moja wyobrażnie i zachwyt nad obsługą w tej Restauracji czyni tą kapuste wyoborną na tle reszty serwowanych w tym mieście.
Mogłbym pisac i pisac , lecz obsługa z którą prosze mi wierzyc czułem sie całkiem swobodnie i swojo zasługuje Pani Kierowniczko na uznanie ktore przełozy sie na ekonomie tych ze wspaniałych ludzi których Pani zatrudnia.
Rafał i Filip S.