Hej, czytam wasze opinie i skoro tak jest naprawdę - zastanawiam się, czemu nikt z pracowników nie zgłosi zachowania pracodawcy? Czy może były podjęte takie kroki?
Podpowiedz pracownikom gdzie to zgłosić bo to (usunięte przez administratora) w czystej postaci...
czy warto szukac tam pracy jako kelnerka albo przy produkcji posilkow? przestrzegane sa tam zasady BHP ? piszecie ze nie warto, ale dlaczego ? ktos moze napisac cos o wyplacaniu pensji, jest na czas? moznan liczyc na jakies premie, czy z urlopem nie ma problemu ?
Poszukaj innej pracy sobie. Dobrze Ci radzę. Wykończysz się tam jak nie fizycznie to psychicznie... Więcej nie napiszę bo nie ma sensu się denerwować tym pracodawcą... Już lepiej na produkcji jest...
Nie ma co się denerwować, ale fajnie rozjaśnić kandydatom i chętnym co się tam dzieje w tej firmie
Firma Zbyhal specjalizuje się w tradycyjnej kuchni polskiej. W swojej działalności oferują również usługi cateringowe. Niestety nie widzę informacji o rekrutacji. Wiecie, czy załoga pracująca w tym miejscu jest duża, i jak pracuje się w tym miejscu?
Ludzie masakra na zwykłego tosta czekałem 35 minut a do tego obsługa??? Nie polecam
Zgadzam się ze wszystkimi moimi przedmówcami atmosfera niczym z horroru nie doradziła bym nawet najgorszemu wrogowi żeby podjął tam pracę jawny wyzysk człowieka zero szacunku dla pracownika .ludzie nie dajcie się omotać pięknej gadce pracodawcy znieważył mnie i obraził zrobił.ze mnie totalne nic .A o ile sobie dobrze przypominam to niewolnictwo zniesiono już dawno temu jeśli chcecie zostać.sprawni umysłowo to nie podejmujcie tam pracy proszę!!!!!!!! a nie wspomnę już o reszcie szopek jakie tam miały miejsce pozdrawiam.gumiś
Nie zatrudniajcie sie tam do pracy. Kurdupel wykonczy was nerwowo.
Dobrze ze zamknięte przynajmniej ludzi nie trują tym syfem. Pozdrowienia dla szefa tego starego UBEKA no i jego synusia
@Aa dlaczego jak najdalej od tego zakładu? Napisz jakieś szczegóły.
Ile zarabia kucharz ? Jakie musi mieć doświadczenie? Dobrze się pracuje w firmie, ktoś poleca ?
Zasady savoir vivre, właścicieli tego zakładu są bardzo ubogie. Nie polecam pracy z takimi osobami.
Jedzenie coraz gorsze.Obsluga nieprzyjemna strasznie.
Szczerze odradzam tam prace.Wspolpracownice niemile szczegolnie Do.... swym wygladem przypominajaca zwierzatko z chlewa.Wlasciciel rodem z prl majacy nawyki.Jesli nie chcecie wyladowac u psychiatry po paru dniach pracy to nawet tam nie startujcie
Zgadzam sie z Ola.Pracowalam tam jakis czas temu.Pracownice psychicznie znecaja sie nad nowymi a same pracuja tam od kilkunastu lat.Jest na to pozwolenie wlasciciela.Najgorsza jest Donata S.Za czasow szkolnych ta pani nie przechodzila z klasy do klasy a teraz tam trzesie tym calym zbyhalem.Atmosfera do bani i co chwile ogloszenie do pracy bo nikt nowy dlugo tam nie pracuje