Acana Polska Ewa Naworol

Jelcz-Laskowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 61 ocen.

Opinie o Acana Polska Ewa Naworol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Acana Polska Ewa Naworol

Joanna

@Zaio, nie odpowiedziałeś na moje poprzednie pytanie, ale upłynęło od niego już sporo czasu. Zastanawiam się czy miałeś coś z Acana Polska Ewa Naworol później do czynienia i jak to oceniasz? Bo znowu są dwie aktualne oferty pracy, więc dla zweryfikowania dopytuję.

Joanna

@Zaiopraca w jakim charakterze w Acana Polska Cię interesuje? Warto też zauważyć, że opinie są subiektywne, dużo zależy też od działu w jakim się pracuje oraz osobistych oczekiwań. Może masz jakieś konkretne pytania do osób już pracujących w firmie?

Zaio

Czytając komentarze można sądzić że nie warto tam iść. Chyba ze jest inaczej ? Prosze o info

Joanna

@Petent udało Ci się uzyskać informacje zwrotną? Chętnie również usłyszymy więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacji do firmy. Jakie pytania padały podczas rozmowy?

Petent

Witam potwierdzam fakt że firma A.P. nie daję informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej nawet po zapewnieniach, że takiej odpowiedzi udzielą, ciekawe jakby się poczuli gdyby ktoś się umówił na rozmowę kwalifikacyjną i nie przyszedł bez żadnej informacji to szalenie nieprofesjonalne szkoda czasu i pieniędzy na tą firmę nie polecam i pozdrawiam internautów

Petent

Witam potwierdzam fakt że firma A.P. nie daję informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej nawet po zapewnieniach, że takiej odpowiedzi udzielą, ciekawe jakby się poczuli gdyby ktoś się umówił na rozmowę kwalifikacyjną i nie przyszedł bez żadnej informacji to szalenie nieprofesjonalne szkoda czasu i pieniędzy na tą firmę nie polecam i pozdrawiam internautów

paw

To zalezy na jakim stanwosiku jestes, jak dostajesz na start 1800zł netto to uważam ,że to jest też spoko kasa bo na poczatek każdy pracuje na najnizszej krajowej przez jakis czas a dopiero pozniej dostaje jakas normalna umowe i podwyzke a z teg co piszesz to u nich amsz to od razu

Misza

czesć wszystkim. Zastanawiam się nad aplikacją na Managera ds marketingu, ale widzę że managerowie w Acanie bardzo rotują. Czy któs z obecnych lub byłych pracowników może coś napisać czemu? @Szczęśliwy pracownik - Ty nie pisz.

ów były
@Misza 10.03.2016 20:16
czesć wszystkim. Zastanawiam się nad aplikacją na Managera ds marketingu, ale widzę że managerowie w Acanie bardzo rotują. Czy...

jakieś siły nieczyste to sprawiają bo w firmie tylko wspaniała atmosfera, szerokie perspektywy, wzajemne zrozumienie, zaufanie i jasna spójna wizja rozwoju

anonim

(usunięte przez administratora)

krusta

A to tylko w acanie wyniki same się nie robią? Bo myślałam, że na wyniki i prowizje to wszędzie trzeba pracować... :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Inia

@Hejka - jasne, że się opłaca. Czy firma najlepsza - dla wielu na pewno tak, dla mnie też, ale znowu - to kwestia osobistego zdania :) Pozdrawiam i powodzenia jeśli zdecydujesz się aplikować

anonim

(usunięte przez administratora)

Inia

Ok, to czy produkty są dobre czy super wyjątkowe to może rzeczywiście kwestia indywidualnej interpretacji. Ja mimo wszystko uważam, że prawdziwej konkurencji dla nich w Polsce ze świecą szukać. Fakt faktem jednak, ze Orijen jest powszechnie uznany na całym świecie za najlepszą i bezkonkurencyjną karmę dla zwierząt. A to już jest niezła dźwignia sprzedażowa.

Inia

Jaco no to spróbuj jeśli będzie rekrutacja. Szkolenia są nie jako tako, ale naprawdę profesjonalne a drugiej takiej firmy pod względem wyjątkowości produktów i szansy rozwoju indywidualnego nie znajdziesz. Jeżeli masz ciekawą osobowość, niestandardowe pomysły i chcesz spróbować czegoś innego niż rola zwykłego PH - AP to idealne miejsce.

anastasia

-Może Olo nie jest ani blogerem ani vlogerem. Są jeszcze tacy. - Nie podobało mu się w AP więc o tym pisze (nie tylko on z resztą osób jest wiele) - Ty Szczęśliwa pracownico nie baw się w admina bo już skutecznie robią to Gowork pod Wasze dyktando. Nie zamykaj ludziom ust. Skoro pisze że ludzie odeszli to wie. Wypowiedz była sensowna i potwierdza to co działo sie w AP przez lata. Twój post z kolei nie poparty żadnymi przykładami. Jak to mówią Enjoy AP z atmosferą i Twoimi wysokimi zarobkami. Jakie możliwości daje AP? Jak mniemam jesteś repem. Kim możesz byc za rok za dwa? Napisz. czekam na odp.

szczesliwy-pracownik
@anastasia 06.09.2015 13:37
-Może Olo nie jest ani blogerem ani vlogerem. Są jeszcze tacy. - Nie podobało mu się w AP więc o tym pisze (nie tylko on z res...

Witaj anastasio. Odpowiem Ci w kilku punktach: 1.W admina się nie bawię, bo forum jest otwarte i raczej mam małe szanse zamykania komuś ust. Pisze tu każdy kto chce - tak było jest i będzie i chyba nie sądzisz, że jedna szara myszka jak ja wyrażając swoją opinię od razu zamyka usta ludziom i ogranicza wolność słowa. Troszkę demonizujesz nie uważasz? 2.Ja jedynie poprosiłam o rzeczowe komentarze a nie bezpodstawne, nieprzerwane wałkowanie tego samego. Chociaż silisz się na obiektywizm w swoim poście to Ci nie wyszło. Podejście masz takie samo jak kolega Olo. Popatrzmy: "Skoro [Olo] pisze że ludzie odeszli to wie" a co do mnie to "Twój post z kolei nie poparty żadnymi przykładami". Czyli ta sama bajka - Ty i Olo wiecie a ja nie wiem, bo piszę pozytywnie o tej firmie. Haha, dobre! Wychodzi na to, że nie Olo ma monopol na całą wiedzę o AP tylko obydwoje macie oligopol. 3.News flash - to właśnie tacy jak Ty i Twój kolega Olo próbujecie zamykać usta ludziom, jak to tendencyjnie nazwałaś... nikomu nie pozwalacie się pozytywnie wypowiedzieć tylko od razu atakujecie. Olo wie, ze odeszli najlepsi pracownicy? Skąd pytam wie, jacy są teraz i jaka jest teraz atmosfera? Z fusów wróżycie sobie co wieczór? Śmieszne to naprawdę... I śmieszne i straszne w sumie. 4.A kim ja będę za dwa lata? To się okaże anastasio! Nie martwcie się o mnie. Będę kim zechcę – albo w AP albo gdzie indziej. Jeśli nawet nie zostanę w AP to nie będę winić za to tej firmy, bo bardzo dużo się tu nauczyłam i na pewno nauczę jeszcze więcej. 5.I dzięki za radę - taki mam właśnie zamiar ENJOY AP i enjoy moje zarobki i wszystko inne, łącznie z atmosferą. A Wam radzę enjoy swoją obecną pracę i przestańcie się czepiać AP. 6.A jakich byś chciała przykładów anastasio ode mnie? Mam Ci swoją ścieżkę kariery w firmie opisać? Jeszcze nie jesteśmy na takim etapie znajomości. A jakie Ty czy Olo podaliście niby przykłady? Że rotacja jest taaaaka dużo i w ogóle mało pieniędzy. Ludzie odchodzą i będą odchodzić z tej firmy i ze wszystkich innych bo każdy szuka czegoś odpowiedniego dla siebie. AP była nieodpowiednia dla Was to się pożegnaliście. End of story. Dla mnie jest super odpowiednim miejscem pracy, z którego jestem zadowolona i jestem przekonana, że mnóstwo jest takich pracowników, którzy byliby wdzięczni za taką pracę, w takim miejscu. A zarabialiście za mało no to sorry, przecież nikt Was na siłę w firmie nie trzymał. 7.Szkoda, że nie raczyliście wspomnieć o premiach okresowych, o możliwości dorabiania na różnego rodzaju eventach i wystawach, o ciągłej dbałości o podnoszenie kwalifikacji pracowników wszystkich działów w postaci szkoleń – grupowych i indywidualnych, o możliwości wyjazdów zagranicznych, o warunkach pracy, które przewyższają standardy w większości firm, o REWELACYJNYCH wyjazdach integracyjnych itp., itd... Przykłady można mnożyć, ale po co. Za chwile pewnie przeczytam, że i tak nic nie wiem i jak w ogóle śmiem pisać coś dobrego o tej firmie. To forum jest przecież Twoje i Olo i tylko Wy możecie tu sobie pluć na AP. Dobrze, że ja nie zwracałam uwagi na wpisy na takich forach zanim przyszłam do AP. I patrząc na to co tu się dzieje, chyba nigdy już nie będę. Ja wolę się przekonać o takich sprawach SAMA i nie chciałabym, żeby zwykli HEJTERZY decydowali o moich wyborach. Do tego zachęcam wszystkich ludzi, którzy kiedykolwiek wejdą na to forum. Pozdrawiam

olgierd

do mikołaja, marlen i westfala (tej samej osoby z AP) jak juz probujecie ocieplac wizerunek tej firmy to róbcie to jakos tak, zeby nie było widać, że to lipa. Jak mozna pisać o dużych pieniądzach czy atmosferze skoro każdy wie że zarobki tam marne i najlepsi PH juz odeszli. Co do atmosfery...nie wypowiem się. Czasem lepiej spuścic kurtynę milczenia...

szczęsliwy-pracownik
@olgierd 25.08.2015 23:06
do mikołaja, marlen i westfala (tej samej osoby z AP) jak juz probujecie ocieplac wizerunek tej firmy to róbcie to jakos tak, z...

Olgierd swoje frustracje może wylewaj na prywatnym blogu a nie na forum bo jak tak sobie śledzę, to co piszesz pod różnymi pseudonimami, to ręce opadają. Widać, że masz uraz personalny do tej firmy a Twoje opinie w ogóle nie są rzeczowe i nie mają pokrycia w rzeczywistości, więc po co zaśmiecasz forum. Bo jest anonimowe i można wylać swoje żale do całego świata? A co Ty masz monopol na całą wiedzę dotyczącą tej firmy i każdą pozytywna opinia to od razu ściema? "Wszyscy najlepsi PH odeszli..." A skąd Ty to możesz wiedzieć? Przecież nie pracujesz w tej firmie, więc skąd masz wiedzę na temat obecnej jakości pracy PH? Albo zarobków? No chyba, że Ty byłeś najlepszym PH, to chylę czoła, trzeba było wprost napisać. Chcesz to pogadamy na temat Acana Polska, bo ja w tej firmie PRACUJE i nie mam zamiaru tego ukrywać, bo jestem z tego dumna i to był najlepszy wybór jakiego dokonałam jeżeli chodzi o pracę. Uprzedzając Twoje paranoiczne oskarżenia - piszę ten post bo CHCĘ a przede wszystkim dlatego że mam już dość Twoich oszczerczych komentarzy. Praca w Acana Polska daje mnóstwo możliwości rozwoju - jak się ma ochotę rozwijać, jest bardzo dobrze płatna - jak się chce pracować a atmosfera jest świetna - jak się chce dogadywać z ludźmi a nie wszędzie węszyć spisek. Chyba zapomniałeś, że atmosferę w pracy tworzą przede wszystkim pracownicy. Wiadomo, że bywają gorsze i lepsze dni, kogoś się lubi bardziej, kogoś mniej - jak wszędzie i jak w każdej pracy. Podsumowując - to co piszesz to nieprawda. Pracowałeś w tej firmie z własnej woli, odszedłeś też z własnej, nikt Cię do niczego nie zmuszał, to już odpuść sobie ten etap swojego życia i idź dalej! A jak masz coś rzeczowego do powiedzenia, to zapraszam do dyskusji. Podkreślam - coś rzeczowego, bo jak do tej pory nic takiego jeszcze w Twoich wypowiedziach nie padło. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

wise

hahahahaha... tzn jak rozbudowany? co znajomy mówił ciekawego? Atmosfera niezła? No to znajomy musiał przedtem pracować u bauera pod Hanowerem. Proponuję pracę w Portugalskiej korporacji jako merchandiser. Tam też płacą terminowo.

anonim

(usunięte przez administratora)

Les

Taa. (usunięte przez administratora) "Szkolenia doszkalające" co to jest? Kto to u Was redaguje? I na koniec czym wyróżnia się Wasza oferta? Omową o pracę? Narzędziami do pracy? To dziś oferuje każdy. Tak więc przeredagujcie i umieśćcie jeszcze raz, a wtedy może się zainteresuję. No to Pa.

wolf

Tata w gazie.

dickens

Jakim autami jezdza ph?

acana jest przereklamowana
@dickens 19.04.2015 11:29
Jakim autami jezdza ph?

bmw 116, czerwone i oklejone całe, dwudrzwiowe

m

raptem 7 przedstawicieli na Polskę, a wypowiedzi jak by z 50 pracowało :D lol sami znawcy tematu :D

nolan

Kurcze znowu do krzyżowki potrzebuję. To ile na dziś tych dyrektorów było od stycznia 2010 do dziś? Mało tego w krzyżówce prosza jeszcze o średni czasokres panowania. góry dziękuję

ivan

No i nie starczyło "dobroci" na "wyśrubowane standardy" w AP. Powinni podpisywać pierwszą umowę na 1 m-c a nie na 3. Po co tak długo czekać?

wise

Współczuję osobie redagującej stronę AP. Pracownicy odchodzą tak szybko, że biedna nie nadąża ze aktualizacją zdjęć na stronie. Na zdjęciu zbiorowym połowa ludzi już zapomniała, że tu pracowała.

sales

Hej, trafiłem na ogłoszenie na managera exportu. Wymogi b. wyskoie np: 3 języki, a oferują np: umowę na pełen etat. Kto redaguje te ogłoszenia? Szukają prawdziwego managera z językami i chcą go zachęcić tym, że nie dostanie umowy śmieciowej. Chcecie kogoś dobrego? ok pomogę waszemu działowi kadr: "Atrakcyjne wynagrodzenie i jasny system premiowy."

oli

Również byłem na rozmowie pytania standardowe i była jasna informacja,że oddzwonią tylko do osób ,które przechodzą dalej. Nie spotkałem się jeszcze żeby po jakiejkolwiek innej rozmowie oddzwaniali do wszystkich biorących udział w rekrutacji. Postępują jak większość więc nierozumień oburzenia.

wise
@oli 19.01.2015 12:03
Również byłem na rozmowie pytania standardowe i była jasna informacja,że oddzwonią tylko do osób ,które przechodzą dalej. Nie s...

Otóż nie OLi (pracowniku AP) nie jest to standardem. Odpowiadać nie musicie na wysłane CV, ale jeżeli ktoś jest zaproszony na rozmowę rekrutacyjną to elementarna kultura nie tylko biznesowa ale międzyludzka nakazuje poinformować o statusie procesu lub finalnej decyzji. Jak tak dalej będziecie postępować to Wasze procesy rekrutacyjne zamkną się do powiatowego urzędu pracy.

kKk
@wise 19.01.2015 13:14
Otóż nie OLi (pracowniku AP) nie jest to standardem. Odpowiadać nie musicie na wysłane CV, ale jeżeli ktoś jest zaproszony na r...

Zgadzam się w pełni z tobą wise, takie postępowanie świadczy tylko o menedżerach.... Menedżer o "dobrej kulturze biznesowej" zawsze odpowiada klientowi (a w tym przypadku kandydatów tak trzeba traktować ---- jak "klienta"). Pracowałem w międzynarodowych korporacjach (nr 2 i 3 na swiecie w swojej branży), zarządzałem sprzedażą do klientów na poziomie 500 000 pln/msc i brałem udział w wielu procesach rekrutacyjnych do dużych, globalnych firm, więc wiem jakie zasady są tam stosowane w procesach rekrutacyjnych. A małe firmy zarządzane często przez pseudo managerów lub/i firmy rodzinne, charakteryzują się często słabą kulturą biznesową i kiepskim "podejściem" do ludzi.

sms

Odpowedz zwrotna po rozmowie wyslana smsem.... Gratuluje poziomu ;)

kKk

firma jest żenująca, a zarobki - szkoda gadać - kierownicy opowiadają mrzonki o wysokich premiach, a tych nie ma...

nemo

W skłądzie AP jest Asystentka Prezesa. A kto jest Prezesem? Jeśli ktoś jest tym Prezesem widmo to jak to możliwe skoro to nie jest Sp. z o.o.? Czy któś z AP może mi odpowiedzieć?

Osa

szkoda "prądu". Powinni zawęzić ogłoszenie do gminy Jelcz. Interesują ich osoby o niskich oczekiwaniach finansowych, lub stażyści. Ew. bezrobotni z nożem na gardle.

hm

No cóż... byłam i ja na rozmowach w tej firmie... Poczułam się jak w Mam Talent - brakowało tylko grzybków do wciskania :) Wchodzę, stół za nim komisja składająca się z trzech kobiet. Niby miło sympatycznie, ale sam poziom zadawanych pytań żenujący... Myślę, że pytania powinny być dostosowane do poziomu i doświadczenia zawodowego kandydata, a tymczasem miałam wrażenie, że pytania zostały ściągnięte z netu, zapisane na kartce i po prostu bezmyślnie zadawane... Do końca tygodnia czyli do dziś miała być jakaś informacja zwrotna, czy będzie kolejny etap ( chociaż nie wiem po co ). Mamy godzinę 15, a odpowiedzi nie ma... Szkoda kasy na przyjazdy do tej firmy.

do pablo

Jedź pociągiem :) z pewnością taniej wyjdzie :)

pablo

2 etapy - to koszt przejazdu 500-600pln na same tylko rozmowy, a Acana nie zwraca kasy....

Hmm

A dlaczego nie zrezygnujecie z etapu "hotelowego" na rzecz jednego konstruktywnego interview w firmie???

Do AW

Pierwszy - telefoniczny, drugi w hotelu, trzeci s siedzibie firmy

AW

Ile jest etapów procesu rekrutacji na przedstawiciela handlowego w ACANA Polska - bo mam do firmy 300km - to koszt przejazdu autem 250pln ?! Z góry dzieki za odpowiedź.

sasza

Pani Renato. Życzę wielu sukcesów na nowym stanowisku. Dużo szczęśćia...będzie potrzebne.

kizia-mizia

za to "bob" to zapewne człowiek AP

anonim

(usunięte przez administratora)

Sasza

Tak. GPS są wszędzie. Kamery są nawet w biurze. Zero zaufania, 100 % kontroli i monitoringu. Jeśli ktoś nie dostał się do big brothera a ma parcie na szkło to tu jest soap opera

bob

Wygląda na to, że Barbara pisze do nas z ul. Kasztanowej.

minimini

Hej, powiedzcie jak wygląda praca PH, jest duży monitoring pracy? GPS itd? Ciężko się sprzedaje te produkty? Kogo się obsługuje w sensie tylko sklepy zoologiczne czy też inne miejsca?

xxx

sam nie wiem co myśleć po przeczytaniu tych wszystkich opinii, uczucia mam mieszane, ale jeżeli o zarobkach 1700 netto dla przedstawiciela rozmawiamy w XXI wieku to jest mała przesada

cool

1700 pln netto. U nas ludzie bez doświadczenia po studiach dostają min 2500 netto na dzień dobry. To naprawdę odważne proponować PH 1700 pln w 2014 r to jak sie nie mylę 400 EUR.

ja
@Andru 13.11.2014 20:23
Gdzie dają 2500 na dzień dobry ?? To się zgłoszę :))

Masz kilku doświadczenie jako handlowiec i potrafisz sprzedawać to 2500 netto dostaniesz wszędzie - wszystko zależy od Ciebie i jak sprzedasz Swoją wiedzę handlową.

cool
@ja 14.11.2014 09:22
Masz kilku doświadczenie jako handlowiec i potrafisz sprzedawać to 2500 netto dostaniesz wszędzie - wszystko zależy od Ciebie i...

w poważnych firmach taka jest podstawa i do tego dochodzą premie

Mario

mam zaproszenie na rozmowę ale chyba jednak nie pojadę. W sumie firma która próbuje przeprowadzić wstępną rekrutacje przez tel jest dość dziwną firmą. A na wyjazd do Wr szkoda i czasu i pieniedzy apropo proponuja ph podstawę 1700 netto::) lekka przesada...

jja
@Mario 12.11.2014 11:28
mam zaproszenie na rozmowę ale chyba jednak nie pojadę. W sumie firma która próbuje przeprowadzić wstępną rekrutacje przez tel...

Osobie, która pisze "apropo" nie należy się nawet 700 brutto.

wise
@jja 07.02.2015 01:37
Osobie, która pisze "apropo" nie należy się nawet 700 brutto.

A to co za uwaga? Taka przedawniona. Ni w pięść ni w oko. Zaraz pewnie napiszesz, że jak ktoś pisze "ni" to 600 brutto. Po co ten post napisałaś. Przecież każdy wie , że gdyby było można to byście tyle płacili.

teoś

Witajcie mam pytanie jakimi autami poruszaja się PH?

ronin
@teoś 07.11.2014 15:49
Witajcie mam pytanie jakimi autami poruszaja się PH?

DAEWOO LANOS w gazie z tego co mi wiadomo

marttu
@ronin 07.11.2014 23:19
DAEWOO LANOS w gazie z tego co mi wiadomo

MiNi benzynka, czemu tak żle się tam dzieje ?? wie ktoś jak ph ?? jak zarobki i atmo?

sasza

Kolejny dyrektor się poddał... WTF?!

Tristan

Odradzam firmę Acana osobom kandydującym do działu marketingu. Nie dość, że poziom rozmów kwalifikacyjnych, ich wartość merytoryczna i podejście do człowieka pozostawiają wiele do życzenia to właściciele-prezesi nie wiedzą czego oczekują od swojego marketingowca. Usłyszeć, że firma nie chce ani sprzedawać więcej (bo towaru brak), ani nie chce budować wizerunku, bo nie zależy im na "kliencie ze średniej półki" - bezcenne. Na rekrutację straciłem prawie 2 miesiące - 3 etapy a informacji finalnej nie otrzymałem, pomimo obietnic. Wszystko rozumiem, ale po 2 pozytywnie zakończonych etapach rekrutacji i 2 miesiącach rozmów informacja zwrotna - jakakolwiek by ona nie była nie jest łaską tylko standardem biznesowym. Sukcesów życzę!

smarty
@Tristan 23.10.2014 21:25
Odradzam firmę Acana osobom kandydującym do działu marketingu. Nie dość, że poziom rozmów kwalifikacyjnych, ich wartość merytor...

hahahaha. Dejavu normalnie. Oni się chyba nigdy nie zreformują. Standardy biznesowe w acania to własnie brak odpowiedzi.

Damian

Jako były PH mogę się wypowiedzieć jedynie w pozytywny sposób na temat pracy w AP, ja przeżyłem tam mnóstwo świetnych chwil po których została kolekcja miłych wspomnień:) produkty z najwyższych półek, fajna pracę, dobry klimat, zgrany zespół PH, kierownik 1wsza liga:) Odszedłem bo szukałem nowego sera:)

sens

#blake i rabin. Nie spamujcie tego fora. To nie forum gospodarcze tylko forum o pracodawcach. Chodzi oto aby ludzie mieli dostęp do niezależnych opinii o pracodawcy. Szczegolnie krytycznych.

Fisio

A kto wie, czemu Pan Darek nie jest jósz prezesem tylko dyrektorem zarzondzajoncym? Pszeciesz dobsze sobie radził? Smótne to

Javier

Chcę aplikować na managera ds marketingu. Bardzo szeroki zakres oczekiwań i obowiązków. Praca też ciekawa, natomiast to 2-4 tys to chyba jakaś pomyłka. Czy ktoś może mnie oświecić. Doświadczenie, języki obce, odpowiedzialność. Zakres obowiązków nijak ma sie do wynagrodzenia.

Omnius
@Javier 18.08.2014 15:04
Chcę aplikować na managera ds marketingu. Bardzo szeroki zakres oczekiwań i obowiązków. Praca też ciekawa, natomiast to 2-4 tys...

Javier, ta oferta wisi już od ponad 3 miesięcy i nadal nie mają chętnych. Też się zastanawiałem nad złożeniem aplikacji ale słyszałem złe opinie na temat tej firmy więc odpościłem (np. ciągła rotacja, szczególnie w marketingu). Firmie brak strategii - niby uderzają w najbogatszą klientele a ich karmę można kupić prawie w każdej budce z jedzeniem dla zwierząt (w podejrzanie niskiej cenie).

icon

Nie aplikuje. Same negatywy. System prowizyjny taki, żeby kasy nie wypłacić a nie zeby motywować. lipa

mag

Dante. Absolutnie nie jest to standardem. Są firmy które i płacą uczciwie jak i proponują motywujący system bonusowy. Popatrz, trzeżwo myślący pracodawca chce utrzymać pracownika który generuje mu zyski. Sęk w tym aby chciał sie tym zyskiem uczciwie dzielić. AP wystawia sobie bardzo złą notę tymi nie kończącymi się rekrutacjami. W sumie pracuje tam ok 30 osób total, a co chwile kogoś rekrutują i nie wynika to z dynamicznego rozwoju bo liczba personelu jest constans tylko z.... no właśnie czego?

Ikon

Poszukują znowu przedstawicieli? Napiszcie ale szczerze czy warto aplikować please!

Zostaw opinię o Acana Polska Ewa Naworol - Jelcz-Laskowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Acana Polska Ewa Naworol