Bartek Candles
3 70 6 1

Opinie o Bartek Candles

Haha

Ludzie,co tu się dzieje !!! Czytam i nie wierzę że można takie bzdury wypisywać a jeszcze ta pisownia....no ale niedługo będzie wiadomo kogo tak ponosi fantazja.Oj będzie się działo.

333
@Haha 12.01.2019 10:15

Niestety nie będzie wiadomo

żenada

Blondyneczki powinny uważać jak wynoszą szklanki w masowych ilościach szatnia nie oznacza końca maskarady. ;)

Ooooooo
@żenada 22.12.2018 02:09

Żenada to z ciebie dobra jest, jak kupiły parę szklanek to u ciebie wynoszą i to są Twoim zdaniem masowe ilości. Ile wyniosły paletę ?hihihiiiiii . Niech każdy pilnuje siebie a nie wypisuje bzdury na innych. Dziki zachód hehehe, pozdrawiam :)

333jestem
@żenada 22.12.2018 02:09

Wynoszą a kto z kierowników i brygadzistek robi na szklankach chyba wiemy niedopełnienie obowiązków... Szefie pilnuj....

555
@żenada 22.12.2018 02:09

Panie Krzysztofie gdzie Pan jest jak wynoszą szklanki flirtujesz kierowniczki..... może też wy... si

Pan333

Proszę uważać na Pana Krzysztofa i jego żonę poszedł do szefa i zakablował swoją teściową i teścia Panią Dzidzie i Pana Bogdana a co naopowiadał o życiu prywatnym i nietylko w taki sposób pozbył się mamy i taty w firmie szef zwolnił prawdziwa miłość rodzinna pozdrawiam i przypominam karma wraca kto podkim dołki kopie sam w nie wpada

!!!
@Pan333 04.01.2019 12:18

Człowieku,co Ty za głupoty wypisujesz!!!!!!

Kiler
@!!! 05.01.2019 11:26

Pisze prawde

???
@Kiler 05.01.2019 14:10

Dokładnie

444...
@!!! 05.01.2019 11:26

Co boisz się....

Lapa
@Pan333 04.01.2019 12:18

O w mordę

123
@Pan333 04.01.2019 12:18

Witam żona zołza dlatego szuka pocieszenia u innych np kierowniczka za.. j (usunięte przez administratora) druga też a on niedorasta do pięt ich menżom..jak oni się dowiedzą to pakuj się bo znam a szczególnie Pana Stec. W He he burak weź się za robotę bo szef waz rozgryzł...

Ooooooo
@123 09.01.2019 19:18

A Tobie kolego czy koleżanko szkoda, że Ty nie możesz rozmawiać z kierowniczkami i takie bzdury piszesz na forum. Pozdrawiam

Xxx
@Ooooooo 10.01.2019 16:45

Poczekaj Panie Krzyszt... ofie jak twoja żona Gos... się dowie jak flirtujesz z kierowniczkami i nie tylko to goronco będzie a zapomniałem.. am.. Powiedzieć że na zakładzie jesz monitoring zawsze można zobaczyć nierobów który kasę bierze za darmo he... he karma wraca.... grubasku.....

Małgorzata

@Pracownik, nie szukam pracy. Zadaje pytania, ponieważ jestem moderatorem strony i do moich obowiązków należy miedzy innymi zadawanie pytań pracownikom firmy i szukanie opinii o pracodawcy. Tym zajmuje się to forum. Obiektywnymi opiniami pracowników firmy. Wyszukuję też ogłoszenia o pracę i pilnuję przestrzegania regulaminu. Może mógłbyś napisać więcej informacji dotyczących swojego zatrudnienia. Pomożesz w ten sposób innym osobom szukającym pracy w wyrobieniu sobie opinii o firmie.

Witam
@Małgorzata 23.09.2018 18:10

Witam. Dostałam umowę bardzo szybko .zakład fajny i bardzo czysty jak i w środku tak i na zewnątrz pięknie. Wypłata na czas, praca nie jest ciężka i bardzo przyjemna. Zarobki ok też można dorobić jak ktoś potrzebuje. Szefa nie znam ale wygląda na miłego pana. Pozdrawiam :)

Bartosz
@Witam 05.12.2018 00:55

Mogłabyś napisać, jakiego rodzaju umowę dostałaś? Zlecenie, czy na czas określony? Wspominasz, że można zarobić dodatkowe pieniądze. Powiedz proszę, w jaki sposób? Masz na myśli pracę po godzinach, czy premie za osiągnięcie dobrych wyników? To interesująca kwestia.

Witam
@Bartosz 05.12.2018 14:30

Umowę dostałam na czas określony. Premie dostajesz a nadgodziny tylko w sezonie

Leidis
@Witam 05.12.2018 00:55

Czysta praca co ty bredzisz!!!!!!Nie jest ciężka !!!!!!! Na jakim dziale pracujesz??????

Witam
@Leidis 21.12.2018 23:59

Napisałam, że zakład czysty a nie praca, a praca dla mnie nie jest ciężka i nie bredze tylko napisałam tak jak jest. A na jakim dziale to nie ważne , jak dla ciebie ciężka to nie pracowałaś na strefie w Jelczu i nie wiesz jak jest naprawdę ciężko

omil

Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić co się stało z "prawą ręką szefa", jego żoną i córką?

anonymous
@omil 13.09.2018 13:13

Jak traktowała ludzi tak i ją potraktował

Lili
@omil 13.09.2018 13:13

Karma wraca

anonymous
@Lili 13.09.2018 21:16

Oj wraca

Pracownik
@anonymous 13.09.2018 16:21

Dokładnie, myślała że nic nie będzie robić i będzie jej płacił ale u szefa nie ma wyjątków , bo jest sprawiedliwy nie robi różnicy czy obcy czy rodzina.

Niebieska

Jak ciężko jest zmienić kolor z czerwonego na pomarańcz.

3472
@Niebieska 30.08.2018 14:32

Żal (usunięte przez administratora) ci ściska.

Hiena
@Niebieska 30.08.2018 14:32

Trzeba być tepakiem żeby nie wiedziec .Wystarczy do czerwonego dodać żółty i już jest pomarańczowy.Lekcje plastyki się klaniaja.

Małgorzata

@Poisôn, z Twojej wypowiedzi wynika, że nie jesteś zadowolona z atmosfery w pracy. Czy spokojna rozmowa ze współpracownikami mogłaby poprawić te relacje? Napisz coś więcej na temat dodatków do wynagrodzenia. Pracodawca oferuje premie, szkolenia lub pakiet socjalny? Czy umowy o pracę są długoterminowe? Często jest to czynnik decydujący przy podejmowaniu zatrudnienia. Liczę na Twoją obiektywną opinię.

Pracownik
@Małgorzata 28.08.2018 09:02

Pani Małgorzato pytania pani zadaje od miesięcy i jeszcze nie znalazła pani pracy? Jeszcze nie zaczęła pani pracować a już wszystko by chciała dostać. To musi pani założyć swoją firmę i wtedy pani da pracownikom wszystko co tylko będzie chciała i powodzenia.. ...

Poisôn

Na początku warto zadać sobie pytanie czy chcemy pracować w miejscu, w którym spędzamy połowę życia za beznadziejne pieniądze w okropnej atmosferze. Pierwsze zmiany (6:00-14:00) zazwyczaj kończą się pracującą sobotą (5:00-13:00), a drugie (14:00-23:00) dziewięcioma godzinami z jedną piętnastominutową przerwą. Ogólnie praca do wykonywania nie jest trudna i spokojnie każdy może sobie w niej poradzić - szybciej lub później. Natomiast co do atmosfery - pozostawia wiele do życzenia. O kierowniczkach nie mam zdania jak dla mnie są neutralne aczkolwiek oceniam je bardziej na plus niż na minus. Panie brygadzistki są zazwyczaj miłe podchodzą, sprawdzają, gdy coś jest nie tak to potrafią wytłumaczyć jak prawidłowo powinno być to zrobione, a "pomarańczowe" za dwieście złotych premii zadzierają nos i mają się za kogoś lepszego od zwykłego pracownika. Oczywiście "niebiescy" także łączą się w grupy kilkuosobowe w zależności od działu popierają tę osobę, od której mogą mieć jak najwięcej korzyści. Co więcej starzy pracownicy/pupile mogą przeglądać internet, dzwonić lub chodzić i szeptać po kątach w czasie pracy, a zwykli ludzie niespoufalający się są tępieni za przysłowiowe "pierdnięcie". Takie zachowania nie ułatwiają nowym osobom pracy w tej firmie i niestety odchodzą one po kilku tygodniach, a szkoda - później nagle nie ma rąk do pracy. Moim zdaniem zakład powinien zatrudnić wykwalifikowane osoby do zarządzania ludźmi, a nie brać przypadkowo wyłonione osoby z załogi danego działu bo takowe nie mają o tym pojęcia. Pozdrawiam.

Olo
@Poisôn 25.08.2018 05:12

Można to zauważyć jak jedna brygadzista przeszła na pomoc , a nadal zachowuje się brygadzistką przecież to pupilek P.Kier....., Jak się powtarza bzdury i wszystko się donsi to ma się plusy !!!!!!!!!!!!

Kilon
@Poisôn 25.08.2018 05:12

Taj się składa że to prada......

robol

P.Ewelinko tak jak postępujesz i robisz zło to pamiętaj ze to wraca . Zadaniem kierownika jest motywacja i zachęcanie do pracy a nie robienie raczej naprzeciw , dziwić się że brak rąk do pracy .

Robol 2
@robol 24.08.2018 22:08

Rozwiń temat bo nie rozumiem

omil

Boże, żygać się chce od tych wszystkich waszych wpisów. Znaleźliście sobie forum i wylewacie tą swoją żółć. I tej jest źle i ta narzeka. Po co tu to piszecie? Ruszcie swoje cztery litery i idźcie powiedzieć prosto w oczy tej osobie na którą narzekacie, co was boli. Ale to trzeba mieć odwagę, a nie jak tchórz po forach - anonimowo. Czasy się zmieniły, nie ma solidarności wśród załogi tej firmy. Jeden drugiemu jakby mógł, to by nogę podstawił. Łudzicie się, że Szef przeczyta te wasze wypociny i co, zrobi "przemeblowanie" w firmie. Od tego ma kierowniczki i brygadzistów, żeby zarządzali tym całym "cyrkiem". A do pracy w firmie nikt nikogo nie zmusza.

Choinka
@omil 29.05.2018 22:41

Niestety,tam nie jedna powiedziała prosto w oczy co ją boli i co? została zgnojona,przynajmniej tutaj mogą wylewać swoje frustracje,bo po to jest to forum,a jak komuś chce się rzygać to niech nie czyta i nie wchodzi na forum

omil
@Choinka 02.06.2018 09:08

Gowork, to serwis dla ludzi którzy szukają pracy i opinie o pracodawcy. Wpisując pod nazwą "Bartka" takie rzeczy, wyrabiają złą opinię samemu szefowi, a nie tym osobom o które im chodzi. W każdym zakładzie zdarzają się takie sytuacje jak u nas. I zamiast tłumić plotki, to tutaj są tylko rozdmuchiwane. A korzyści z tego żadnej. Ja personalnie z wieloma decyzjami brygadzistów czy kierowniczek się nie zgadzam, ale to jest praca a nie koncert życzeń. Co do niektórych sytuacji w firmie, to mogę dodać tylko tyle, że często na "pomarańczowe" czy na zastępstwo "czerwonej" bierze się osoby które albo kablują, albo mają tzw. "buzię". Niestety po pewnym czasie obraca się to przeciwko firmie. A to, że części "pomarańczowych" uderza sodówa do głowy - no cóż, niektórym kilka stów więcej robi sieczkę z mózgu. I jak już było wyżej napisane - nikt nie zmusza nikogo do pracy akurat w tej firmie.

!!!
@omil 03.06.2018 21:02

No właśnie opinie...a cóż to jest innego jak nie opinie i to nie są plotki jak wyżej napisałaś,tylko prawda.Uważam że ludzie szukający pracy powinni wiedzieć co się dzieje w tym zakładzie.

Uuuu
@omil 29.05.2018 22:41

Mądrze piszesz Omil :) A przemeblowania szef nie zrobi bo nie ma kim niestety. Ale okazuje się, że wynikło jednak coś dobrego z tych " wypocin" na forum.... mianowicie .... dwie brygadzistki śmigajace w trampeczkach włożyły wkońcu obuwie robocze jak reszta pracowników. Brawo

wollow
@omil 29.05.2018 22:41

rzygać przez "rz'" potrzebuje

Małgorzata

Dużo piszecie na temat pracowników, a co sądzicie o samej pracy? Czy jest bardzo ciężko? Czy wymaga specjalnych umiejętności? Może osoby bez doświadczenia zawodowego także mogą spróbować swoich sił? Czy można otrzymać jakieś bony świąteczne?

Uuuuu
@Małgorzata 11.06.2018 13:39

Nie trzeba mieć żadnego doświadczenia ani umiejętności, jedynie chęć do pracy! możesz nawet być po podstawówce, wszystkiego się nauczysz w tydzień. Czy jest ciężko..... hmmm zależy na jakim dziale . Jest coś jeszcze co trzeba wziąść pod uwagę .... obowiązkowe nadgodziny od czerwca do grudnia!!! A bony jak już wcześniej było pisane są w formie paczki z produktami spożywczymi.

Pikuś
@Uuuuu 12.06.2018 23:14

A na który dział najlepiej trafić?I na niebieską czy czerwona zmianę?

Daganek
@Uuuuu 12.06.2018 23:14

Żadne nadgodziny według prawa nie są obowiazkowe. W tej firmie kierowniczki produkcji te aktualne jak i byla Pani wielka kierowniczka - nigdy nie liczyly się z pracownikami. Po prostu z dnia na dzień powiedzą Ci , że masz robić nadgodziny i mają głęboko gdzieś, czy tobie to pasuje i czy nie koliduje z twoim życiem prywatnym. Szacunku do pracownika z ich strony tam napewno nie uświadczysz ale za to dużo pogardy , zakłamania i traktowania ciebie jako typowego robola coby robił wszystko i jak najwięcej to tak. Dzięki bogu już tam nie pracuje. Szef p.Janusz to jedyna osoba ,która jest bardzo życiowa i normalna , bo nie wywyższa się ale jego najbliżsa rodzina to przykład jak kosztem jego życiowego dorobku oni teraz pokazują co pieniądze robią im w ich głowach. O premii , jakimś dodatku czy chociaż życzliwości z ich strony wobec pracownika - Zapomnij! Żeby mogli , toby tobie jeszcze zabrali a i najlepiej żebyś tam za 1000zł robił: O wtedy to by im pasowało. Jeśli dalej tak będą podchodzić do pracownika to tak jak ja , tak wielu pozostałych będzie odchodzić.

Słoneczko
@Daganek 13.06.2018 10:30

Tak zgadzam się dostaje się minimum jakie może być nawet przerwa 15 min przez 9 godzin pracy to jest minimum jakie prawnie przysługuje jak by można to by było jeszcze mniej i nadgodziny od czerwca do grudnia niby nieobowiązkowe ale każdy musi robić i kończenie pracy o 12 albo 1 w nocy plus dojazd do domu.poprostu super

Uuuu
@Daganek 13.06.2018 10:30

Ale spokojnie nie unoś się tak:) Akurat kodeks pracy to ja doskonale znam. Obowiązkowe czyli dla wszystkich w firmie - o to mi chodziło . Mnie też to nie odpowiada ale ktoś pyta to próbuje obiektywnie wytłumaczyć. Akurat z tymi nadgodzinami to jest tak od zawsze i raczej się nie zmieni bo ludzi coraz mniej! Jedno mnie zastanawia ten szacunek dla pracownika czyli co???? Sorry ale my jesteśmy "robolami " i proszę pokaż mi firmę która nie chce mieć więcej i więcej.... firmę gdzie nie liczy się wynik ! Firmę gdzie kierowniczki i brygadziści chodzą i całują pracowników po stopach za to że wogóle przyszli do pracy..... bo już nie mam pomysłu jak ci mają okazać ten "szacunek????? Może trzeba było poprostu się uczyć albo wyjść za szejka:-) Pozdrawiam

Red
@Pikuś 13.06.2018 00:35

Na czerwoną zmianę. Kierowniczki są ok. Ale pomarańczowe to żenada.

!!!
@Red 15.08.2018 20:59

A co Ty się czepiasz pomarańczowych???? Jaka żenada w jakim sensie bo nie rozumiem o co Ci chodzi....

Pikus
@Red 15.08.2018 20:59

Kierowniczki są ok?czy nie?Zaczynacie się platac

Pracownik
@Małgorzata 11.06.2018 13:39

Przyjdź i zobacz a nie zadajesz podchwytliwe pytania ,tutaj nikt nikogo nie trzyma na siłę . Nie podkręcają tymi pytaniami .

Pracownik
@Pikus 17.08.2018 18:43

Ok kierowniczka jest Pani Ania i Pani Magda ale jest teraz na macierzyńskim

Red
@!!! 17.08.2018 08:05

Oczywiście nie wszystkie. Ja na szczęście mam to za sobą. To już nie mój problem.

Pikuś
@Pracownik 18.08.2018 13:20

Ale na Panią Magdę też były wpisy.Jak to wszystko przeczytać to pojawia się obraz sfrustrowanych pracowników którym kierownik zwrócił uwagę więc piszą bzdury.

Pracownik
@Pikuś 19.08.2018 16:42

Ale Pani Magda jest fajna a jedna osoba napisała, bo źle zrozumiała kierowniczkę

mk
@Pracownik 18.08.2018 13:20

Ale P.Magda już nie wróci na stanowisko kierownicze na produkcję....

Mm
@mk 20.08.2018 19:11

Szkoda. ..

Czarek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Jaką macie atmosferę w pracy? Warto starać się o pracę?

Iga
@Czarek 02.08.2018 18:11

Firma fajna, szef wporządku i nie pytaj, bo się wszyscy nakrecają tylko trzeba samemu zobaczyć i ocenić. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Mi osobiście się bardzo podoba i nie mam zamiaru się zwolnić. Pozdrawiam serdecznie

Ona
@Iga 12.08.2018 00:09

Racja , hehe to pewnie ci narzekają co nigdzie nie pracowali tylko w firmie Bartek bo nie mieli gorzej jak im tak źle to droga wolna .

Lol
@Ona 12.08.2018 00:18

Dokładnie

Lol

Boże jakie wy durnoty wypusujecie.

Pracownik
@Lol 11.08.2018 21:52

Okropnie , wstyd!!!

500+

Brawo firma Bartek w takie upały wydłużyć pracownika godziny pracy do 9h to jest mistrzostwo!!!

!!!
@500+ 08.08.2018 10:33

No tylko Bartka na to stać !!! i co tu się dziwić że ludzi niema do pracy!

1000+
@!!! 08.08.2018 20:01

I nie będzie do pracy więcej bo Bartkowi już się w głowie poprzewracało. Oby kiedyś jego własna duma nie wywróciła , bo wtedy to mu nawet pies z kulawą nogą nie pomoże

anonymous
@500+ 08.08.2018 10:33

Regulamin i przepisy przewidują skrucenie czsu pracy,chyba ,że oni mają swoje

33344

Witam a co do kierowniczki E to beznadzieja faworyzuje te osoby które jej przytakują a szefa boji się jak ognia i do datku obgaduje męża cały zakład się śmieje.....

anonymous
@33344 02.08.2018 10:35

Mie przytakuja,tylko loża d..e

Xxxx

Przecież to szwagier który ją lubi

Małgorzata

@Uuuu, piszesz, że jest coraz mniej ludzi w firmie, wiesz, dlaczego tak się dzieje? Czy pracownicy odchodzą sami? Może jednak w ostatnim czasie były prowadzone rekrutacje? Wspomniałeś także, że wszystkiego można się szybko nauczyć- czy szkolenie jest prowadzone przez innych pracowników? Czas szkolenia jest płatny?

Małgorzata

@Uuuuu, dziękuję za szczegółową odpowiedź dotyczącą firmy! Możesz jeszcze powiedzieć, czy firma organizuje jakieś szkolenia podnoszące kwalifikacje? A może można wybrać się na wyjazd integracyjny? Czy wszyscy otrzymują umowę o pracę?

Venus
@Małgorzata 25.05.2018 15:25

Dostaniesz umowę zlecenie na tzw. Sezon , wycisną Cię jak cytrynę, wykorzystają, a w grudniu bez żadnych skrupułów zwolnią, na umowę o pracę ( gdzie w dzisiejszych czasach normalni pracodawcy dają ją na dzień dobry... ) nie ma co liczyć. Poprostu szukają sezonowych „roboli” którzy odwalą „czarną robotę” za tych co mają jakże cenną umowę o pracę na minimalnej stawce , do tego bedą robić po więcej niż 8 godzin i dalej bedą traktowani jak robole bo ci co mają umowę do wypłaty dostaną zapłacone tzw. Nadgodziny 50% i 100%. Nie mówię, że ci co mają umowę o pracę to nic nie robią -robią, ale oni czują się „wyżsi” i tylko tych co są na „zleceniu” traktują jak sługusów. Co do brygadzistek i kierowniczek nie będę nic mówić bo w tej firmie wszystko jest nie tak, jak powinno być- łącznie z ich kompetencjami.

Uuuuu
@Venus 25.05.2018 21:41

Jeśli ktoś się nadaje i chce mu się pracować to umowę dostaje po miesiącu! O kim mówisz Venus?

Uuuuu
@Małgorzata 25.05.2018 15:25

Szkoleń nie ma żadnych, tu się nie inwestuje w pracownika. Integrację jak sama organizujesz to masz. To prywatna firma. Duża część pracowników to powiązania rodzinne, druga część to mieszkańcy Bystrzycy "wioski cudów " proszę się nie spodziewać zbyt dużo:) Co jest napewno to wypłata na czas i fajny szef z którym można się zawsze dogadać .

Choinka
@Venus 25.05.2018 21:41

oj Venus,grubo przesadziłaś,ale co do kierowniczek i brygadzistek,to masz rację jeżeli chodzi o niebieską zmianę.Na czerwonej zmianie i brygadzistki i kierowniczka są ok ,a jeżeli chodzi o umowę o pracę to fakt już po miesiącu można dostać,no i żeby tylko na niebieską zmianę się nie dostać,bo przekichane.

Panela
@Choinka 26.05.2018 11:13

A która to niebieska zmiana?

anonymous
@Małgorzata 25.05.2018 15:25

Szkolenie i wyjazd jak sobie zrobisz,to będziesz miała.

Choinka
@Panela 26.05.2018 22:29

Ta na której jest Ewelina i Daria

????
@Uuuuu 25.05.2018 22:53

szef to jedyny człowiek w tej firmie ktory zna sie na robocie i wie co w trawie piszczy... to On to stworzył własnymi rekami i zarwanymi nocami a teraz Ci co są na stanowiskach to niszczą... szkoda...

Uuuuu
@Choinka 26.05.2018 11:13

Na czerwonej zmianie brygadzistki są ok??? Serio??? Ale które??? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...... Co do kierowniczki to się zgodzę:)

plum

Ewelino , zamiast chichotać się z Darią na produkcji to dokładnie przeczytaj sobie kodeks pracy a nie ustalać swoje reguły .

anonymous
@plum 22.05.2018 07:21

Po co jej kodeks ,jak ona ma swój,zeby znac sie na kodaksie,trzeba mieć wykształcenie.

????
@anonymous 23.05.2018 21:28

jak ja się cieszę ze wreszcie zdecydowalam sie odejść... praca fajna.. szef ok... a reszta?????? hm... szkoda, ale no cóż... zdrowie ważniejsze!!!!

????
@anonymous 23.05.2018 21:28

sama sobie pisze kodeks... czuje się ważniejsza od szefa... z całym szacunkiem do Pana Bryłkowskiego!!!!

oo

Daria zapomniała jak siedziała przy stole i narzekała na pracę i całą załogę . Potrafiła co tydzień mówić że się zwolni jednak już zapomniała , teraz jej pasuje wszystko . Pewnie jak ma teraz przyjaciółkę Ewelinkę to już nic nie mówi .

Małgorzata

Jak przedstawiają się warunki pracy w Bartek Candles? Czy to pracodawca, którego możecie polecić innym? Czy pracownicy mogą skorzystać z pakietu benefitów? Czy są jakieś dodatki świąteczne, premie? Może firma gwarantuje posiłek w czasie pracy? Wiecie coś o prowadzonych obecnie rekrutacjach?

Uuuuu
@Małgorzata 19.05.2018 15:16

Rekrutację są cały czas, tak myślę, ciągle brakuje pracowników bo wciąż się ktoś zwalnia. Ale największe zapotrzebowanie jest od sierpnia do grudnia, wtedy jest tzw "sezon " zwłaszcza czerwone lubią to słowo:) Na przerwie 15 min jest herbata dla wszystkich. Czy są benefity..... hmmm wszystko zależy od humoru szefa i tego jak cię widzą brygadzistki. Napewno jest paczka na mikolaja dla dziecka i paczka świąteczna z herbatką, winkiem i grzybkami:) w każdym razie nic nie jest zagwarantowane w umowie. Jak szef chce to da. Dzielą jakieś premie przed świętami ale na jakich zasadach to tylko wtajemniczeni wiedzą! Jakby co to pytaj. Pozdrawiam ;)

!!

Tak Ewelino potrafisz za błahostki zwracać uwagę i czepiać się. Jak brygadzistka Daria pisze non stop na telefonie w trakcie pracy to udajesz, że nie widzisz. Zwracasz ludziom uwagę za nieodpowiednie obuwie a brygadzistkę przepisy BHP już nie obowiązują i może chodzić w ślicznych adidaskach, tego to już nie widzisz!!

anonymous
@!! 23.05.2018 10:23

Ewelincia niech dziękuję Januszowi ,bo calej rodzince Fudalow uratował zycie

anonymous
@!! 23.05.2018 10:23

Znacie takie powiedzienie ,co można wojewodzie,to nie tobie smrodzie.....

Milusi

Macie czas pisać na forum?A później płaczą że mała premia.Co z Wami jest nie Tak?Szef powinien zakazać używania komórek w czasie pracy.Weźcie się do roboty albo zmienić pracę najwyższą porą.

anonymous
@Milusi 23.05.2018 16:55

Milusi nie przymilaj sie tak ,bo i tak to Ci nic nie da

Piechota

Nuda na forum.

3 mies.

I znowu zaczyna się dziać. Kierowniczko Ewelino to co wyrabiasz z Darią to przerasta wszystkich. Nie sztuka doprowadzić do tego, żeby pracownik się zwolnił. Sztuka, żeby zachęcić nowe osoby do przyjścia tutaj do pracy. Jak tak dalej będziecie robić to na sezon zostaniecie same. A co do Twoich zebrań to naucz się wysławiać.

????
@3 mies. 09.05.2018 10:32

kolejne wypowiedzenie trafi na biurko...... hm.. tylko tak dalej...

Choinka
@3 mies. 09.05.2018 10:32

Fakt,niezły z nich duet,bo zamiast zachęcać do pracy,to bardzo skutecznie zniechęcają ludzi. Szefie zrób coś z tym,bo jak tak dalej pójdzie to będzie tragedia o ile już nie jest!!!

anonymous
@Choinka 09.05.2018 23:04

Już niedługo w sierpniu bedzie inaczej ,ale kabelek zostanie kabelkiem

Martin

Witam. Jestem zainteresowany pracą w firmie. Można wiedzieć jakie są zarobki? Od czego zależy premia? W jakich godzinach się pracuje? Czy można dorobić sobie w sobotę?

22

Najlepiej przedstawic szefowi wersje kierowniczki Eweliny przez co osoba, ktora pracowała od kilku lat na danym stanowisku zostaje w jednej chwili zdegradowana. Nie ważna jest jej wersja. Pózniej można tylko sie z niej smiac - przykre. Szef powinien dokładnie wiedzieć co sie dzieje w jego firmie. Ale najlepiej ogłosić, żeby nie chodzić do niego z 'pierdołami", bo przecież mógłby dowiedzieć sie prawdy...

anonymous
@22 10.05.2018 12:07

Nalezalo się tyle co mieszala ,niech się weźmie do pracy i równo klei a szef ma od tego ludz

Witold

Myślę, że każdy powinien zająć się swoją pracą a nie obserwacją innych!

Małgorzata

@tr, @Uuuuu ma rację - premia jest dodatkiem do pensji i nie sposób oczekiwać od pracodawcy że każdy ją dostanie. Co masz na myśli mówiąc " Zobacz jaka jest atmosfera"? Forum to czytają głównie osoby nie mające styczności z firmą Bartek Candles, które nie wiedzą co chciałeś przekazać. Czy możesz rozwinąć? Od dłuższego czasu nikt nie wypowiadał się na temat firmy Bartek Candles. Co myślicie o tej pracy? Jak byście ocenili tego pracodawcę?

tr

Co tu pisać? Po tych zmianach i zamianach w firmie brak słów. Jedni dostają premię a inni nie mimo tego, że tak samo pracują. To nie dziwne, że nikt nie chce przychodzić do pracy. Zobacz jaka jest atmosfera.

Uuuuu
@tr 03.02.2018 12:18

Może zwyczajnie nie zasłużyłaś - eś na premierę, to nie pensja że każdy musi dostać! I nikt mi nie wmówi ze wszyscy tak samo pracują! Zresztą skąd Wy wiecie kto dostał A kto nie? Tylko plotki bujna wyobraźnia , szeptanie po kątach i afera gotowa a prawdy i tak nikt nikomu nie mówi ! Bystrzyca Wioska Cudów ????

Zostaw opinię o Bartek Candles - Bystrzyca

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bartek Candles