Do PRLu na pewno bym się nie pchal a kiedyś tak warunki tutaj w komentarzach opisywali. poprawiło się może coś ostatnio? maja lepsze podejście do ludzi?
Szef zniechęca do pracy jest nie miły dla pracowników typowe PRLwskie myślenie jak i zachowanie traktuje uczniów jak najgorsze (usunięte przez administratora) bylem tego świadkiem w zasadzie traktuje tak każdego ale na uczniów ma chyba jakieś uczulenie. Powinien chyba pomagać osobą młodocianym które nigdy nie miały styczności z pracą a nie znęcać się psychicznie stanowczo odradzam pracy każdemu począwszy od uczniów kończąc na osobach dorosłych takie osoby jak on powinny skapitulować
Nie polecam firmy .. Szef strasznie dużo fantazjuje brak słów na jego zachowanie .. jest nie miły dla pracowników
Zatrudnia nieletnich na nocki bez badań na zlecenie
Dobrze ze przeczytałem opinie przed podjęciem się pracy w tej firmie. Facet zachowuje się jakby miał z tego blaszaka stworzyć firmę ogólnoświatową, jednocześnie odczuwałem wrażenie, że nie posiada najmniejszej wiedzy na temat swojej firmy. Wchodząc do firmy czułem się jakbym wchodził do hotelu w latach 90tych zielone meble, zielone płytki, oszklone biuro jak w szpitalu na SORZE.
@robert Możesz dodać więcej informacji? Mam zamiar aplikować stąd zainteresowanie.
Jest OK
Wiecie coś o potrzebach kadrowych firmy? Jakieś wskazówki byłyby mile widziane.
Nikt nie powiedział że będzie leko, super firma na trudne czasy
Nie polecam w stu procentach . Gdyby nie żona to panie Adamowicz poszedłbyś pan z torbami . Z takim "debilem" dawno nie miałem do czynienia i nikomu nie życzę
Jakim pracodawcą jest Gelato Firma Handlowo-Usługowa? Jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w firmie? Czy osoby w niej pracujące mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?
Gelato to kiepski pracodawca, przez lata budowali pozycję na pracownikach zatrudnianych za najniższe wynagrodzenia. Firma to relikt lat 90, nic od mebli poprzez organizację pracy do mentalności właścicieli nie zmieniło się tutaj przez te wszystkie lata. Benefity pozapłacowe to sformułowanie które nie istnieje w słowniku właścicieli, oni zresztą mają dość ubogie słownictwo.
Z tego co wiem mysle wręcz odwrotnie , podziwiam takich ludzi którzy potrafili zbudować firmę z niczego a taka opinia tylko chyba swiadczy o malostkowosci albo zawisci osoby ktora tak pisze , Pozostaje celowo anonimowo bo nie widze potrzeby,a latwo kogoś skrzywdzic
Witaj, Andrzeju. No mógłbyś się podpisać, przecież chwaląc własna firmę nikomu krzywdy nie robisz
Nic dziwnego Andrzeju, Ty podziwiasz siebie i dlatego Twoja Firma to relikt z lamusa. Zauważ, że Adam bardzo rzeczowo odniósł się do Waszych słabości. Bez zawiści i małostkowości. Nie możesz przecież zaprzeczyć, że magazyny to chaos w przypadkowych pomieszczeniach oraz że dwa słowa: DZIEŃ DOBRY nigdy nie padły z ust Twoich i Twojej żony podczas kiedy wchodzicie do firmy kiedy wszyscy pracują już od kilku godzin. Wiem, że trudno jest przyjąć słowa krytyki, szczególnie komuś takiemu jak Ty, ale musisz przyznać, że rzeczowa krytyka jest jak spojrzenie w lustro. Mam nadzieję, że od wczoraj wraz z żoną używacie już słów DZIEŃ DOBRY.
Andrzeju, porządek w twojej firmie przypomina stan twojego obuwia. Czyli (usunięte przez administratora)
Gelato firma o wieloletniej historii działalności. Hurtownia mrożonek prowadzona przez małżeństwo, zaczynali od sprzedaży lodów z własnego garażu. Organizacja pracy w firmie pozostała na poziomie z lat 90, czyli z okresu, kiedy firma się rozwijała, co dziś jest już problemem. Magazyny, serce logistyczne firmy zorganizowane w sposób chaotyczny w przypadkowych pomieszczeniach. Jak to bywa w firmach prowadzonych osobiście przez ludzi, którzy je budowali od samego początku, brakuje im dystansu do siebie. Budowanie firmy w latach 90 XX w to nie to samo, co prowadzenie jej w zupełnie innych warunkach w drugiej dekadzie XXI w. Problemem firmy są jej właściciele, którym wydaje się, że skoro są właścicielami to wszystko wiedzą najlepiej i ich decyzje są zawsze słuszne i trafne. Skutkiem jest rotacja pracowników wtórnie pogarszająca słabą organizację. Kultura osobista Państwa Właścicieli pozostała w latach 90 XX w. Problemem dla nich jest przywitanie się z pracownikami zgodnie z zasadami kultury osobistej. Brakuje tego magicznego słowa, kiedy wchodzą do Firmy. Wynagrodzenia zbyt niskie, aby polecać tą firmę, jako godnego pracodawcę. Jeżeli nie musisz to nie pracuj w Gelato.

Jak się pracuje w Gelato Firma Handlowo-Usługowa?