AC

• Zagórki

3. Opinie o pracodawcach Białystok
  5. Opinie o AC S.A.

Opinie o AC Białystok

Nie przegap nowości o AC S.A.!

Hot 16

30.09.2020 17:23

Praca ok. Magazynierom wali z ust gorzalka na kilometr. Nikt z tym nic nie robi. Brawo wlodarze

08.10.2020 18:33

Bo teraz takie płyny do ust w sieci handlowej reklamują.Ale jak z tępej mózgownicy już tak daje to trzeba do lekarza się zgłosić magic 8
    Krewetka

08.10.2020 18:00

Zatrudnienie de best
    Oprstw

02.10.2020 20:28

Człowiek pracowity ,nie chodzi na zwolnienia i leci na bruk ,taka firma 'rzetelna ,białostocka która nie zwalnia ludzi jako jedyna firma ,która przedłuża umowy.....itp .ajajaj haha .Przystąpiliscie do tarczy inne firmy dobrze presperujące nie musiały ..(wciąż mają zapotrzebowanie )widać jaka firma świetna która bierze pieniądze na ludzi i wychwala się, a po tarczy do widzenia .ps ..skoro tego nie spełniacie to nie mydlcie ludziom oczu ! WSTYD...
    ...

07.10.2020 20:01

Fantastyczna 8 czy to nie ty przypadkiem piszesz te opinie, przez to ze umowa ci sie skończyła? Przez swoje błędy?

08.10.2020 17:48

Fantastyczna 8 znana u uznana marka z którą kilkaset osób miała doczynienia.Pracowitość talent zaangażowanie.Osoba nie chodząca na zwolnienia.Taki sam efekt czy kolega byłby w pracy czy na zwolnieniu.A efekt wszystkim znany.Jedno słowo tylko się nasuwa ale ono pewnie będzie usunięte przez administratora
    Ewx

07.10.2020 17:41

Praca fajna ,pozdrawiam dziewuchy. Ale ostatnio szłam do pracy poł godziny wczesniej bo akurat autobus mi przypasował. A widze z innej zmiany magazyniera i kobiete z produkcji idacą z bramy magazynu ,przystanelam zeby zapalić ,i widze jak idą na przystanek . Potem się spytalam czy sie zwolnili wczesniej może ? Nic takiego nie było . Uciekają sobie z roboty 30minut wcześniej. Jak widać są rowni i rowniejsi.

08.10.2020 17:24

Może ta laska z magazynierem szli po prostu żeby wyprodukować więcej wiązek od ciebie bo oewnie twoja wydajność jest bardzo niska.Przed bramą stoisz i palisz.Widzisz kto wchodzi i wychodzi.W pracy pewnie też palisz.Zajmij się sobą bo dużo palisz i do pracy jedż tak żeby autobus ci przypasował
    Dami

08.10.2020 16:10

Chodze do pracy zadowolon
    Merytoryczna

08.10.2020 13:47

Po pierwsze praca jest okey ,po drugie pensja jest okej,po trzecie polecam zaklad
    ona

08.10.2020 13:18

mi tam pasuje niewiem czego oni narzekają
    ddddddddddddddd

08.10.2020 12:45

Czesc ja polecam firme
    kandydat

08.10.2020 12:44

jestem kandydatem do pracy i musze przyznać ze zrobili pozytywne wrazenie na mnie zaklad elegancki wyremontowany ,ludzie uprzejmi
    Pracuś

08.10.2020 12:42

zadowolony na fuliku jestem i polecam pzdr
    polecam

08.10.2020 11:02

polecam prace
    rerekum

08.10.2020 11:00

miod na moje uszy 10tego.polecam
    mior

08.10.2020 11:00

supcio extra zadowolony z wyplaty
    ten

08.10.2020 10:58

ja na przykład zadowolony jestem i polecam
    FAJNA FIRMA JEST

08.10.2020 10:55

POLECAM Z CALEGO SERCAAA
    Targona

08.10.2020 09:48

Polecam zaklad jest fajna atmosfera.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w AC?

Kontakt - AC S.A.

42 Pułku Piechoty 50 15-181 Białystok

NIP:9661319418

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

cud goska

08.10.2020 07:21

czesc. potwierdzam brama uciekaja przez magazyn. dlaczego nikt tego nie zweryfikuje praca jaka jest taka jest ale z jakiej racji ja mam pol godziny dluzej robic od jakis uciekinierow magazynowych tez widzialam nie raz palacych sobie na przystaneczku wczesniej
    Jurek kannn

30.09.2020 20:17

Ja pracowalem 5lat temu. Powiem wam ze duzo procentow na magazynku...codziennie jakis spiryt albo winko nylo A te alkomaty to jakas fiksja tam kazdy podchmielony smigoli kazdy oblewa. Mysle ze jak dojdzie do powaznego wypadku to nie beda wiedziec co sie dzieje sie pod jezewem...

07.10.2020 18:48

Pracowałeś 5 lat temu i po 5 latach wylewasz żale że gdzieś pijà.Wiesz po tylu latach taka opinia to coś nue halo.Może ty pracowałeś do września tego roku i skończyła się tobie umowa.A że miałeś (usunięte przez administratora)to stało się tak a nie inaczej.
    Oper.

06.10.2020 18:39

Plotkary w większości nie po wyparzane języki ,znawczyni produkcji .za robotę się bierzcie a nie tyłek opsmarowujecie .i z fotelem prezesa się za mieniacie w waszych wyobrażeniach .ot znawczynię się znalazły ..zacznijcie pilnować swoich tyłków wyjdzie wam to kiedyś na korzyść bo rola zmienną jest ;)
    Konrad

04.10.2020 21:07

Mozna sie na pol etatu zatrudnic?
    Kowidd energy 2000

04.10.2020 21:06

Z grupa inwalidzka przyjmujecie?
    Yeti

04.10.2020 21:05

Wlasnie ja tez zaczynam administracje sa jakies etaty dla uczniow szkol wyzszych?
    Amsterdam

04.10.2020 21:04

Zaczynam studia warto tam isc do was? Dostane z 2ke macie nocki jakies
    Gorzkie zale

04.10.2020 21:02

Trzeba bylo dobrze pracowac a nie teraz obrazac nas
    AnNan senks

30.09.2020 20:37

Spoko posada pasuje mnie
    Knur starosielce

30.09.2020 20:22

To prawda a bebzun majac komornika ruga sie do klopcow naszych. Praca jest dobra u mnie umowa na stale zadowolony. Polecam wszystkim
    Organic non stop

20.09.2020 14:15

Jakies awanse sa w tej firmie? Jakies szkolenia? Cos wogle sie tam dzieje?
    Flam

23.09.2020 23:25

A jesteś kolegą prezesa? Może przynajmniej sąsiadem? Jeśli nie to zapomnij o awansach
    Edyta gorss masta blasta

22.09.2020 15:41

Dobra robotka. Ja zawsze pomocna dlon podaje kazdemu master blaster i sama.otrzymuje zawsze pomocna dlon od.kolegow....a aa aaaa zeby on zyl jak.najdluzej krzysio nasz. Polecam kazdej osobie nasz firme
    Malpeczka

19.09.2020 21:42

Podoba mnie sie praca. Ale jedno mam.pytanie do wlodarzy dlaczego dla moich wspolpracownikow tak jedzie z ust? Prosze to wyjasnic? Moze jakies w5 dobre plyny zastosowac bo nie da sie pracowac jak tak nie dbaja o higiene. Ja uzywam dezodorantow a dlaczego inni nie uzywaja? Prosze wprowadzic zmiany bo jedzie na maxa dziekuje
    worker

27.08.2020 14:23

dziwne podejście na rozmowie kwalifikacyjnej musisz tłumaczyć cały przebieg kariery zawodowej czemu to? czemu tamto? w innych firmach jedynie pytają o powód rozstania z ostatnia firmą i to w delikatny sposób.Czy ja nie mam prawa do zmiany pracy skoro dana mi nie odpowiada? wydaje mi się że każdy z nas ma takie prawo i to ja decyduje gdzie i ile pracuje. jak Kowalski pracuje w jednej firmie 20 lat za marne grosze i daje się wykorzystywać a w czasach kryzysu i tak go się pozbędą to jest OK? tak? i to jest pracownik dla was? Ewidentnie nie chcą mieć pracownika skoro podchodzą tak już na rozmowie wstępnej. Szukajcie wiatru w polu z takim podejściem bo z tego co wiem to bialorusini mają tam leprze warunki od Polaków i ich rozmowy kwalifikacyjne zapewne wyglądały inaczej . nie ma sensu tracić czasu na jeżdżenie tam na jakieś rozmowy . A praca jest i jak ktoś ma w czymś doświadczenie to i tak ją znajdzie ;)
    Lumpos

16.09.2020 10:40

Potwierdzam w 100%, traktują was jak intruza, skutecznie "zniechęcając" ale nie do samej pracy tylko do ich firmy. Śmieszne podejście.
    motorex

04.09.2020 17:59

spoko robota jest !!!
    Defis hej

04.09.2020 15:01

Kurcze ale dobre zarobki macie zazdro full
    Wymoczek pod smoczkiem

04.09.2020 14:50

Robotka dobra 13tysiecy na magazynku podobno

Zostaw merytoryczną opinię o AC S.A.