Niestety @Pracodawca Tomasz Seferyński były właściciel na baru Na Lato z Warszawy nie wypłaca pieniędzy. Wykonaliśmy usługę użyczenie 10 lamp UV, malowanie gości i malowanie 12 pracowników farbami UV. Pokaz tańca Fluo. Nie można się dodzwonić, nie odpisują na maile. Po jednym udanym telefonie powiedział, żeby idę kontaktować na następny dzień i bez skutecznie można sobie do niego dzwonić. Nie polecam również jego współpracownicy Karoliny Lachtary, która nas zamawiała. Po zleceniu nagle nie ma szefa, nagła choroba Pani Karoliny, potem knajpa nagle zlikwidowana potem ona nie ma nic do tego, żebym sobie radził sam, znalezienie kontaktu do Pana Tomasza zajęło kilka dni. Umyła ręce bo powiedziała, że ja to nic nie obchodzi bo już tam nie pracuje. Nie polecam opinie usunę jeśli pieniądze zostaną wypłacone dziękuję.
Zostaw merytoryczną opinię o Seferyński Tomasz
Nie przegap nowości o Seferyński Tomasz!
Seferyński Tomasz
ul. Brożka 15 Warszawa
601 662 066
Poniżej zobaczysz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Seferyński Tomasz. Przeczytas...